Találatok a következő kifejezésre: A . fájlt mivel (1029 db)

Szakadozik a net letöltés közben és így hibásan tölti le a fájlokat. Mi lehet a gond?

Ha böngészővel töltök le fájlokat, stinte mindig hibásan tölti le és használhatatlanok.. Pár megás (5-10mb) fájlokat még le tudom szedni általában rendesen. De ami 100mb feletti szinte esélytelen. Amikor torrentet töltök, mindig "Kárbaveszik" egy csomó fájl. (HASH HIBA) Van amikor több 100mb kárbaveszik... De ezt az utorrent kijavítja és így ott tudok tölteni rendesen, de pl. steam, LoL stb. frissítésekkel meggyülík mindig a bajom és 50. alkalomra talán sikerül. Már telefonáltam a szolgáltatónak (T-home) és elvileg egyszer megcsinálták, de azóta is ilyen. Telefonáltam megint, azt mondták biztos a modemmel van a baj, kijött egy szerelő, kicsierélte egy vadi újra és ugyanilyen. Lehet ebből szolgáltató váltás lesz... De mit tudnék addigis csinálni?

Legjobb válasz: Próbálj letöltésvezérlõt használni, torrentnél pedig próbálj ki másik programot. Ha lehet használj olyat amelyiket be tudod állítani legalább a számítógép leállítására letöltés után. A letöltéseket próbáld meg olyan idõszakra idõzíteni amikor kevesebben vannak a hálózaton (pl. hétköznap délelõtti órákra). Indítsd ekkor a letöltést. Ha nem vagy otthon akkor elindulás elõtt indítsd a letöltést és állítsd be a letöltés vezérlõt a gép kikapcsolására ha végezett. Egyébként nagy valószínûséggel szolgáltató oldali hiba lesz ha a letöltéseken kívül minden más megy rendesen (e-mail nézés, web oldalak nézése, youtube ...stb). Legtöbbször szakadozó net okozza a hibát. És most ne vegyük figyelembe, hogy ahonnan töltöm le a fájlt az is hibás lehet. Ezt a hibát is elfogadnám, ha több GB-nyi adatról lenne szó. De, hogy 100MB-os fájl letöltésénél is jelentkezik azt nem. Tessék felhívni õket. Udvariasan, de keményen határozottan kell panaszkodni. Többször is ha kell, akár fenyegetõzni is a Fogyasztóvédelemmel.

Próbálj letöltésvezérlõt használni, torrentnél pedig próbálj ki másik programot. Ha lehet használj olyat amelyiket be tudod állítani legalább a számítógép leállítására letöltés után. A letöltéseket próbáld meg olyan idõszakra idõzíteni amikor kevesebben vannak a hálózaton (pl. hétköznap délelõtti órákra). Indítsd ekkor a letöltést. Ha nem vagy otthon akkor elindulás elõtt indítsd a letöltést és állítsd be a letöltés vezérlõt a gép kikapcsolására ha végezett. Egyébként nagy valószínûséggel szolgáltató oldali hiba lesz ha a letöltéseken kívül minden más megy rendesen (e-mail nézés, web oldalak nézése, youtube ...stb). Legtöbbször szakadozó net okozza a hibát. És most ne vegyük figyelembe, hogy ahonnan töltöm le a fájlt az is hibás lehet. Ezt a hibát is elfogadnám, ha több GB-nyi adatról lenne szó. De, hogy 100MB-os fájl letöltésénél is jelentkezik azt nem. Tessék felhívni õket. Udvariasan, de keményen határozottan kell panaszkodni. Többször is ha kell, akár fenyegetõzni is a Fogyasztóvédelemmel.

A Jurassic Park Builder nevû játékot szeretném feltelepíteni a ZTE Kis Plus telefonomra. Fel is telepíti, de azt írja ki, hogy nincs elég hely, hogy letültse a fájlokat. Mi a teendõm, hogy megoldódjon?

Legjobb válasz: Túl sok teendõ nincs. Egyszerûen dobd ki azt a szar telefont a kukába, majd legalább egy Samsung galaxy s advance kategóriájú telefont vegyél... Azon már el fog indulni. De azért sem indul el egy zte kis plus telefonom, mivel igencsak sok mega települ magára a telefon saját memóriájába is. És egyszerûen nincs annyi memória abban a készülékben hogy az alap indító fájlok települjenek. De még azon felül is több száz mega töltõdne le a memória kártyára is...

Túl sok teendõ nincs. Egyszerûen dobd ki azt a szar telefont a kukába, majd legalább egy Samsung galaxy s advance kategóriájú telefont vegyél... Azon már el fog indulni. De azért sem indul el egy zte kis plus telefonom, mivel igencsak sok mega települ magára a telefon saját memóriájába is. És egyszerûen nincs annyi memória abban a készülékben hogy az alap indító fájlok települjenek. De még azon felül is több száz mega töltõdne le a memória kártyára is...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a második felét a válasznak. Az elsõ felére meg csak annyit, hogy nem mindenkinek van pénze új telóra. Másfél éve megvan ez a telefon, és még mindig kiváló a memóriát leszámítva. 2 napot bír az akksija, stb...

Letöltöttem egy iso fájlt (Assassins. Creed. Revelations SKIDROW), és a letöltések mappában megpróbáltam kitörölni, de azt írta ki, hogy a System programban meg van nyitva a fájl. Mi a teendő? Hol van ez a System program?

Legjobb válasz: Gondolom Daemon Tools-ot használsz igen?Ha igen akkor törölj ki minden egyes virtuális lemezt a programon belül mindet hogy teljesen tiszta legyen az egész.Akkor tuti kitörlõdik.Szolj ha nem segített.

Gondolom Daemon Tools-ot használsz igen?Ha igen akkor törölj ki minden egyes virtuális lemezt a programon belül mindet hogy teljesen tiszta legyen az egész.Akkor tuti kitörlõdik.Szolj ha nem segített.
A kérdező hozzászólása: Mûködött, köszönök minden segítséget!
Az attól függ hogy milyen az operációs rendszered.Ha windows 7 van akkor az indításnál nyomd meg az f8-ast és válaszd ki a csökkentett módot (Safe mode), a rendszer átkapcsol és csak az alapprogramok fognak elindulni.A youtube-on találsz rá tutorial-t nézz utánna. Példának egy videó a csökentett mód indírásárol http://www.youtube.com/watch?v=-SBqePnqz8M Ha esetleg nem mûködne az f8 http://www.youtube.com/watch?v=3kKdNbMZOKw
A kérdező hozzászólása: És azt hogy csináljam?
Akkor szerintem próbáld meg csökkentett módban elindítani a rendszert, szerintem akkor már biztos hogy kitörlõdik.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy idegesítõ az amatõrségem, de a futó programok között nem volt, továbbra sem tudom letörölni! Valami ötlet?
Akkor próbáld meg ctrl+alt+delete és töröld ki az éppen futó programok közûl.
A kérdező hozzászólása: Nem segített, továbbra sem tudja elvégezni a mûveletet, mert meg van nyitva az úgynevezett System programban!
Jah, a deamon tools ból és a UTorrent-bõl töröld ki.
Nincs mit!;)Örülök hogy segíthettem!


Az EUROPASS.hu-n csináltam egy önéletrajzot de nem tudom elmenteni a gépemre vmiért. Elmenti a gépemre és belelépek és azt írja hogy a windows nem tudja megnyitni ezt a fájlt. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Írd le, milyen kiterjesztése van a fájlnak, és megmondjuk, milyen program kell hozzá. Tippre 2007-es vagy újabb MS Office.

Írd le, milyen kiterjesztése van a fájlnak, és megmondjuk, milyen program kell hozzá. Tippre 2007-es vagy újabb MS Office.
A kérdező hozzászólása: hát lehet itt választani hogy milyenbe töltsük le: adobe PDF+ europass XML , Microsoft word, open documentum meg europass XML én letöltöttem mindegyikbe és egyikbe se jó nem nagyon értek a gépekhez gondolom ez látszik remélem jóra álaszoltam de ha nem akkor léci segítsetek mer ehez nagyon nem értek és most ez nagyon kellene
Nos, az XML-t szerintem hanyagolhatod. A PDF-hez Adobe Reader programot kell telepítened. A Word doksihoz értelemszerûen Word-öt (Microsoft Office). Az open documenthez meg (ha jól gondolom) Libre Office-t. Ha akarod szerkeszteni még a gépen, akkor az utóbbi kettõbõl válassz (és telepítgess, ha kell - Libre Office ingyenes). Ha csak azért mented le a gépedre, mert ezt fogod küldözgetni, akkor inkább PDF: elegánsabb, ha PDF-ben küldöd. :)
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm szépen :)
Már új formátumú docx? Próbáld a hordozható LibreOffice-val: http://download.documentfoundation.org/libreoffice/portable/.. 100MB

Nem tudom megnyitni a fájljaimat, mit tegyek? Részletek lent.

Felraktam a Windows 7-et a gépemre. A régi winyómon rajta hagytam az Xp-s adataimat, fájlokat vagyis mindent. Viszont ezek közül a fájlok közül nagyon sokat nem enged megnyitni, mert nincs meg hozzá a felhasználói jogosultság (még rendszergazdaként sem), ezért minden egyes fájlon módosítanom kell a hozzáférési jogosultságot. Ezt hogy lehetne megszüntetni, mert csoportosan nem tudom módosítani a dolgokat.

Legjobb válasz: Bootolj be az XP-vel, és másold ki a "Documents and Settings"-en kívülre a fájljaidat. Utána már engedni fogja a másolást. Jó tanács: ne tarts semmi fontosat a Documents and Settingsben, ott lehet leghamarabb baja... Külön mappába, még inkább külön partícióra rakj mindent.

Bootolj be az XP-vel, és másold ki a "Documents and Settings"-en kívülre a fájljaidat. Utána már engedni fogja a másolást. Jó tanács: ne tarts semmi fontosat a Documents and Settingsben, ott lehet leghamarabb baja... Külön mappába, még inkább külön partícióra rakj mindent.
Lehet, hogy a 7 nem nagyon tudja kezelni az xp-ét.
A kérdező hozzászólása: Sajnos már nem tudok az XP-vel bebootolni. Amúgy nem csak a documentums and settings mappában van korlátozva a hozzáférés. Nem lehet ezt a zárolást valamivel feltörni?

Letöltöttem az uTorrent . Apk fájlt, fel is telepítettem. Letöltök a barátomtól egy házi videót . Avi-ban. Vannak képek is a mappában. De a letöltött anyagot nem tudom átrakni telefonról számítógépre mert az nem látja a fájlokat mi a probláma?

Total Commanderrel szoktam megnyitni telefonon a fájlokat, ott látom. Megpróbáltam a mappa jogosultságát megváltoztatni 075-ről 777-re de semmi Ezzel lehetne láthatóvá tenni a számítógép számára a rejtett fájlokat. Számítógépen is be van állítva a rejtett fájlok megjelenítése. Hogyan lehet orvosolni a problámát? Továbbá hiába dugom rá a telefonom a gépre a Windows intézőn kívül semmilyen más fájlböngészővel pl TC-rel sem tudom megnézni, mert nem ismeri fel a telefon memóriát. Sony Xperia L Teleonról van szó, de ez szerintem áltolános hiba mindegyik készüléknél.

Legjobb válasz: MyPhoneExplorer, Moborobo, stb. Rengeteg program van erre. [link]

MyPhoneExplorer, Moborobo, stb. Rengeteg program van erre. [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi de ezekkel sem látom, mert láthatatlanná van téve.
Hülye kérdés az, hogy mi van, ha a memóriakártyát ráugod a gépedre?
A kérdező hozzászólása: Sajna nincsen, de szerintem rejtve van akkor is de talán mûködhetne
Én alapban ha valamit a telefonon letöltök, azt kártyára mentem. Ha csak egy-két fájlt akarok átmásolni a gépre, akkor Bluetoothn teszem, ha sokat, akkor a kártyát dugom a gépbe. Persze ez pl. iPadnál nem mûködik (nem lehet beletenni memóriakártyát), nem tudom, hogy Apple telefonoknál hogy van. Androdos és "hagyományos" telefonoknál mûködik, ha van benne kártyahely és memóriakártya.

Xvfiorn. Exe-----> mit tudtok erről, minek a fájlja? Mi ez?

Elindítom a gépet....nem jön be az explorer, és ha a folyamatoknál leállítom ezt a fájlt....Akkor elindul.....de néha kiirja azt hogy "xvfiorn.exe....müködése leállt" Windows 7 op.rendszerem van.....

Legjobb válasz: Biztos hogy jól irtad? valószínü hogy virus

Biztos hogy jól irtad? valószínü hogy virus
A kérdező hozzászólása: igen biztos h jól irtam...
Csöknetet módban küldj rá egy erös virus irtót avira, avast, avg, eset, ...
A kérdező hozzászólása: most dobom a nod32-t......de nem csökkentettbe :) köszönöm a választ :)

Kivágásnál hiba lépett fel, eltűnt a fájl. Mi a teendő?

át akartam helyezni egy fájlt, kiírt valami hibát, kiválasztottam, hogy mégse, erre eltűnt a fájl

Legjobb válasz: tanulság, legközelebb majd elolvasod mit ír ki, nem zombi módon jársz el :)

tanulság, legközelebb majd elolvasod mit ír ki, nem zombi módon jársz el :)

Ezekkel a fájlokkal mit csináljak?

Letöltöttem a kör 1-et:001,002,003,004,005,006,007 formátumokban tehát 7 részben.De nem tudok velük mit csinálni pedig igazából fel szeretném írni DVD-re.Mit csináljak velük hogy fel tudjam írni és megnézni?

Legjobb válasz: Próbálkozz Winrarral!

Próbálkozz Winrarral!
Vagy ki kéne bontanod winrarral, vagy egyesíteni kell hjsplittel például.
A kérdező hozzászólása: A Winrar nem tudja kibontani.
Tedd fel Total Commander-t, jelöld ki a .001 fájlt, aztán Fájl -> Fájlegyesítés, és aztán minden menni fog ;) Amúgy én is letöltöttem úgy A kör 1-et, de nekem hibás volt valamelyik, vagy nemtudom, mert voltak részek, amik nem voltak benne, hanem hiányoztak belõle(nem direkt)...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!