Találatok a következő kifejezésre: A kérdéseid alapján a (109 db)

A kérdésem alapján meg tudod mondani, hogy ki vagyok?

Természetesen nem személy szerint. A leírt szöveg azonban utal a szöveg írójára is. Tehát, az itt leírtak után tudsz-e következtetni arra, hogy én vajon n? vagyok-e vagy férfi? Hány éves lehetek? Stb. Tudom, hogy keveset írtam, de majd kommentálom a válaszokat és az is számít... :-)

Legjobb válasz: Szerintem ez hülyeség. Egy hosszabb beszélgetés után esetleg, de hogy hány éves arra még úgy is csak tippelni lehet. Nem törvényszerûen ikszdéznek a fiatalok meg írnak helytelenül, meg a többi is teljesen olyan hogy nõre is és férfira is utalhatnak, fiatalra és idõsebbre is. Kiírt ide egy kérdést és az alapján ahogy megfogalmazta senki ne mondja hogy megtudja mondani milyen ember õ. 50-50% minden tipp. Szal válaszolva: Nem tudom megmondani és a többiek helyett is: "mi se tudjuk":D

Szerintem ez hülyeség. Egy hosszabb beszélgetés után esetleg, de hogy hány éves arra még úgy is csak tippelni lehet. Nem törvényszerûen ikszdéznek a fiatalok meg írnak helytelenül, meg a többi is teljesen olyan hogy nõre is és férfira is utalhatnak, fiatalra és idõsebbre is. Kiírt ide egy kérdést és az alapján ahogy megfogalmazta senki ne mondja hogy megtudja mondani milyen ember õ. 50-50% minden tipp. Szal válaszolva: Nem tudom megmondani és a többiek helyett is: "mi se tudjuk":D
A kerdes miatt azonnal nore gondolok, megpedig 20-25 kozott. Helyesen irsz, w-k meg <3 nelkul, ebbol gondolom, hogy nem a 15 koruli korosztaly vagy :D
Viszont második olvasásra egy komoly gondolkodású, kamasz fiúnak tûnsz. :) Viszont szerintem a kézírás sokkal többet elárul egy egyéniségrõl. Holnapra kíváncsian várom a "megoldást". :)
Szerintem meg "tarisznyarák" vagy. (egyetemista fiú)
Kissé játékosabb pszichológia-hallgató férfi? Az "ösztön" viszont azt súgja, hogy nõ. Lehet azért, mert a szövegben a "nõ vagyok-e" után jön a férfi. Viszont illembõl megszólításnál is (Hölgyeim és Uraim) elõbb van. Na halljuk a megoldást. :P
egy sarlatán kanalasgém
És mikor írod meg a megoldást?
hát... lehetsz 14-50 éves, nõ vagy férfi, szóval kár találgatni mert ennyibõl amit leírtál nem igazán lehet jól megtippelni hogy ki vagy egy hosszabb szövegbõl talán...
Vagy nõ vagy, vagy csak tudatosan próbálod annak mutatni magad, hogy megtévessz minket... 20 év körüli egyetemista lánynak gondollak, valamilyen filozófia, pszichológia szakiránnyal... De tényleg elég kevés az infó az ilyen következtetésekhez... :)
Szerintem várakoztasd még õket 2-3 napig:D Nem tudom melyik nemhez tartozol, de így látatlanul is bírlak.:D
30-32 éves, mûszaki beállítottságú, valószínûleg budapesti vagy Budapest környéki (esetleg megyeszékhely, vagy nagyobb város lakója), és hölgy vagy. Szerencsére nem az üresfejû tucatnõk közül ;) maci
Egy unatkozó idióta, barátok nélkül?
A kérdező hozzászólása: Na nem húzom tovább! Sokan írták, hogy nõ vagyok. A 05:23-as válasza nagyon betalált, õ csak a koromat nem találta el, a többit igen. 41 éves 3 gyermekes családapa vagyok. Érettségim van, vendéglátással foglalkozom. A Dél-Amerikás válasz is betalált, kedvencem a HSS eme nótája :-)
Te vagy a pinakobold?!
Vigyázzatok, átverés! Fölismerlek Hugó !
Hú vendéglátos apa itt vagy még? Nagyon kéne egykét segítség. Holnapután lesz a szakvizsgám és van egykét gyakorlati kérdés amit nehezen tudok összeszedni a netrõl tényleg nem sok kb 5 kérdés. Írhatok privibe?
Tudtam, hogy én leszek a nyertes, köszönöm a tapsvihart:) )))
A kérdező hozzászólása: Valóban Te vagy a nyertes! Nem tudom, hogy hogyan is csináltad? Tippeltél vagy volt benne valami logika?
A kérdező hozzászólása: Itt a taps. Vedd úgy, hogy Neked szól! :-) http://www.youtube.com/watch?v=ACcog7cUgS4
Pici logika, viszont próbáltam beleélni a helyzetbe magam, hogy ki lennék ha ilyen kérdést teszek fel.Hirtelen 40éves körüli jutott eszembe, de aztán mégiscsak 29-et írtam:) Azt mindenképp éreztem hogy nem 18éves vagy, hiába írtál csak 3mondatot elõször.Úgyhogy érzések alapján döntöttem:) Tetszett ez a játék:)
Nem semmi! Igaz nem írtam, de én elképezlésem a következõ volt: 30 éves férfi, aki igen mûvelt ;) Én is pszichológia felé hajlottam, és nem :) Tetszett ;)
A kérdező hozzászólása: Már nagyon várom a délutánt, hogy rajtoljon a Forma 1 mezõnye! Michael Schumacher a kedvencem.
24 éves nõ
Szerintem 30 feletti nõ vagy
Szerintem is nõ vagy, 17-22 körüli. A korodat a smiley alapján gondolom. A fiatalabbak folytok "xD-znek", és nagyrészt nem tudnak helyesen írni.
A kérdező hozzászólása: Érdekes. Ha megengeditek, még nem árulom el a kilétemet, mert talán jönnek még válaszok.
Szerintem fiatal nõ
A kérdező hozzászólása: Én is figyelem a válaszokat. Úgy veszem észre, hogy az eddigi válaszolók férfiak. Talán egy lehetett nõ.
A kérdező hozzászólása: Ha helyesen írok, akkor ez már azt jelenti, hogy nem lehetek tizenéves. Ez az egyik válaszból szûrhetõ le.
A kérdező hozzászólása: Csupán egy kérdés. Miért lenne hülyeség? Vannak ennél nagyobb butaságok a világban. Természetesen abban igazad van, hogy ezt így, a leírtak alapján megítélni szinte lehetetlen, vagy mégse... Nos, lássuk! Én lassan megyek aludni, mert késõre jár.
Orros mosolyt állítólag a nõk írnak gyakrabban. A mondataid alapján én bölcsészlánynak tippelnélek.
Akkor közel járnál az én "tarisznyarák" tippemhez, muhaha morcos leszek, ha csak pár centit hibáztam :)
Szerintem te tuti férfi vagy.Túl egyszerû lenne a megoldás ha nõ lennél.Filozófus beállítottságú, szereted a pszichológiát.A smiley sokakat megtéveszthet, de a középkorú, lazább emberkék is használják már, tehát azt direkt írtad oda, hogy megkeverj mindenkit:) 29év körüli lehetsz.Az életed rendben van, nincs nagy probléma körülötted.És most már nagyon kíváncsi vagyok az igazságra:)
Szia. 99.99% hogy nõ vagy.Fiú ilyen kérdést nem nagyon rak fel.És fõleg nem ücsörög utána 2órán át a gép elõtt.Továbbá a szóhasználatod is erõsen nõre vall.Még a korodat is meg merem saccolni.Nõ vagy és 35 feletti.De írd meg mostmár a korodat, és a nemedet, mert kíváncsivá tettél.
A 07.03-as vagyok.Elfelejtettem az elõbb beleírni, hogy vszinûleg tanult is vagy, és gyakorlott chat-elõ.
Kielemeztelek.A hozzászólásaidból kikövetkeztettem mindent. Le tudnám írni hol laksz (utca, házszám). A nevedet, a nemedet, csak azért nem írom ki mert nem publikus. A kommentjeidbõl arra is rájöttem, hogy a bal felsõkarodon van egy mother ticket(délamerika alakú).
szerintem tinédzser lány vagy, csak tudsz helyesen írni.
Bula vagy te lelkem.Fiú nem nagyon használ ilyen kifejezést(03.07 butaság).
08:35 Esetleg te nem. Én szoktam használni amikor visszafogott vagyok mert nem akarom hogy eldurvuljon a vita. Õ is így áll most hozzá szerintem.
A kérdező hozzászólása: Jó reggelt! Jöttek válaszok szépen. Nem gondoltam, hogy ennyi jön.
A kérdező hozzászólása: Vajon mi utal erre? Nem árulom el magamat.

Szőke vs. Barna vs. Vörös legyen a hajam? A kérdés alapján döntök!

Most szőkés-világosbarna a hajam, nagyon átlagos. A bőröm világos, de könnyen barnul, és szép fényes. Kicsit kreolos beütése van... A szemem kék! Világoskék. Nyáron nagy változásn megyek keresztül, az már biztos, hogy frufrut vágatok, és mellig ér a hajam! De milyen színű legyen a hajam?? Valami dögös színt szeretnék, ami kicsit feltűnő! 17L

Legjobb válasz: Szerintem legyen zöld.

Szerintem legyen zöld.
Fekete:D
A kérdező hozzászólása: És vörösbõl milyen árnyalat? Én eredetileg aranyszõkére gondoltam, de már nem tudom. Minden színt ki akarok próbálni! :D Amúgy vékonyszálú, egyenes hajam van.
Szõke vagy pedig maradjon valami ilyesmi ami hasonlít a természeteshez.
szõke vagy barna
Barna vs.
Vörös.
Szerintem a szõkének egy szép árnyalata neked jól állhatna, de kép nélkül ezt nehéz megmondani.
így nehéz...de szõke, vagy vörös legyen
Szerintem legyen szõkés-világosbarna a hajad, nagyon átlagos. Biztos, hogy különleges, érdekes és szép lány vagy, 17 évesen ez garantált -nem kell tönkretenni a hajad. Attól nem lesz semmi jobb.

(Szokásos kérdés) Valaki felismeri a leírás alapján a klipet?

Van egy dal aminek a videója hasonlít a Gorillaz animációjára, és van benne egy férfi aki meegöli (?) a jegyesét, de megtartja a hulláját (???) és táncol, eszik vele, mintha csak élne.... És ennyi maradt meg emlékbe.

Legjobb válasz: Avenged Sevenfold -A Little Piece Of Heaven

Avenged Sevenfold -A Little Piece Of Heaven
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A nyugdíj összege a szolgálati idõtõl és a figyelembe vehetõ havi átlagkereset összegétõl függ.
A kérdező hozzászólása: az rendben van hogy az átlag keresetet kapja az illetõ. De ha a nyugdij korhatár eléréséig vagyis kb 6 évig nincs fizetése akkor mi az átlag kereset. A 40 év jogviszonya megvan. Várom válaszukat.

Mi alapján döntöd el hogy válaszolni fogsz erre a kérdésre vagy sem?

Legjobb válasz: Az alapján, hogy ha még nem válaszolt senki szeretek az elsõ lenni!!!:D

Az alapján, hogy ha még nem válaszolt senki szeretek az elsõ lenni!!!:D
A többi komment alapján és azalapján hogy írtál e még vmit a kérdés alá, dehát nem.
Az alapján, hogy terhes vagy!:)
A kérdező hozzászólása: hmm..ez elgondolkodtató:) csak érdekel mi alapján döntenek az emberek
A kérdés alapján :D Tehát amire tudom a választ, arra megpróbálok válaszolni :) Az is fontos, hogy ne bunkó legyen a kérdezõ, értelmes kérdés legyen.

A GYED után kapok valami papírt a MÁK-tól, ami alapján ki tudom tölteni az adóívemet? (Bocs, lehet, hogy hülyeség a kérdés, mert annyira nem értek hozzá. Mi alapján csinálom meg az adóbevallásomat ha már 1, 5 éve itthon vagyok a babáimmal? )

Legjobb válasz: Szia! Nekem anno 3 hónapja kb. küldtek egy adócsomagot, meg benne egy papírt, hogyha az "apeh" -tudom mostmár nav, csak nem áll rá a nyelvem- töltse ki, akkor azt adjam be. Én ezt választottam, mert nagyon nem értek hozzá, és állítólag õk hozzáférnek akkor mindenhez. Küldték is májusban az adóbevallásomat, aláírtam, visszaküldtem nekik. Amúgy folyamatosan küldözget a MÁK papírokat nekem is, lehet ez alapján kell(ett volna) csinálni az adóbevallást. Szerintem menj el egy ezzel foglalkozó emberhez ( könyvelõ, vagy a nav helyi kirendeltsége) és ott többet segítenek neked!!

Szia! Nekem anno 3 hónapja kb. küldtek egy adócsomagot, meg benne egy papírt, hogyha az "apeh" -tudom mostmár nav, csak nem áll rá a nyelvem- töltse ki, akkor azt adjam be. Én ezt választottam, mert nagyon nem értek hozzá, és állítólag õk hozzáférnek akkor mindenhez. Küldték is májusban az adóbevallásomat, aláírtam, visszaküldtem nekik. Amúgy folyamatosan küldözget a MÁK papírokat nekem is, lehet ez alapján kell(ett volna) csinálni az adóbevallást. Szerintem menj el egy ezzel foglalkozó emberhez ( könyvelõ, vagy a nav helyi kirendeltsége) és ott többet segítenek neked!!
A Gyedet az Oep utalja nem a Mák! Azt hiszem minden hónapban küldenek összesítést, és januárban kellett hogy kapjál éves elszámolást is. Az alapján lehet megcsinálni az adóbevallást!
Bocsi. A Gyedet az OEP küldi. Havonta jön a papír. Ez alapján kell kitölteni. Én anno visszakültem, hogy a NAV csinálja meg, képzeljétek kiküldték, hogy kb 100 ezret csengessek be (nem vették számításba a családi adókedvezményt, amit be is jelöltem a NAV papíron, hogy anno kértem az egészet ÉN, és ezt az OEP-nek is elküldtem anno év elején)no ennyit errõl, hogy a NAV mindenrõl tud....most várom vissza az újra számolt adóbevallásomat (azért izgulok, hogy minden rendben legyen). A munkahelyeden nem csinálják meg? Mert nálunk ott is megcsinálják szivességbõl (ha megkérem õket, csak én gondoltam a NAV a tuti, ha õ csinálja, na puff neki).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!
Ha nagy a kárója és soha sem flessel csak üt vele
Egyszerûen nem tudom értelmezni a kérdést... Mindenkinek más az értékes... Van, aki a gazdag pasikra bukik, van, aki az izmosakra, más a jóképûkre, én az intelligensekre... kinek mi jön be. És ha a környezetem szerint nekem a szépfiúkra kellene buknom, akkor sem akarok ennek az elvárásnak megfelelni, mert nekem kell az adott pasit hosszú távon "elviselni", tehát az én szempontjaim az egyedül lényegesek. :)

Mi alapján vannak sorba rakva a saját kérdéseim a kérdéseim oldalon?

Legjobb válasz: A sorrenden most változtattunk, mostantól az a kérdés van elõl, amihez legkésõbb érkezett válasz, tehát a válaszadás idõpontja lesz a döntõ. Korábban a legújabban kiírt kérdésed volt elõl, de így talán informatívabb lesz a lista, s könnyebb a korábbi kérdések változását is nyomon követni (annak aki az e-mail értesítés funkciót eddig nem használta).

A sorrenden most változtattunk, mostantól az a kérdés van elõl, amihez legkésõbb érkezett válasz, tehát a válaszadás idõpontja lesz a döntõ. Korábban a legújabban kiírt kérdésed volt elõl, de így talán informatívabb lesz a lista, s könnyebb a korábbi kérdések változását is nyomon követni (annak aki az e-mail értesítés funkciót eddig nem használta).
Nah akkor már értem, hogy miért voltak összevissza a kérdéseim...:)

Itt lehet név alapján keresni? Azaz a kérdés kiirójaként?

Legjobb válasz: Nem lehet kérdés kiíró nevére rákeresni.

Nem lehet kérdés kiíró nevére rákeresni.
A kérdező hozzászólása: :( köszi azért. de ment a kezecske :D

Mit csináljak, hogy gyakori kérdéseken a kérdés szövege alapján keressen?

égen csak úgy keresett,de most kulcsszavak alapján is!!! :@

Legjobb válasz: Szerezz egy idõgépet vagy írj rá egy szkriptet.

Szerezz egy idõgépet vagy írj rá egy szkriptet.
másold, a Google keresõmezõjébe a kérdés szövegét, kiegészítve a gyak. kerd..hu-val és megkapod az összes elõfordulást. (ha nem jelenne már meg az oldal, pl. törlés miatt, próbálkozz a TÁROLT változatra klikkelve)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépan köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!! ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!