Találatok a következő kifejezésre: A ínyemből vér (2 db)

A ínyemből fogmosáskor vér folyik, ez összefügg a terhességgel?

Legjobb válasz: szia! nekem is vérzik az ínyem. és igen a terhességtõl lehet! én a gyógyszertárba vettem vérzéscsillapító fogkémet homeodent a neve és kb. 800 ft, citromos, nincs benne mentol. a gyógyszertárba ajánlották. próbáld ki!

szia! nekem is vérzik az ínyem. és igen a terhességtõl lehet! én a gyógyszertárba vettem vérzéscsillapító fogkémet homeodent a neve és kb. 800 ft, citromos, nincs benne mentol. a gyógyszertárba ajánlották. próbáld ki!
Szedsz valamilyen vitamint? Mert a baba elvonja a kálciumot a szervezetedbõl ha nem kap eleget és attól lehet.
Szia! Én pl. szedek vitamint, mégis vérzik a fogínyem, végig, mióta terhes vagyok. Szerencsére már csak egy hónap van vissza, remélem akkor ez is megszûnik.
Öszzefügg. Nekem már a vége felé csöpögött az ínyembõl. Sok C-vitamint szedtem, attól elmúlt.
Igen! Rengeteg C vitamin segíteni fog ( védi a hajszálereket ), a Kálcium hiánya más problémákat okoz.

Fogmosásnál döl a vér az inyemből! Ez miért van? Ugye nemvészes? Ha elmegyek fogorvoshoz mit adrá? Vagyel se kell mennem?

Legjobb válasz: Menj sürgösen fogorvoshoz, mert ez a foginysorvadás jele nagy valószinüséggel és ha nem kezelik, akkor kiesnek a fogaid.

Menj sürgösen fogorvoshoz, mert ez a foginysorvadás jele nagy valószinüséggel és ha nem kezelik, akkor kiesnek a fogaid.
Az ínyed gyenge, mert mondjuk nem megfelelõ a táplálkozásod. Elsõsorban C vitamin és folsav-hiány esetén lép fel ínyvérzés, ezeket próbáld meg pótolni! Mindkettõt nagyon könnyû beszerezni. Attól is függ, mit értesz az alatt, hogy "dõl a vér". Ha vérzik, de nem tûnik nagyon súlyosnak, akkor próbáld meg ezt a vitaminos dolgot. De ha nagyobb a baj, menj orvoshoz! De szerintem õ is csak ezt mondaná. Ja, és moss fogat óvatosabban! A sebeknek idõ kell, mire begyógyulnak.
Súlyos betegség elõjele is lehet. Nagybátyámnál is volt ilyen mielõtt hasnyálmirigy rákja lett ami aztán 1 hónap alatt elvitte..
Második válaszoló vagyok: Fú vaze, ettõl még szedd a C-vitamint, meg a folsavat, de akkor húzz el baromi gyorsan orvoshoz! Nehogy már miattam valami bajod legyen...
A foginysorvadás nem korhoz kötött, 18 évesen is lehetséges és akkor bizony, hogy kiesik a fogad. Mindenképpen menj fogorvoshoz, mert nagyon ráfizethetsz - és ha komolyabb méreteket ölt, akkor már nem lehet visszacsinálni!
nekem is szokott vérezni az ínyem fogmosásnál, vagyis elég pirosasat köpök a fogkrémmel. Az, hogy dõl a vér, ez kicsit kérdés, hogy mennyire érted komolyan. Fogorvoshoz ha elmész attól bajod nem lesz, de ez az ínysorvadásos baromság kicsit erõs, nem kell paráznod, túl sokan képzelik magukat netorvosnak;) Amúgy vegyél cserszömörcés szájvizet, azzal öblögess, az jót tesz az ínyednek és fogmosásnál kicsit kíméletesebben. dokihoz meg menj el ha van rá idõd.
Menj el orvoshoz, amúgy sem árt néha ha belenéznek a szádba, így meg pláne! Én nem kockáztatnám, hogy kihulljanak a fogaim a felelõtlenségem miatt!!
A kérdező hozzászólása: Szijasztok! köszönöm szépen mindenkinek a hasznos infókat de basszus! nehogymár 18 évesen arról legyen szó hogy kiesnek a fogaim:O remélem tényleg csak táplálkozás..megvitamin stb..
Ínygyulladásod van valószínû, ami az ínysorvadás elõjele, és akkor biza kiesnek a fogaid. Javaslom a fogorvost, õ biztos tud rá megoldást találni.
Pedig "basszus" 18 évesen is elveszítheted a fogaidat meg 80 éves korodik is megtarthatod õket. Ezt neked kell eldönteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!