Találatok a következő kifejezésre: A Következő táblácskát üzletekben, pénztárnál (1 db)

A "Következő vásárló" táblácskát üzletekben, pénztárnál kinek kell kitennie?

Aki már felpakolt a szalagra és maga mögé, vagy aki most kezd pakolni, így maga elé?

Legjobb válasz: Én is egyetértek az elõttem szólóval. Amikor befejeztem a pakolást a szalagra, kiteszem a táblát, hogy jöhet a következõ. Arról nem is beszélve, hogy a táblán az szerepel, hogy "KÖVETKEZÕ VÁSÁRLÓ", nem pedig az, hogy "ELÕZÕ VÁSÁRLÓ", így egyértelmû, hogy az teszi ki, aki befejezte a szalagrapakolást, jelezvén, hogy jön a következõ :) Persze a való élet mást diktál :) Akihez közelebb van, ki "nem annyira lusta, stb." az teszi ki :)

Én is egyetértek az elõttem szólóval. Amikor befejeztem a pakolást a szalagra, kiteszem a táblát, hogy jöhet a következõ. Arról nem is beszélve, hogy a táblán az szerepel, hogy "KÖVETKEZÕ VÁSÁRLÓ", nem pedig az, hogy "ELÕZÕ VÁSÁRLÓ", így egyértelmû, hogy az teszi ki, aki befejezte a szalagrapakolást, jelezvén, hogy jön a következõ :) Persze a való élet mást diktál :) Akihez közelebb van, ki "nem annyira lusta, stb." az teszi ki :)
Látom a vélemények egyöntetûek! :) Csakis az elöttemszóló fergeteges véleménye miatt írom le én is a sajátom, hogy dícsérhessem egy szóval elötte. ;) Szóval, a saját áru után illik az embernek tennie, s ha ezt valaki elfelejtené, teljes nyugalommal felhívhatod rá a figyelmét, de teszel az undok! Én mindenhova pakolok ilyen táblácskát, nem esik nehezemre, de ha észreveszi az elöttemlévõ egy nagyon széles mosollyalk jelzem neki, hogy nem az én dolgom lenne, van saját feladatom bõven! Egyébiránt a véleményem pedig, hogy iratlan szabályról beszélni, mikor az írott is csak döcögve megy, csak néhányunk utópiája marad még jó ideig. :)
boltosként válaszolva a kérdésre, teljesen mindegy, hogy ki teszi ki, csak ki legyen rakva. Mindkét vásárlónak érdeke, hogy a pénztáros egyértelmûen el tudja választani a két vásárló áruit egymástól. De szerény véleményem szerint a "mindenki maga mögé" az igazi, jelezve ezzel, hogy "én ennyit kívánok vásárolni, az én pakkomnak itt a vége".
Örülök hogy valahol valaki ezt a témát is felvtette, már én is gondolkoztam rajta. Az én logikám szerint az árucikkeim mögé kell tenni, mert ezzel jelzem, hogy eddig az enyém. De ha az elõttem levõ nem tette ki, akkor én teszek táblát elõre is.
Vásárláskor eszembe sem jut ezen gondolkodni. Ha az elõzõ vásárló kirakja maga mögé, akkor jó, de ha nem rakja ki, akkor fogom én, és odateszem. Nem nagy ügy. Magam után akkor szoktam kirakni, ha nekem kézre esik. Ha hátralöki a pénztáros a sor vége felé, akkor nem nyúlkálok érte.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az egyik legjobb barátomhoz megyek vendégségbe, már voltam nála, akkor egy üveg bort vittem ajándékba. Ismét megyek, de mivel buli lesz ott fogok aludni náluk 2 éjszakát. Szóval ilyenkor mit illik vinni?

Barátnőjével él, neki is valamit, ami nem félreérthető, Ti mit vinnétek?

4

Mi zajlik azokban a férfiakban, akik megrögzötten lenézik a nőket?

Sok sikeres nőt látni manapság férfias szakmákban. Oké, persze nem annyit, mint férfit, de még nem olyan régi dolog az egyenjogúság. Még néhol a nőknek is át kell állni észben arra, hogy van választásuk, idővel lesznek többen. A lények, hogy most is sok úttörő van, és nem nehéz őket észre venni, ha valaki kicsit nyitott szemmel jár. Én ismerek mérnököt, hallottam robbantómesterről, és olvastam katonáról. Azt nem értem, miért nézik le mégis a nőket bizonyos férfiak? Miért jó ez nekik?

11

Feljelenthetem?

Az egyik férfi azt írta a levelében,nem üt meg nőt,de engem megverne.Vagy inkább nem mert annyit kapna értem mint egy rendes emberért.
Ha valaki ilyet ír feljelenthető?
Az is feljelenthető aki valakit kétszínűnek,ribinek nevez?

4

Ha betérsz egy útszéli kávézóba Pesten, először helyet foglalsz és város s pincért? és honnan tudjuk hogy hol kell fizetni, hogy a számlát kérni kell-e?

2

Magyarországon a magyarok vagy a cigányok élnek többen?

8

A modern tarsadalmakban miert van altalaban a nokenk hosszabb haja mint a ferfiaknak?

Ez mostanaban tunt fel, hogy a lanyok altalaban hosszu hajjal jarnak, a fiuk pedig roviddel, de miert?

6

A transzfesztitáknak mivel kezdődik a személyi számuk?

8

Miért van az, hogy álláskereséskor a HR-es, a személyes interjú alatt totálisan pozitívan nyilatkozik, aztán nem jelentkezik még megkeresésre sem!?

pl: állásinterjú egy cégnél, a HRes majd kiugrik a bőréből, amikor a szakmai tapasztalatról van szó, biztosítja a jelöltet, hogy pár napon belül jelentkezni fognak, és a jelölt úgy érzi, hogy nagyon jól sikerült az interjú és van esély a 2. körre. Erre eltelik 1 hét, 2 hét, ekkor ír a HR-esnek, hogy legyen kedves visszajelezni a jelentkezés státuszáról (mert azért az álláskereső is ember valahol és több ügy lehet folyamatban) és a HRes még erre az emailre sem válaszol! Nem hiszem, hogy csak szimplán bunkóság lenne, de nem értem, hogy mi a céljuk vele?

7

Az emberek szerintetek is alkalmatlanok a modern kommunikációra? Minek osztasz meg valamit a közösségi oldalakon ha cseszel a kommentekre reagálni, amit oda írtak?

A mai modern kommunikáció (lásd okostelefon, közösségi oldalak, chat programok) több milliárdos üzletág. Mégis a magyar ember tisztelet a kivételnek alkalmatlan a használatára. Gondolok én egyszerű dolgokra. A ?jel nem ismerete. Írsz valamit s miközben aktív napok óta cseszik válaszolni szimpla kérdésre. Vagy megoszt valamit vagy még jobb megosztanak az oldalán egy kedves aranyos dolgot sem egy like, sem egy komment. Az ő megosztásaira dettó nem reagál. Pedig semmi sértő vagy bonyolult komment. Sokan szövegértelmezési gondokkal küszködnek.

17

Egy nő ismerősöm meghivott a lagzijába, ez még nem is probléma számomra!? Folytatás lent.

A probléma az, hogy nincs barátnőm, feleségem akit elhivhatnák magammal, mert igy szerintem elég gáz beállitani egymagamban több száz személyes lakadalomban, majd ott tengődni jópár órán át alig ismert emberek közt! Ti mit tennétek a helyemben?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!