Találatok a következő kifejezésre: A budapesti István (40 db)

A budapesti István kórházban keresek egy jó, megbízható, emberséges nőgyógyászt, tudtok ilyet ajánlani?

Még annyi, hogy ha lehetséges akkor pesten legyen a magánrendelése.

Legjobb válasz: A nagyvárad téri Szent István kórházban, dr. Mészáros László! Nyugodt szívvel ajánlom.

A nagyvárad téri Szent István kórházban, dr. Mészáros László! Nyugodt szívvel ajánlom.
Én dr. Deák Mihályt tudom ajánlani. Magánrendelõje a József körúton van, 8000.- a terhesgondozási díja. Minden vizsgálatot (uh, vérvétel, ctg stb.) a kórházban végez el, amiért nem kell fizetni és soron kívül ellát. A szülési díjat rád bizza és nem mond árat, nem várja el a magánrendelés tízszeres díját. A 36. héttõl már nem kell hetente a magánjába menni és fizetn, hanem a kórházban lát el. Röviden ennyi...
Dr. Gajdos Edit nagyon jó. Szereti a munkáját és a kismamáit. Kedves és nagyon empatikus orvos.
Én Dr. Horváth Mihályt ismerem, nála szültem. Biztos, hogy legközelebb is nála fogok, mert egyedül benne bízom. Nagyon nagy tapasztalattal rendelkezõ (kb 5000 levezetett szülés), roppant humoros, a szakmájának elkötelezett embert ismertem meg benne. Hogy valami kézzelfoghatót is mondjak: kb 5 cm-s gátsebem volt, de már másnap ki is szedte a külsõ, a 3. napon a belsõ varratokat. Az elejétõl tudtam rajta ülni. (Persze a legbelsõ nekem is felszívódó lett.) Én is ajánlásra mentem hozzá. "Fél " Gödöllõ nála szült :) . A XVII. kerületben van a magánrendelése. hk
Dr.Radnai Katalint ajánlom.Nekem Õ a dokim és nagyon megvoltam vele elégedve a szülésnél is.Õ sem mond árat, rád bízza mennyit adsz neki a vizsgálatokkor és a szülésnél is.
Dr. Varsányi Hajnalka. Rendkívül kedves, segítõkész. Magánrendelõje a Váci utcában van.

Kisbabás anyukák! Ki szült 2008. 09.12-én a budapesti István Kórházban. Vagy majdnem akkor?

Mit csinál már a babátok? Foga van? Mennyit hízott? Milyen a napotok? Szívesen cserélnék tapasztalatokat.

Legjobb válasz: A nõvérem kisfia született akkor a Baross u-i klinikán. Most kezdte magát négykézláb húzni, kúszik hátrafelé, de elõre is próbálkozik. Nincs még foga, csak szopizik, most kezdi kóstolgatni az ételeket. Nagyon nyugodt, jó, okos baba. Olyan kis macifiú. Azt nem tudom pontosan mekkora, de majdnem 70cm és olyan 7kg körüli.

A nõvérem kisfia született akkor a Baross u-i klinikán. Most kezdte magát négykézláb húzni, kúszik hátrafelé, de elõre is próbálkozik. Nincs még foga, csak szopizik, most kezdi kóstolgatni az ételeket. Nagyon nyugodt, jó, okos baba. Olyan kis macifiú. Azt nem tudom pontosan mekkora, de majdnem 70cm és olyan 7kg körüli.
Szia! Én sokkal késõbb, dec.23.-án szültem, de az Istvánba. Neked "tetszett" a kórház? Nekem nem jött be, 5 ágyasba voltam, zavart a sok látogató, nem tudtam semmit pihenni sem. Kinél szültél?
Én nem az istván korházban szültem de 19 én .pont ma 6 honapos a kislánypm.7.800g és 66 cm.pörög forog és felül már..csak nem tartja magát..Boldog babázást
Szia, én is az Istvánban szültem csak én november 30-án. Én meg voltam elégedve mindennel én is három ágyasban voltam, és nekem is rengeteget segitettek a csecsemõsök. Az én kislányomnak valószinûleg most kezdenek jönni a fogacskái, Õ már majdnem 7kg és 3, 5hós. Már hátról nagyon pici segitséggel hasra is fordul. Szóval ügyes kis csajszi! :) IMÁDOM!!!!!
Szia! Én is aznap szültem, de vidéken:-)) A manó 69 cm és 8, 5 kg. Már kóstolt almát, sütõtököt, krumplit, répát és céklát. Azért leginkább még szopik, nem váltottunk még ki étkezést. Foga nincs. A forgás nálunk is csak kb. 3 hete megy rendesen, addig õ is csak oldalra fordult. Most tolja felfelé a popsiját, néha már leteszi a térdét, de még alkartámaszban van. Gondolom lassan azért négykézlábra áll. Sok boldogságot Nektek!
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyunk lemaradva nagyon. Az én fiam még nem forog, csak oldalra, 2 fogacskája már van, 68 cm és 7500 gr. A kórház nekem nagyon tetszett, tényleg bababarát, és a csecsemõsök rengeteget segítettek. Én 3 ágyasban voltam, annyira sok látogató nem volt, de engem igazán a férjem érdekelt, nem a többiek. :) Továbbra is várom a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, jól haladunk a gyümölcsözéssel. Alma, õszi, banán, meggy. Ezeket már kóstoltuk mi is. Hasonlóan fejlõdünk, megnyugodtam. :)
Szia! Én is aznap szültem, és ott :-) de csak most láttam a kérdésed :-( Luca mostmár 13 hónapos. 10 kg és 78cm. Vagyis egy-két hete még annyi volt. Csak úgy hajlandó sétálni, ha egyik kezét fogjuk. Sok foga van. De a beszéddel is ráérõs, ügyesen aktivity-zik :-). Egészséges, értelmes, okos kislány. Ti?

Aki a budapesti István kórházban szült, mit kellett a babának bevinni? Gondolok itt arra, hogy saját ruhában volt ott baba? Vigyek pelenkát, fürdetőt? Vagy ott adnak?

Milyenek a körülmények? Császár után mennyi id?vel lehetett hazamenni, akinek az volt?

Legjobb válasz: A babának mindent vinni kell. Naponta 2-3 pelust, krémet adnak. De már a szülés után a saját ruhájába öltöztetik a babát, és popsitörlõt is vinni kell. Azért nincs gond, ha otthon marad a cucc, van nekik kincstári is a feledékenyeknek, mint én:)

A babának mindent vinni kell. Naponta 2-3 pelust, krémet adnak. De már a szülés után a saját ruhájába öltöztetik a babát, és popsitörlõt is vinni kell. Azért nincs gond, ha otthon marad a cucc, van nekik kincstári is a feledékenyeknek, mint én:)
Szia! Az elõzõ nagyjából mindent elmondott, de a szoptatást még kiegészíteném annyival, hogy ha nem indul be idõben a tejed, és szeretnéd, adnak lefejt anyatejet a kicsinek. Nem hagyják éhezni, mint sok helyen. Nekem is nagyon bejött, a másodikat is szeretném majd ott szülni, bár engem az egész napos látogatás kicsit zavart. De szülni nagyon jó ott.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Akkor most jön az 5. baba? Köszönöm a válaszokat, remélem minden rendben lesz.
Császárnál sajnos nem lehet benn a férjed, legalábbis 2009-ben így volt. Erre én is rákérdeztem, biztos, ami biztos. De a mûtét után ugyanott teszik rendbe a babát, ahol a többieket, és ott már Õ is ott lehet, sõt meg is foghatja. A szoptatás miatt ne aggódj. Tényleg nem adnak semmit a babának, de hidd el, nincs is rá szüksége, amíg beindul a tejed. Ezt nyugodt szívvel merem neked mondani, 4 gyereket szültem, és sosem volt ebbõl probléma, pedig sem a MÁV-ban, sem az Istvánban nem adtak nekik pótlást.
A kérdező hozzászólása: Nekem császármetszés lesz ez biztos egészségügyi okok miatt.Majd megkérdezem bent lehet e apa, nagyon szeretném. Mi 200 km-re lakunk. Már fel kell mennem elõtte 1 héttel, látogatóm nem lesz csak a férjem, ha soron kívül feljön. Már nagyon várom, hogy túl legyek rajta. Félek a szoptatástól is azt hallottam, hogy nem adnak neki semmit várják, hogy legyen tejem. Ebben van tapasztalatod?
Az apukás kérdésekben is nagyon lazák. Végig benn volt a férjem, sõt azért sem szólnak, ha több kísérõ van veled. Egyszemélyesek a szülõszobák, van alternatív is labdával káddal, bordásfallal, szülõszékkel, franciaággyal. De a sima szoba is klassz, fenyõkomód, karosszék, labda van mindegyikben. Képzeld, madeira függöny van az ablakokon. Nagyon normálisak voltak velünk: egy nappal eltolódott az indítás, és mivel messzirõl jöttünk, megengedték, hogy a férjemmel az alternatív szobában aludjunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Programozott szülés lesz így kb március 10. Majd felhívom õket, de jó olyanoktól infót kapni akik már tapasztaltak. A látogatást persze megkérdem csak gondoltam hátha tudja valaki. Nálunk a férjem még a terhesgondozásra sem jöhet be velem annyira szigorúan veszik, pedig alig bírok menni.
2009 nyarán szültem ott, és ha minden jól megy idén nyáron is ott fogok. Én is messze lakom, jó 110 km-re, de nálunk császároztak volna, ott pedig ez szóba sem került. A látogatási tilalomról nem tudok semmit, hívd fel Õket telefonon. Mikorra vagy kiírva?
A kérdező hozzászólása: Mikor szültél? Házassági anyakönyvi kivonatban elfogadják az eredetit (2005-ös). Szerinted most ott is látogatási tilalom van az influenza miatt?
A kérdező hozzászólása: Köszi, messze lakom, úgy izgulok, hogy minden rendben legyen, vigyek mindent ami kell, de jó, hogy van kincstári.:)
Bocsi, rányomtam az entert. A körülmények: kicsit zsúfolt, és mivel a szobákban reggeltõl estig szabad a látogatás, elég nagy a zsivaj. Én imádtam, ahogyan azt is, hogy a baba folyamatosan velem lehetett, már elsõ éjszakára sem vittél el. Nincs is rá helyük. A fürdõ kulturált, nekem valahogy még azt is sikerült kifognom, hogy mindig egyedül tussoltam. Pedig naponta 3-szor is mentem, mert július volt. A császárosokat nem tudom, mikor engedik haza, én normálban szültem, 48 órásan már kinn voltunk. A személyzet kedves, segítõkész, bár általában erõsen el vannak havazva. De ha valakinek segítség kell a szoptatáshoz, mindig segítenek. Összességében nagyon szerettem ott szülni. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Örülök, hogy nem hagyják éhezni. Lehet ott is látogatási tilalom lesz, nálunk az van, senkit nem engednek be, de lehet az István az más.


Mi az elerhetosege Dr Siklos Pal foorvosnak? A doktor ur a Szent Istvan korhazban dolgozik, Budapesten, es surgosen beszelnem kene vele, de nem tudom, hogyan.

Legjobb válasz: Szent István Kórház Telefon: 06-1-455-5700 Dr. Siklós Pál osztályának Tel. száma: 06-1-456-7681 E-mail: istvankorhaz (kukac) istvankorhaz.hu az osztály telefonszámán, (ha a fõorvos úr, engedélyezte) megkaphatod a közvetlen elérhetõségét.

Szent István Kórház Telefon: 06-1-455-5700 Dr. Siklós Pál osztályának Tel. száma: 06-1-456-7681 E-mail: istvankorhaz (kukac) istvankorhaz.hu az osztály telefonszámán, (ha a fõorvos úr, engedélyezte) megkaphatod a közvetlen elérhetõségét.
Vonattal szerintem gyorsabb nem kell minden nap bent lenni amúgy autó nem jön szóba?
Két és fél óra csak oda, vagy pedig oda ÉS vissza 2 és fél óra. Mert ha csak az odaút 2 és fél, akkor mindenképp légy koleszos, viszont ha az oda és vissza utat gondoltad 2 és fél órának, akkor simán lehetnél bejárós. Nekem az oda és vissza út volt annak idején majdnem három óra, de meg tudtam oldani.
*? - az elsõ mondat egy kérdés lenne.
én is Érdrõl jártam be egy idõben másik suliba, de nekem nagyon nem jött be az utazgatás, mivel kb. az esetek 80%-ban késnek a vonatok és voltak olyan h a Déli pályaudvarra a 30 perces útból 90 lett...
érdemes kolisnak lenni szerintem, nagyon rossz lesz bejárni annyit minden nap, ha meg a koli nem jön be még mindig marad az ingázási lehetõség...
Kérj kolit és próbáld ki!

Budapesten a Szent István kórházban mennyibe kerül az egy ágyas szoba szülés után éjszakánként?

Budapesten a Szent István kórházban mennyibe kerül az egy ágyas szoba szülés után? Vagyis császár után inkább.

Ti mit gondoltok, ha lesz idén augusztus 20-án Budapesten tüzijáték (LEGYEN), mennyi pénzt kéne az államnak a Szent István napi látványosságra szánni?

Ki szerint mennyi pénzt lenne jó az államnak rászánni a 20-i tüzijátékra?

Legjobb válasz: 200 millio ! :D abbol egy igencsak szep tuzijatekot lehetne latni !

200 millio ! :D abbol egy igencsak szep tuzijatekot lehetne latni !
Az ünnep és a tûzijáték szerencsére a megtérülõ kiadások közé tartozik, hiszen a turisták sokkal többet költenek ebben az idõszakban Budapesten.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!