Találatok a következő kifejezésre: A Következő táblácskát üzletekben, (1 db)

A "Következő vásárló" táblácskát üzletekben, pénztárnál kinek kell kitennie?

Aki már felpakolt a szalagra és maga mögé, vagy aki most kezd pakolni, így maga elé?

Legjobb válasz: Én is egyetértek az elõttem szólóval. Amikor befejeztem a pakolást a szalagra, kiteszem a táblát, hogy jöhet a következõ. Arról nem is beszélve, hogy a táblán az szerepel, hogy "KÖVETKEZÕ VÁSÁRLÓ", nem pedig az, hogy "ELÕZÕ VÁSÁRLÓ", így egyértelmû, hogy az teszi ki, aki befejezte a szalagrapakolást, jelezvén, hogy jön a következõ :) Persze a való élet mást diktál :) Akihez közelebb van, ki "nem annyira lusta, stb." az teszi ki :)

Én is egyetértek az elõttem szólóval. Amikor befejeztem a pakolást a szalagra, kiteszem a táblát, hogy jöhet a következõ. Arról nem is beszélve, hogy a táblán az szerepel, hogy "KÖVETKEZÕ VÁSÁRLÓ", nem pedig az, hogy "ELÕZÕ VÁSÁRLÓ", így egyértelmû, hogy az teszi ki, aki befejezte a szalagrapakolást, jelezvén, hogy jön a következõ :) Persze a való élet mást diktál :) Akihez közelebb van, ki "nem annyira lusta, stb." az teszi ki :)
Látom a vélemények egyöntetûek! :) Csakis az elöttemszóló fergeteges véleménye miatt írom le én is a sajátom, hogy dícsérhessem egy szóval elötte. ;) Szóval, a saját áru után illik az embernek tennie, s ha ezt valaki elfelejtené, teljes nyugalommal felhívhatod rá a figyelmét, de teszel az undok! Én mindenhova pakolok ilyen táblácskát, nem esik nehezemre, de ha észreveszi az elöttemlévõ egy nagyon széles mosollyalk jelzem neki, hogy nem az én dolgom lenne, van saját feladatom bõven! Egyébiránt a véleményem pedig, hogy iratlan szabályról beszélni, mikor az írott is csak döcögve megy, csak néhányunk utópiája marad még jó ideig. :)
boltosként válaszolva a kérdésre, teljesen mindegy, hogy ki teszi ki, csak ki legyen rakva. Mindkét vásárlónak érdeke, hogy a pénztáros egyértelmûen el tudja választani a két vásárló áruit egymástól. De szerény véleményem szerint a "mindenki maga mögé" az igazi, jelezve ezzel, hogy "én ennyit kívánok vásárolni, az én pakkomnak itt a vége".
Örülök hogy valahol valaki ezt a témát is felvtette, már én is gondolkoztam rajta. Az én logikám szerint az árucikkeim mögé kell tenni, mert ezzel jelzem, hogy eddig az enyém. De ha az elõttem levõ nem tette ki, akkor én teszek táblát elõre is.
Vásárláskor eszembe sem jut ezen gondolkodni. Ha az elõzõ vásárló kirakja maga mögé, akkor jó, de ha nem rakja ki, akkor fogom én, és odateszem. Nem nagy ügy. Magam után akkor szoktam kirakni, ha nekem kézre esik. Ha hátralöki a pénztáros a sor vége felé, akkor nem nyúlkálok érte.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A köszönést, hogyan szeretik a nők?

Hogyan szeretik a köszönést a nők?,csókolom vagy kezit csókolom,vagy jónapot kívánok,vagy valami más,tehát melyik kellemesebb számukra ha pl. az utcán sétálva vagy egy hivatalba,köszön egy idegen férfi.

4

Szerintetek mi a rosszabb, ha valaki túlérzékeny, sértődékeny, vagy ha teljesen érzéketlen?

9

Köszönjek neki?

Van egy nálam idősebb férfi akivel egyszer váltottam 2 félmondatot, utána ha öszefutottunk valahol, köszöntem neki és ő is visszaköszönt. Pár hónapja nem láttam, de most egyik nap megláttam messziről.
Ha legközelebb szembejön az utcán illik neki köszönnöm?Nem fog hülyének nézni, hogy igazából nem is ismerjük egymást és köszönök neki (lehet hogy nem is emélkszik ki vagyok)?
22/L

9

Az Uránia Filmszínházban, milyen ruhában érdemes megjelenni?

Holnap mennék a Mephisto-t megnézni, csak nem tudom, hogyan illik ott megjelenni. Jómagam egy laza, fiatal, tórnacipős, inges, farmeros egyetemista srác vagyok, és nem tudom, hogy mehetek-e a hétköznapi szerelésemben, vagy vegyem-e inkább fel az öltönyömet. A baj az, hogy csak ez a két "szélsőség" van a szekrényeben, a kettő közti "átmeneti" viselet, ami nem túl elegáns, de nem is "trehány" nincs.

5

Temetésen a halott megnézése, amikor még nyitva van a koporsó. Te megnéznéd? Miért (nem)?

14

Gáz ha egy fiú 15 évesen görkorizik?

Csak mert haverom azt mondta hogy b*zis... Meg amikor megmondtam az osztályban, mindenki furcsán nézett... Meg hugom is azt mondta hogy ez egy lányos dolog.... De amúgy tök normális vagyok. Tényleg ennyire gáz? Ja am bocs ha rossz a kategória, nem tudtam hova rakjam... Ja és főkkép fiatalok válaszát várom :D

8

(lent) Mit jelentenek?

Sziasztok. mostanába használják ezeket a szavak: Yolo, Swag, Meg mit tudom én. ezek mire jók?? mit jelenthetnek?

2

Mi a különbség a nagy ego és a túlzottan nagy önbizalom között?

Az én véleményem szerint nem sok mivel akinek túl sok és nagy az önbizalma az valamilyen szinten egoista is.

Szerintetek?

3

Miért van az hogy a buta emberek azt hiszik h ők mindent tudnak?

Ezt leginkább olyan emberektől hallom akik eléggé iskolázatlanok. De szerintük ők a hitper szuper, szép s okos illetők. Viszont valójában alig élnek jól, sokra nem vitték az életbe, némelyik szókincse elég szegényes és minden második szava a bmeg.

Ellenben akik tényleg sokra vitték tehát műveltek több nyelven beszélnek,elismert tagjai valamilyen szakterületnek. Azok nem hogy nem egoisták de teljesen szerények. Pedig ők aztán megtehetnék.

Érdekes nem ?

14

Nektek milyen idegesítő szokásotok van (vagy a környezetetekben élőknek)?

Mindenkinek vannak rigolyái, az enyémekből pár darab..:D
- sokszor órákon keresztül hallgatom ugyanazt a zenét
- körömrágás
- mindenhol otthagyom a cuccomat a lakásban
- állandóan elkések
- gyakran ha belevágok valamibe, szeretném a dolgot maximálisan, ha lehet 1000%-n teljesíteni
- ha valaki köhög, muszáj nekem is (ez valami pszichés alapú dolog xD)

Írjatok magatokról, vagy családtagról, vagy párotokról, de akár kollégáról is! A lényeg, hogy minél több legyen:)

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!