Találatok a következő kifejezésre: A reggeli nem magas (8 db)

Csak akkor lehetek terhes, ha a hőm magas? Alaphő feletti? Valakinek sikerült akkor is ha a hője nem volt magas? Csak a reggeli hő számít, az esti nem, igaz?

Legjobb válasz: Csak reggeli hõ számít, legalább 6 óra alvás után. És még a lázmérõt is este le kell rázni, hogy reggele egybõl, az elsõ mozdulatoddal mérhessed a hõdet. Az, hogy csak akkor vagy terhes mikor átlag fölötti a hõd, na arra én rácáfolnék mert nekem alaphõm 36.4 és 36.5-36.7 között volt mikor terhes voltam. Igaz 6 héttõl kapok hormon bogyót, de inkább óvatosságból mint sem azért mert problémám volt.

Csak reggeli hõ számít, legalább 6 óra alvás után. És még a lázmérõt is este le kell rázni, hogy reggele egybõl, az elsõ mozdulatoddal mérhessed a hõdet. Az, hogy csak akkor vagy terhes mikor átlag fölötti a hõd, na arra én rácáfolnék mert nekem alaphõm 36.4 és 36.5-36.7 között volt mikor terhes voltam. Igaz 6 héttõl kapok hormon bogyót, de inkább óvatosságból mint sem azért mert problémám volt.
Nekem nem volt magas a hõm. Mondjuk az én teherbeesésem, terhességem minden szakkönyvre rácáfolt. :-)
Szerintem ez teljesen egyénfüggõ, hogy a hõje mennyire magas. Csinálj egy tesztet, és az szerintem mutat valamit. Kedves Utolsó, elmondanád a történetedet, bátoríts egy kicsit bennünket:)
ÓÓÓ de szuper! Szívbõl gratulálok! Én is pco-s vagyok és pm alulmûködésem is van. Össze vissza van mensesem is, bár nem mondták, hogy tuti nem lehet baba, de szóltak, hogy nehéz lesz. Én is abban reménykedem, hogy ha máshogy nem majd véletlenül sikerül! Köszönöm a reményt kedves 2.!
Jó volt ezt olvasni, köszi, hogy megosztottad velünk. 3.válaszoló vagyok:) Nagy gratula a babához:) Sokan szeretnénk ilyen csodát átélni, mint most Te.
Kedves 2!!! És neked mi volt a tüneted, amibõl észrevetted a babát? És mennyi idõ után vetted észre? A teszt mikor jelezte a pozit?Köszi a válaszokat!
2-es vagyok. Én hébe-hóba csináltam tesztet, és az aktus után 3 héttel volt pozitív. :-) Tünetem semmi nem volt, csak eszembe jutott, hogy csinálok egyet (illetve a férjem azt álmodta, hogy terhes vagyok, és ez bogarat ültetett a fülembe :-)). Hála az égnek azóta sincs semmi tünetem, csak a pocakom nõ. :-)

25.-én nem várom! Volt hasszurka 2 napig és sok folyás, a melleim mintha nőnének de nem fájnak. A reggeli hőm 35, 9 volt, a nappali 37, ami azóta is annyi, viszont nekem nem szokott ilyen magas lenni sosem. Szerintetek? Lehet ez a beágyazódás tünete?

Legjobb válasz: a reggeli hõ számít... és a peteérés elõtti hõhöz képest kell nézni... hacsak nem nagyon alacsony az átlag hõd, nekem az a 35,9 kicsit alacsony, hacsak épp nem a beágyazódásra esett vissza, de akkor 1-2 napnál tovább nem maradhat ilyen alacsony...

a reggeli hõ számít... és a peteérés elõtti hõhöz képest kell nézni... hacsak nem nagyon alacsony az átlag hõd, nekem az a 35, 9 kicsit alacsony, hacsak épp nem a beágyazódásra esett vissza, de akkor 1-2 napnál tovább nem maradhat ilyen alacsony...

A (reggeli) 36.8 nem magas alaphőnek?

Legjobb válasz: késik már? Vagy pé után vagy? Vagy ezt most miért kérdezed?

késik már? Vagy pé után vagy? Vagy ezt most miért kérdezed?
A kérdező hozzászólása: Menszi után vagyok 2 héttel. Nem olyan rég óta, azaz másfél hete kezdtem el mérni a hõmet, és csak egszer volt 36.5 azóta ekörül van.
hát akkor azért van pont, mert két héttel vagy a mensi után. hány naposak a ciklusaid? Mert, ha 28 akkor volt pé-d és azért ment fel a hõd.
A kérdező hozzászólása: Hány naposak? JAnuárig 29 naposak voltak, de januárban nem jött meg rendesen , a doki azt mondta, h ciszta miatt nem. mJAd februárban egy másik doki azt mondta, h minden rendben van. 20-án meg is jött, de nem volt normális menszi. 25-ig elhúzódott, úgy hogy abból csak 2 nap volt vérzés. MAjd 27-tõl kezdtem el mérni a hõmet. Szóval most nem tudom hány napos lesz a ciklusom.:( HA nem jön meg ebben a hónapban, akkor irány a doki. :(

Szerintetek a görbém jó? Nem magas a reggeli hőm?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d98b4ac3257aa5e2efb158..

Legjobb válasz: Ha jól látom clostyt szedsz!Nekem is attól ugrott meg,amikor azt szedtem.

Ha jól látom clostyt szedsz!Nekem is attól ugrott meg, amikor azt szedtem.
tuti a closti. nézd meg az enyémet hogy felvitte ez a gyógyszer! én is a 3.napon kezdtem. http://www.fertilityfriend.com/home/33ca6e
Teljesen jó, ne izgulj.
Szerintem nem olyan magas, nekem is volt ennyi. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/35c8f8b36206eb0d34b867.. Viszont én abba hagynám a helyedben a cickafark teát, mert a Clostyval együtt túlstimulálhatod a petefészkeidet!!!
A kérdező hozzászólása: Bár mekérdeztem a nõdokit, hogy mit szólna hozzá, ha innám, de azt mondta nyugodtan. Ma én is azt gondoltam, hogy nem fogom inni tovább a cickafark teát, hanem hagyom, hogy hasson a gyógyszer. Köszönöm a válaszokat! Már azt hittem ennek a hónapnak is lõttek! De most megnyugodtam.

Lehetek terhes? Július közepe óta nem menstruáltam! Két hetet feszül a mellem, és azóta a reggeli hőm is magas: 36, 6-37, 1 között van (saját magamhoz képest, augusztus óta mérem! )

Másfél hete csináltam egy negatív tesztet!Dokihoz jöv?héten megyek!

Legjobb válasz: szerintem ha július óta nem volt mensid akkor tuti nem vagy terhes mert a tesznek már kikellett volna mutatnia. sõt!!

szerintem ha július óta nem volt mensid akkor tuti nem vagy terhes mert a tesznek már kikellett volna mutatnia. sõt!!
szia! azt javaslom, amint tudod, keresd fel az orvosod, mert én is hasonlóan jártam, és sajnos nem baba lett belõle, hanem pcos:-( baba, pedig sajna azóta sincs. több sikert neked!
A kérdező hozzászólása: Egyébként már voltam dokinál akkor azt mondta, hogy ne izguljak mert van peteérésem, csak kimarad a menzi! De mindenki azt mondja, hogy ha van akkor menstruálnom is kéne!Ja és ezalatt a három hónap alatt már négy negatív teszten vagyok túl! Csináljak újat, mielõtt jövõhéten újra lát az orvosom?
A kérdező hozzászólása: Most eléggé elszomorodtam! Azt hittem, hogy a mellfeszülés és az állandó magas hõ reményt adhat! :( Azért köszönöm!!!

Megnezne valaki legyszives, aki ert a gorbekhez? Rendesen vezetem, de nem tudom remenykedhetem-e? Az elozo honapban nem volt ilyen magas a reggeli hom, 36, 6 fole soha nem ment.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/53e3037cab1588e176f2ea..

Legjobb válasz: Szerintem reménykedhetsz, fõleg, ha holnap még fentebb megy a hõd! Szurkolok! Amúgy nekem is pont jún. 5-én jött meg. Csatolom a görbémet. Nem valami fényes. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e655c351267ee5c5421192..

Szerintem reménykedhetsz, fõleg, ha holnap még fentebb megy a hõd! Szurkolok! Amúgy nekem is pont jún. 5-én jött meg. Csatolom a görbémet. Nem valami fényes. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e655c351267ee5c5421192..
Egy biztos: akár terhes vagy, akár nem, a görbéd igazán szép, így kell kinéznie. Jókor is voltatok együtt. Hány naposak a ciklusaid? Mert ugye leesnie csak a nemvárt napján kell, ha nem vagy babás, addig ugyanúgy fennmarad egy rendes ciklusnál. Szóval esélyes :) De miért csináltál mensi alatt és középidõ körül terhességi tesztet?
A kérdező hozzászólása: Koszonom a ciklusaim 29 naposak, meg van 3 napom a nemvartig..tesztet azert csinaltam, mert nem rendes menszim volt, hanem barnazas, ami sokkal kevesebb mennyisegu volt, mintha rendesen megjott volna, de a tesztek - lettek. :( Szoval csak menszi napjan esik le a ho? 2.valaszolonak: Mi bajod a gorbeddel???szepen fent van a hod! MIkorra nem varod?? :)
Júl. 3-ra nem várom. Még ma is ment fentebb, de tudom, hogy úgyis meg fog jönni. Miért is pont most sikerülne?!
Ja! A második voltam az elõzõ válasznál is. Szurkolok neked nagyon!

Ma kellett volna megjönni, 14 napja magasan van a hőm, Lilyvel teszteltem, de negatív. Soha nem késett egy napot sem, most akkor mi lehet velem? Igaz, nem reggeli vizeletből csináltam.

Legjobb válasz: Holnap vagy holnapután tesztelj a reggeli elsõ vizeletbõl. És ha teheted próbáld meg másfajta teszttel.

Holnap vagy holnapután tesztelj a reggeli elsõ vizeletbõl. És ha teheted próbáld meg másfajta teszttel.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi

18 éves lány vagyok, és 53 kg 160 cm magas. Igazság szerint nem a fogyás a legfőbb cálom, hanem a comb és a fenék feszesítése, mit fogyasztjak reggelire ebédre vacsorára? Ezek mellett tornázni is elkezdek majd, cask azt akarom h hatékony legyen

Legjobb válasz: itt nem a fogyasztás a lényeg hanem a sport illetve ha elmész kondizni,futás és a konditerembe vannak olyan berendezések amit popsi és comb feszesítésére szolgálnak,azzal tudod feszesíteni.A fogyasztás is lényeg,az a fõ hogy ne egyél zsiros kajákat és inkább gyümölcs és saláta illetve ne igyál ilyen mû piákat..én ezt tudom neked tanácsolni

itt nem a fogyasztás a lényeg hanem a sport illetve ha elmész kondizni, futás és a konditerembe vannak olyan berendezések amit popsi és comb feszesítésére szolgálnak, azzal tudod feszesíteni.A fogyasztás is lényeg, az a fõ hogy ne egyél zsiros kajákat és inkább gyümölcs és saláta illetve ne igyál ilyen mû piákat..én ezt tudom neked tanácsolni
pontosan , itt nem az a lényeg mit eszel hanem az hogy mennyit sportolsz , erõsítessz. futni kéne heti 5x na meg comb és farizom erõsítõ gyakorlatok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
A kérdező hozzászólása: és melyek a legjobb comb és fenék feszesítõ gyakorlatok?
elsõ vagyok és fiú és én kondizom így csak látom hogy a lányok mit csinálnak a konditerembe, de ha elmész kondizni nyugodtan megkérdezheted a lányokat vagy a segitõt mert itt bonyolult lenne leirni és inkább öket javaslom mert segítõkészek nagyon..
hús, zöldség, olajos magv, megfelelõ adagban, akkor tudsz izmokat fejleszteni. gyakorlatokat keress a builder.hu-n.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!