Találatok a következő kifejezésre: A budapesti István kórházban (17 db)

A budapesti István kórházban keresek egy jó, megbízható, emberséges nőgyógyászt, tudtok ilyet ajánlani?

Még annyi, hogy ha lehetséges akkor pesten legyen a magánrendelése.

Legjobb válasz: A nagyvárad téri Szent István kórházban, dr. Mészáros László! Nyugodt szívvel ajánlom.

A nagyvárad téri Szent István kórházban, dr. Mészáros László! Nyugodt szívvel ajánlom.
Én dr. Deák Mihályt tudom ajánlani. Magánrendelõje a József körúton van, 8000.- a terhesgondozási díja. Minden vizsgálatot (uh, vérvétel, ctg stb.) a kórházban végez el, amiért nem kell fizetni és soron kívül ellát. A szülési díjat rád bizza és nem mond árat, nem várja el a magánrendelés tízszeres díját. A 36. héttõl már nem kell hetente a magánjába menni és fizetn, hanem a kórházban lát el. Röviden ennyi...
Dr. Gajdos Edit nagyon jó. Szereti a munkáját és a kismamáit. Kedves és nagyon empatikus orvos.
Én Dr. Horváth Mihályt ismerem, nála szültem. Biztos, hogy legközelebb is nála fogok, mert egyedül benne bízom. Nagyon nagy tapasztalattal rendelkezõ (kb 5000 levezetett szülés), roppant humoros, a szakmájának elkötelezett embert ismertem meg benne. Hogy valami kézzelfoghatót is mondjak: kb 5 cm-s gátsebem volt, de már másnap ki is szedte a külsõ, a 3. napon a belsõ varratokat. Az elejétõl tudtam rajta ülni. (Persze a legbelsõ nekem is felszívódó lett.) Én is ajánlásra mentem hozzá. "Fél " Gödöllõ nála szült :) . A XVII. kerületben van a magánrendelése. hk
Dr.Radnai Katalint ajánlom.Nekem Õ a dokim és nagyon megvoltam vele elégedve a szülésnél is.Õ sem mond árat, rád bízza mennyit adsz neki a vizsgálatokkor és a szülésnél is.
Dr. Varsányi Hajnalka. Rendkívül kedves, segítõkész. Magánrendelõje a Váci utcában van.

Kisbabás anyukák! Ki szült 2008. 09.12-én a budapesti István Kórházban. Vagy majdnem akkor?

Mit csinál már a babátok? Foga van? Mennyit hízott? Milyen a napotok? Szívesen cserélnék tapasztalatokat.

Legjobb válasz: A nõvérem kisfia született akkor a Baross u-i klinikán. Most kezdte magát négykézláb húzni, kúszik hátrafelé, de elõre is próbálkozik. Nincs még foga, csak szopizik, most kezdi kóstolgatni az ételeket. Nagyon nyugodt, jó, okos baba. Olyan kis macifiú. Azt nem tudom pontosan mekkora, de majdnem 70cm és olyan 7kg körüli.

A nõvérem kisfia született akkor a Baross u-i klinikán. Most kezdte magát négykézláb húzni, kúszik hátrafelé, de elõre is próbálkozik. Nincs még foga, csak szopizik, most kezdi kóstolgatni az ételeket. Nagyon nyugodt, jó, okos baba. Olyan kis macifiú. Azt nem tudom pontosan mekkora, de majdnem 70cm és olyan 7kg körüli.
Szia! Én sokkal késõbb, dec.23.-án szültem, de az Istvánba. Neked "tetszett" a kórház? Nekem nem jött be, 5 ágyasba voltam, zavart a sok látogató, nem tudtam semmit pihenni sem. Kinél szültél?
Én nem az istván korházban szültem de 19 én .pont ma 6 honapos a kislánypm.7.800g és 66 cm.pörög forog és felül már..csak nem tartja magát..Boldog babázást
Szia, én is az Istvánban szültem csak én november 30-án. Én meg voltam elégedve mindennel én is három ágyasban voltam, és nekem is rengeteget segitettek a csecsemõsök. Az én kislányomnak valószinûleg most kezdenek jönni a fogacskái, Õ már majdnem 7kg és 3, 5hós. Már hátról nagyon pici segitséggel hasra is fordul. Szóval ügyes kis csajszi! :) IMÁDOM!!!!!
Szia! Én is aznap szültem, de vidéken:-)) A manó 69 cm és 8, 5 kg. Már kóstolt almát, sütõtököt, krumplit, répát és céklát. Azért leginkább még szopik, nem váltottunk még ki étkezést. Foga nincs. A forgás nálunk is csak kb. 3 hete megy rendesen, addig õ is csak oldalra fordult. Most tolja felfelé a popsiját, néha már leteszi a térdét, de még alkartámaszban van. Gondolom lassan azért négykézlábra áll. Sok boldogságot Nektek!
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyunk lemaradva nagyon. Az én fiam még nem forog, csak oldalra, 2 fogacskája már van, 68 cm és 7500 gr. A kórház nekem nagyon tetszett, tényleg bababarát, és a csecsemõsök rengeteget segítettek. Én 3 ágyasban voltam, annyira sok látogató nem volt, de engem igazán a férjem érdekelt, nem a többiek. :) Továbbra is várom a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, jól haladunk a gyümölcsözéssel. Alma, õszi, banán, meggy. Ezeket már kóstoltuk mi is. Hasonlóan fejlõdünk, megnyugodtam. :)
Szia! Én is aznap szültem, és ott :-) de csak most láttam a kérdésed :-( Luca mostmár 13 hónapos. 10 kg és 78cm. Vagyis egy-két hete még annyi volt. Csak úgy hajlandó sétálni, ha egyik kezét fogjuk. Sok foga van. De a beszéddel is ráérõs, ügyesen aktivity-zik :-). Egészséges, értelmes, okos kislány. Ti?

Aki a budapesti István kórházban szült, mit kellett a babának bevinni? Gondolok itt arra, hogy saját ruhában volt ott baba? Vigyek pelenkát, fürdetőt? Vagy ott adnak?

Milyenek a körülmények? Császár után mennyi id?vel lehetett hazamenni, akinek az volt?

Legjobb válasz: A babának mindent vinni kell. Naponta 2-3 pelust, krémet adnak. De már a szülés után a saját ruhájába öltöztetik a babát, és popsitörlõt is vinni kell. Azért nincs gond, ha otthon marad a cucc, van nekik kincstári is a feledékenyeknek, mint én:)

A babának mindent vinni kell. Naponta 2-3 pelust, krémet adnak. De már a szülés után a saját ruhájába öltöztetik a babát, és popsitörlõt is vinni kell. Azért nincs gond, ha otthon marad a cucc, van nekik kincstári is a feledékenyeknek, mint én:)
Szia! Az elõzõ nagyjából mindent elmondott, de a szoptatást még kiegészíteném annyival, hogy ha nem indul be idõben a tejed, és szeretnéd, adnak lefejt anyatejet a kicsinek. Nem hagyják éhezni, mint sok helyen. Nekem is nagyon bejött, a másodikat is szeretném majd ott szülni, bár engem az egész napos látogatás kicsit zavart. De szülni nagyon jó ott.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Akkor most jön az 5. baba? Köszönöm a válaszokat, remélem minden rendben lesz.
Császárnál sajnos nem lehet benn a férjed, legalábbis 2009-ben így volt. Erre én is rákérdeztem, biztos, ami biztos. De a mûtét után ugyanott teszik rendbe a babát, ahol a többieket, és ott már Õ is ott lehet, sõt meg is foghatja. A szoptatás miatt ne aggódj. Tényleg nem adnak semmit a babának, de hidd el, nincs is rá szüksége, amíg beindul a tejed. Ezt nyugodt szívvel merem neked mondani, 4 gyereket szültem, és sosem volt ebbõl probléma, pedig sem a MÁV-ban, sem az Istvánban nem adtak nekik pótlást.
A kérdező hozzászólása: Nekem császármetszés lesz ez biztos egészségügyi okok miatt.Majd megkérdezem bent lehet e apa, nagyon szeretném. Mi 200 km-re lakunk. Már fel kell mennem elõtte 1 héttel, látogatóm nem lesz csak a férjem, ha soron kívül feljön. Már nagyon várom, hogy túl legyek rajta. Félek a szoptatástól is azt hallottam, hogy nem adnak neki semmit várják, hogy legyen tejem. Ebben van tapasztalatod?
Az apukás kérdésekben is nagyon lazák. Végig benn volt a férjem, sõt azért sem szólnak, ha több kísérõ van veled. Egyszemélyesek a szülõszobák, van alternatív is labdával káddal, bordásfallal, szülõszékkel, franciaággyal. De a sima szoba is klassz, fenyõkomód, karosszék, labda van mindegyikben. Képzeld, madeira függöny van az ablakokon. Nagyon normálisak voltak velünk: egy nappal eltolódott az indítás, és mivel messzirõl jöttünk, megengedték, hogy a férjemmel az alternatív szobában aludjunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Programozott szülés lesz így kb március 10. Majd felhívom õket, de jó olyanoktól infót kapni akik már tapasztaltak. A látogatást persze megkérdem csak gondoltam hátha tudja valaki. Nálunk a férjem még a terhesgondozásra sem jöhet be velem annyira szigorúan veszik, pedig alig bírok menni.
2009 nyarán szültem ott, és ha minden jól megy idén nyáron is ott fogok. Én is messze lakom, jó 110 km-re, de nálunk császároztak volna, ott pedig ez szóba sem került. A látogatási tilalomról nem tudok semmit, hívd fel Õket telefonon. Mikorra vagy kiírva?
A kérdező hozzászólása: Mikor szültél? Házassági anyakönyvi kivonatban elfogadják az eredetit (2005-ös). Szerinted most ott is látogatási tilalom van az influenza miatt?
A kérdező hozzászólása: Köszi, messze lakom, úgy izgulok, hogy minden rendben legyen, vigyek mindent ami kell, de jó, hogy van kincstári.:)
Bocsi, rányomtam az entert. A körülmények: kicsit zsúfolt, és mivel a szobákban reggeltõl estig szabad a látogatás, elég nagy a zsivaj. Én imádtam, ahogyan azt is, hogy a baba folyamatosan velem lehetett, már elsõ éjszakára sem vittél el. Nincs is rá helyük. A fürdõ kulturált, nekem valahogy még azt is sikerült kifognom, hogy mindig egyedül tussoltam. Pedig naponta 3-szor is mentem, mert július volt. A császárosokat nem tudom, mikor engedik haza, én normálban szültem, 48 órásan már kinn voltunk. A személyzet kedves, segítõkész, bár általában erõsen el vannak havazva. De ha valakinek segítség kell a szoptatáshoz, mindig segítenek. Összességében nagyon szerettem ott szülni. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Örülök, hogy nem hagyják éhezni. Lehet ott is látogatási tilalom lesz, nálunk az van, senkit nem engednek be, de lehet az István az más.


Mi az elerhetosege Dr Siklos Pal foorvosnak? A doktor ur a Szent Istvan korhazban dolgozik, Budapesten, es surgosen beszelnem kene vele, de nem tudom, hogyan.

Legjobb válasz: Szent István Kórház Telefon: 06-1-455-5700 Dr. Siklós Pál osztályának Tel. száma: 06-1-456-7681 E-mail: istvankorhaz (kukac) istvankorhaz.hu az osztály telefonszámán, (ha a fõorvos úr, engedélyezte) megkaphatod a közvetlen elérhetõségét.

Szent István Kórház Telefon: 06-1-455-5700 Dr. Siklós Pál osztályának Tel. száma: 06-1-456-7681 E-mail: istvankorhaz (kukac) istvankorhaz.hu az osztály telefonszámán, (ha a fõorvos úr, engedélyezte) megkaphatod a közvetlen elérhetõségét.

A Szent István kórházban bárki szülhet aki Budapesten lakik, vagy csak aki kerületileg oda tartozik?

Legjobb válasz: HA az utcáról esel be, mert a kórház elõtt megy el a magzatvized nem fognak átszállítani a kerületi kórházadba, ha van szülészetük. És ezt doki nélkül is igaz. Én érdeklõdtem a választott intézménynél, hogy ha ott akarok szülni, de igazából Pesti vagyok, mehetek e. És akkor adták azt a választ, hogy mehetek nyugodtan, orvos fogadása nélkül. (nõgyógyász/szülészem javasolta, hogy azért a végétõl 7.8. hótól már inkább a választott kórházba menjek terhesgondozóba, és ne hozzájuk, hogy ismerjenek, legyen elõzményem) Ha a kiskönyvedet is megnézed, akkor van egy olyan vonal, hogy területileg illetékes/választott intézmény. Szabadon választhatsz kórházat, ha van rá lehetõséged. (Pesten ahol akarsz, de mondjuk csak hasracsapva Nyíregyen lehet csak egy szülészet van, akkor nem tudsz választani, mert a legközelebbi Szegeden van-tudom hülye példa)

HA az utcáról esel be, mert a kórház elõtt megy el a magzatvized nem fognak átszállítani a kerületi kórházadba, ha van szülészetük. És ezt doki nélkül is igaz. Én érdeklõdtem a választott intézménynél, hogy ha ott akarok szülni, de igazából Pesti vagyok, mehetek e. És akkor adták azt a választ, hogy mehetek nyugodtan, orvos fogadása nélkül. (nõgyógyász/szülészem javasolta, hogy azért a végétõl 7.8. hótól már inkább a választott kórházba menjek terhesgondozóba, és ne hozzájuk, hogy ismerjenek, legyen elõzményem) Ha a kiskönyvedet is megnézed, akkor van egy olyan vonal, hogy területileg illetékes/választott intézmény. Szabadon választhatsz kórházat, ha van rá lehetõséged. (Pesten ahol akarsz, de mondjuk csak hasracsapva Nyíregyen lehet csak egy szülészet van, akkor nem tudsz választani, mert a legközelebbi Szegeden van-tudom hülye példa)
A választott dokim ott dolgozik, de miután lemondtam így be kell jelentkeznem a nagybátyámhoz ideinglenesen Budára ahoz hogy a Sz. Imrében szülhessek.Különben az I-II számú klinikán kéne szülnöm.Én Érdi vagyok nem tudom ez fontos-e.Kérdezd meg a védõnõdet én is õt kérdeztem.
ha vállalnak tökmindegy hol laksz. ha ott dolgozik a dokid akkor meg természetesen.
ha fogadott dokid van és ott dolgozik, akkor szülhetsz ott!

Budapesten a Szent István kórházban milyen szülni?

Az lenne a nagy kérdésem, hogy milyenek ott nővérek, szülésznők! Fogadott orvosom van, de szülésznőt nem tudom, hogy válasszak- e (választhatok-e még)? Nyáron, július elején fogok szülni és a szülőszobán van légkondi, ilyesmi? (bár gondolom nem a nagy meleg lesz a legnagyobb bajom) Miket kell magammal vinni a kórházba?

Legjobb válasz: Kedves 2.! A barátnõd utánanézhetett volna, hogy melyik kórházban akar szülni, mert bizony a bababarát kórházakban nem adnak tápszert és cukros vizet sem! Az alatt az 1-2 nap alatt amíg nincs tej, csak elõtej, nem kell neki semmi mást adni, mert elég az elõtej is. Az orvosok azért már csak jobban tudják... Ha nagyobb ggond lett volna, adtak volna bevizsgált anyatejet neki, és igen, pohárból, mert már a csecsemõk is tudnak pohárból inni, az enyémet is úgy itatták meg a lefejt tejemmel és nagyon ügyesen itta. Másik kórházba kell menni szülni, ha ez nem tetszik...

Kedves 2.! A barátnõd utánanézhetett volna, hogy melyik kórházban akar szülni, mert bizony a bababarát kórházakban nem adnak tápszert és cukros vizet sem! Az alatt az 1-2 nap alatt amíg nincs tej, csak elõtej, nem kell neki semmi mást adni, mert elég az elõtej is. Az orvosok azért már csak jobban tudják... Ha nagyobb ggond lett volna, adtak volna bevizsgált anyatejet neki, és igen, pohárból, mert már a csecsemõk is tudnak pohárból inni, az enyémet is úgy itatták meg a lefejt tejemmel és nagyon ügyesen itta. Másik kórházba kell menni szülni, ha ez nem tetszik...
Amikor én szültem, tavaly nyáron, pont nem volt jó a légkondi, de ventillátor azért vol... A kórteremben viszont az sincs. Nekem nem volt fogadott dokim, sem szülésznõm, de mindenki nagyon kedves és segítõkész volt. Tudom ajánlani neked a szülésfelkészítõ tanfolyamot, ami szerdánként van. Így jobban megismered a kórházat és a szülõszobát is meg lehet látogatni egyébként szerdánként. Ezt is tudom ajánlani!
2. vagyok, gondoltam hogy nem fog köztetszést kiváltani a válaszom. A barátnõm utána nézett a kórháznak, de ragaszkodott a nõgyógyászához ezért szült az István kórházban (az elsõ babát nem ott szülte de ment az orvosa után), és neki elõteje sem volt egy csepp sem (!), csak ezt egyetlen csecsemõs sem hitte el neki... és azért lett gond, mert belázasodott a baba és éjjel-nappal ordított, ezt folyamatosan mondta a csecsemõsökhöz akik mindíg elhajtották (és ahogy kapott egy kis folyadékot nagy könyörgések árán - amit kb egy óra alatt tudtak belediktálni mert Õ nem tudott pohárból inni- lement a láza tehát ez lehetett a gond), majd amikor hazajöttek megnézte a gyerekorvosuk aki teljesen kiakadt és azt mondta örüljön a barátnõm hogy nem száradt ki a gyereke mert erõteljes folyadékelvonási tünetei lettek (amik születésénél még nem voltak meg)... Tehát orvos is azt mondta hogy ez így nem volt jó... DE természetesen mindenki maga ítélje meg milyen szemléletû kórházban szeretne szülni. Elfogadom ha valaki nem ért velem egyet (bár nem mindegy milyen stílusban), ez csak egy tapasztalat a sok közül és az is lehet hogy kivételes eset volt. Arról nem is beszélve, hogy ha lett volna teje a barátnõmnek egyet értettem volna azzal hogy semmi mást ne kapjon a fia!
Az én barátnõm ott szült, és nagyon ki volt akadva a csecsemõsökre és az elvekre ahogy a babákat kezelik... azt mondta senkinek nem fogja ajánlani sõt teljesen fel van háborodva (veszélyeztették a kisfia egészségét azzal hogy nem adtak neki sem tápszert sem egy kis cukros vizet annak ellenére hogy nem volt teje- majd nagy kegyesen pohárból megitatták azaz inkább meglocsolták mert hát egy baba nyilván nem tud még pohárból inni egybõl le is ment a láza)... DE az orvosát és a szülésznõjét nagyon dicsérte!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznos volt az 1 és a 3. válasz. Nem riaszt vissza, hogy a baba nem kap anyatejen kívül mást, lényeg, hogy már ott mindig együtt legyünk. Még a kérdésem az lenne az elsõ válaszolóhoz a szülésre felkészítõ tanfolyamra mikortól érdemes elkezdeni járni? Most 22 hetes vagyok! Köszi még egyszer mindenki kommentjét, és valakinek van még tapasztalata, írjon!!
ja, es poharbol itatjak a kisbabakat, nem tudom anyatejjel e, de nem cukros vizzel. viszont nagyon ki kell verni a balhet, hogy kapjon. az en babam emulalta, hogy szopizik, nem szopizott, igy plusszba ki is szaradt.. mert a kedves noverek nem mérték, hiaba kertem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat még egyszer! Na ha majdan eljön az idõm, utána megírom az én véleményemet, nekem milyen volt!

Én Szlovákiából vagyok, de Budapesten a Szent István kórházban szeretnék szülni. Szülésznőt kell választanom, de hogyan csináljam, csak menjek be a kórházba hogy 'hello' szülésznőt keresek?

Legjobb válasz: Nálunk úgy mõködik, hogy bemegy a kismama terhesgondozásra az SZTK-ban ott vannak alapjáraton szülésznõk, elbeszélget velük, és ha valaki szimpatikus, akkor megkérdezi tõle, hogy elvállalná-e. Ha pedig nem talál megfelelõt, akkor a szülésfelkészítõn ott szokott lenni az összes szülésznõ, ott is tud ismerkedni, és választani.

Nálunk úgy mõködik, hogy bemegy a kismama terhesgondozásra az SZTK-ban ott vannak alapjáraton szülésznõk, elbeszélget velük, és ha valaki szimpatikus, akkor megkérdezi tõle, hogy elvállalná-e. Ha pedig nem talál megfelelõt, akkor a szülésfelkészítõn ott szokott lenni az összes szülésznõ, ott is tud ismerkedni, és választani.
Szia.Én 5 hónapja szültem az Istvánban, és volt fogadott szülésznõm.Maximálisan elégedett vagyok vele, mondhatni imádom.Ez úgy szokott mûködni, h a dokidat megkérdezheted, õ javasol-e vkit.Nekem a fogadott dokim megmondta, h kit hívjak fel, mert mindig együtt szoktak dolgozni és már abból is értik egymást, ha csak a másikra néznek.Az én szülésznõm Hajdú Barbi volt.Türelmes, aranyos, gondos, és ügyes.Nekem még gátmetszést se kellett csinálni, annyira jól védte a gátat.Sztem amikor az elsõ NST-re mész a kórházba-én a 36.héttõl jártam oda-(és a dokid mást nem javasol)keresd meg és mondd el neki mit szeretnél.
Szia Orvososd van már? Vagy mellé keresel szülésznõt? Ha orvost keresel én tdok tippet adni : Ne Németh Miklóst! (sajnos negatív a tapasztalat) Amúgy ott nálatok Szlovákiában valóban olcsóbban hozzá lehet jutni a babacuccokhoz? Bocs hogy visszakérdezek, de ideje kerese valakit onnan. 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak irom, hogy szerintem igen nálunk olcsóbbak a baba holmik, de az attól is függ, hogy mit szeretnél vásárolni.. Orvosom már van, csak szülésznõt keresek!

Budapesten a Szent István kórházban mennyibe kerül az egy ágyas szoba szülés után éjszakánként?

Budapesten a Szent István kórházban mennyibe kerül az egy ágyas szoba szülés után? Vagyis császár után inkább.

Ki szül a Szent István kórházban Budapesten? 2009ben?

Legjobb válasz: Én tavaly szültem, de miért?

Én tavaly szültem, de miért?
Az utolsó vagyok. Csak még annyi, hogy én túlhordtam, így a megbeszélt idõpontban mentem be. Ha nincs probléma nem kell elõre befeküdni.
Rendben, köszi, várom.:)
Elsõ vagyok. A dokik jók, de mindenképp háromágyas szobát kérj, mert a hat ágyas maga a pokol, ezt tapasztalatból írom. A csecsemõsök megmutatnak mindent, hogy hogyan csinálj. A baba végig ott van melletted.
Én még nem szültem, úgyhogy nem tudom milyen a szülészet meg az orvosok.De a kötelezõ uh-ra utálok oda járni, mert kész káosz.Odarendelik az embert du.1-re, de még 3-kor is ott vár, hogy megnézik-e v. sem.És 2 percnél tovább nem néznek. második
Én is tavaly szültem, dec. végén. Ha van valami kérdésed, csak írj! Ki a dokid?
Október 1-re vagyok kiírva!És Te?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kimerítõ válaszokat, szerintem egyik kórházban sem jó lenni én voltam már sajnos egy párszor, de valamelyest jobb ha szülni megy az ember és ott van a picurka is, elég gyorsan eltelt az idõ és már csak 10 napom van hátra a kiírt idõpontig úgyhogy kész vagyok a szülésre már bármikor mennék :D!!!Minden jót nektek!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Persze majd megírom neked a tapasztalatokat, de még van 2 hetem , bár már akármikor jöhet a picuri!!!!
Szia! Megírod majd a tapasztalataidat a szülésrõl? Én is Kosztin dr. úrhoz járok, és nála fogok szülni, bár az még elég messze van.Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Szia Kosztin Árpádnál szülök majd!!!!És te kinél??
Szia!Én Nov 28-ra vagyok kiírva.Kinél szülsz?
Igen!Elég sokan szülnek naponta az Istvánban!Nem hiszem, hogy nagyon lehetne válogatni, hogy hova tegyenek.
Nem lehet válogatni. Oda kerülsz, ahol éppen van hely... A fizetõs meg ha jól emlékszem 15 ezer/nap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, azt hiszem 3 ágyas szobába szeretnék menni, nem is tudtam, hogy lehet választani, úgy tudom az egy ágyas az elég drága, meg én úgysem csõditek oda mindenkit egyszerre, meg nem is mindenki tud feljönni, már nagyon várom , hogy láthassam a kisbabám, még csak 13/5 vagyok, de szeretnék mindenre felkészülni idõben!!!!
A kérdező hozzászólása: Kosztin Árpád az orvosom! Mikor kell befeküdni kb?Én elég messze lakom Pesttõl , 80 km -re, de ragaszkodom az orvosomhoz ezért szeretnék ott szülni és sok jót is mondtak a kórházról!!!
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsi vagyok milyen a kórház mire számíthatok, még egy kicsit odébb van , mert December elejére várom a babát, csak érdekelne, hogy kinek mi a véleménye a kórházról, és gondoltam hátha van itt valaki akivel egy helyen szülhetek!
Szia! 11-23 12:01-es vagyok! Gondolom szültél már, minden rendben ment? Remélem, jól vagytok! Ha lesz egy pici idõd, megírnád a tapasztalataidat?Köszönöm és minden jót nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!