Találatok a következő kifejezésre: A Következő táblácskát üzletekben, pénztárnál kinek (1 db)

A "Következő vásárló" táblácskát üzletekben, pénztárnál kinek kell kitennie?

Aki már felpakolt a szalagra és maga mögé, vagy aki most kezd pakolni, így maga elé?

Legjobb válasz: Én is egyetértek az elõttem szólóval. Amikor befejeztem a pakolást a szalagra, kiteszem a táblát, hogy jöhet a következõ. Arról nem is beszélve, hogy a táblán az szerepel, hogy "KÖVETKEZÕ VÁSÁRLÓ", nem pedig az, hogy "ELÕZÕ VÁSÁRLÓ", így egyértelmû, hogy az teszi ki, aki befejezte a szalagrapakolást, jelezvén, hogy jön a következõ :) Persze a való élet mást diktál :) Akihez közelebb van, ki "nem annyira lusta, stb." az teszi ki :)

Én is egyetértek az elõttem szólóval. Amikor befejeztem a pakolást a szalagra, kiteszem a táblát, hogy jöhet a következõ. Arról nem is beszélve, hogy a táblán az szerepel, hogy "KÖVETKEZÕ VÁSÁRLÓ", nem pedig az, hogy "ELÕZÕ VÁSÁRLÓ", így egyértelmû, hogy az teszi ki, aki befejezte a szalagrapakolást, jelezvén, hogy jön a következõ :) Persze a való élet mást diktál :) Akihez közelebb van, ki "nem annyira lusta, stb." az teszi ki :)
Látom a vélemények egyöntetûek! :) Csakis az elöttemszóló fergeteges véleménye miatt írom le én is a sajátom, hogy dícsérhessem egy szóval elötte. ;) Szóval, a saját áru után illik az embernek tennie, s ha ezt valaki elfelejtené, teljes nyugalommal felhívhatod rá a figyelmét, de teszel az undok! Én mindenhova pakolok ilyen táblácskát, nem esik nehezemre, de ha észreveszi az elöttemlévõ egy nagyon széles mosollyalk jelzem neki, hogy nem az én dolgom lenne, van saját feladatom bõven! Egyébiránt a véleményem pedig, hogy iratlan szabályról beszélni, mikor az írott is csak döcögve megy, csak néhányunk utópiája marad még jó ideig. :)
boltosként válaszolva a kérdésre, teljesen mindegy, hogy ki teszi ki, csak ki legyen rakva. Mindkét vásárlónak érdeke, hogy a pénztáros egyértelmûen el tudja választani a két vásárló áruit egymástól. De szerény véleményem szerint a "mindenki maga mögé" az igazi, jelezve ezzel, hogy "én ennyit kívánok vásárolni, az én pakkomnak itt a vége".
Örülök hogy valahol valaki ezt a témát is felvtette, már én is gondolkoztam rajta. Az én logikám szerint az árucikkeim mögé kell tenni, mert ezzel jelzem, hogy eddig az enyém. De ha az elõttem levõ nem tette ki, akkor én teszek táblát elõre is.
Vásárláskor eszembe sem jut ezen gondolkodni. Ha az elõzõ vásárló kirakja maga mögé, akkor jó, de ha nem rakja ki, akkor fogom én, és odateszem. Nem nagy ügy. Magam után akkor szoktam kirakni, ha nekem kézre esik. Ha hátralöki a pénztáros a sor vége felé, akkor nem nyúlkálok érte.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti mien zenét halgattok cigizés, vizipipás, akár füvezés közbe társaságban, vagy egyedűl? (nem füvezek! )

13

Maximum mennyi korkülönbségig illik tegezni egy nőt egy férfinak?

3

Kérdés vagy számonkérés?

Van egy barátom, aki a kérdéseivel nagyon idegesítő érzelmeket vált ki belőlem. Úgy érzem nem kérdez, hanem számon kér! De nem tudom megmagyarázni neki, hogy miért érzem ezt, hiszen csak kérdez. Hogyan tudnám megmondani neki, h ezek nem kérdések, hanem számonkérések! Mi a lényeges különbség a kérdés és a számonkérés között?

3

B*zis ha a fiúk " sziá"-t köszönnek egymnásnak?

41

Miért követjük el mindíg ugyanazokat a hibákat az életben?

9

Mit tegyek? Eléggé idegesít már régóta, nagyon átlátszó?

Nagyon idegesít egy volt, régi barátnőm, bár már régóta nem beszélünk, csak ritkán, nagyon úgy érzem, hogy még mindig maradt bennünk(bár én túltenném magam már), benne is egy feszültség, harag és leplezi. Bár eleve olyan személyiség volt régebb is, hogy gondol egyet, veszekedik, majd késöbb idiótamódon, mindha mi se történt volna. De a lényeg, hogy úgy tesz és úgy beszél, mintha semmi baja nem lenne, ha felhánynék bármit is, biztos lehurrogna, viszont mégis érezteti, hogy valami baja van és ez az egész így nagyon abszurd. És zavaróan hat rám, úgy vélem semmi okunk már az utálatra, és ezt valahogy kitisztáznám, de "semmi okom rá"

1

Már vonatozni is óvatosan kell?

Szerintettek igaz lehet?

Munkatársunkat Pestre menet, Ludas és Kál közötti vonat szakaszon kirabolták. Üzleti tárgyalásra sietve felült az egyik hatszemélyes kabinba, ahol senki sem tartózkodott, vesztére. Valahol Kál és Ludas közötti szakaszon megállt a vonat öt percre.

A megállóban már várták a vonatot a „fiatalok” „színesfém tolvajok” „nem idén barnultak”. Elmondása szerint gyorsan történtek az események, de jól emlékszik mindenre. A vonatot nagyjából 20-30 „fiatalember” várta. Amint megállt rendszerint, hogy felvegye az utasokat, már fel is pattant a csapat a vonatra. Valószínűleg ketté, maximum háromfelé váltak. Az egyik csapat berontott a kabinban ahol Õ ült. Ép dohányzott, ami felkeltette a 8-12 „fiatal” figyelmét. Előre küldték a csapat tudósát, aki 16 év körüli lehetett, és tárgyalásba kezdett.

Aggyá egy cigit tesvírem – Kezdődött a tárgyalás.

Munkatársunk adott is egy szállal, udvariasan.
Oszt Puporkát meg Gazsit mög sem kínálod, te paraszt? - Folytatódott a tárgyalás.

Munkatársunk megkínálta a másik két fiatalembert is.
Nem jó ez így tesvírem. Add ide az egészet. - Mohóbb érdekérvényesítés kezdődött
Munkatársunk átadta az egész dobozzal, amiből 1 szál hiányzott a fiatalemberek találkozása előttről.

Közben 2-3 fiatalember kezdett ideges lenni a csapatból, elkezdek remegni. Valószínűleg egyre jobban fűtötte őket a tettrekészség. Egy kis bicska is előkerült hátulról.

Eközben a csapat zsenije érdeklődni kezdett, hogy mennyi pénz van a főhősünknél.
Nincs nálam pénz, vágta rá.
Majd a telefon kezdte foglalkoztatni a társadalmunk dolgos emberi tagját. Munkatársunkat felállította és ruházat átvizsgálást foganatosított meg.
A kutatás nem vezetett eredményre, szerencsére nagyon mély zsebű nadrágot viselt aznap, így hiába tapogatták a fiatalemberek a csípőjénél.
Ekkor jött a másik csapat tagjai, hogy megvan az okosság, siessünk.

Leszálltak a vonatról ráérősen, mint akik jól végezték az egész napos munkájukat teli szájjal hahotázva, de megfáradva elsétáltak a falu fele.

8

Szandálos fiúk, férfiak = nagyra nőtt óvodások. Ti mit gondoltok erről?

Csak én gondolom, hogy egy fiúnak, férfinak ronda és ízléstelen a szandálviselet?

És egyre több van belőlük az utcán. Most komolyan, nem emlékszem, hogy 15-20 évvel ezelőtt egyáltalán lehetett az utcán látni szandálos férfiakat. Honnan jött ez az ízléstelen divat? Vagy csak nekem van bajom vele?

13

Hogy küldesz el valakit, ha nem akarsz tőle semmit keresztül nézel rajta és mégsem érti hogy kocc van?

Hogy lehet ennyire levakarhatatlan egy beteg ember valaki???Annál jobban lohol minél jobban menekülök előle?

6

Cserediákot fogadnék. Van olyan oldal ahol láthatok képet is a diákokról? Illetve, szerintetek melyik a legjobb nemzetközi levelezős/chtalős oldal?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!