Találatok a következő kifejezésre: A fehér a terhesség alatt (19 db)

Természetes a fehér folyás terhesség alatt?

Legjobb válasz: Természetes, nyugodj meg.

Természetes, nyugodj meg.
szerintem lehet, hogy egy kis fertõzést szedtél össze és attól de én úgy tudom, hogy nem temészetes
Terhesseg alatt legjobb a termeszetellenes dolgokat a nogyogyasszal konzultalni, mert ha fertozes azt kezelni kell.A fertozest szules kozben megkaphatja a baba is.

Megváltozott a melletek a terhesség alatt? Nekem nagyobb lett az udvara, nagyon sötét barna, érzékeny, néha a bimbo közepén száraz fehér bör barabok vannak. Normálisak ezek?

És most az egyiken elöjött egy szemölcs szerü amit csak egy pici bör tart oda.Bocsi de nem láttam más kismamák mellét szóval nem tudom hogy csak az enyém ilyen e.Kit lehet ezzekkel felkeresni?Börgyogyászt?Remélem nem valami ráknak a jelei!Annyi szörnyüséget hall az ember.23 hetes leszek.

Legjobb válasz: Szia. A szemölcsöt kivéve nekem detto ugyanígy változott meg. A nõgyógyászom megnyugtatott, hogy ez teljesen normális élettani változás, és ne aggódjak emiatt - gondolom ez rád is vonatkozik. Viszont a szemölcsszerû-izét esetleg megmutathatod egy orvosnak. (esetleg nem montgomery-mirigy? nekem azok is elõjöttek anno)

Szia. A szemölcsöt kivéve nekem detto ugyanígy változott meg. A nõgyógyászom megnyugtatott, hogy ez teljesen normális élettani változás, és ne aggódjak emiatt - gondolom ez rád is vonatkozik. Viszont a szemölcsszerû-izét esetleg megmutathatod egy orvosnak. (esetleg nem montgomery-mirigy? nekem azok is elõjöttek anno)
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi az de nem akarom piszkálni.De ténleg olyan sok rosszat hall az ember.De ha neked is hasonlo akkor már egy kicsit nyugodtabb vagyok.Szerinted börgyógyászt vagy nögyógyászt kérdezzek meg a szemölcs féléröl.Amit irtál az nem tudom mi.Bár vannak szemölcseim, anyajegyeim és miota terhes vagyok azota jött elö 1-2 uj szemölcs itt ott.
Szia!Az én melleim is olyanok mint a tiéd.Én most 29 hetes vagyok, sokkal nagyobb lett a mellem, sötétbarna lett az udvara(anno rózsaszín)a mellbimbóm is nõtt, és szemölcseim nekem is vannak, az a "lógó" szemölcs.Azt mondták nekem hogy ezek majd el fognak múlni, és igazuk lehet, mert 1-2 már leszáradt és elmúlt.Úgyhogy ne aggódj, ez természetes dolog!Jó babavárást! Egy 29 heteske
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi!Igen olyan logos!!!!Most még jobban megnyugodtam!!!!Nektek is minden jot!
Szia.Nekem is volt a terhesség alatt ilyen szemölcsféle, én el is felejtettem, de most hogy láttam a kérdésedet megnéztem, és tényleg elmúlt. A sötétbarnaság is kezd halványulni, de a mérete megnõtt szülés után.
Szia! Szülésznõnek tanultam, és mikor a változásokat tanultuk, akkor szó volt a mellbimbón megjelenõ "szemölcsökrõl" is, teljesen természetes, szóval nem kell aggódnod. És szülés után elvileg elmúlik. Mellesleg nekem ugyanígy elõjött pár darab:) Boldog Babavárást!

A terhesség alatt miért van ez a fehér folyás?

Legjobb válasz: Szia! Állítólag a terhesség bekövetkeztekor jön elõ ez a fehér folyás. Ez természetes egészen addig míg nem viszket, mert ha igen akkor az valamilyen gombás fertõzésre utal amit kezelni kell. Terhességed alatt majd a dokid venni fog mintát, hogy megállíptsák, hogy van e valamilyen bacilus benne. Ne aggódj addig! Csak is pamut alsónemût használj!

Szia! Állítólag a terhesség bekövetkeztekor jön elõ ez a fehér folyás. Ez természetes egészen addig míg nem viszket, mert ha igen akkor az valamilyen gombás fertõzésre utal amit kezelni kell. Terhességed alatt majd a dokid venni fog mintát, hogy megállíptsák, hogy van e valamilyen bacilus benne. Ne aggódj addig! Csak is pamut alsónemût használj!


A terhesség alatt elõfprdulhat hogy fájnak a melleim meg sok a fehér folyásom?

(normális válaszokat)

Legjobb válasz: Elõ. Mint ahogy terhesség nélkül is elõfordul a ciklus második felében.

Elõ. Mint ahogy terhesség nélkül is elõfordul a ciklus második felében.
Igen, elõfordulhat mindkettõ. Nàlam a fehér folyàs még mindig tart, elég idegesìtõ, ràadàsul szerintem nekem még több is van az àtlagnàl. :) nincs mit tenni ez ellen, tisztasàgi betét mindig legyen nàlad. 21 hkm
A kérdező hozzászólása: Megilyedtem mert nállam akkor szokot fájni mikor megvan és nemtudtam hogy mi is lehet nekemis nagyonsok a fehér folyásom.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :)

A terhesség alatt van állandó fehér folyás?

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt - illetve van is - de csak csak kicsi mennyiség. Az orvosodat is megkérdezheted, lehet csinál egy kenet vizsgálatot. Nekem nem kellett, de nekem kis mennyiségû volt.

Szia! Nekem volt - illetve van is - de csak csak kicsi mennyiség. Az orvosodat is megkérdezheted, lehet csinál egy kenet vizsgálatot. Nekem nem kellett, de nekem kis mennyiségû volt.
Van persze , de arra figyelni kell hogy normális álaga stb legyen.Ha esetleg változna szólni kell a dokidnak.
igen van!

Fehér, tejszerű folyas a terhesseg alatt?

Ez normalis? 31 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Ha nem éget, viszket, akkor normális. Nekem mondjuk a legeleje óta van, Duphastont kellett szednem, azt hittem, ha azt abbahagyom elmúlik, de sajnos nem. Sõt, most vagyok a 27. hétben, ahogy beléptem a 2. trimeszterbe, még több lett, sõt rengeteg. A múltkor kicsit megijedtem, mert elkezdett égni a bõröm, de aztán rájötte, hogy a tisztasági betét, amit használtam volt a bûnös. Lehetõleg ne használj illatosítottat, ahogy váltottam, elmúlt. Én már belenyugodtam, hogy ez már így lesz végig. Úgyhogy nyugi, de beszélj az orvosoddal vagy a védõnõddel, hogy megnyugtassanak.

Szia! Ha nem éget, viszket, akkor normális. Nekem mondjuk a legeleje óta van, Duphastont kellett szednem, azt hittem, ha azt abbahagyom elmúlik, de sajnos nem. Sõt, most vagyok a 27. hétben, ahogy beléptem a 2. trimeszterbe, még több lett, sõt rengeteg. A múltkor kicsit megijedtem, mert elkezdett égni a bõröm, de aztán rájötte, hogy a tisztasági betét, amit használtam volt a bûnös. Lehetõleg ne használj illatosítottat, ahogy váltottam, elmúlt. Én már belenyugodtam, hogy ez már így lesz végig. Úgyhogy nyugi, de beszélj az orvosoddal vagy a védõnõddel, hogy megnyugtassanak.
Normális. Ha nem csíp/fáj/viszket/vagy nagyon büdös, akkor nem is kell dokihoz menni. Ha a fent írtak egyike jellemzõ lenne, akkor viszont fertõzés, amit kezelni kell (és lehet is sikeresen, a babának semmi baja nem lesz tõle!) Jó pocakosodást!
Terhesség alatt a hüvely váladék nagyon bõ folyású. Nekem is ez volt, szülés után elmúlik és vissza áll minden a régi kerékvágásba. Minden jót neked és babócádnak.
Igen, nekem is va, ez normális. Csak ha viszket stb, ahogy már leírták, akkor igényel kezelést.
Nekem írt fel a doki erre Klion D-t, de nem használtam el, mert mindenhol azt olvasom, hogy a bõvebb folyás természetes.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat!!! Akkor megnyugodtam...:)
Szia! Én azért nem értek ezzel teljesen egyet. Nekem is ilyenem volt, se égetés, se viszketés, se pirosodás, se kellemetlen szag a dokim mégis felírt Klion-D hüvelykúpot és egy Rovamicyn nevû gyógyszert is, és azt mondta vigyázni kell az ilyen folyásokkal, van amelyik nem "csak" a szokásos terhességgel járó fajta, hanem koraszülést, vetélést okozhat. Szóval én azért biztos rákérdeznék legközelebb erre! Jó babavárást!

Mikor jelenik meg terhesség alatt magas vérnyomás esetén a vizeletben a fehérje?

Legjobb válasz: A magas vérnyomás és a fehérje nem feltétlen jár együtt... Terhességi toxémia esetén lesznek ezek az elsõdleges tünetek: -magas vérnyomás -vizesedés -fehérje a vizeletben Az elsõ terhességemnél csak hébe-hóba volt fehérje, nem vizesedtem, viszont állandósult a magas vérnyomásom, amit gyógyszerrel próbáltak beállítani.

A magas vérnyomás és a fehérje nem feltétlen jár együtt... Terhességi toxémia esetén lesznek ezek az elsõdleges tünetek: -magas vérnyomás -vizesedés -fehérje a vizeletben Az elsõ terhességemnél csak hébe-hóba volt fehérje, nem vizesedtem, viszont állandósult a magas vérnyomásom, amit gyógyszerrel próbáltak beállítani.
Sziasztok! Megnéztem a vérnyomásmérõ memóriába, hogy mennyi volt a per. 151/97 A 162 amit a dokik mértek ott sajnos a pert nem tudom:( Még ma sem érzem magam valami jól, tegnap óta fáj a fejem. Gondolom az idegeskedéstõl. Van fogadott orvosom megpróbálom felhívni. Egyébként nagyon rossz "élmémnyel" távoztam a kórházból. A sûrgõsségin nagyon rendesek és precízek voltak. Na de amikor a nògyógyászati osztályra felkerültem... Ott egy nõvérke csak gúnyosan az áltata mért vérnyomást megmutatta az orvosnak:ez csak 140. Igen addigra le is ment, de elõtte 20 perccel rengeteget mértek. Remélem nem lesz semmi komoly baj, most a vérnyomásom ellenõrizni fogom folyamatosan. Egy vérnyomáscsökkentõt sem kaptam, semmit... Szédültem stb. Vérképet csináltak, és vizeletet...de könyörgöm...ez most jött ki!!!! Terhességem alatt is maximum 120-125 volt, de ez séta után... Napról-napra magassabb a vérnyomásom, és senkit sem érdekel. Remélem a magán orvos ad rá választ, mert ameddig nem tudom mitõl van ez, addig fogok járni, és nem érdekel ha hülyének néznek:(!! Köszönöm lányok!!
Jobbulást! Van fogadott dokid? Mindenképp keresd fel! Ha nincs, menj el a körzetihez. Furcsálom, hogy nem kaptál rá gyógyszert! Pihenj sokat!
A kérdező hozzászólása: sajnálom utolsó. Remélem jobban vagy. Lehet hogy a front miatt.
Sziasztok... Ma sajna be kellett hogy menjek a kórházba... 159/90-nél megijedtem. A kórházban 162/nem tudom mennyit mértek. Nincs terhességi mérgezésem, labort, vízeletet csináltak!!! Csak annyit mondtak: ne idegeskedjek...remélem valóban így van.
140/90-100 ez volt az elsõ terhességem alatt mondva, hogy amíg e fölé nem megy, addig nincs gond. Sajnos 160/100 lett az utolsó héten, így akkor be is fektettek. Most elejétõl kezdve szedem a vérnyomáscsökkentõt, így most még normális, remélem ennél a várandósságnál nem lesz ilyen, de sose tudni :) Jó egészséget mindannyiunknak!
A kérdező hozzászólása: Szerintem normális a 135 nem magas. Nekem is itthon 120 és 130 között van, a védõnõ meg folyamatosan 100 és 115 között mér. Lehet hogy azért mert akkor hat a legjobban a gyógyszer mikor oda érünk a védõnõhöz.
Nekem van. Hogy 130-ra felkúszik mostanában. Sõt, volt 135 is. De általánosságban 120- és 127 között mozog. A dokinál is mindig annyi, egyedül a védõnõ mér keveset...110-115 Ez most normális lányok? 28+6hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nekem ez a második baba és magas lett a vérnyomásom a 23 héttõl. Most 35 hetes vagyok gyógyszerrel 120 körül mozog, nincs a vizeletemben nekem sem fehérje, azt mondta a védõnõ hogy ha így marad nem lesz gond vele.Azt hittem hogy minden esetben van fehérje.
Szia!Nekem terhességeim alatt magas vérnyomással kezeltek, végig kordában volt tartva gyógyszerrel, a legmagasabb érték 140/90 volt , soha nem volt a vizeletemben fehérje.(és szerencsére más sem)
A kérdező hozzászólása: Utols! Szerintem keress meg egy belgyógyászt ott írnak fel gyógyszert is. Én is így jártam amúgy csak én a házi orvossal. És az óta tökéletes a vérnyomásom. Ja meg arra vigyázz hogy ne nagyon hízzál mert attól is emelkedhet. Én az egész terhesség alatt 2 kilót híztam. Most vagyok 36 hetes.

Terhesség alatt ugye a fehérjeszükséglet megnő, ezt a fehérjét lehet pótolni fehérje "porral" is? Proteinnel.

Legjobb válasz: A terhesség alatt MINIMÁLIS az, amivel a fehérjeigény megnö, ehhez elég, ha picit több húst vagy naponta egy-két tojást plusszban megeszel. Fehérjeport (meg más táplálékkiegészitöket) terhesen nem javasolt szedni, mert vannak (lehetnek) benne olyan adalékok, amik a babára nézve ártalmasak. Terhesség alatt normális, megszokott módon javasolt táplálkozni, és max. 10%-kal emelni a napi kalóriaadagot. Mesterséges élelmiszereket, kész- és félkész ételeket, izfokozókat, stb viszont nem ajánlott.

A terhesség alatt MINIMÁLIS az, amivel a fehérjeigény megnö, ehhez elég, ha picit több húst vagy naponta egy-két tojást plusszban megeszel. Fehérjeport (meg más táplálékkiegészitöket) terhesen nem javasolt szedni, mert vannak (lehetnek) benne olyan adalékok, amik a babára nézve ártalmasak. Terhesség alatt normális, megszokott módon javasolt táplálkozni, és max. 10%-kal emelni a napi kalóriaadagot. Mesterséges élelmiszereket, kész- és félkész ételeket, izfokozókat, stb viszont nem ajánlott.

A "fehér" folyás a terhesség alatt fehér vagy színtelen?

Eddig is volt, néha több, néha kevesebb. Az elején teljesen színtelen volt, most pedig szó szerint fehér szín?. Lehet, hogy fura, de megnéztem tükörrel és a a hüvelybemenetben "ül" egy kis fehér szín?, nyúlós váladék. Ez normális vagy menjek orvoshoz, mert fert?zés lehet?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is sokkal több fehér folyásom van állapotosan mint elõtte.Azt mondta a védõnõ,amig nem fáj,nem viszket,nem kellemetlen,addig nincs baj.Szerintem neked is ez van.Ja és kifejezetten fehér.17 hetes kismama

Szia!Nekem is sokkal több fehér folyásom van állapotosan mint elõtte.Azt mondta a védõnõ, amig nem fáj, nem viszket, nem kellemetlen, addig nincs baj.Szerintem neked is ez van.Ja és kifejezetten fehér.17 hetes kismama
Szia!Nekem is van fehér folyásom már az elejétõl fogva.Addig míg nem szagos vagy véres addig nincs semmi gond.Most 2 hete nekem is olyn nyúlós és fehér, de az orvos szerint normális.Boldog babavárást.Üdv:31 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!! Nektek is boldog babavárást!!

Terhesseg alatt milyennek kéne lennie a huvelyi folyasnak? Feher szagtalan? Es kinek milyen erossegu?

Legjobb válasz: Szia! Ez változó. Nekem hol fehér vagy néha olyan átlátszó.Nem mondhatnám,hogy sok lenne. Doki szerint normális.

Szia! Ez változó. Nekem hol fehér vagy néha olyan átlátszó.Nem mondhatnám, hogy sok lenne. Doki szerint normális.
Szia Az orvosom azt mondta addig normális még fehér színû és nem büdös, hasonló a mensi elõtti folyáshoz csak bõvebb. Nekem volt egy gombás hüvely fertõzésem ami terhesség alatt igen gyakori. Akkor sárgás színe volt és elég büdös is volt. Canesten krém és hüvely tabletta segít rajta, fõleg akkor ha a párod is használja a krémet.
Szia! Nekem nagyon sok mennyiségû hol fehér hol áttetszõ. De nem sárgás, és nem büdös. Nincs bacim, vagy gombám, csak egyszerûen sok a mennyisége. 27 hetes km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!