Találatok a következő kifejezésre: A reggeli nem magas alaphőnek (2 db)

A (reggeli) 36.8 nem magas alaphőnek?

Legjobb válasz: késik már? Vagy pé után vagy? Vagy ezt most miért kérdezed?

késik már? Vagy pé után vagy? Vagy ezt most miért kérdezed?
A kérdező hozzászólása: Menszi után vagyok 2 héttel. Nem olyan rég óta, azaz másfél hete kezdtem el mérni a hõmet, és csak egszer volt 36.5 azóta ekörül van.
hát akkor azért van pont, mert két héttel vagy a mensi után. hány naposak a ciklusaid? Mert, ha 28 akkor volt pé-d és azért ment fel a hõd.
A kérdező hozzászólása: Hány naposak? JAnuárig 29 naposak voltak, de januárban nem jött meg rendesen , a doki azt mondta, h ciszta miatt nem. mJAd februárban egy másik doki azt mondta, h minden rendben van. 20-án meg is jött, de nem volt normális menszi. 25-ig elhúzódott, úgy hogy abból csak 2 nap volt vérzés. MAjd 27-tõl kezdtem el mérni a hõmet. Szóval most nem tudom hány napos lesz a ciklusom.:( HA nem jön meg ebben a hónapban, akkor irány a doki. :(

Csak akkor lehetek terhes, ha a hőm magas? Alaphő feletti? Valakinek sikerült akkor is ha a hője nem volt magas? Csak a reggeli hő számít, az esti nem, igaz?

Legjobb válasz: Csak reggeli hõ számít, legalább 6 óra alvás után. És még a lázmérõt is este le kell rázni, hogy reggele egybõl, az elsõ mozdulatoddal mérhessed a hõdet. Az, hogy csak akkor vagy terhes mikor átlag fölötti a hõd, na arra én rácáfolnék mert nekem alaphõm 36.4 és 36.5-36.7 között volt mikor terhes voltam. Igaz 6 héttõl kapok hormon bogyót, de inkább óvatosságból mint sem azért mert problémám volt.

Csak reggeli hõ számít, legalább 6 óra alvás után. És még a lázmérõt is este le kell rázni, hogy reggele egybõl, az elsõ mozdulatoddal mérhessed a hõdet. Az, hogy csak akkor vagy terhes mikor átlag fölötti a hõd, na arra én rácáfolnék mert nekem alaphõm 36.4 és 36.5-36.7 között volt mikor terhes voltam. Igaz 6 héttõl kapok hormon bogyót, de inkább óvatosságból mint sem azért mert problémám volt.
Nekem nem volt magas a hõm. Mondjuk az én teherbeesésem, terhességem minden szakkönyvre rácáfolt. :-)
Szerintem ez teljesen egyénfüggõ, hogy a hõje mennyire magas. Csinálj egy tesztet, és az szerintem mutat valamit. Kedves Utolsó, elmondanád a történetedet, bátoríts egy kicsit bennünket:)
ÓÓÓ de szuper! Szívbõl gratulálok! Én is pco-s vagyok és pm alulmûködésem is van. Össze vissza van mensesem is, bár nem mondták, hogy tuti nem lehet baba, de szóltak, hogy nehéz lesz. Én is abban reménykedem, hogy ha máshogy nem majd véletlenül sikerül! Köszönöm a reményt kedves 2.!
Jó volt ezt olvasni, köszi, hogy megosztottad velünk. 3.válaszoló vagyok:) Nagy gratula a babához:) Sokan szeretnénk ilyen csodát átélni, mint most Te.
Kedves 2!!! És neked mi volt a tüneted, amibõl észrevetted a babát? És mennyi idõ után vetted észre? A teszt mikor jelezte a pozit?Köszi a válaszokat!
2-es vagyok. Én hébe-hóba csináltam tesztet, és az aktus után 3 héttel volt pozitív. :-) Tünetem semmi nem volt, csak eszembe jutott, hogy csinálok egyet (illetve a férjem azt álmodta, hogy terhes vagyok, és ez bogarat ültetett a fülembe :-)). Hála az égnek azóta sincs semmi tünetem, csak a pocakom nõ. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!