Találatok a következő kifejezésre: A kérdéseid alapján a válaszaimra miért (1 db)

A "kérdéseid" pont alapján a válaszaimra miért nem kereshetek rá?

Érdekelne, hogy ki hogyan értékeli.

Legjobb válasz: Én támogatnám az ötletet!

Én támogatnám az ötletet!
Jelenleg nincs ilyen lehetõség, de nem zárjuk ki esélyét, hogy a jövõben lesz. Ha kíváncsi vagy egy kérdésnél, hogy mire válaszoltak utánad, használd az e-mail értesítés checkboxot.
Még annyit, hogy eredetileg azért nem oldottuk ezt meg, mert ez nem egy beszélgetõs oldal, miután megválaszoltad, amit tudtál a témáról, már feltételezzük, hogy nem nagyon tudsz újabbat hozzátenni. Ha bizonytalan vagy a válaszban, vagy érdekel, ha kijavítanak, még mindig tudod használni az E-mail értesítés gombot. Szóval az oldal célja az oly sok magyar internetes fórumra jellemzõ offolás és cseverészés visszaszorítása.
A nagy nyomásra a mai nappal megcsináltuk a Válaszaid menüpontot, ott találjátok bejelentkezés után a Kérdéseid menüpont alatt közvetlen.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményed az oldalról?

A kérdésekr?l, válaszokról, kérések hasznosságáról...

2

Egy kérdésemet akarom teljesen törölni. Sehogy sem lehet? Vagy az oldal szerkesztőinek nem lehet írni?

2

Minek törölték ki minden válaszomból a blogom címét?

Kaptam értesítést, hogy az oldal nem a blogom népszer?sítésére van. És hogy ha folytatom, akkor ki leszek zárva. És utána megnéztem az az összes válaszomból, ahova belinkeltem a blogom ki lett törölve.

4

A GYIKEN hány oldalnyi kérdést és választ írtál?

6

Tudtok itt olyan kérdést, ahova szerintetek a kérdező (vagy a válaszolók akár) már csak vitatkozni járnak, még ha a témában is?

2

Mennyi időt töltesz naponta a GYIK-en?

Hány éves vagy?

12

Miért kell egymást lepontozni?

feltettem egy kérdést egy ruhával kapcsolatban, akiknek nem tetszik, azok lepontozzák azt, aki azt írja jó, és fordítva... mire jó ez?

4

Kiírtam egy kérdést, de mintha csak elveszett volna, nincs a saját kérdéseim között és abbn a kategóriában sem, ahova készült a kérdés. Mi történhetett?

3

Egy kérdésemre nem válaszol senki, csak egy ember, és fel van pontozva a válasza 100%ra, valaki csak úgy pontozgat?

vagy hogy van ez?

3

Másnak is küldtek az állítólagos 2012-es Reptoid támadásról privát üzenetet itt az oldalon? Nem is ezotériából találtak meg, hanem ebből az altémából.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!