Találatok a következő kifejezésre: A . fájlt mivel tudom (214 db)

Ezekkel a fájlokkal mit tudok kezdeni?

Letöltöttem egy PS1 játékot, és mikor kicsomagoltam az archívumok,4 fájlt találtam, 3 ".ape" és 1 ".bin.ecm" kiterjesztés? fájlt. Ezek közül mi micsoda és mire jó, illetve melyiket(/melyeket) kell kiírni CD-re?

Legjobb válasz: http://translate.google.hu/translate?hl=hu&langpair=en%7Chu&..

A kérdező hozzászólása: Hát ezzel nem lettem okosabb... Én NEM eredeti PS1 játékot akarok másolni, hanem LETÖLÖTT játékot akarok kiírni CD-re, de nem tudom, hogy melyik fájlt írjam ki és hogy egyáltalán melyik fájl micsoda! Amit belinkeltél, nemhogy alig lehet érteni, de nem ad választ a kérdésre!
A *.ape fájlt nem tudom, az ECM-et már igen. Ez egy elég hatékony tömörítési eljárás, többek közt az Emuparadise-on használják. Kell hozzá egy apró program, unecm.exe a neve. Ebbe belehúzod a .ecm fájlt és visszafejti neked. Eztán lesz egy .bin fájlod amit már használhatsz emulátorhoz. Mivel *.bin, ezért valszeg kell hozzá egy *.cue is, ami tartalmazza, hogy milyen sávok vannak a lemezen. Ez fontos PS1-nél, anélkül kiírni sem tudod elvileg. Többet nem segíthetek. Ha az unecm kell: http://www.emuparadise.org/PSX/ecm%20tools.rar Szerk.: Közbe látom, az APE az "Monkey's Audio" hangformátum, elvileg nem fontos hozzá.
A kérdező hozzászólása: Letöltöttem a programot, viszont nem tudom használni! :( Mikor megnyitom, kb. fél másodperccel utána magától bezáródik. :S
Megmondtam. Az ECM fájlt húzd bele a fájlba az intézõvel. Megragadod az ECM fájlt és ráhúzod a programra. Ennyi. Aztán hagyod futni. Ez egy parancssoros eszköz, nem fogsz benne egérrel kattintgatni.
Elsõ válasz mellé: Itt láthatjuk a Google fordító áldásos tevékenységét. Egy nagy sz*r az egész fordítás angolról magyarra, inkább hagynák eredetibe, mert abból többet meg lehet érteni, mint ebbõl a semmibõl...
A kérdező hozzászólása: ma 09:18: Ja ok, már értem...

Az EUROPASS.hu-n csináltam egy önéletrajzot de nem tudom elmenteni a gépemre vmiért. Elmenti a gépemre és belelépek és azt írja hogy a windows nem tudja megnyitni ezt a fájlt. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Írd le, milyen kiterjesztése van a fájlnak, és megmondjuk, milyen program kell hozzá. Tippre 2007-es vagy újabb MS Office.

Írd le, milyen kiterjesztése van a fájlnak, és megmondjuk, milyen program kell hozzá. Tippre 2007-es vagy újabb MS Office.
A kérdező hozzászólása: hát lehet itt választani hogy milyenbe töltsük le: adobe PDF+ europass XML , Microsoft word, open documentum meg europass XML én letöltöttem mindegyikbe és egyikbe se jó nem nagyon értek a gépekhez gondolom ez látszik remélem jóra álaszoltam de ha nem akkor léci segítsetek mer ehez nagyon nem értek és most ez nagyon kellene
Nos, az XML-t szerintem hanyagolhatod. A PDF-hez Adobe Reader programot kell telepítened. A Word doksihoz értelemszerûen Word-öt (Microsoft Office). Az open documenthez meg (ha jól gondolom) Libre Office-t. Ha akarod szerkeszteni még a gépen, akkor az utóbbi kettõbõl válassz (és telepítgess, ha kell - Libre Office ingyenes). Ha csak azért mented le a gépedre, mert ezt fogod küldözgetni, akkor inkább PDF: elegánsabb, ha PDF-ben küldöd. :)
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm szépen :)

Nem tudom megnyitni a fájljaimat, mit tegyek? Részletek lent.

Felraktam a Windows 7-et a gépemre. A régi winyómon rajta hagytam az Xp-s adataimat, fájlokat vagyis mindent. Viszont ezek közül a fájlok közül nagyon sokat nem enged megnyitni, mert nincs meg hozzá a felhasználói jogosultság (még rendszergazdaként sem), ezért minden egyes fájlon módosítanom kell a hozzáférési jogosultságot. Ezt hogy lehetne megszüntetni, mert csoportosan nem tudom módosítani a dolgokat.

Legjobb válasz: Bootolj be az XP-vel, és másold ki a "Documents and Settings"-en kívülre a fájljaidat. Utána már engedni fogja a másolást. Jó tanács: ne tarts semmi fontosat a Documents and Settingsben, ott lehet leghamarabb baja... Külön mappába, még inkább külön partícióra rakj mindent.

Bootolj be az XP-vel, és másold ki a "Documents and Settings"-en kívülre a fájljaidat. Utána már engedni fogja a másolást. Jó tanács: ne tarts semmi fontosat a Documents and Settingsben, ott lehet leghamarabb baja... Külön mappába, még inkább külön partícióra rakj mindent.
Lehet, hogy a 7 nem nagyon tudja kezelni az xp-ét.
A kérdező hozzászólása: Sajnos már nem tudok az XP-vel bebootolni. Amúgy nem csak a documentums and settings mappában van korlátozva a hozzáférés. Nem lehet ezt a zárolást valamivel feltörni?


Letöltöttem az uTorrent . Apk fájlt, fel is telepítettem. Letöltök a barátomtól egy házi videót . Avi-ban. Vannak képek is a mappában. De a letöltött anyagot nem tudom átrakni telefonról számítógépre mert az nem látja a fájlokat mi a probláma?

Total Commanderrel szoktam megnyitni telefonon a fájlokat, ott látom. Megpróbáltam a mappa jogosultságát megváltoztatni 075-ről 777-re de semmi Ezzel lehetne láthatóvá tenni a számítógép számára a rejtett fájlokat. Számítógépen is be van állítva a rejtett fájlok megjelenítése. Hogyan lehet orvosolni a problámát? Továbbá hiába dugom rá a telefonom a gépre a Windows intézőn kívül semmilyen más fájlböngészővel pl TC-rel sem tudom megnézni, mert nem ismeri fel a telefon memóriát. Sony Xperia L Teleonról van szó, de ez szerintem áltolános hiba mindegyik készüléknél.

Legjobb válasz: MyPhoneExplorer, Moborobo, stb. Rengeteg program van erre. [link]

MyPhoneExplorer, Moborobo, stb. Rengeteg program van erre. [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi de ezekkel sem látom, mert láthatatlanná van téve.
Hülye kérdés az, hogy mi van, ha a memóriakártyát ráugod a gépedre?
A kérdező hozzászólása: Sajna nincsen, de szerintem rejtve van akkor is de talán mûködhetne
Én alapban ha valamit a telefonon letöltök, azt kártyára mentem. Ha csak egy-két fájlt akarok átmásolni a gépre, akkor Bluetoothn teszem, ha sokat, akkor a kártyát dugom a gépbe. Persze ez pl. iPadnál nem mûködik (nem lehet beletenni memóriakártyát), nem tudom, hogy Apple telefonoknál hogy van. Androdos és "hagyományos" telefonoknál mûködik, ha van benne kártyahely és memóriakártya.

Letöltöttem "drivert" bár nem tudom hogy mi ez, a hálókártyámhoz, de nem tudom mit kell csinálni ezekkel a fájlokkal. Te tudod?

http://kepfeltoltes.hu/view/100629/ethernet_vez_rl__drivere_..

Legjobb válasz: Rendszer - eszközkezelõbe megkeresed a hálókártyát - jobb klikk majd illesztõprogram frissítése és megadod neki a fájok elérési helyét ha jó hozzá.. akkor boldogság van! :)

Rendszer - eszközkezelõbe megkeresed a hálókártyát - jobb klikk majd illesztõprogram frissítése és megadod neki a fájok elérési helyét ha jó hozzá.. akkor boldogság van! :)
A kérdező hozzászólása: jaj köszi a gyors választ(L):) meg is próbizom, remélem sikerül:)

SOS! Mi az oka annak, ha erről a linkről -/btjunkie. Org/search? Q=Mahjongg- letöltök Mahjongg játékot, akkor nem tudom megnyitni! Azt írja ki, hogy: a Windows nem tudja megnyitni ezt a fájlt! Mi ennek az oka?

Legjobb válasz: http://home.halden.net/vkp/vkp/freeware.html pl. innen tölts le egyet. Amelyikhez oda van írva, hogy freeware, az mind ingyenes.

http://home.halden.net/vkp/vkp/freeware.html pl. innen tölts le egyet. Amelyikhez oda van írva, hogy freeware, az mind ingyenes.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

A "rar" fájlokat mivel tudom elindítani?

Legjobb válasz: A rar egy tömörítési formátum wirarral tudod kicsomagolni.

A rar egy tömörítési formátum wirarral tudod kicsomagolni.
WinRAR-ral.

Build. Prop fájlt mivel tudom szerkeszteni a telefonon?

Legjobb válasz: Astro esetén: build.prop hosszan nyomj, Open as, Text, File editor

Astro esetén: build.prop hosszan nyomj, Open as, Text, File editor
A kérdező hozzászólása: igen, de befagy az astro ez lehet attól h nem volt rootolva rendesen avgy attól fügetlen teljesen?
Szinte bármelyik text editoral, de root szükséges.
A kérdező hozzászólása: rootolva van, tehát : le kell szednem egy text editort google play rõl és azzal tudom szerkeszteni ? mert az astro behullott
A legtöbb fájlkezelõ meg tudja nyitni szövegként. Ha az Astro (pedig jó progi) nem megy nálad, akkor Root explorer, Totalcommander, stb.
Rootolva van vagy nincs rootolva? Nekem gond nélkül jó az Astro, de a Root explorer, vagy a TC is megnyitja, szerkeszti. Superuser van az alkalmazások közt? Ha van akkor biztos van root.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!