Találatok a következő kifejezésre: A but know (5 db)

A "but you know too" megfelel a de "ezt te is tudod" szófordulatnak?

Vagy hogy helyes a "de ezt te is tudod"?

Legjobb válasz: Igen, bár én még beletenném a 'that' szót is: but you know that, too. = de te is tudod azt

Igen, bár én még beletenném a 'that' szót is: but you know that, too. = de te is tudod azt
vagy but you know this too = de te is tudod ezt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Ez a mondat mit jelent? I know. Im sawri but i was just messin. Lol! I gat yuh this tym.

Legjobb válasz: Szleng. Nyelvtanilag helyesn így van: I know. I am sorry but I was just messing. (laughing out loud) I got you this time.

Szleng. Nyelvtanilag helyesn így van: I know. I am sorry but I was just messing. (laughing out loud) I got you this time.
Ez egy eredetileg nem angolul beszelonek a Szlengje". VAgyis probalkozik a szlenggel.
biztos feka
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:D

Mit jelent ez a mondat? I know but I was thinking the same thing.

Legjobb válasz: "Tudom, én is épp erre gondoltam."

"Tudom, én is épp erre gondoltam."


Paypal - ebay? Sziasztok, vettek tőlem egy ipadot az angol ebayen (0 feedbackes ürge), ezt a levelet küldte: Hello, I Just finishing Bid on Your Items, , Well i want you to know that i have been trying to get the money sent to you by paypal but it.

..keeps telling me that the email account is invalid...Please i would really appreciate if you can send me a money request through paypal direct to my this my mail.([email protected]) Szerintetek minden rendben van?

Legjobb válasz: Nincs rendben semmi ha mar elkuldted az iPadot es nem kaptad meg a penzed. Addig ne kuld el semmit amig az urge nem tud fizetni.

Nincs rendben semmi ha mar elkuldted az iPadot es nem kaptad meg a penzed. Addig ne kuld el semmit amig az urge nem tud fizetni.
sõt ebayen kívüli fizetés esetén inkább a vevõ van bizonytalanabb helyzetben
money requestnél nem egyszerû visszakérni a pénzt, és amúgy is, valószínûleg az a gond, hogy Personal accountja van a kérdezõnek Premier helyett
Ja, hát azt nem tudtam, hogy money order esetén nem lehet egy gombbal visszakérni. Azt viszont tudom, hogy sokan csinálják, hogy mondjuk mmorpgokban vesz valaki játékpénzt, elõre fizet, átadod neki a játékpénzt a játékban, aztán simán visszavonja a paypalos fizetést. Aztán bizonyítsd be a paypalnak, hogy kapott ellenértéket a pénzéért... Jog szerint egyébként a money orderes pénz is visszakövetelhetõ tartozatlan fizetés címén, ha nem tudod igazolni, hogy adtál cserébe ellenértéket. Legfeljebb nem egy gombbal, hanem bíróságon. Dehát persze ezek a csalók nem ilyen hosszadalmas procedúrákra hajtanak, hanem a könnyû egyklikkes "scam"-re..
Ti nem olvassátok a lehúzásos eseteket? Mi a francért jelentkezne egy külföldi ember egy Magyarországon is eladható cuccért. Tudod mit csináld azt amit kér, de utána írd meg mennyivel húzott le.
A paypal elég érzékeny a lehúzásra... :) Ezért valószínûleg nem errõl lenne szó. Lehet, hogy nem valid a paypal fiókod, amivel az e-bayon reigsztráltál, ezért nem tudott rá küldeni. De ha küldesz egy money requestet, akkor nincs semmi gond.
semmi bonyolult nincs ebben, küldesz neki egy money requestet és kész
OFF Ja, még valami!!! Kérlek, ne add meg ilyen, vagy hasonló nyilvános fórumokon mások e-mail címét! Ez érzékeny adat, szerencsétlen most e miatt fog kapni egy csomó SPAM-et a fiókjába. Ha már mindenképpen ki akarsz írni egy ilyet, akkor írd így: "semmi(kukac)valami(pont)akármi". Így az automata keresõ rendszerek már nem ismerik fel, csak a humán interfészek. Hasonlóan járj el a telefonszámokkal is. Például írd felváltva betûvel és számmal. 06húsz314hatvan3... :D ON
Én már sokszor fizettem paypal-on, de nem láttam olyan gombot, amivel egy kattintással vissza lehetne hívni a pénzt. Hol van ez a gomb, kedves elõzõ??? Maga a levél kicsit bonyolult angolságú nekem, de annyit hámoztam ki belõle, hogy a vevõnél a PayPal azt jelzi, hogy az eladó Account-jával gond van. Ezt lehet megkerülni úgy, hogy te küldesz neki egy money request-et, vagyis egy "számlát" arról, hogy mennyit kell fizetnie. Azt õ szépen befizeti. Bár ami azt illeti, ha az összeg ismert, akkor ezt magától is megteheti, sima send money-val, ha tudja a PayPal-os azonosítódat. Ami a kérdést illeti, nincs minden rendben, valamit rosszul adtál meg. De ebbõl még nem következik, hogy bárki is sáros az ügyben, a cuccost természetesen akkor küldd el, amikor a pénzt már látod a számládon. (Ezt a fent említett visszavonós dolgot én nem értem. Van az eBay-en olyan, hogy valaki csatlakozik ilyen-olyan bizalomerõsítõ társaságokhoz, amikor is megalapozott reklamáció esetén vállalja, hogy a PayPal számlájáról levonhatják a pénzt, de az más.)
Igen, könnyen lehet, hogy azért kéri, hogy az e-bay rendszeren kívül fizethessen neked, hogy majd miután elküldted neki a cuccot, utána egyszerûen visszavonja a kifizetett pénzt a paypalon. Ezt egy kattintással meg tudja tenni, aztán bizonyítsd majd az igazadat...
Ez a szokásos kamu, lehúzás lesz az egész, már itt is volt hasonló kérdés, de átverés az egész.
Azt mondja, hogy próbálja neked a pénzt küldeni, de azt írja neki, hogy érvénytelen az e-mail címed. Arra kér, hogy közvetlenül küldjél neki egy money requestet a paypalról arra az email címre amit ír. Én nem használtam soha az ebayt, de úgy hallottam, hogy azt csak dombornyomott kártyával lehet. Vagy nem is validáltad a paypalodat. Mindenesetre próbáld meg, amit mondott.
Nincs rendben mivel, a pénzt nem tudja azon a Paypal*on keresztül elküldeni neked, mivel nem érvényes az emailed vagy valami ilyesmi, és arra kér h irj egy emailt neki arra a cimre amit megadott..csak pontosan nem értem h mit kellene neki megadjál emailbe.. De hátha valaki segit itt még!!!
Na, hát akkor ma is tanultam valamit, ha ezentúl ilyet csinálok, majd mindig money requesttel kérem a pénzt, kösz :)

Ez mit jelent? the weather cloudy and pleasant today here, but the atmosphere is sad due to drone-attack of USA over us. A war is Imposed on us, we don. T know that when a bomb will fall on us? how is the weather there?

kaptam egy ilyen levelet face-en egy pakisztáni embert?l... :S

Legjobb válasz: Nem hulyeseg, mert az USA Pakisztanban igy probalja a szelsoseges militansokat kiirtani. Jol irta az elozo (utolso elotti mondat: nem tudjuk, hogy mikor esik rank majd egy bomba). Fel, meg van ijedve, aki irta.

Nem hulyeseg, mert az USA Pakisztanban igy probalja a szelsoseges militansokat kiirtani. Jol irta az elozo (utolso elotti mondat: nem tudjuk, hogy mikor esik rank majd egy bomba). Fel, meg van ijedve, aki irta.
Szia! Szerintem valami hülyeség lehet. Egyébként kb. ezt jelenti: Az idõjárás felhõs és kellemes itt, de szomorú a hangulat az amerikai repülõ támadások miatt. A háború ki van róva ránk , de nem tudjuk. Tudod mikor esik le egy bomba ránk? Milyen az idõjárás ott? Remélem segítettem bár a fordítás lehet hogy nem tökéletes de valami hasonló.
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!