Találatok a következő kifejezésre: A . fájlt mivel tudom megnézni (6 db)

A . pdf fájlt mivel tudom megnézni?

Legjobb válasz: Sok program van rá, de a "hivatalos programja" az Adobe Acrobat Reader (ez ingyenes is, magyarul is tud). Letölthetõ: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2_allversions... Itt értelemszerûen kiválasztod az operációs rendszert és a nyelvet.

Sok program van rá, de a "hivatalos programja" az Adobe Acrobat Reader (ez ingyenes is, magyarul is tud). Letölthetõ: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2_allversions... Itt értelemszerûen kiválasztod az operációs rendszert és a nyelvet.
Kipróbálhatod a Foxit Reader-t is...kisebb a mérete, mint az Acrobat-nak és ugyanazt tudja...

Mi lehet a baj? Fájl megnyitás hiba amikor megnyitom a Fájlt vagy csak mentem akkor egy fire fox-os mappába teszi és nem tudom meg nyitni már rohadt idegesítő hogy nem tudom megnézni

Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nos,milyen kiterjesztésbe van? az is lehet egy fajta baj [kiterjesztés pl: .jpeg a képeknél vagy .mp3 a zenéknél] attol függ,milyen fájl.. (:

Nos, milyen kiterjesztésbe van? az is lehet egy fajta baj [kiterjesztés pl: .jpeg a képeknél vagy .mp3 a zenéknél] attol függ, milyen fájl.. (:

Hogyan tudom megnézni részletesen, hogy egy video fájlnak mik a tulajdonságai, mi a tömörítési kódolása?

Itt most nem arra gondolok, hogy avi, hanem hogy azon belül milyen kódolású. A DVD lejátszóm az egyik avi-t lejátsza, a másikat nem, és nem értem, hogy miért. Gondolom a tömörítés lehet más, de fogalmam sincs, hogy azt hogyan nézzem meg, és milyen programmal mivé konvertáljam át. A dvd-re rá van írva, hogy divx-et lejátszik, így gondoltam a video biztos xvid, ezért nem játsza le. De pl Virtual dubbal átkonvertáltam divx 5.2.1-es formátumra, és nem játszotta le azt sem. Már ott tartok, hogy kiba*zom a lejátszót az ablakon.

Legjobb válasz: Én a Format Factory-val szoktam konvertálni. Ott a Haladó/Média fájl információ alatt mindent meg is lehet nézni egy fájlról.

Én a Format Factory-val szoktam konvertálni. Ott a Haladó/Média fájl információ alatt mindent meg is lehet nézni egy fájlról.
Próbáld ki a FormatFactory-t...
A kérdező hozzászólása: A hangnál is minden stimmel. Az eredeti verzióban mpeg layer 3-at ír az audióhoz, de amikor átkonvertáltam virtualdubbal old avi-ba, az audionál már pgc-t írt ki, és azt nem játszotta le. Nem tudom hangsávot hogy kell átvariálni mp3-ra :(
Na pont erre gondoltam...lehet a hangnál van valami...alakítsd mp3-ba a forrás helyett?
A kérdező hozzászólása: A vicc az, hogy összevetettem több másik videoval, és mindenben megegyezik (a másik is xvid). Idõközben sikerült virtualdubbal save as old avi-val átformáznom, csak a hangot nem tudja lejátszani... :(
Én egy rövid videóval (mondjuk 1 perc) szoktam kísérletezni, ha egy lejátszó szórakozik. Egy jó pár kódolással konvertálok, aztán valamelyik majd csak jó. De megnézheted egy olyan fájl információit (felbontás/kodek), amit lejátszik, és olyanra konvertálod.
Ja bocs..."biztos xvid"...akkor nincs ötletem.
Próbálj konvertálni xvid-del.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És miért van, hogy átkonvertálok egy nem lejátszható fájlt divx-re (a dvd lejátszómon ott van, hogy divx), és cseszi lejátszani?
A kérdező hozzászólása: Letöltöttem, nagyon jó kis program, de abban nem találtam ilyet, hogy cak hangsáv átformálása.


Ha a telefonomban van pár kép amit szeretnék megnézni de nem tudok mert a fájl mérete túl nagy akkor mit csináljak vele? Hogy tudnám csökkenteni a fájl méretét?

Nem tudtam hogy ez melyik kategória!xD

Legjobb válasz: én néha megtudtam úgy nézni, hogy kiraktam háttérképnek, úgy már engedte...

én néha megtudtam úgy nézni, hogy kiraktam háttérképnek, úgy már engedte...
A kérdező hozzászólása: De nekem úgy se, mert kiírja hogy a fájl mérete túl nagy. Hogy lehetne "lebutítani"?

Hogyan tudom megnézni, hogy mi a kiterjesztése egy adott fájlnak?

Tudom, hogy a Word Dokumentum = .doc, de hol lehet megnézni, mert van amelyiknél nem tudom. Pl.: Access-nek nem tudom hogy mi. Nekem csak kiírja, hogy Microsoft Access dokumentum, de engem ez nem érdekel egyáltalán, mert az érettégi lapra csak a rövídítést kell írni. Mint: .xls, .ppt, .doc stb. Csak ezekkel az a baj, hogy tudom fejb?l, nem pedig megnéztem, szimpla IQ.

Legjobb válasz: Total commander. Ott van külön mezõ a kiterjesztésnek

Total commander. Ott van külön mezõ a kiterjesztésnek
Vagy rámész a dokumentumra és jobb egér gomb és tulajdonságok, általában ott megvan.
A kérdező hozzászólása: Ja, leesett, nem szóltam. Kösz a segítséget!:)
A kérdező hozzászólása: Be van pipálva, mégis csak azt a méteres szöveget írja...A helyi tulajdonságok megint csak ezt a szöveget hozza be.
A 14-02-tõl kérdezem.Ezt hol találom meg? És az ilyen "élõ" linket hogyan kell idevarázsolni?(Az élõ alatt azt értem, hogy nem kell bemásolni, hanem csak rákattintani, és máris láthatóvá válik, kérdezi egy kezdõ)
dupla katt
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem jó a dupla katt, mert azt mondjuk nem írtam, de szeretném a táblájában, de nem a szerveren böngészni az adatbázis fájlt.
A .sql kiterjesztésû fájl az az adatbázist létrehozó sql lekérdezéseket tartalmazza. Ha ezt otthon szeretnéd nézegetni, akkor telepíts egy Xampp-ot, importtáld be a fájlt, és nézegethetd is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!