Találatok a következő kifejezésre: A 0,6 nikotinos (1 db)

A 0, 6 mg nikotinos cigi erős vagy nem?

Legjobb válasz: Ez egy gyenge cigi.

Ez egy gyenge cigi.
Az hogy kinek mi erõs, az csak a megszokáson múlik. Ha a káros hatása miatt kérdezed, egyformán káros mindegyik. Már csak az, hogy szennyezett (nem is kicsit...) levegõt lélegzel be, már önmagában tönkretesz. A mg meg világos, halvány, izé, 1 mg os soha ne téesszen meg. HA még nem szoktál rá, ne is tedd. Én 15 év dohányzás után szoktam le, kb 8 hónapja, és az ezredik próbálkozásom volt. Igen. Erõs. De légy te az erõsebb!!!:-)
Hát könnyû mondani és bölcsen írogatni!Kíváncsi vok te is betartod-e!A pia szerinted jobb?Ennyi öröm se legyen az életbe ami úgyis rövid?Én inkább dohányzok minthogy alkoholizáljak!Sokan kapnak rákot és nem gyújtottak rá életükben!Nem lehet rá fogni!Csak 1 jó duma!
Minden cigi erõs, hozzád képest, ha le tud gyûrni. Ne szokj rá, ha nem is okoz rákot, mint ahogy tanult kollégánk fent állítja, nagyon büdös és közönséges látvány. Ha smárolnak veled, olyan, mintha hamutartót nyalogatna az illetõ. Egy dohányos nõ
Én nem azt mondtam, hogy tanult kolléga vagyok, csak azt, hogy nem minden esetben okoz rákot!Nyilván káros és ezt mindenki tudja!
Addiktológusok szerint a cigirõl nehezebb leszokni, mint a heroinról! És egy idõ után már egyáltalán nem találod élvezetesnek. 10 évig dohányoztam, mostegy ideje (2 éve) nem gyújtottam rá.
közepes az kék pall mall nem? én is olyat szívok..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan szoktassam le apukámat a cigiről?

30 éve dohányzik és napi 2,5 dobozzal esllzív félek nem lesz jó vége, hogy szoktassam le mert ideges amikor elveszem vagy eldugom előle.

3

Miért néznek le amiatt hogy dohányzom?

Sziasztok!
Az egész azzal kezdődött hogy mikor elmondtam egy lány barátomnak akivel sokat találkzogatok (fiú vagyok, de nem akartam összejönni vele) hogy dohányzom, teljesen ledöbbent, egyszerűen ne mtudta elhinni, és teljesen gáznak gondolta, éreztem hogy csökkent a tiszteletem. Pedig nem dohányoztam előtte, nem volt dohány szagom, még csak nem is voltam ideges a cigihiánytól.

Miután egyre több velem egykorúnak (15 év) mondtam el, ők is lenéztek miattam, nem megutáltak, csak belül lenézőbbek voltak.
Eltekintve a koromtól, szeretném megkérdezni hogy miért nézik le az embereket azért mert dohányoznak? Én egy jókedvű, fiatal fiú vagyok, sok barátom van, kedvelnek is, de valamiért, úgy hogy már dohányzom már nem kellek annyira nekik.

14

Jól tettem, hogy így megszabadultam a cigitől?

Még nem voltam rászokva, de kezdett olyan érzésem lenni, hogy el kéne szívni egy szálat. És ami volt cigim a haveroktól, az hiába benn volt a fiók mélyén tudtam, hogy ott van, és elő vehetem bármikor.
És 1 hete azon járt az eszem, hogy áhh, rágyújtsak vagy ne? Nem akarok rászokni, de jó lenne most egyet elszívni.

Aztán annyira kész voltam, hogy megfogtam azt a 7-8 szálat, vizet engedtem rájuk, és kib*sztam a kukába.
Most a haverjkaim azt mondták jó hülye vagyok, ettőlk nem fogok leszokni a cigiről, csak elb*sztam pár jó szál cigit...

De most úgy érzem, hogy ez így jobb.
Most olyan érzésem van, hogy az, hogy én dombtam ki magamtól az más, mintha mások kényszerítettek volna...
De a haverjaim erre is azt mondták, hogy ez f*szság, így nem fogok a cigizéstől megszabadulni!

Most jól tettem, vagy sem?

7

Van egészségi kockázata a hirtelen leszokásnak?

Szerencsére nekem egy deka tapasztalatom nincs a témában. Ezért szeretném megkérdezni a hozzá értőket hogy ha valaki 25 éves korában abba hagyja az erős dohányzást (1doboz/nap), egyik napról a másikra, akkor annak van e valamilyen kockázata vagy inkább fokozatosan kell?

Milyen tünetek várhatók és hogyan lehet ezeket enyhíteni vagy kivédeni?

Hozzá értők válaszát előre is köszönöm!

5

Ha az ember már sokat dohányzott akkor mivel lehet mégis megelőzni a tüdőrákot? Vitamin, ételek stb.

3

A sárga, fehér ás szürke bondok egy árba vannak? és ha igen mennyi az ára?

1

Beszéljetek le arról hogy cigizzek! Extrém fiatal vagyok még hozzá, de már vagy 3-szor indultam el hogy szívjak. (? )

Az ilyesmi, hogy rákom lesz tőle, nem tud meghatni, mármint persze rossz dolog, de valamiért nem rettent el.

10

Miért van ekkora propaganda a fű körül, ami annyira károsnak akarja beállítani?

Úgy értem, hogy nyilván káros, de nem annyira, mint az alkohol, sőt, még a sima ciginél is kevésbé káros.
Emellett van sok gyógyhatása. 2007-es cikket olvastam róla, hogy mi minden káros hatása van, azóta már fele kiderült, hogy nem igaz, vagy épp az ellenkezője igaz...
(

18

Hány Ft-nál kezdődik a normális szivar?

Esetleg márkákat is mondhattok.

2

Lehet ettől bajom?

15 éves vagyok.minden szombaton elszívok két szál cigit.egyet délelőtt egyet délután..kizárólag szombaton máskor nem szoktam de akkor is csak délelőtt egy meg délután!!
lehet ettől nagy bajom?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!