Találatok a következő kifejezésre: A megfelelő történt (24 db)

Ha nem a "megfelelő" napokon történik a megtermékenyítés, akkor mennyi az esélyem teherbe esni?

Legjobb válasz: hm :)ez az én kérdésem.. szoval én nem a megfelelo napon estem teherbe pontossan 2héttel az ovulácio után szoval ez is lehetséges...individuális...(kivétel erositi a szabályt:) )

hm :) ez az én kérdésem.. szoval én nem a megfelelo napon estem teherbe pontossan 2héttel az ovulácio után szoval ez is lehetséges...individuális...(kivétel erositi a szabályt:) )

A "megfelelő" időben történt szeretkezés után pár nappal alhasi, menstruációs görcsöket, két oldalon (szintén alhasnál) szúrást éreztem, illetve a mellbimbóm rettentően fájt. Ez lehet a terhesség jele?

Legjobb válasz: Mi nagyon szeretnénk a férjemmel második babát mi is a "megfelelõ idõben voltunk együtt" és én is hasonlókat érzek.Bár erre én is rákérdeztem és nekem azt válaszolták képzelgés, szerintem hasonló cipõben járhatunk és elképzelhetõnek tartom hogy ez lehet annak a jele.

Mi nagyon szeretnénk a férjemmel második babát mi is a "megfelelõ idõben voltunk együtt" és én is hasonlókat érzek.Bár erre én is rákérdeztem és nekem azt válaszolták képzelgés, szerintem hasonló cipõben járhatunk és elképzelhetõnek tartom hogy ez lehet annak a jele.
A Megfelelõ idõbeni szeretkezés után én is ilyen tüneteket éreztem magamon, és terhes is lettem. Most 15 hetes vagyok...
szia!lett babád belõle?:)
A kérdező hozzászólása: Szia! IGEN!!! Lett babánk!! Pont ma vagyunk 11 hónaposak.

A Régimódi történet egy az egyben megfelel a valóságnak?

Legjobb válasz: Nem :) Az erõs alapok adottak, de Szabó Magda maga elismerte, hogy rengeteget "hozzátett" :)

Nem :) Az erõs alapok adottak, de Szabó Magda maga elismerte, hogy rengeteget "hozzátett" :)

Mi történik, ha egy helyen egyik jelöltnek sem sikerül összegyüjteni a megfelelő számú ajánlószelvényt?

Legjobb válasz: A szavazást meg lehet tartani, mivel van olyan körzet ahol nincs annyi szavazó se

A szavazást meg lehet tartani, mivel van olyan körzet ahol nincs annyi szavazó se
Az adott helyen a választás érvénytelen, és idõközi választást kell tartani.
Szerintem összevonják egy másik körzettel.
ilyen ritkán van amúgy mivel a kisebb településeken akár 1 is elég.

Mi történik akkor, ha nem a megfelelő sportdobot rakom a motorra?

Kinéztem egy sportdobot a 250-es, V2-es masinámra. A dobhoz az van írva, hogy 600-3000 között ajánlják. De ugye nálam ez hengerenként csak 125. Mi történne akkor, ha ezt felraknám? A motoron amúgy van egy els? dob, abból jön ki két oldalról a vég.

Legjobb válasz: szerintem az csak ajánlás, felrakhatod a lényeg hogy E jelzés legyen rajta és akkor nincs gond

szerintem az csak ajánlás, felrakhatod a lényeg hogy E jelzés legyen rajta és akkor nincs gond
Szerintem nem a köbcentire gondoltak hanem a fordulatszámra. Minden egyes dobnak karakterisztikája van hogy példálul bizonyos fordulatnál húz csak jobban a moci. Szerintem a gyári a legjobb megoldás abból is tiszta legyen a kipuf.Milyen géped van ami v2 250?
A kérdező hozzászólása: Most se a gyári van rajta, hanem valami nagyrobogóé(gondolom). Most van nagygenerálon a motor, kap új gumikat, és gondoltam, hogy egy új, dübörgõ kéménnyel meglepem(nem azt akarom, hogy 4 faluval arrébb hallják, ahogy jövök, hanem azt, hogy alapjáraton olyan szépen duruzsoljon. Amúgy egy Honda VT 250 F. http://www.youtube.com/watch?v=IeDNVJbssR0 hadonló hangot szeretnék, mint ennek a gépnek, csak picit lehet dübörgõsebb. :) amúgy ez a motorom: http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/538700_4242473..
Ha négyütemû akkor elméletileg elég ha nagyobb csövet teszel a végére, ha kétütemû akkor az egy picit komplikáltabb.
A kérdező hozzászólása: Természetesen 4T. Tisztában vagyok a 2T rejtelmeivel, volt nekem is:)

Hogy érzitek, a szüzességetek elvesztése korai volt, késői, vagy épp a megfelelő időben történt?

...az akkori lelki érettségetek tükrében. :o)

Legjobb válasz: utolsó!mért lenne ciki szûznek lenni 18 fölött?19 éves vagyok,még nem voltam szerelmes,nem volt kapcsolatom.ezekszerint lekéne mennem gyorsan egy clubba és összefeküdni valakivel hogy ne legyek ciki ? ... ha valami ciki,akkor az a gondolkodásmódod.

utolsó!mért lenne ciki szûznek lenni 18 fölött?19 éves vagyok, még nem voltam szerelmes, nem volt kapcsolatom.ezekszerint lekéne mennem gyorsan egy clubba és összefeküdni valakivel hogy ne legyek ciki ? ... ha valami ciki, akkor az a gondolkodásmódod.
17 voltam, baratnom 18 nagyon orulok , hogy elsok voltunk egymasnak. Azota is egyutt vagyunk. 20/F
16 éves voltam és korai volt. Nem a lelki érettségem miatt, hanem mert nem voltam elég ideje együtt a barátommal, és bár még mindig együtt vagyunk, ha visszamehetnék az idõben én még húznám kicsit.
19 évesen veszítettem el, tökéletes idõpont, kellõen szerelmesnek, érettnek éreztem magam és kívántam a párom, 17 elõtt semmiképp sem tettem volna, elõtte túl korai, ha valaki 22 évesen veszíti el mert akkor talál oylat aki érdemes rá az se késõ
26/f vagyok, soha nem jött össze semmi. Ez az állapot pont megfelelõen tükrözi a lelki érettségem :P
Bocs a lenyeget kihagytam, pont a megfelelo idoben vesztettem el, ugy erzem.
Még nem történt meg.Talán úgy gondolom egy fél éve-éve értem meg rá, de egyelõre sajnos nincs partnerem. :D
16 éves voltam és nem bántam meg, szerintem pont jókor történt. Annak ellenére, hogy csak az én részemrõl volt nagy szerelem a dolog.
17 évesen vesztettem el és úgy érzem, hogy pont ideális volt. 16 évesen szerintem még korai, vagy talán az még belefért volna. 18 életévesen még talán belefér, de afölött már szerintem ciki, ha szûz vagy.
15 voltam, gondolom ez korai.De nem nagyon érdekel, mert nem bántam meg.:)
22 éves koromban veszítettem. jelenleg pedig 22 éves vagyok. vagyis ezen a nyáron. 52/58: nem normális huszonévesen szûznek lenni? NEM NORMÁLIS? nagyon szépen kérlek magyarázd el, hogy mit értesz pontosan nem normális alatt! talán káros az egészségre? káros a személyiségre? káros a társas kapcsolatokra? káros a környezetre? fertõzõ? melyik ezek közül? vagy inkább mind? én úgy gondolom minden ember más és ebbõl eredendõen mindenki más korban érik meg a dologra. valaki 14 évesen, valaki pedig 22 évesen, valaki 27 évesen... és akkor mi a lószar van? én 22 évesen veszítettem el, és úgy érzem egy perccel sem maradtam le semmirõl, nem érzem késõnek, nem érzem cikinek és nem érzem nemnormálisnak. most jött el az életembe a megfelelõ pillanat és a megfelelõ személy. ilyen egyszerû. minek veszítettem volna el 17 évesen vagy 19 évesen ha nem éreztem a személyt eléggé hozzám valónak? ha nem bíztam benne, miért feküdtem volna le vele? csak azért, hogy elmondhassam hogy "nagylány" lettem? mégis ki elõtt? mert ki tud róla egyébként? én, a 2-3 legjobb barátnõm és a nõgyógyászom. egyébként pedig nem tetováltattam a homlokomra, hogy "húszéves szûz lány vagyok". vagy te úgy gondolod, hogy a szüzeknek ott virít a homlokukon? és képzeld, tinikoromban én is éltem, buliztam, kirándultam, utaztam. nem csak ettem-aludtam-tanultam, ahogyan írtad. gyakorlatilag ezzel azt fejezted ki, hogy ez a két véglet van. hogy aki tinikorában nem veszíti el, az csak antiszociális emberkerülõ lehet. semmi más. biztosan ez az oka és így van. idióta egy nézet. de egészségedre...
Szerintem érett voltam rá és jól döntöttem. Kellemes emlék (:
Még nem vesztettem el, de büszke vagyok rá.Én 15 vagyok, barátom 17 és 9 hónapja vagyunk együtt.Pettingelünk már pár hónapja, és szerintem a petting ebben az életkorban a normális.Ki kell tapasztalni, hogy a másiknak mi a jó, és lelkileg felkészülni rá.Még én se, és barátom se akarjuk "nagyban játszani".Szerintem a szüzesség 30 év fölött számít cikinek, mindenki maga dönti el, hogy mikor érzi késznek magát arra, vagy hogy õ-e a megfelelõ személy.Én még pár évig (18 éves koromig biztos) szûz akarok maradni, hogy tényleg érett legyek rá.
Nekem korai volt! Tényleg! Reggel 9 körül történt! 16 voltam, a lány 15. Szerintem történhetett volna korábban is, de így jött ki a lépés.
14 voltam baratom pedig 16.. korai , de elveztem
16 voltam, a barátom 17. Már több, mint 1 éve együtt voltunk, teljesen spontán jött az egész (mondjuk már korábban is beszéltünk róla) és nagyon örültem, hogy megtörtént, mert ha tovább húzzuk azt már nehéz lett volna kibírni.
14 voltam..nem bantam meg mert nagyon fontos meg most is nekem a srac:) igaz hogy hulyitett, es nem szeretett viszont de en nagyon szerettem...Es nem is tartom korainak.nekem igy volt jo es nagyon orulok h vele vesztettem el es akkor:)
15 voltam és a fiú is! Barátok voltunk de tetszetünk egymásnak.Nem bántam meg, nagyon jó volt! 16/L
én jóval 20 után veszítettem el, nem volt szerelem, csak vágy. és abszolút jó döntés volt, jó szitu. A pasinak jó technikája volt :-) jók voltunk együtt :-) nem változtatnék semmin :-) ha arra gondolok, hogy zöldfülûként lett volna ugyanez, tekintve akkori lelkiállapotomat, lehet mára frigid lennék :-)) érettnek kellett lenni rá: fõleg lelkileg.
sztem pont jó volt, 15 voltam 21L
15 évesen. Persze lelkileg nem voltam olyan érett, mint mondjuk utána.. utána komolyodtam meg igazából. És egy éjszakás volt, egy 21 éves férfival, akinek kapcsolata is volt akkor. Tisztán átláttam a helyzetet, mégis belementem. Nem bántam meg és soha nem is fogom. Szerelmes voltam/vagyok belé és vele akartam. 18/L
Jó a kérdés ez kétségtelen. Ellenben erre sajnos nincs jó válasz. És ezt te is tudod. Méghozzá nagyon jól.
Érdekes, mindig a 20 körüli szüzek szidják azokat akik fiatalon vesztették el, ritkán van olyannak ezzel problémája, akinek szexuális élete van. Sokszor úgy érzem, van ebbe egy kis irigység, hogy az illetõ élte az életét, és nem annyiból álltak a tinédzser évei, hogy evett-aludt-tanult... 23 vagyok, és örülök, hogy már fiatalon éltem, buliztam, sok haverom volt, és igen, korán vesztettem el, ami megjegyzem egyáltalán nem ment a tanulás rovására, fölvettek egyetemre. Azt gondolom, hogy ez az a korszak, amikor meg kell tapasztalnod ezeket a dolgokat, élned kell. Kövezzetek meg, de nem gondolom, hogy normális lenne 20-25 évesen szûznek lenni, más ilyenkor már sokkal elõrébb tart az életében, gondoljatok bele, ennyi idõsen akár már gyereke is lehetne...
teljesen egyetértek az elõzõ hozzászólóval. részben, mert úgy érzem magam elõtt is védelmet kapok, másrészt azért is, mert közel azonosak a nézeteim. én 15 voltam, a srác 20, 2, 5 hónap után, elsõ kapcsolatomban. és még mai is tart a szerelem. viszont visszagondolva húzhattam volna még egy kicsit (bár tulajdonképpen minden gyorsan történt: találkoztunk, fél napra rá összejöttünk a "vagy bejön vagy nem" alapon...), kötve hiszem, hogy teljesen megértem volna rá, egyszerûen csak én is élveztem az olyat, mint petting. és hagytam, hadd vezessen. néha-néha belassítottunk, mert szóvá tettem, hogy nekem gyors a tempó, mégse késlekedett nagyon a dolog. mindazonáltal nem bánom. két okból kifolyólag: nem tartom olyan nagy dolognak a szüzességet; és amúgyis mindig drámai életet akartam, mintha egy film lenne. nos, ez is drámai volt, ahogyan haladtunk. tulajdonképpen elég sok dolog volt olyan, mint egy romantikus filmben: az elsõ találkozástól az ismerkedésen át a kérdésre vonatkozó pontig. a többi az én dolgom ;)
én 15 voltam, és nem bántam meg. nem jártam vele, de pár évig még jó barátok voltunk
14 éves voltam.A barátommal másfél éve jártunk, õ 15 volt.Azt mondta, hogy õ bármikor készen áll rá, õ csak rám vár, de bármeddig.Ezt mondta amikor 1 éve voltunk együtt.Most 18 éves vagyok és azóta is együtt vagyunk.Nem bántam meg, mert tényleg szerettem és szeretem, de ha utána szakítunk pl. 16 évesen lehet úgy gondolom nem kellett volna.Most csak arra gondolok, hogy nem lett volna gond ha várunk még egy évet vagy legalább egy felet, de így sem bántam meg és nem érzem hibának.
Nekem sikerült 14 évesen, baró volt, nem is ment szarul a koromhoz képest, szerelem akkor még nemnagyon volt de utánna lett ugyanavval a lánnyal, most 19 vagyok túl vagyok jópár csajon de most meg nem találom a szerelmet... :)
30 évesen. Ki várt többet nálam?
21 éves voltam... akkor voltam igazán szerelmes, ennyi.. bár sajnos hamar vége lett a kapcsolatnak, de ha tehettem volna ink 18 évesen vesztettem volna el, ha lett volna rá megfelelõ alkalom, meg partner és szerelem
Á, értem tehát elõbb kapcsolatépítés aztán szinvallás, nyilván.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kérdésed. :o) A lányt egy nagyvárosi szórakozóhelyen ismertem meg, sokat beszélgettünk, így szövõdött kapcsolatunk, míg össze nem jöttünk. Teljesen rendes lány, valahol egy-másfél hónapja lehettünk együtt, amikor elmondtam neki, hogy nagyon vágyom a nagy alkalomra, alkalmakra, és hogy debütálni fogok vele e szép mûfajban. Így is lett. Aztán egyre jobb lett csak minden, ahogyan összecsiszolódtunk. :o) Május óta nem vagyunk együtt viszont.
A kedves kérdezõ sráctól kérdezném hogy hol talált ilyen értelmes lányt aki nem vetette meg mert eddig várt, s hogy jöttetek össze, hogy reagált, milyen volt?
17 éves voltam de már sokkal hamarabb készen álltam rá csak nem úgy alakultak a dolgok. szerintem késõi volt sokáig szégyelltem is hogy 17 éves koromig nem jött össze 19/F
16 éves voltam, szerelmes. 9 hónap együtt járás után feküdtünk le egymással, õ 17 volt. összesen másfél évig jártunk. a kort nem is bánom annyira, inkább a személyt. 23/n
7évesen történt az a szemét rám vetette magát és megerõszakolt azóta nem vonzodóm a férfiakhoz se a nõkhöz. 24/L
én a 15. szülinapom elõtt egy kicsivel, nem bántam meg, élveztem!! és az, aki azt irta, hogy , 17 alatt gáz, meg ciki, azt csak sajnálni tudom, mert egy idiota... !! szerintem nem kell olyanokat irni / mondani, hogy , , az igazit vártam" , meg , , gáz aki 17 alatt már szexel... " ez igy tökéletes volt, és igaz, hogy azota nem vagyunk együtt, de már eljött az , , ideje" ... :) 15L
16 éves vagyok (3 hét múlva leszek 17) és kb 1 hónapja veszítettem el a szüzességem. Szerintem ez egyáltalán nem korai, mert ha szerelmesek vagyunk egymásba, akkor nem számít, hogy hány évesek vagyunk, úgyhogy egy percig se jutott eszembe, hogy fiatal lennék ehhez. :)
76/76 Majd elmúlik.
14 évesen, de egyáltalán nem bánom. Nem hiszem, hogy ez kor kérdése. Azért tettem mert tudtam, hogy Õ az igazi és az óta is együtt vagyunk és szeretjük egymást. Nem hiszem, hogy ennek van megfelelõ életkora, amihez köthetnénk a szüzesség elvesztését. Érezned kell, hogy készen állsz-e és hogy Õ-e a tökéletes személy. 15/L
18 voltam és késõnek éreztem, már legalább egy éve fel voltam készülve teljesen:)
17 évesen, és megbántam, mert ugyan fél évet jártunk, de nagyot csalódtam benne:( Amúgy korai volt, várhattam volna még vele
épp a megfelelõ idõben történt :D
Késõi volt nagyon... 27 voltam. Na de hát egyszerûen nem ment korábban. Nem takarózok olyannal h az igazit vártam stb..:'D
Az igazit meg kell várni!
szerintem 40 éves szüzesség azért ciki. 30-40 évesen azért már jöhetne egy gyerek is. szóval szerintem 40 éves szüz az ciki
Én még tartogatom! Jó lesz a 40+ :D
A kérdező hozzászólása: Igen, így esett. Nem csináltunk belõle problémát.
Én 24 vagyok, és még nem estem át rajta (fúúúú, de ciki vagyok) Ha hisztitek, ha nem, sosem éreztem azt, hogy ennek nem így kéne lennie. Mostanában kavarog bennem az érzés, hogy érett vagyok rá. Késõn érõ típus lehetek ezek eszerint. :)
ismerek egy csajt õ 13 évesen. a pasija 14 volt.
Majdnem 22 évesen, tökéletesen itt volt már az ideje, hogy egy hivatásos lánnyal elveszítsem. Hatalmas libidóval átkozott meg a sors és emiatt sokáig tartottam magamban a perverz vágyaimat, amit szívesen átéltem volna az elsõ barátnõmmel, akivel igazán szerettük volna egymást, de nem jött egy lány sem, rájöttem ez nem fog már változni és ha nem megyek el még most, akkor 30-as éveimre is egy perverz, kiéhezett, szûz fiúka maradok. :(
késõi, 18 voltam F
13 éves voltam. Szörnyen megbántam, mert naívságom vezérelt. Ez részben azóta is befolyásolja a kapcsolataimat, többször átgondolok egy dolgot, mielõtt cselekszem, és az agyamra hallgatok.. Tanultam belõle.. Nem vagyok rá büszke, mert ez még nem az a korszak volt, amikor 'ciki, ha szûz vagy..' 23/L
Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, azzal a fiúval, akivel most is együtt vagyok. Akkor is nagyon szerelmes voltam belé és most is az vagyok, már az elsõ alkalom is nagyon kellemes volt vele, persze azóta még jobb. Az igazság az, hogy talán kicsit korán volt, ha azt nézed, hogy csak 16 éves voltam, de akkor már egy éve együtt voltunk, abból a szempontból meg pont jó volt. 20/L
18 évesen történt, és szerintem korai volt, nem egy ilyen embernek akartam adni. Igaz a mondás, hogy a szerelem vak... 19/l
18 voltam, elsõ kapcsolat, ami késõbb még 5 évig tartott. Megvolt a kölcsönös szerelem és a felelõsség is, így a mai eszemmel is helyesnek tûnik. 29/N
Én 20 évesen vesztettem el, azzal a fiúval, akiért oda meg vissza voltam. És nem bántam meg. Akkor jött amikor már tudtam értékelni. Régebben 2 srác is udvarolt nekem, akkor választani akartam közülük, de a nagyim azt monda, hogy az elsõ szerelem olyan mint hosszú tél után a tavasz: az ember elõtt megint kinyílik a világ. De én nem éreztem így fiú iránt se, úgyhogy lemondtam róluk. De már nem bánom, hiszen én így elsõre olyan párt választottam , akivel mai napig boldog vagyok. :) 22/L
Hát én 15évesen:(( de megbántam.lowozatok csak!
13 voltam, semmiképp nem volt ott az ideje. Ha akkor gondolkoztam volna, akkor a mai fejemmel még egy jópá évig szûz lennék. 15/L
kb 17 volt és pont megfelelõ (külömben nem tettem volna) F26
Nagyon gáz és felszínes lehet az a személy, aki szerint 18 fölött szûznek lenni ciki! az ilyen inkább kíméljen meg mindenkit a tanácsaitól. én 18 voltam és a megfelelõ partnerrel vesztettem el a , , megfelelõ idõben."
Hát utolsó elolvastam a nekem címzett üzenetet, de nem kívánnék reagálni. Felesleges ebbe belemenni.Aki hülye, haljon meg.
Én egyetlen szóval sem mondtam, hogy 17 életév alatt 'kéne' elveszíteni a szüzességed. A társadalmunkban én sem szeretem ezt a globalizmussal járó baromságot, hogy 14 évesen már dugtál, akkor te vagy a faszagyerek.
Tudod mi a ciki, kedves elõttem szóló 16-17alatt elveszíteni, én az a válaszoló vagyok aki 19 évesen veszítette el, és bár voltak korábban is barátaim, buliztam, jártam társaságba, még nem éreztem, hogy le kell velük feküdnöm, 19 évesen pedig szerelmesen veszítettem, el és képzeld a mai napig együtt vagyunk.Elég érett voltam hogy tudjam nem 12-16 évesen fogom elveszíteni, pláne nem egy jött-menttel, hanem majd akkor amikor igazán szerelmes leszek, és azzal akit érdemesnek gondolok rá. 22L
00:28 Az egyetlen ciki dolog, hogy nem mered bevallani magadnak az igazat. Az írásodon meglátszik, hogy megláttad az írásomba magadat és muszáj volt 'visszatámadnod', az ego már csak ilyen. Kérdésedre válaszolva 19 évesen vagy afölött azért ciki szûznek lenni, mert olyan, mintha nem is járnál társaságba, egy antiszociális személy lennél akinek nagy valószínûséggel semmi tapasztalata az érzelmek skálájáról. Ne érts félre, engem csak a jó szándék vezérelt a soraim megírása közben. Valld be magadnak inkább, neked is jobb lesz úgy. A magyarázkodás meg nem vezet semmihez, olyan, mintha saját magadat akarnád meggyõzni a dologról (és nem csak a jelenlegi témában, úgy az egész életre vonatkozóan írom). Köszönöm, ha elolvastad.
21 voltam és nem bántam meg h ennyit vártam, ekkor lettem igazán szerelmes és mikor eljött az idõ tudtam h vele szeretném. De így is 4 hónapot várakoztattam :) Azóta is õ a párom. 25N
16 éves voltam és nem bántam meg, szerettem az akkori páromat, meg õ is engem, 2 éves kapcsolat volt, másfél hónap után feküdtem le vele, nem tartottam korainak, (sõt én kezdeményeztem) mert elõtte 1 évig legjobb barátok voltunk, örülök neki hogy így történt meg az elsõ 18/L
Erre Chef bácsi idézete a legjobban idevaló. 17 évesen kell elveszteni a szüzességet addigra már mindenki megérik rá.
épp megfelelõ idõbe volt csak nem azzal a személlyel kellett volna akivel...
Épp a megfelelõ idõben történt, a sráccal azóta is jóban vagyok, néha-néha összejárunk. 18 évesen vesztettem el, most is annyi vagyok.
19 éves voltam. Nem mondanám, hogy "az akkori lelki érettségem tükrében" volt megfelelõ az idõpont, mert nem volt nekem akkor még olyanom :D Nem volt igazán jó döntés, mégsem csinálnám vissza, mert sokat tanultam belõle. 28/N
15 voltam, egy idõsebb barátommal volt meg, nagyon jó volt, egyáltalán nem bántam meg 21L
15 vtam mikor össze jöttem egy sráccal. ez volt az elsõ "komolyabb" kapcsolatom. õ akarta a szexet... erõltetni is próbálta de éreztem h én még fiatal vagyok hozzá. ezért szét is mentünk. xD 16 évesen új barátom lett, akit nagyon szerettem és két hónap után úgy döntöttünk h lefekszünk egymással. én érettnek éreztem már rá magam, ráadásul nagyon szerettük egymást, és nem erõltette soha a dolgot, nem éreztem kényszernek. soha nem bántam meg :)
Egyáltalán nem ciki, ha valaki 18 éves elmúlt, és még szûz..Az a ciki, ha 15évesen már túlvagy az ilyen dolgokon. Én 20 évesen vesztettem el, és nem bántam meg. persze voltak kapcsolataim, de akkor éreztem, hogy most akarom, és tökéletes is volt. Én 15-16 évesen még a barbie babákkal játszottam, és eszembe nem jutott szexelni. Azóta persze minden megváltozott, és semmi hátrányom nem lett belõle, hogy nem feküdtem le azokkal a fiukkal, akikkel jártam..
szivesen elvesztettem volna már 18 évesen is
16voltam, úgyéreztem itt az idõ, távkapcsolat volt szóval szinte mindig valamelyikünknél voltunk nyáron és igy kb 1-1, 5 hónap együttlakás után történt meg, utólag belegondolva lehet még 1picit várhattunk volna mert idõ az volt de nem bántam meg :) nemsokára 18 leszek és azóta is együtt vagyunk, õ életem nagy szerelme :) távolságmiatt 1x szüneteltünk de nem bírtuk, azóta elis jegyzett és minden jó, ennél jobbat nemis kivánhattam volna :)
attól a lánytól kérdezem, aki szerint ciki szûznek lenni 19 felett: szóval akkor ha én február 23-án töltöm be a 19. születésnapomat, akkor van rá kerek 1 hónapom, hogy keressek valami srácot, hogy megdugassam magam, különben átmegyek ciki kategóriába??? mert ha febr. 22-én gyorsan elveszítem vmi jött-menttel, akkor már nem fog másnapra a homlokra tetoválódni alvás közben a LÚZER felirat. egyébként pedig ezzel szembesülnék ébredés után. atya ég. van itt olyan srác aki vállalna szûzoltást????? HELP ME :S:S:S sürgõs!!! önéletrajzokat várom a [email protected] e-mail címre. a tárgy legyen: ciki vagyok ha szûz maradok!
15 évesen, egy 20 éves sráccal, egy buliban, de már egy éve nagyon jó barátok voltunk, én fülig szerelmes voltam belé..igazából mindketten élveztük, aztán másnap megbeszéltük, hogy mennyire jó volt és találkozgatni kezdtünk még gyakrabban, aztán összejöttünk.. azóta is együtt vagyunk:) 19N
16 múltam és igazából ez csak úgy jött magától. de nem bánom mert igazából aminek meg kell történnie úgyis megfog:D 22L
Nagyon korai volt, de már nem tudok rajta változtatni... hiába bánom, de megtanultam egy életre, hogy jól át kell gondolni a döntéseinket...
15 évesen a barátommal. õ is 15 volt. 8 hónap járás után. mai napig együtt vagyunk, most 19 az életkor. :D szerelem. pont jó idõben történt egyébként. 19L
21 évesen kanosan igazi nõre kiéhezve már jócskán itt volt az ideje. :D Csak azt bánom, hogy hem mentem el hamarabb prostihoz.
2011-11-11 01:51 Ez akár az én válaszom is lehetett volna.Szóról szóra. =)
Én most vesztettem el szilveszterkor. S szerintem lelkileg már megértem rá, viszont magát az eseményt kicsit elsiettük (mármint az idõpoontját), úgyhogy vannak bennem még nem kívánatos érzések. 19F
16-megfelelõ
19 évesen történt, egyáltalán nem bántam meg, szépen lassan történt minden (4 hónap járás + elõtte 2 hónap ismerkedés után) a párom már tapasztalt volt ilyen téren, de egyáltalán nem siettetett, nem volt rajtam sose nyomás ezen a téren, kb várta hogy én lépjek és így végül akkor történt meg, amikor már én is akartam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Nekem talán vagy két-három hetet várhatott volna még, de így is nagyon rendben volt! 21 és fél évesen kezdett igazán izgatni a dolog, majdnem 23 éves voltam, mire megtörtént, szerelembõl, két hónapos kapcsolatban a leányzóval, akivel azóta is együtt vagyunk! :o) 23/F

Hihetetlenül csodálatos, volt mikor elveszitettem a szüzességem, scak az a baj h nem a megfelelő partnerrel történt! Mit csináljak nh elfelejtsem?

Az éjszaka, az aktus, gyönyörü volt, csodálatos!! hiszen azzal az emberrel volt akit szeretek akibe szerelmes vagyok, de ? sjanos nem:( régen jártunk, és most sikerült szexelnünk de neki ennél nem kell több:( én szeretem, és most ez igy nem olyan jó érzés, habár mikor belementem tudtam h ez lessz:) de akkor is, olyna csodálatos volt ez az éjszaka, és h egy kicsit érezhettem és vele lehettem....de nemtudom h felejthetném el ezt az embert!! ??

Legjobb válasz: képzeld, én 17 voltam, amikor hasonlóképpen vesztettem el a szüzességem. imádtam a srácot, de õ inkább csak barátként tekintett rám. abszolúte nem bántam meg. a mai napig jó barátok vagyunk, pedig ennek már 4éve... sztem ne bánkódj. igaz, nekem is nehéz volt õt elfejelteni úgy mint pasi, de az idõ megoldotta, és most olyan pasim van, akivel imádjuk egymást, és boldog vagyok. :) most egy idõre próbáld hanyagolni a srácot, aztán ha úgy érzed, h túl vagy rajta, akkor beszélgess vele újra.

mivel ez a srác vette el a szüzességedet, soha nem fogod elfelejteni. de enyhíthetsz a hiányán, ha más srácokkal ismerkedsz, és elõbb-utóbb találsz olyat, aki nem csak szexelni akar veled, hanem komolyan is gondol.
képzeld, én 17 voltam, amikor hasonlóképpen vesztettem el a szüzességem. imádtam a srácot, de õ inkább csak barátként tekintett rám. abszolúte nem bántam meg. a mai napig jó barátok vagyunk, pedig ennek már 4éve... sztem ne bánkódj. igaz, nekem is nehéz volt õt elfejelteni úgy mint pasi, de az idõ megoldotta, és most olyan pasim van, akivel imádjuk egymást, és boldog vagyok. :) most egy idõre próbáld hanyagolni a srácot, aztán ha úgy érzed, h túl vagy rajta, akkor beszélgess vele újra.
Szerintem, ha nem bántad meg, akkor nem kell semmit helyre hozni. Jó volt, tudtad, ez lesz és végülis azzal történt meg elõször, akivel szeretted volna. Az élet nem cukormáz. Viszont ezek után bárkinek ne add oda magad! Ne bánkódj, az idõ mindent megold! Közhely, de igaz! Majd jön az, aki nem csak ennyit akar.
Minek felejtenéd el, olyan nincs h valakit elfelejtessz, õrizd meg a szívedben a szép emlékeket, a többit meg szard le.
En is vagyok, van egy srac akit nagyon nagyon szeretek es tolem is csak ezt akarna. Nem sokon mulott, hogy odaadjam neki es meg most sincs kizarva, hogy megtegyem. Nagyon nehez ellenallni egy olyan embernek akit nagyon szeretsz.
neharaguldj de nagy madár vagy. Téged csak kihasználtak, ezt elég nehéz helyrehozni föleg ha szüz voltál
Szerintem ezt egy fiatal lánynak elég durván tálaltad!!!
hát érted durván de ezt csak elég egyszer elb...ni szerintem ez nem normális hogy valaki igy veszti el. mondjuk érted ebben az értékrendek nélküli világban már nem kell meglepöni ilyeneken.
A kérdező hozzászólása: amugy 16 multam..
A kérdező hozzászólása: tuom!! de a szerelem erõsebb érzés volt nálam, mint az h tudjam mi elsz a vége... amugy tudtam, és nem bántam meg igy utolag sem!
az a lényeg, hogy nem bántad meg.Szép volt jóvolt, ennyivolt.Lesz majd jobb is!:)

Mi történik akkor, ha a magasvérnyomás nincs megfelelően kezelve?

Legjobb válasz: Károsodott szív- és érrendszer, legrosszabb esetben agyvérzés.

Károsodott szív- és érrendszer, legrosszabb esetben agyvérzés.
Infarktus
A kérdező hozzászólása: köszi, Én is ettõl tartok, már 35 éve szedek gyógyszert, de most a felére lett csökkentve a napi adagom, és akárhányszor mérem mindig túl magas. Nem tudom, talán vitatkoznom kéne a dokival?
és megterheli a szívet, ami elõbb elfárad a munkában és emiatt korában áll le megviseli az egész szervezetedet ki kéne nyomozni, mi az oka a magas vérnyomásnak és persze a megfelelõ mennyiségû gyógyszert szedni, amíg maga az ok meg nem szûnik igen, vitatkozz az orvossal, a saját egészséged érdekében
Igen vitatkoznod kéne vele, vagy jól felrugnod a saját egészséged érdekében.Kell neked Infarktus, nem mûködõ vesék, cukorbetegség, érrenszeri károsodás, Sztrók??????
Azért azt tegyük hozzá, hogy ha neked 35 éve magas a vérnyomásod, akkor a te szervezeted hozzáidomult ehhez az állapothoz, és egészen más a kockázati faktor, mint egy olyan embernél, akinek egy-két éve alakult ki a hipertóniája. Valószínûleg ezért nem foglalkozik vele a doki. Az enyém azt szokta az alapból 160/110-emre mondani, hogy õ ezzel a vérnyomással itt haldokolna a padlón agyvérzésben. (Hozzáteszem, én nem szedek rá semmit. )

Mi történik ha megfelelő tömegnövelő étrend mellett 3000kcal viszek be, de a pulzusmérő szerint ennyit el is égetek. Akkor nincs izomfejlődés? Fogyok?

Legjobb válasz: Ez túl teorikus kérdés. A pulzusmérõ nem tudja milyen tápanyagokból viszel be 3000 kcal-t, nem ismeri az emésztésedet így az anyagcserédet sem. Ezt ki kell tapasztalni, energiatöbbletet pedig célszerû zsírokkal bevinni, mert mint tudjuk sok szénhidráttal zsírosodás is együtt jár.

Ez túl teorikus kérdés. A pulzusmérõ nem tudja milyen tápanyagokból viszel be 3000 kcal-t, nem ismeri az emésztésedet így az anyagcserédet sem. Ezt ki kell tapasztalni, energiatöbbletet pedig célszerû zsírokkal bevinni, mert mint tudjuk sok szénhidráttal zsírosodás is együtt jár.
testépítõként napi 3000cal és fejlõdés max akkor elképzelhetõ, ha az edzésen kívül a nap többi részében mozdulatlanul fekszel. vagy akkor ha kb 50 kiló vagy, mert akkor a 3000 is megdobhat. amúgy 24 óra mérés eredménye az elégetett 3000? mert 1-1.5 órás edzéssel ennyi kizárt.
A kérdező hozzászólása: ez inkább csak elméleti kérdés, de kicsit több, mint 50kg-os lány vagyok :) Még csak érdekel a téma és próbálgatom csinálgatni, és néha ilyen kérdések merülnek fel bennem, mint ez is, hogy ekkor ez most hogy is van? :) elkezdtem számolgatni a kalóriákat, aztán kicsit soknak tûnt, amit elviekben égetek...:P
Elméleti hiba is van. Nem tudod, mennyit égetsz el. Senki sem tudja, nem ismerjük az emésztésünket, csak közelítgethetjük az anyagcserénket. Annyira elvont és elméleti a téma, hogy lényegében fantasy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!