Találatok a következő kifejezésre: A . fájlt (4024 db)

Konvertáltam egy mp3-as fájlt adx fájlba egy külön konverterrel de az adx fájlt nekem nem jeleníti meg ha kész van, de egy letöltöttet megjelenít. Hogyan lehet előhívni ezeket a fájlokat?

A fájlok nem rejtettek.

Legjobb válasz: "nem jeleníti meg ha kész van" Mármint melyik mappában? Nem lehet, hogy máshova rakta? Vagy ez valami online konverter?

"nem jeleníti meg ha kész van" Mármint melyik mappában? Nem lehet, hogy máshova rakta? Vagy ez valami online konverter?

Hogy működik (pl windows xp esetén) a fájlok másolása?

Pl van egy 600megás filmem, elkezdem másolni, akkor mindig "lecsíp" egy darabot, átteszi, majd a többi darabot is hozzáilleszti?? Kicsit komolyabban érdekelne, hogy m?ködik.

Legjobb válasz: Létrejön egy új ideiglenes fájl az új helyen. Ide ír a fájlkezelõ. A fájlt beolvassa egy pufferba. Ha a fájl kicsi, akkor egyben beíródik az ideiglenes fájlba. Ha túl nagy, akkor darabonként viszi át, és másolja az ideiglenes fájlba. Miután a tartalom átmásolódott, az ideiglenes fájlt átnevezi a megfelelõ névre.

Létrejön egy új ideiglenes fájl az új helyen. Ide ír a fájlkezelõ. A fájlt beolvassa egy pufferba. Ha a fájl kicsi, akkor egyben beíródik az ideiglenes fájlba. Ha túl nagy, akkor darabonként viszi át, és másolja az ideiglenes fájlba. Miután a tartalom átmásolódott, az ideiglenes fájlt átnevezi a megfelelõ névre.

Hogy tudom kicsomagolni a fájl-t?

Letöltöttem egy filmet és a mappában egy csomó ikon van,meg egy sample. fogalmam sincs mit kell ezzel kezdeni,melyiket kell megnyitni,vagy mit csináljak?:D köszi!

Legjobb válasz: Ha .rar vagy .r01,.r02, stb... a formátuma a fájloknak, Winrar ki tudja bontani. Elég az egyikre jobb klikket kattintani, és a Winrar menüibõl a kicsomagolás (extract to) menüpontot választani. Kicsomagolás során minden további fájl tartalma is kibontásra kerül. Ha .001, .002 a fájlok kiterjesztése, akkor a Total Comander ki tudja bontani. Az elsõ fájlra ráállsz, és a fájl menü/kibontás paranccsal szintén ki lehet bontani a fájlok tartalmát.

Ha .rar vagy .r01, .r02, stb... a formátuma a fájloknak, Winrar ki tudja bontani. Elég az egyikre jobb klikket kattintani, és a Winrar menüibõl a kicsomagolás (extract to) menüpontot választani. Kicsomagolás során minden további fájl tartalma is kibontásra kerül. Ha .001, .002 a fájlok kiterjesztése, akkor a Total Comander ki tudja bontani. Az elsõ fájlra ráállsz, és a fájl menü/kibontás paranccsal szintén ki lehet bontani a fájlok tartalmát.
A total commander új verziója nálam még mindent kicsomagolt amit lehetett.


Hogy lehet megcsinálni c#-be, hogy beolvasson egy fájlt, u. h. a fájlt inditom el es nem a programot?

Irtam egy szövegszerkesztt és beállitottam, hogy a windows a txt fájlokat azzal a programmal nyissa meg amit én irtam. Azt szeretnem megcsinalni, hogy mikor elinditom a txt fájlt és elindul a programom olvassa be.

Legjobb válasz: Ennyire azért nem egyszerû. Két lépésben: elõször is rögzítened kell a Registry-ben, hogy melyik fájlt szeretnéd automatikusan megnyittatni a programoddal. Utána pedig a programon belül le kell kezelned a kapott paramétert. A következõ példa egy képzeletbeli fájl társítását rejti: A *.file kiterjesztésû állományokat a fileopener.exe programmal fogjuk megnyitni. A szoftvert a c:\mytools könyvtárban találjuk, és a --open paraméterrel lehet rávenni, hogy megnyisson egy átadott fájlt. Na lássuk: A HKCR hive-ban létrehozol egy .file nevû kulcsot, alapértelmezett értéke "mytools.file" legyen. A HKCR-ben létrehozol egy mytools.file kulcsot, a következõ struktúrával: mytools.file DefaultIcon Shell open command mytools.file: Alapértelmezett értéke mondjuk "Eszközeim fájlja" DefaultIcon: Alapértelmezett érték a fájl ikonját tartalmazó .ico állományra mutat. command: Az alapértelmezett értéke a futtatni kívánt parancsot rejti. Ez esetünkben: "c:\mytools\fileopener.exe --open %1" A "%1" a windows Shellnek adott elsõ paramétert, tehát a fájl nevét jelenti. A programban innétõl fogva nincs más dolgod, mint elkezded nézegetni a kapott paramétereket sorban. Ha az aktuális paraméter "--open", akkor veszed a következõt, és megnyitod. Van ehhez két osztályom is. Az egyik be tudja reggelni a fájltársítást, a másik a paraméterek felsorolásában segít. pl.: AppParams.FirstParam(); while (!AppParams.EndOfParams()) { ... if (AppParam.CurrentParam == "... AppParams.NextParam(); }

Ennyire azért nem egyszerû. Két lépésben: elõször is rögzítened kell a Registry-ben, hogy melyik fájlt szeretnéd automatikusan megnyittatni a programoddal. Utána pedig a programon belül le kell kezelned a kapott paramétert. A következõ példa egy képzeletbeli fájl társítását rejti: A *.file kiterjesztésû állományokat a fileopener.exe programmal fogjuk megnyitni. A szoftvert a c:\mytools könyvtárban találjuk, és a --open paraméterrel lehet rávenni, hogy megnyisson egy átadott fájlt. Na lássuk: A HKCR hive-ban létrehozol egy .file nevû kulcsot, alapértelmezett értéke "mytools.file" legyen. A HKCR-ben létrehozol egy mytools.file kulcsot, a következõ struktúrával: mytools.file DefaultIcon Shell open command mytools.file: Alapértelmezett értéke mondjuk "Eszközeim fájlja" DefaultIcon: Alapértelmezett érték a fájl ikonját tartalmazó .ico állományra mutat. command: Az alapértelmezett értéke a futtatni kívánt parancsot rejti. Ez esetünkben: "c:\mytools\fileopener.exe --open %1" A "%1" a windows Shellnek adott elsõ paramétert, tehát a fájl nevét jelenti. A programban innétõl fogva nincs más dolgod, mint elkezded nézegetni a kapott paramétereket sorban. Ha az aktuális paraméter "--open", akkor veszed a következõt, és megnyitod. Van ehhez két osztályom is. Az egyik be tudja reggelni a fájltársítást, a másik a paraméterek felsorolásában segít. pl.: AppParams.FirstParam(); while (!AppParams.EndOfParams()) { ... if (AppParam.CurrentParam == "... AppParams.NextParam(); }
Az elsõ válaszoló vagyok. Az rendben van, hogy társítani kell az adott kiterjesztését a proggihoz, de a kérdés egyrészrõl nem errõl szólt, hanem hogy a programot hogy kell megírni. Másrászrõl nemtudom honnan szedted ezt az AppParams osztalyt, ill. például az EndOfParams metódust, mert ilyen egyszerûen nincs. Ha meg akarsz gyõzni, hogy mégis létezik, légyszi rakj be egy msdn linket. EndOfParams-ra igy semmit nem talál a google. Az én válaszom akor is áll kb, ha a paramérerezés ilyen: "proggi.exe --open filepath", ezeket a paramétereket a main függvény kapja meg (ahogy ez volt anno C-ben, C++-ban), legfeljebb az a kérdés, hogy hanyadik ekemét kell nézni a tömbnek.

Hogyan kell Visual Studio2012 for dekstop-ban megcsinálni hogy a szöveg szerkesztőm dokumentumát a *. wld-t ha megnyitom megnyitja az alkalmazásomat és benne megnyitja azt a fájl, és nem csak üresen megnyitja azt az alkalmazást? Többi lent.

Még arra is kíváncsi vagyok hogy ha ráhúzom a .wld fájlt a megnyitott alkalmazásra akkor azt megnyitja. És még arra hogy ha telepítem az alkalmazást rögtön hozzá társul automatikusan a .wld fájlokhoz. Hogyan kell ezeket megcsinálni?

Legjobb válasz: 1. A visual studios a basic programotási rendszert használja és már próbáltam úg yhogy simán hozzá társítottamwindowsban de csak simán üresen megnyitottaa programomat és a fájl tartalma meg sehol.Nem lehet valahogy elérni visual studioban hogy ha betöl és egy pl. .wld fájl-al nyitották meg akkor azt a fájlt töltse be? 2.hogyan kell azt, ha ráhúznak egy .wld fájlt akkor azt a fájlt töltse be?

A kérdező hozzászólása: 1. A visual studios a basic programotási rendszert használja és már próbáltam úg yhogy simán hozzá társítottamwindowsban de csak simán üresen megnyitottaa programomat és a fájl tartalma meg sehol.Nem lehet valahogy elérni visual studioban hogy ha betöl és egy pl. .wld fájl-al nyitották meg akkor azt a fájlt töltse be? 2.hogyan kell azt, ha ráhúznak egy .wld fájlt akkor azt a fájlt töltse be?

Van olyan fájl visszaállító progi, ami nem csak speciális kép vagy egyéb fájlokra működik hanem mindenfélére, és a fájl eredeti nevével tudja visszahozni a fájlokat, nem csak egy sorszámmal?

nem töröltem a fájlokat, csak a particiós táblában van hiba, mert másolás közben lefagyott a gép

Legjobb válasz: Ingyenes: http://www.piriform.com/recuva Ha számozza a fájlt akkor régen rossz. Lehet hogy vissza sem lehet állítani...

Ingyenes: http://www.piriform.com/recuva Ha számozza a fájlt akkor régen rossz. Lehet hogy vissza sem lehet állítani...
A kérdező hozzászólása: ez nem jó, már próbáltam
Akkor felülíródott és így nem is fogod visszaállítani...

Hogyan kellene megtartani a fájlokat?

Szeretném újrarakni a WinXP-t haveromnál.. csak nincsen se dvd se pendrive arra, hogy megtartsuk a fájlokat. Úgy tudom van olyan, hogy fájlok megtartása. Légyszíves segítsetek! =)

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy fájlok megtartása. Sajnos valamira le kell menteni a fájlokat. Csak CD-rõl vagy DVD-rõl, esetleg pendriveról telepítünk operációsrendszert. És akkor mindent törlünk, különben semmi értelme nincs. Ha nem tudsz semmit tenni a fájlokkal, amik kellenek( programnak csak telepítõjét menthetjük max), akkor csinálsz egy új partíciót és oda átrakod a kívánt fájlokat. De ahová a win-t telepíted, azt le is kell formázni.

Nincs olyan, hogy fájlok megtartása. Sajnos valamira le kell menteni a fájlokat. Csak CD-rõl vagy DVD-rõl, esetleg pendriveról telepítünk operációsrendszert. És akkor mindent törlünk, különben semmi értelme nincs. Ha nem tudsz semmit tenni a fájlokkal, amik kellenek( programnak csak telepítõjét menthetjük max), akkor csinálsz egy új partíciót és oda átrakod a kívánt fájlokat. De ahová a win-t telepíted, azt le is kell formázni.
A kérdező hozzászólása: Hm.. azért köszi ! =)
Na jó van olyan funkciója a winnek, hogy javító, de szerintem többet árt, mint javít.

Nem tudok hozzáférni néhány fontos fájlomhoz. Mit jelent, ha a fájl neve zölddel van írva, és hogyan tudnám ezt problémát kiküszöbölni?

Ami zölddel van írva (kép,zene fájl) azok közül nem tudok semmit sem megnyitni egy id? elteltével.Kb 2hete telepítettem fel a Windows 7-t,és most ezt csinálja.

Legjobb válasz: A zöld fájlok (legalábbis XP-n) a tömörített fájlokat jelentették (amit pl. a lemezkarbantartó is csinál), ezt valahol a fájl tulajdonságaiban ki lehet kapcsolni.

A zöld fájlok (legalábbis XP-n) a tömörített fájlokat jelentették (amit pl. a lemezkarbantartó is csinál), ezt valahol a fájl tulajdonságaiban ki lehet kapcsolni.
A kérdező hozzászólása: Nincs a rendszerben egy olyan hely, ahol ezt a egész védelmet ki lehetne kapcsolni? Amolyan központ féle..?
Az elsõ téved. A kék a tömörített, a zöld a titkosított. Csak az fér hozzá, aki a titkosítást rátette. Egyébként jobbklikk a fájlra, majd tulajdonságok: http://kepfeltoltes.hu/110219/989643163Untitled_www.kepfelto..
A kérdező hozzászólása: Azt írja: Ezen tulajdonságok módosításához rendszergazdai jogosultság szükséges A mûvelet befejezéséhez kattintson a Folytatás gombra. Rákattintottam.. És ezt írja: Hiba az attribútumoknak a következõ fájlra történõ alkalmazásakor: (itt az a fájl, amit nem tudok megnyitni) Hozzáférés megtagadva Kihagyás, Összes kihagyása, Újra, Mégse Ezek a lehetõségek vannak, de ha rámegyek, hogy Újra ugyanott tartok, ahol eddig. Az elõbb jutott az eszembe, hogy tanúsítványt nyitottam (kódot tudom) csak azt nem tudom, hol kell feloldani. Hol kell? :S

Miért nem tudok telepíteni egy programot? A gép keresi a d3dx9. dll -t, fel telepítettem a DirectX 11-et, meg a System32-be be is tettem ezt a fájlt, és mégse jó!

(Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.)

Legjobb válasz: A D3DX9.DLL fájlt nem találja. Töltsd le és indítsd el ezt a telepítõt: [link] Ez le ellenörzi hogy mid van és letölt,telepít minden d3dx9,10,11 DLL fájlt ami hiányzik vagy amibõl van újabb verzió. Ha mégse válna be,amit kétlek én mindég ezt használom és soha nem volt gondom directx-el,akkor a d3dx9.dll fájlt keresd meg a neten és másold be a Windows/System könyvtárba a többi d3dx9 fájl mellé dll fájlokat én innen szoktam letölteni: [link]

A D3DX9.DLL fájlt nem találja. Töltsd le és indítsd el ezt a telepítõt: [link] Ez le ellenörzi hogy mid van és letölt, telepít minden d3dx9, 10, 11 DLL fájlt ami hiányzik vagy amibõl van újabb verzió. Ha mégse válna be, amit kétlek én mindég ezt használom és soha nem volt gondom directx-el, akkor a d3dx9.dll fájlt keresd meg a neten és másold be a Windows/System könyvtárba a többi d3dx9 fájl mellé dll fájlokat én innen szoktam letölteni: [link]
A kérdező hozzászólása: Letölteném... We are sorry, the page you requested cannot be found. Ezt írja ki. Az alsó link meg amit adtál, onnan szedtem a d3dx9.dll-t. Más ötlet esetleg?
érdekes nekem megy a letöltés.más ötletem nincs
A kérdező hozzászólása: Ja most már én is letudtam tölteni... De viszont ez a direcx exe se segít semmit, ugyan úgy megkapom a hibát. Teljesen nem értem. Másik textúra csomagoló programnál meg Direct3D-t hiányolja, pedig be tettem a fõkönyvtárába, meg a system32-be.

Ezt a fájlt meg tudom nyitni még valahogy (. tmp)?

Volt egy .doc kiterjesztésű dokumentumom pendriveon és ahelyett, hogy gépre lementettem volna, pendreveról megnyitottam a fájlt és úgy kezdtem bele írni. Már volt plusz három gépelt oldalam, el akartam menteni, de kiírta, hogy kevés a merevlemezen a hely ( a C-meghajtón 1,2 gb, a pendrive pedig 16 gigás és csak pár kép volt rajta. Ennek ellenére a windows kilépett a dokumentumból és azt írta, hogy a fájt .tmp kiterjesztéssel lett elmentve. A régi dokumentum sehol. Letöltöttem olyan programokat, amik elvileg megnyitják az ilyen kiterjesztésű dokumentumokat, de semmi. Ha valaki tudja, hogy mit kéne csinálnom vagy ha átküldöm a fájlt és le tudja menteni és elküldeni, akkor megköszönném.

Legjobb válasz: Megvan a .tmp fájl? Mert ha igen, akkor Word-ön belül: Fájl - Megnyitás - Fájltípusnál kiválasztod, hogy "Szöveg helyreállítása bármely fájlból (*.*)" Ezek után ha kiválasztod a fájlt, akkor elvileg meg kell, hogy nyissa.

Megvan a .tmp fájl? Mert ha igen, akkor Word-ön belül: Fájl - Megnyitás - Fájltípusnál kiválasztod, hogy "Szöveg helyreállítása bármely fájlból (*.*)" Ezek után ha kiválasztod a fájlt, akkor elvileg meg kell, hogy nyissa.
A kérdező hozzászólása: Jee, sikerült :) köszönöm szépen! :D
A kérdező hozzászólása: Igaz, hogy azt a háromnegyed oldalt, amit el akartam menteni nem rakta hozzá, de a nagy része megvan :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!