Találatok a következő kifejezésre: A nagyon második csík is (17 db)

23-24-én kellett volna megjönnie a menstruációmnak, d e semmi híre nincs. Ma reggel csináltam egy 25-ös x-epil tesztet, ami nagyon-nagyon halvány, de ott a második csík is. Miért ennyire halvány még mindig?

A férjemnek először keresnie kellett a másodikat,de mondta hogy ő is lát "valami rózsaszín izét".Tegnap reggel egyszer hánytam...nem kéne már erősebbnek lennie a csíknak?2éve várjuk a tesót,remélem sikerült.

Legjobb válasz: Két napos késésnél ez még teljesen normális.Lehet,hogy nem félidõben volt peteérésed,hanem késõbb és így késõbb is fogant a baba.Ha ott a második csík,akkor nincs gond :)

Két napos késésnél ez még teljesen normális.Lehet, hogy nem félidõben volt peteérésed, hanem késõbb és így késõbb is fogant a baba.Ha ott a második csík, akkor nincs gond :)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130926/F_nyk.0038_www.kepfeltolt..
Igen, ez pozitív és majd erõsödni fog, ahogy írtam is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Tényleg csak az aggasztott hogy még nagyon kis halovány...Azért a kérdés és a link között hánytam egy kicsit megint...:)
Szerintem is van ott valami. :-) Próbálj ki egy 10-es tesztet. Annak sokkal erõsebbnek kell lennie! :-)
A kérdező hozzászólása: Igen, reggel 10sel kezdtem, de pechemre rossz volt a teszt... :( Majd lehet hogy holnap reggel megpróbálom megint.
Mindenképpen csinálj mégegyet, de tudtommal a halvány csik is csik
gratulálok! sok sok boldogságot (és türelmet) hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Máig bírtam! Reggel csináltam egy tesztet (Coralene -ami 20-as érzékenységû), és egyértelmûen POZITÍV!!!!!! Alig akarom elhinni! Olyan boldog vagyok! Kívánok nektek is pozitív teszteket!!!!
Szia. Én hasonlóan jártam csak Clearblue-val. Késõbb jelent meg a csík de az látható volt. Azóta késik (2 napja) és a Gabriel negatív. Szóval nem tudom... Mindenképp várj a menzid elmaradása után 3-4 napot és akkor tesztelj! Drukkolok és írd meg hogy mi lett mert nagyon kíváncsi vagyok!
A kérdező hozzászólása: Köszi az újabb tanácsokat is! Gabriel-el teszteltem. Már kidobtam azóta. Most várok szorgalmasan hétfõig vagy tovább. Remélem addig nem érkezik meg a nemvárt...
Kicsit késõbb max 10 perc...utána már dobd szemetesbe, és nem zavar be. Ha 10 percig nincs 2.vonal, akkor marad a 2 nap múlva ismétlés....
milyen tesztel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget! Megpróbálom még +2 napig kibírni. Nehéz lesz!!!
Szia! Inkább várjál még rá 2 napot. Én ugyanigy voltam.:) Próbáld meg kibirni.:) 4 hetes kislány anyukája
most már nincs olyan messze az a hétfõ :) bár soknak tûnhet :) persze ahogy az elõttem szóló is írta, még egy teszttel nem lehet "baj" :) -halvány csík is csík- :) drukkolok h legyen pocaklakótok!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ha hétfõn csinálom az jó, vagy inkább várjak rá pár napot?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációt! Ki se tudom mondani, mennyire boldog vagyok!!!!!! :D :D :D

A "nagyon halvány" második csík is babó?

A 32.napon vok.Ma reggel halvány két csíkos lett a tesztem.A ciklusaim 27 naposak.Eddig két nega tesztem volt.

Legjobb válasz: szia, tavaly ilyenkor halvany masodik csikom volt, most pedig egy gyonyoru 4 honapos kisfiam, szoval igen:)

szia, tavaly ilyenkor halvany masodik csikom volt, most pedig egy gyonyoru 4 honapos kisfiam, szoval igen:)
elso valaszado vagyok: en kb. a 4. nap a kimaradas utan csinaltam tesztet...de igazan biztosat az orvos mond:)
Bizony, hogy baba!!! Nekem aznap volt halvány csíkom, amikor meg kellett volna jönni és rá két napra is. Én is kételkedtem, de a doki egy percig sem. Szóval gratulálok!
Szerintem gratulálok! Ha kételkedsz akkor pár nap múlva ismételd meg és akkor már erõsebben kell látszania ..one step teszt nem drága és látványosan leolvasható-szépen el is teheted emlékbe, mert tokban van.Aztán menj az orvoshoz egy nulladik ultrahangra!
Itt az en elso tesztem: http://kepfeltoltes.hu/view/080713/2007_12_02_ig_www.kepfelt.. Es most 31 hetes vagyok, pedig eleg halvany :)
Az enyém pont ilyen volt mint az elõzõ hozzászólóé és el sem akartam hinni hogy azt más is csíknak látja rajtam kívül. Pegig az csík! 6hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Pár nap múlva tesztelek megint.A férjem is látta, de nem akarjuk hinni, hogy velünk is megtörtént ez a "csoda"!
Gratula! A halvány második már nagyon babára hajlik:)

Az X-epil teszt nagyon gyenge? Már kettőt csináltam, és bár határozottan látszik a második csík is, nem túl sötét. Akik ilyet használtatok, mennyire volt sötét a csík, és hány nap késés után?

Legjobb válasz: Nekem már nemvárt elõtt határozott látható csík volt persze nem volt olyan sötét mint a kontroll csík, de pár napra rá már igen.

Nekem már nemvárt elõtt határozott látható csík volt persze nem volt olyan sötét mint a kontroll csík, de pár napra rá már igen.
Teljesen jó az X-epil. Nyugi, nekem elõször a fogantatás utáni 11. nap lett rettentõ halvány pozitív, utána még 3 napig szinte semmit nem erõsödött. Rá 1 hétre már egyformán erõs volt a csík. Remélhetõleg a héten szülök :)
Pár nap múlva tesztelt újra, akkor már erõsebb lesz!!
Nekem kevésbé mutatta a 2.-at, mint a kontroll csík, de azért határozottan kivehetõ volt. Megbízható teszt.
A halvány pozitív is pozitív, valószínû kicsit korán teszteltél, de gratulálok! :)
Egy nap késéssel nekem is halvány rózsaszín lett, két nappal késõbb újra teszteltem, ugyanúgy halvány volt. 34 hkm
Nekem az X-epil 2 nap keses utan nagyon sotet volt, ahogy rapisiltem, mar jott is elo a csik.

4 napja késik, reggel 7kor megcsináltam a tesztet (Gabriel) és csak a kontroll csíkot láttam erősen. Visszafeküdtem, 11-kor felkeltem és a második csíkot is nagyon vékonyan, de látom. Szerintetek?

Amúgy nagyon feszítenek a melleim, ami soha nem volt menzesz el?tt, érezgetem a hasfájást, de közel sem annyira mint mikor megjönne. Mindig pontos volt a menzeszem.

Legjobb válasz: nekem volt,hogy pár óra múlva volt pozitív.másnap másik teszt reggeli pisibõl negatív.kb másfél hét múlva csináltam megint tesztet,az már pozitív volt.szerintem pár nap múlva csinálj másik tesztet.

nekem volt, hogy pár óra múlva volt pozitív.másnap másik teszt reggeli pisibõl negatív.kb másfél hét múlva csináltam megint tesztet, az már pozitív volt.szerintem pár nap múlva csinálj másik tesztet.
Amúgy csinálj holnap egy másik tesztet. Az, hogy órákkal késõbb halvány csík vagy erõs csík jelenik meg az semmit nem jelent. Nem hiába írják rá, hogy 10 perc után az eredmény már nem irányadó!
tesztelj újjal, ez kétesélyes. Nálam az idõntúli + tesztek nem jeleztek babát.
Sya, nem tudod feltenni a képet? Amúgy csinálj egy másikat reggeli vizeletbõl....szorítok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Úgy döntöttem, h hétfõig várok (vagy péntekig:) ) és csinálok még egyet. Ma reggel volt pár csepp sötét vmi, de még reménykedek, h nem jön meg!
Kérdezõ! Megjött?
A kérdező hozzászólása: Sajnos meg! Sok nagy csomóval és óriási görcsökkel mellékelve. 6 nap késés után... :(

Most csináltam egy tesztet, ami első ránézésre sajnos nagyon negatív. Azonban fény felé tartva látható a második csík is. Ez valós lehet vagy ez csak a "szellemképes"csík?

Még egy teszten se láttam ilyet. Corax Be Sure Direct teszt, nem találtam a dobozban se meg a neten se érzékenységi szintet. 2napom van a nemvártig.

Legjobb válasz: Én pont így jártam kb 2 hónapja ugyanezzel a teszttel. Az orvosomnak is megmutattam másnap és azt mondta, hogy a felsõ fólián ott törik meg a fény, ezért látom pozitívnak. Azért drukkolok, hogy Neked ne ez legyen!

Én pont így jártam kb 2 hónapja ugyanezzel a teszttel. Az orvosomnak is megmutattam másnap és azt mondta, hogy a felsõ fólián ott törik meg a fény, ezért látom pozitívnak. Azért drukkolok, hogy Neked ne ez legyen!
3 nap múlva tesztelj újra, ha addig nem jönne meg. Lehet már a szervezetedben HCG, de olyan minimális, hogy azért nem látható. 3 nap múlva már biztosabb lesz az eredmény. Túl korán teszteltél szerintem.
szia én is láttam már kétszer a második csíkot aztán mikor terzsteltem rá két napra meg megjött szerintem ne éld bele magad meg inkább 2 nap múlva atesztelj
Szia! Velem ugyanez volt amit leírtál(ugyanezzel a teszttel), elõször negatív majd mikor kimentem vele a napfényre nagyon nagyon halványan láttam a csíkot, nem akarok hamis reményeket kelteni, de rá egy hétre már erõs pozitívat teszteltem:) 20 as érzékenységû, vegyél Qupido-t majd, az 10-es (kb.1500 Ft)de ha kimarad a menzi akkor már majdnem mindegy mivel tesztelsz! Sok sikert, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Hát már nagyon kíváncsi vagyok mi fog ebbõl kisülni, remélem jó! Szorítok Neked is, remélem 1-2nap múlva egy becsületes +at tesztelhetünk. Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Szia! Én vagyok az egyik válaszoló! Na teszteltél már azóta? Mi lett? Írj!!!!
Velem is ugyan ez van! És ezzel a teszttel! Kíváncsi leszek hogy mi lett!!! Majd írj! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi, hogy érdeklõdsz, aranyos vagy. Teszteltem egy -at és azóta meg is jött sajnos, de mára ki is "lábaltam" belõle, úgyhogy új hónap új remény:) Te is így jártál a teszttel? És nálad mi a helyzet?

Nagyon nagyon halvany masodik csik is a baba jele?

Nem reggeli elso vizeletbol csinaltam a tesztet, hanem voltam WC-n ketszer elotte, igy a reggeli 3ik vizeletbol csinaltam a tesztet. A masodik csik nagyon nagyon halvanyan de ott van. Persze az elso csik az sokkal jobban erosebb. Remenykedhetek?

Legjobb válasz: a halvány is pozitív szokott lenni, csak még nagyon alacsony a hcg szint, szóval nagyon fiatal terhességet jelent.

a halvány is pozitív szokott lenni, csak még nagyon alacsony a hcg szint, szóval nagyon fiatal terhességet jelent.
Nagyon kedves vagy!! Én kérdeztem, hogy hol lehet kapni, mert annyi jót hallottam már róla, de még sehol nem láttam, hogy árulnák. Ha megtennéd, hogy hozol, húú, nagyon hálás lennék.:) Mennyibe kerül odakint? Anikó ui: Jah és gratulálok a baby-hez!!! :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom nagyon aranyosak vagytok! Ma reggel ismet teszteltem clearblue digital-al ahol kiirja a hetek szamat is, elso vizeletbol, es azt irja h pregnant, 1-2 weeks! most nagyon boldog vagyok. Ugy latszik kesobb fogant es azert mutatott meg mult heten negativat! Meg nem vagyok benne biztos h hazautazunk-e egy honapra, de ha igen es volt egy hozzaszolo aki a first response tesztet kereste Bp-en, neki szivesen viszek ha keri. en is Bp-n laktam anno.
Szívbõl gratulálok!
Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a drukkot. Ma is teszteltem ugyanavval first response es ott a masodik csik, csak most egy picit erosebben, de meg mindig nem olyan eros mint a masik. Csak 2ik pisibol tudtam tesztelni. Nem otthon elek. Melbourne-ben vettem a first response nevu tesztet. AMerikai ceg gyartja, de fogalmam nincs h hol lehet Bp-en kapni.
Szerintem is baba van a dologban!:)
hol lehet ilyen first response-t kapni? Én is ilyet szeretnék, de még sehol sem láttam! :( (Bpest)
hogy bírod ki reggelig?Én tuti nem várnék vele:)
Majd írd meg az eredményt!
Én is így voltam, mondtam a férjemnek, hogy nézze meg, ránézett mondta, hogy sajnos negatív, miután mondtam neki, hogy márpedig én látok valamit, õ is megnézte jobban és tényleg ott volt! Másnap reggeli vizeletbõl egyértelmû (de azért halvány pozi lett)Pár nap múlva ismét csináltam amikor ment fel az a rózsaszín csík, még végig se ért de már ott virított a két csík! :) Pár nap múlva tesztelj te is! Drukkolok!
Szia!Nekem csak fény felé tartva látszódott, olyan halvány volt, most itt rosszalkodik mellettem a kislányom:) Pár nap múlva csináld újra, de a halvány csík is CSÍK:) Gratulálok
Szia, én pár hónapja ugyan ezt a kérdést tettem fel :-D és ma megyek 18-ik heti uh-ra. Szóval nekem azt írták a többiek, hogy a csík az csík! Ha nincs a vizeletedben a terhességi hormon akkor pici csík sincs, ha viszont pici is van benne akkor ott baba van. Nekem alig látható volt a csík igaz a nemvárt elõtt egy héttel teszteltem, de ha akartam láttam a csíkot ha akartam nem...mintha csak árnyék lett volna... azért szerintem pár nap múlva csinálj egy másik tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl, az biztosan erõsebb csík lesz! Írd majd meg mi lett! Drukkolok:-)
A kérdező hozzászólása: utolso hzsz: irtam neked privit a first response teszttel kapcs-ban.

Ma reggel nagyon halványan, de ott volt a második csík, reménykedhetek, hogy végre velem is megtörténik a csoda?

Ma vagyok a 25. napomon, a ciklusom 28 napos. Csatolom a h?görbém, ugye bízhatok, hogy végre sikerül.

Legjobb válasz: Szia. Ha ott van a második csík, akkor az baba :-) Nekem is ugyanígy volt, alig látszott a második csík, és most 37. hetes kismama vagyok. A csík egyre erõsebb lesz, ahogy emelkedik a terhességi hormon a szervezetedben. Gratulálok!

Szia. Ha ott van a második csík, akkor az baba :-) Nekem is ugyanígy volt, alig látszott a második csík, és most 37. hetes kismama vagyok. A csík egyre erõsebb lesz, ahogy emelkedik a terhességi hormon a szervezetedben. Gratulálok!
Persze, hihetsz a tesztnek, akkor is, ha halvány a csík. Nekem is az volt és én az elmaradt mensim napján teszteltem, igaz, hogy délutáni vizeletbõl, gondolom emiatt volt csak halvány. De azért jó korán teszteltél. Én a helyedben errõl még nem igazán szólnék senkinek (maximum a páromnak), amennyire adott körülmények között lehetséges megpróbálnám nem beleélni magam. Figyeld továbbra is a hõdet és ha a 28. napra sem esik le, illetve aznap nincs vérzésed, akkor 29. nap reggelén tesztelj újra. Akkor már biztosan erõsebb is lesz. (SZVSZ rá kb 3 héttel elmehetsz nõgyógyászhoz és akkor már szívhang is lesz nagy eséllyel, korábban azért nem érdemes, mert maximum csak petezsákot lát majd, azt is csak hüvelyivel és úgy is visszahív.)
Ahogy itt már sokan elmondták: A halvány csík is csík! Gratulálok! :)
Az elõttem szólóval értek egyet! Nagyon sokan mondják, hogy a halvány csík is csík! Gratulálok! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál hüvelyi uh-n, de még semmit sem látott. Amúgy 8 mm a nyálkám, ugye az jó?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a bíztató szavakat, igazán rám fér. Vegyes érzelmeim vannak, igazából még nem merem elhinni, fõleg a doki után, de bízok mást nem tehetek. Hétvégén újra tesztelek, hátha akkor már erõsebb lesz a csík. Drukkoljatok nekem!

Egy hete késik a mensim, csináltam tesztet halványan a második csík megjelent, most ismét teszteltem és negatív lett. A mellem megduzzadt és nagyon érzékeny. Nagyon szeretnénk babát, most talán összejött?

Legjobb válasz: Szia! Várj pár napot és tesztelj újra.Ha nem lesz csík valoszínû baba se.Én csak a saját tapasztalatomat tudom írni,mert nálam is így volt és sajna nincs baba:)

Szia! Várj pár napot és tesztelj újra.Ha nem lesz csík valoszínû baba se.Én csak a saját tapasztalatomat tudom írni, mert nálam is így volt és sajna nincs baba:)

Tegnap este csináltam egy tesztet akkoris lehetett látni a második csikot csak nagyon nagyon nagyon halványa és csak fényben most viszont reggel fény nélkül is látható és erösbb lett, hihetek neki vagy nem?

Legjobb válasz: csinálj másikat reggeli elsõ vizeletbõl! A tesztek eredménye fél óra után, már nem értékelhetõ, lehet száradástól van

csinálj másikat reggeli elsõ vizeletbõl! A tesztek eredménye fél óra után, már nem értékelhetõ, lehet száradástól van
A kérdező hozzászólása: de tegnap mikor csináltam az a nagyon halván vonal fél percen belül jelent meg csak nagyon nagyon halván volt és csak erõs fényben láttam, amugy még van 1 hetem mensiig
Lehet szellemvonal is. Szerintem még ne vedd 100%-ra az eredményt, mert akkor csalódhatsz és az a legrosszabb. :( Igaza van az elõttem szólónak. 10 perc után a teszt teljesen értékelhetetlen. Egyszerûen rossz eredményt mutat. Csinálj reggeli vizeletbõl, este már keveset igyál, hogy minél töményebb legyen. Amúgy nem jött meg? Mert attól is függ hanyadik napon vagy. A kimaradt menzi után pár nappal szokott a teszt elsõnek jó eredményt mutatni. Korábban még kétséges. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: nem birtam ki és teszteltem csak vannak tüneteim és aszitem kimutatja:) de várok még egy hetet remélem összejön:)
Egy hét van menziig?? Akkor még nagyon korai volt. Butaság volt és felesleges pénzkidpbás. Tudom nehéz kivárni...de akkor sem valószínû, hogy ilyen korán bármilyen teszt jó eredményt mutat...Talán egy-két nappal a menzi elõtt a 10-es...de az sem bizti..Légy türelmes! Ne tesztelgess össze-vissza. Hülyeség..
Szerintem igen!! Nalam is igy volt, par napra ra elmentem dokihoz, de ö nem latott semmit meg, csak 2 hetre ra latta meg a magzatot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!