Találatok a következő kifejezésre: A mindjárt érzés terhesség előtt (2 db)

A "mindjárt megjön" érzés terhesség előtt alhasi görcsölgetést jelent?

Nekem sosem görcsöl el?tte, viszont mindig tudom, ha meg fog jönni, mert valahogy belül a hüvelyemnél feszülget.

Legjobb válasz: Én is pont így vagyok.Nekem még 5 napom van hátra,de soha nem görcsõltem elötte,sõt a derekam is fáj!ovu teszt mellett próbálkozunk,és nagyon bízok benne!Szorítok neked is.

Én is pont így vagyok.Nekem még 5 napom van hátra, de soha nem görcsõltem elötte, sõt a derekam is fáj!ovu teszt mellett próbálkozunk, és nagyon bízok benne!Szorítok neked is.
én is így vagyok.Tegnap es tegnapelott feszult a hasam.Ma meg úgy gorcsolok mint menzi alatt szoktam.Mi 3hónapja várjuk a gólyát...pcos is vagyok.De azért reménykedem, hátha sikerult.....nagyon nehezen élem meg a kudarcokat....sajnos!!! :o((
A beágyazódás körül lehet ilyen érzés, de mást is jelenthet, viszont, ha need mensi elõtt nem szokott lenni erõs a gyanu a terhességre. Tesztelj ha nem jönn idõben .

Beágyazódásnak mikortól lehetnek tünetei? Lehet ez a mindjárt megjön érzés a menzesz előtt egy héttel is ami a terhességre utal?

Érdemes ilyenkor tesztelni? Elvileg 17-én volt pé-m.

Legjobb válasz: A beágyazódásnak nagyon sok nõnél egyáltalán nincsenek tünetei. De ha mégis van, akkor pl egy csepp vér. Nekem annak idején többször is volt menszesz-szerû hasi fájdalmam beágyazódás idején - de sose lettem babás. Amikor viszont teherbe estem, akkor nem volt semmi tünet. Szóval én már nagyon óvatosan bánok minden tünettel, amit a nemvárt elõtt produkál az ember lánya, mert becsapós.

A beágyazódásnak nagyon sok nõnél egyáltalán nincsenek tünetei. De ha mégis van, akkor pl egy csepp vér. Nekem annak idején többször is volt menszesz-szerû hasi fájdalmam beágyazódás idején - de sose lettem babás. Amikor viszont teherbe estem, akkor nem volt semmi tünet. Szóval én már nagyon óvatosan bánok minden tünettel, amit a nemvárt elõtt produkál az ember lánya, mert becsapós.
Ja, tesztelni nem érdemes! A fogantatás után minimum 12 nap kell egy potitív teszthez, de inkább több. A nemvárt elõtt nem érdemes tesztelni.
Szia! Tudom a válaszomnak nem sok köze lesz a kérdéshez, de talán megnyugtat egy kicsit. Májusban volt egy vetélésem. Amikor elment a baba, én már tudtam, hogy hamarosan megint terhes leszek. A következõ menzesz után biztos voltam benne, hogy abban a hónapban terhes leszek. Semmi tünetem nem volt. Tök jól éreztem magam, se a beágyazósásnál nem volt tünet, se amikor már kellett volna lennie. Az elmaradt menzi után csináltam tesztet, halvány pozitiv volt, de tudtam, hogy igen, megvan. A mai napig nincs tünetem semmire, a 16. hétben vagyok. Szerintem ne a tünetekre utazz, hanem a megérzéseidre:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!