Találatok a következő kifejezésre: A kérdéseid alapján a válaszaimra (19 db)

A nyugdíj összege a szolgálati idõtõl és a figyelembe vehetõ havi átlagkereset összegétõl függ.
A kérdező hozzászólása: az rendben van hogy az átlag keresetet kapja az illetõ. De ha a nyugdij korhatár eléréséig vagyis kb 6 évig nincs fizetése akkor mi az átlag kereset. A 40 év jogviszonya megvan. Várom válaszukat.

Aki pontoz, az mi alapján? Neked tetszik-e a válasz, vagy hogy a kérdésre vonatkozik-e, függetlenül attól, hogy egyezik-e a te véleményeddel?

Legjobb válasz: Én csak a bunkókat (bocs) és az oltári hülyeséget írókat pontozom le. Saját kérdésre értelmes (akár nemtetszõ) válasz esetén is felpontozok. van itt pár unatkozó kismama, aki ahelyett, h a gyermekével foglalkozna, unalmában lehúzza a válaszokat. Szerintem...ma is egy kérdésemre csomóan írtak, tök jókat, erre valaki(k) lepontozta(k) õket.

Én csak a bunkókat (bocs) és az oltári hülyeséget írókat pontozom le. Saját kérdésre értelmes (akár nemtetszõ) válasz esetén is felpontozok. van itt pár unatkozó kismama, aki ahelyett, h a gyermekével foglalkozna, unalmában lehúzza a válaszokat. Szerintem...ma is egy kérdésemre csomóan írtak, tök jókat, erre valaki(k) lepontozta(k) õket.
Saját kérdésemnél: -vagy mkit felpontozok (bunkókat le) -vagy nem pontozok egyáltalán. Viszont mindig megköszönöm a válaszokat. Más kérdésénél: -vagy felpontozom a hasznos válaszokat, a számomra haszontalanokat figyelmen kívül hagyom, a bunkókat lepontozom -vagy egyáltalán nem pontozok. Sosem pontozok le olyat, akinek más véleménye/tapasztalata van. Attól, h nálam nem az a szitu, az még lehet hasznos, csak a véleményünk/tapasztalatunk más. Aki meg azzal szórakozik, h hasznos válaszokat "poénból" lepontoz, annak ez legyen a legnagyobb öröme az életében!
Szia! Én ugyan nem szoktam pontozni egyáltalán, de komolyan gondolkodom rajta, h elkezdem... Engem is érdekelne, h mi alapján pontoznak egyesek :S Az elõbb válaszoltam egy kérdésre, nem is véleményt kérdeztek, hanem tényt, és én csak és kizárólag olyan kérdésre válaszolok, amire tutira tudom (és helyesen) a választ, tehát nem magánvéleményt írok. Szóval az elõbb válaszoltam egy kérdésre, rögtön lepontozott vki 45%-ra, egy másik válaszoló annyit írt, h "Nem tudom", az õ válasza 100%-ban hasznosnak bizonyult...én ezt nem értem :(
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is kb így vagyok, mondjuk egyáltalán nem értem ezt a pontozósdit, szerintem ez központilag megy. Most pl az utolsónak miért 50%??? Én hasznosnak ítéltem...
Én pl. lepontozni csak a bunkó válaszokat szoktam. Az olyan jellegû kérdéseknél, mint pl. mi a gyerek neve, mi tetszik/nem tetszik neked, csak helyes válasz létezik, ezért elfogadom amit írt. Ahol pl. tudom, hogy nem úgy van, ahogy írták, ott szóban javítok, de nem pontozok (persze ez nem jelenti azt, hogy az én javításomat 100 %-ra ítélik, sõõõt). Szóval lepontozás nálam, csak a direkt lenézõ, bunkó, kötekedõ válaszokért jár. A többire nem pontozok, vagy csak felfelé értékelek. + a saját kérdéseimre a megfelelõ válaszra köszönetképpen felfelé pontozok.
Én a legjoban akkor szoktam kiakadni, mikor véleményt kérnek. mindenki leírja a saját véleményét, majd valakinek a véleménye 100% a másik 50%. Egy véleményt minõsíteni elég érdekes. Én volt hogy tényszerû kérdésre leírtam a választ, ami teljesen helyes volt, majd egyszer csak 0%-os lett. Ugyanezt leírta rajtam kívül még 3 ember, õk meg 75 meg 39 %-ot kaptak... biztos vagyok benne, hogy sokan heccbõl végig lepontoznak válaszokat, anélkül hogy õk válaszolnának és ettõl õk jól érzik magukat!
Na igen, ettol a pontozosditol mar a hajam szala is az egnek all. Mindig le vagyok pontozva ha leirom h mi a babam neve.De nem csak en MINDENKI! Pedig mindenki a kerdesre valaszolt. A bunkokat en is leszoktam pontozni. De amugy nem szokasom a pontozgatas. Termeszetesen en is ertekelem ha vki a kerdesemre normalisan valaszol, de nem pontozok le azert senkit mert mas a tapasztalata.Inkabb orulok ha igy tobb infohoz jutok. Ami meg nem tetszik az h vki feltesz egy kerdest es "velemenyt" var, viszont csak azt pontozza fel aki olyan velemenyt mond amit o hallani akar.A tobbit meg lepontozza.Akkor minek ir ki kerdest ha csak megerositest var? Es egyetertek az egyik valaszoloval meg ha kicsit erosen is fogalmazott(bar nekem tetszett) sok unatkozo noszemely van itt akik nem igazan tudnak mit kezdeni magukkal.
Én nem pontozok, hülyeségnek tartom! Pl.arra a kérdésre, hogy mi a neve a gyermekednek, hogy lehet lepontozni valakit 40% alá? Ez a lepontozósdi pár primitív boldogtalan punci szórakozása! Ez legyen a legnagyobb örömük! :-D

Hogy kell a kérdésre adott válasz alapján e-mailt küldeni a választ adónak itt a gyakori kérdések.hu-n?

Lehet vak vagyok,de azt írta valaki, hogy küldjek privit neki, de a válaszában nem látom hogy lehetne direkt küldeni neki e-mailt. Vagy csak nálam nem m?ködik? Azt írja, hogy a válaszának a jobb alsó sarkába, de ott csak értékelni lehet...

Legjobb válasz: Kérdezõnél pedig a kérdés jobb alsó sarkában van, hogy "Privát e-mail a kérdés kiírójának"

Kérdezõnél pedig a kérdés jobb alsó sarkában van, hogy "Privát e-mail a kérdés kiírójának"
Ha adott válaszoló nem engedélyezte az e-mail küldését, akkor nem tudsz neki. Ennél a válasznál a kék terület jobb alsó sarkában ott van, hogy "Privát e-mail a válasz írójának".
A kérdező hozzászólása: Köszi! Megpróbáltam többször is bejelentkezni, nem tudom miért nem írta ki eddig! Mostmár látom, tényleg itt van, ahol írtad, de eddig nem volt!! Sztem valami hiba lehetett! Azért kössz:) )

Amikor válaszoltok egy kérdésre, akkor a többiek értékelése alapján kiírja a rendszer, hogy az adott válasz mennyire hasznos, mint pl: "A válasz 72%-ban hasznosnak tűnik. " Szerinted erre a kérdésre adott válaszod mennyire lesz hasznos? Tippeld meg!

Mielőtt valaki megkérdezné, hogy akkor mi is a kérdés, ez: Szerinted erre a kérdésre adott válaszod mennyire lesz hasznos? Szóval mindenkitől egy számot várok 0-100-ig.

Legjobb válasz: 100 % :)

100 % :)
De szerintem azt írja ki, hogy az illetõ összes válaszából számítva átlagosan mennyire hasznos, a többiek értékelése alapján. Bár a gyakorlatban lehet, hogy máshogy mûködik - érdekes ez a kis teszted! :)

Voltatok már ugy, ha egy férfi vagy egy nõ irt kérdéseket, de inkább a válaszai, kifejezései alapján, megdobbant a szivetek, éreztétek az irásai alapján, hogy na jó ki tudja hogyan néz ki, de egy kicsi lángolást, bizsergést érzek iránta?

Legjobb válasz: Nem! Na jó ....Vannak itt olyan személyek akiket jó néha olvasni,nem csak trollok járnak ide hanem normális emberek is.Én volt amikor leveleztem itt,de már abbahagytam,amúgy jó volt vadidegenekkel beszélgetni egy kicsit :)

Nem! Na jó ....Vannak itt olyan személyek akiket jó néha olvasni, nem csak trollok járnak ide hanem normális emberek is.Én volt amikor leveleztem itt, de már abbahagytam, amúgy jó volt vadidegenekkel beszélgetni egy kicsit :)
Nem vagyok annyira kiéhezve, hogy pár sortól bizseregjek.
volt egy pasi aki kérdezte hol találna olyan lányt akit kiszolgàhatna aki iranyitanà. na "ott" volt bizsergés....
Nalam a szerelem szex kategoriaban ha l/14 ir!
Soha. Eddig meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg valakivel történhet ilyen...
"ha egy férfi vagy egy nõ irt kérdéseket" Bocs, de nagyon kíváncsivá tettél, hogy még milyen alternatívát ismersz ezen a kettõn kívül?!
Éreztem már bizsergést, nem is egyszer! Igaz, a tenyeremben, hogy egy jókora pofont lekenjek az illetõnek!!! ;))
# 7/7 :)
Én a jó helyesírásra indulok be. :D

Melyik létezéssel kapcsolatos kérdésre kaptál választ babits versei alapján? Ez lenne a kérdés. Egy A4-es oldalnyit kéne írnom. Nagyából mit írjak bele?

Legjobb válasz: Szerintem válassz ki pár olyan verset, ami tetszett/mondott neked valamit a témában, és ezekben keress ilyen témájú részletet. pl Csak posta voltál, Cigány a siralomházban, Esti kérdés, esetleg A lírikus epilógja ha a írsz még hozzá egy bevezetést Babits bölcseleti irányultságáról, meg beleraksz pár idézetet, akkor hamar megvan az egy oldal :) hajrá, remélem tudtam segíteni.

Szerintem válassz ki pár olyan verset, ami tetszett/mondott neked valamit a témában, és ezekben keress ilyen témájú részletet. pl Csak posta voltál, Cigány a siralomházban, Esti kérdés, esetleg A lírikus epilógja ha a írsz még hozzá egy bevezetést Babits bölcseleti irányultságáról, meg beleraksz pár idézetet, akkor hamar megvan az egy oldal :) hajrá, remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen sokat segítettél.

Ismerted már fel barátodat, osztálytársadat, családtagodat, ismerősödet, munkatársadat, stb. a gyakorikerdesek.hu-n a kérdése vagy válasza alapján?

Legjobb válasz: Nem is igazán gondolkoztam még rajta... Azért anonim az oldal, hogy a felhasználók rejtve maradhassanak és úgy tehessék fel a kérdésüket, hogy bár mindenki olvashatja, senki nem tudja, hogy kirõl van szó! Nekem az a véleményem, hogy hagyjuk is meg ebben a formájában és ne kezdjünk el nyomozni, az után hogy ki írhatta a kérdést. Már csak azért se, mert bár különbözõek vagyunk, a problémáink hasonlóak és ha tudjuk xy-ról, hogy õ hasonló helyzetben van, akkor alaptalanul ráfoghatjuk, hogy õ írta ki a kérdést még akkor is ha ez nem igaz.

Nem is igazán gondolkoztam még rajta... Azért anonim az oldal, hogy a felhasználók rejtve maradhassanak és úgy tehessék fel a kérdésüket, hogy bár mindenki olvashatja, senki nem tudja, hogy kirõl van szó! Nekem az a véleményem, hogy hagyjuk is meg ebben a formájában és ne kezdjünk el nyomozni, az után hogy ki írhatta a kérdést. Már csak azért se, mert bár különbözõek vagyunk, a problémáink hasonlóak és ha tudjuk xy-ról, hogy õ hasonló helyzetben van, akkor alaptalanul ráfoghatjuk, hogy õ írta ki a kérdést még akkor is ha ez nem igaz.
A kérdező hozzászólása: persze, csak arra voltam kíváncsi h volt-e már ilyen pl. felismerte egy olyan kérdésbõl amiben l evolt írva egy helyzet, ami nagyon egyedi, mondjuk egy baleset körülményei részletesen vagy ilyesmi
Igen, így már tisztább a kérdésed... Nem még nem találkoztam ilyesmivel. Inkább olyasmi jutott az eszembe, hogy "nagyon csúnyán beszélt velem a barátom/barátnõm/férjem/feleségem..."
egyik haverom feltett egy kérdést és linkelt hozzá egy képet, uh az alapján felismertem:D
A kérdező hozzászólása: és mondtad neki, hogy felismerted?
jaja, viszont ha valami kényes kérdést tett volna fel, inkább nem szóltam volna neki
A kérdező hozzászólása: és hogy reagált, mit mondott?
csak kicsit meglepõdött, de nem igazán feszegettem a témát
A kérdező hozzászólása: értem :)

Valaki írna választ ezekre a kérdésekere az idézet alapján?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130420/321524_49947116676672.. (A "b" részére tudok válaszolni és ha tudnám mi ellen érvel akkor már megtudnám keresni a "c" meg a "d" részére is a választ szóval főleg az "A" része kéne :)) Előre is köszönöm a válaszokat!

Mi alapján dől el, hogy a kérdésekre adott válaszok hány százalékosak?

Legjobb válasz: nahh ezt én is szeretném tudni ^o) xD

nahh ezt én is szeretném tudni ^o) xD

Valaki írna választ erre a kérdésre a képen látható idézet alapján?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130420/321524_49947116676672.. (A "b" részére tudok válaszolni és ha tudnám mi ellen érvel akkor már megtudnám keresni a "c" meg a "d" részére is a választ szóval főleg az "A" része kéne :)) Előre is köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!