Találatok a következő kifejezésre: A mindjárt érzés terhesség (37 db)

Mi okozza a "mindjárt megjön" érzést terhesség alatt?

Valamilyen izomcsoport okozza,vagy mi a pontos magyarázat rá?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy kisterhességben a méh hirtelen növekedése, a méhszalagok nyúlása, a petefészkek, és a különbözõ szervek nyomódása okozza ezt a "mindjárt megjön érzést". Középidõben a magzat már nagyobb, jobban ingerli a méh falát, enyhe méhösszehúzódások is létrejöhetnek, amely szintén mensis-mindjárt megjön érzést okozhat. Nagyterhességben pedig már ez az érzés átfordulhat jóslófájásba, amikor már nem csak megjön-érzésed van, hanem inkább görcsszerû-fájdalom. A magnézium tényleg segít, de a megjön-érzés és a mensi-szerû görcsök legtöbb esetben teljesen normális reakciói a terhes szervezetnek.

Én úgy tudom, hogy kisterhességben a méh hirtelen növekedése, a méhszalagok nyúlása, a petefészkek, és a különbözõ szervek nyomódása okozza ezt a "mindjárt megjön érzést". Középidõben a magzat már nagyobb, jobban ingerli a méh falát, enyhe méhösszehúzódások is létrejöhetnek, amely szintén mensis-mindjárt megjön érzést okozhat. Nagyterhességben pedig már ez az érzés átfordulhat jóslófájásba, amikor már nem csak megjön-érzésed van, hanem inkább görcsszerû-fájdalom. A magnézium tényleg segít, de a megjön-érzés és a mensi-szerû görcsök legtöbb esetben teljesen normális reakciói a terhes szervezetnek.
Lehet, hogy azert, mert a petefeszek terhesseg alatt progeszteront termel, mint a menstruacio elötti idöszakban. Furcsa alhasi fájdalmak, enyhe mensesre emlékeztetõ görcsök mindhárom harmadban elõfordulhatnak, nem kell foglalkozni velük.
26 hetesen már nem arról van szó, hogy emlékszik a szervezeted, ha állandó görcsölgetést tapasztalsz, ami magnézium hatására sem szûnik, jobb megnézetni magad.
Nekem mindig fáj a hasam kicsit, mikor meg kellene jönnie ráadásul ugyanúgy kiragyásodom elõtte egy héttel mint mindig mielõtt megjött. Okos ez az emberi szervezet! :) 18hkm

Kb 3-4 hetes terhesség esetén már lehet látni, hogy szélesebb a csípő? És az a mindjárt megjön érzés csak enyhe, ahhoz képest amikor ténylegesen megjön?

Legjobb válasz: A csípõd terhesség alatt is szélesedik, de nem az elsõ hetekben, hanem jó 3-4 hónap után kezd. A mindjárt megjön érzés mindenkinél más, valakinél nincs, valakinél van,erõsebb, gyengébb stb.

A csípõd terhesség alatt is szélesedik, de nem az elsõ hetekben, hanem jó 3-4 hónap után kezd. A mindjárt megjön érzés mindenkinél más, valakinél nincs, valakinél van, erõsebb, gyengébb stb.
a csípõd szülés után lesz szélesebb. szerintem nem enyhébb hanem ugyanolyan erõs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)

A mindjárt megjön érzés csak mensire, vagy babára utalhatnak? Az az érdekes, hogy nekem most egy hete múlt el és terhességi tüneteim vannak.

Legjobb válasz: Mindkettõre utalhat. Nekem minden menszesz elõtt pár nappal mindjárt megjön-érzésem volt, és a pozitív tesztem elõtt is. Nem volt különbség, csak annyi, hogy nem jött meg.

Mindkettõre utalhat. Nekem minden menszesz elõtt pár nappal mindjárt megjön-érzésem volt, és a pozitív tesztem elõtt is. Nem volt különbség, csak annyi, hogy nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: De az a gondd, hogy nekem most egy hete múlt el.Akkor miért érzem megint és miért puffad a hasam alja?
Nem tudom. De ha úgy gondolod, hogy terhes lehetsz, miért nem csinálsz inkább terhestesztet?
A kérdező hozzászólása: Várok még egy kicsit.Felfázás nem lehet ilyen fájdalommal? Köszönöm a válaszod.
Hólyaghurut (népies nevén felfázás) tünete a csípõ pisilés, gyakori vizelési inger, és hogy egyszerre csak kevés jön.
Így van, ahogy azt elõttem írták.Csípne pisiléskor. Én úgy tudom, hogy a mindárt megjönérzés sajnos lehet PMS tünet is. Remélem Neked nem ez a helyzet áll fenn. Amúgy meg volt rendesen a mensid?Olyan volt mint szokott?Anni ideig is tartott?
Ha egy hete múlt el akkor kb. középidõben vagy, ugye? Nem lehet, hogy az ovulációt érzed?

Meddig tart terhesseg alatt a "mindjart megjon" erzes es a menstruacios fajdalonhoz hasonlo gorcs? Kulonben is ezek normalis doldok?

Legjobb válasz: Mikor terhes lettem és eljött a mensi ideje, akkor több napig fájt a hasam úgy, mintha meg akarna jönni. Aztán a 4. hónapig minden hónapban a mensi idejekor (ami persze nem jött meg) mensis enyhe görcseim voltak. S ez tök normális. Rákérdeztem orvosnál is, és mondta, hogy a test még jó ideig "emlékszik" a mensire és a tüneteit produkálja terhesség alatt is. Az elsõ hónapban nekem kb. 1 hétig volt ilyen érzésem (utána pedig csak néha-néha 1-2 napig a mensi ideje körül).

Mikor terhes lettem és eljött a mensi ideje, akkor több napig fájt a hasam úgy, mintha meg akarna jönni. Aztán a 4. hónapig minden hónapban a mensi idejekor (ami persze nem jött meg) mensis enyhe görcseim voltak. S ez tök normális. Rákérdeztem orvosnál is, és mondta, hogy a test még jó ideig "emlékszik" a mensire és a tüneteit produkálja terhesség alatt is. Az elsõ hónapban nekem kb. 1 hétig volt ilyen érzésem (utána pedig csak néha-néha 1-2 napig a mensi ideje körül).
Nekem még mindig elõfordul, pedig már 15 hetes vagyok. Elsõre ne hallgass, nekem is doki erõsítette meg, hogy teljesen normális. Egyénenként változik, hogy ki mennyire érzi a méh növekedését, méhszalagok nyúlását. Nekem napi 3 x2 magne b6- ot ajánlott rá a doki.
Elõzõ vagyok: ja, és nemcsak a volt mensi idején fájt, hanem kb minden nap.
Valóban normális mert én is éreztem minden hónapban.
Én is így vagyok, a terhesség elsõ heteibe járok, de mindig úgy érzem mintha meg fog jönni fõleg este, még görcsöl is.Nem tudom jó-e ez dokihoz ezután megyek s õ megmondja.
06.42-nek "Elsõre ne hallgass" Elsõ vagyok.Nekem ilyen nem volt a terhességem alatt, és nem tudom mennyire jó az ha valaki görcsöl.De ha az orvos szerint nem gond akkor valószínûleg úgy van.
Nekem ilyen csak akkor volt mikor meg kellett volna jönnie.
Ja és nem hinném hogy normálisak lennének terhesség alatt ezek az érzések.

17-én kellett volna megjönnie, és még mindig késik viszont azóta minden nap rámjön az a "mindjárt megjön" érzés. Lehet terhesség? Mikoról lehet terhességi tesztet csinálni?

10-e körül feküdtem le a barátommal. A melleim fájnak, bár nem vettem észre, hogy nagyobbak lennének, és - fura, de - viszket a mellbimbóm. Fáradékonyabb is vagyok, viszont nem szédülök, nem émelygek.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csinálj tesztet már biztos kimutatja!! Szoritok:DD! Majd irj hogy mi az eredmény!!:))

Szia! Szerintem csinálj tesztet már biztos kimutatja!! Szoritok:DD! Majd irj hogy mi az eredmény!!:) )
lehet baba is.

Hány hetes terhességig normális a mindjárt megjön érzés?

7hét 2 napos terhes vagyok de még mindig vannak olyan napok amikor ezt érzem.

Legjobb válasz: Szia nekem szinte végig volt ilyen érzésem alkalmanként! Ha ezt érzed, feküdj le pihenni kicsit és nyugodj meg. Ha nem vérzel, semmi baj sincs. Végülis elég nagyra nõ a méhed gondolj bele! :-)

Szia nekem szinte végig volt ilyen érzésem alkalmanként! Ha ezt érzed, feküdj le pihenni kicsit és nyugodj meg. Ha nem vérzel, semmi baj sincs. Végülis elég nagyra nõ a méhed gondolj bele! :-)
Ha jól emlékszem nekem elég sokáig tartott. 12. hétig biztos, de mintha 16-18 hétig is elõfordult volna alkalmanként.
Nekem az elsõ terhességemnél a 3. kimaradt menstruációig azt éreztem, hogy meg fog jönni. Most 8 hetes vagyok és szedek Magne B6-ot és nincs ilyen tünetem. Próbáld ki te is, hátha segít.
Én is szedtem ultrogestant és nekem kb:18 hétig tartott nagyon rossz volt de olyankor tényleg pihenj egy kicsit.

Olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön, alhas fájogat és ma reggel kicsi barnás folyásom volt, ezek a tünetek utalhatnak terhességre?

Vagy esetleg lehet ez egy felfázás is? 2 hónapja próbálkozunk és 1,5 hét múlva kéne csak megjönni, amúgy semmilyen más tünetet nem tapasztaltam.

Legjobb válasz: A barna folyás utalhat terhességre, de általában más tünet is tartozik hozzá. az alhasi fájdalom viszont inkább felfázásra utal, de beágyazódáskor is lehet fájdalmat érezni. menj orvoshoz vagy vegyél tesztet. ha a teszt negatív, valószínûleg nõgyógyászati bajod van.

A barna folyás utalhat terhességre, de általában más tünet is tartozik hozzá. az alhasi fájdalom viszont inkább felfázásra utal, de beágyazódáskor is lehet fájdalmat érezni. menj orvoshoz vagy vegyél tesztet. ha a teszt negatív, valószínûleg nõgyógyászati bajod van.
Utalhat terhességreis , de ugyanúgy felfázásra vagy közelgõ mensire is. Biztosabbat leghamarabb 1, 5 hét múlva!
szia.én 2-héttel a (nem)várt mensi elött éreztem a tüneteket, amik fokozódtak.nekem pozitív lett.

Terhesség elején normális a mindjárt megjön érzés, alhas enyhe fájása?

Legjobb válasz: én 9hetes vagyok és nekem is fáj pl.pont most !!!!

én 9hetes vagyok és nekem is fáj pl.pont most !!!!
Persze. Sok nõnél van ez a mindjárt megjön érzés :) Reméljük azért elmúlik! :)
15 hetes vagyok de nekema kezdetektol megvan, amit nem banok mert tudom, hogy tagul a meh es akkor no a picim igy minden rendben odabent.
Nekem is volt:) L. 34+3
Én ma töltöttem a 6 hetet, nekem is fájdogál gyakran, sõt amikor meg kellett volna jönnie biztos voltam benne hogy amiatt fáj. Gondolom ha vérezgetés nem társul hozzá akkor nics gond.

Ha van terhesseg mikortol erezhetem a mindjart megjön erzest?

Faj nagyon az alhasam,es a derekam allandoan erzem azt hogy megjön a bajom, es rohanok a vecere. De semmi. A valaszokat elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: Én kb 1 héttel elõtte már szinte minden nap éreztem

Én kb 1 héttel elõtte már szinte minden nap éreztem
ez olyan érdekes pont akkor lehet érezni azokat is mikor amnezit kéne . szoval ilyenkor egyáltalán nemlehet eldönteni
igen, nekem sem volt folyamatos... 7+2hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!