Találatok a következő kifejezésre: A Következő táblácskát (1 db)

A "Következő vásárló" táblácskát üzletekben, pénztárnál kinek kell kitennie?

Aki már felpakolt a szalagra és maga mögé, vagy aki most kezd pakolni, így maga elé?

Legjobb válasz: Én is egyetértek az elõttem szólóval. Amikor befejeztem a pakolást a szalagra, kiteszem a táblát, hogy jöhet a következõ. Arról nem is beszélve, hogy a táblán az szerepel, hogy "KÖVETKEZÕ VÁSÁRLÓ", nem pedig az, hogy "ELÕZÕ VÁSÁRLÓ", így egyértelmû, hogy az teszi ki, aki befejezte a szalagrapakolást, jelezvén, hogy jön a következõ :) Persze a való élet mást diktál :) Akihez közelebb van, ki "nem annyira lusta, stb." az teszi ki :)

Én is egyetértek az elõttem szólóval. Amikor befejeztem a pakolást a szalagra, kiteszem a táblát, hogy jöhet a következõ. Arról nem is beszélve, hogy a táblán az szerepel, hogy "KÖVETKEZÕ VÁSÁRLÓ", nem pedig az, hogy "ELÕZÕ VÁSÁRLÓ", így egyértelmû, hogy az teszi ki, aki befejezte a szalagrapakolást, jelezvén, hogy jön a következõ :) Persze a való élet mást diktál :) Akihez közelebb van, ki "nem annyira lusta, stb." az teszi ki :)
Látom a vélemények egyöntetûek! :) Csakis az elöttemszóló fergeteges véleménye miatt írom le én is a sajátom, hogy dícsérhessem egy szóval elötte. ;) Szóval, a saját áru után illik az embernek tennie, s ha ezt valaki elfelejtené, teljes nyugalommal felhívhatod rá a figyelmét, de teszel az undok! Én mindenhova pakolok ilyen táblácskát, nem esik nehezemre, de ha észreveszi az elöttemlévõ egy nagyon széles mosollyalk jelzem neki, hogy nem az én dolgom lenne, van saját feladatom bõven! Egyébiránt a véleményem pedig, hogy iratlan szabályról beszélni, mikor az írott is csak döcögve megy, csak néhányunk utópiája marad még jó ideig. :)
boltosként válaszolva a kérdésre, teljesen mindegy, hogy ki teszi ki, csak ki legyen rakva. Mindkét vásárlónak érdeke, hogy a pénztáros egyértelmûen el tudja választani a két vásárló áruit egymástól. De szerény véleményem szerint a "mindenki maga mögé" az igazi, jelezve ezzel, hogy "én ennyit kívánok vásárolni, az én pakkomnak itt a vége".
Örülök hogy valahol valaki ezt a témát is felvtette, már én is gondolkoztam rajta. Az én logikám szerint az árucikkeim mögé kell tenni, mert ezzel jelzem, hogy eddig az enyém. De ha az elõttem levõ nem tette ki, akkor én teszek táblát elõre is.
Vásárláskor eszembe sem jut ezen gondolkodni. Ha az elõzõ vásárló kirakja maga mögé, akkor jó, de ha nem rakja ki, akkor fogom én, és odateszem. Nem nagy ügy. Magam után akkor szoktam kirakni, ha nekem kézre esik. Ha hátralöki a pénztáros a sor vége felé, akkor nem nyúlkálok érte.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csak szerintem idegesítő dolog, mikor valamilyen előadás (pl. iskolai) elkezdenek a dal ritmusára tapsolni?

5

Miért kell folyton a magánéletemen csámcsogniuk?

Nem elég hogy szinte már bújkálnom kell, nem járok el bulizni, nem pasizok orrba-szájba, normálisan élem, pontosabban élném az életem. De olyan dolgokat hallok vissza magamról, melyeknél nálam is elszakad a cérna. Persze a legtöbb dolog csak rosszindulatú kitaláció. Mégis mi bajuk ezeknek az embernek? Én tudok a saját életemmel foglalkozni,ők miért nem? Miért kell rossz színben feltűntetni engem? Megalázni és bántani? Mit tehetnék ez ellen?

3

A macskások miért pörögnek be, ha valaki nem szereti a macskákat?

Én annyira nem szeretem őket, ha ezt megtudja egy macskás, szétdurran az agya. Tényleg nagyon ideges lesz. Azt szokták mondani általában, hogy aki nem szereti őket, biztos gonosz, lelketlen ember. ? . Ezt mégis miből gondolják, vagy miért pörögnek be? Mivel ugye nem kötelező szeretni őket.

18

Hogyan illik köszönni e-mail-ben olyan embernek akinek nem hivatalos okból írok és nem annyira ismerem?

Na meg persze felnőtt tehát a tiszteletet megszeretném adni és nem akarok bunkó módon köszönni. Csak e-mailban tudom felvenni vele a kapcsolatot.

2

Miért kell az embereknek tolakodni?

Minden nap kétszer járok busszal: vidékről Miskolcra, és vissza. Utóbbinál a Búza térnél szoktam felszállni.
A busz megérkezése előtt 2 perccel, már elég sok ember van. Amikor már látszik, hogy kanyarodik befelé a busz, az emberek hirtelen összetömörülnek.
Amikor nyílnak az ajtók, - mivel én általában a tömeg közepén szoktam állni - minden oldalról nyomnak össze az emberek, de néha olyan erősen lökdösnek, hogy alig kapok levegőt.
Egyszer olyat beszólok a tolakodóknak....

De miért van erre szükségük?
Én elhiszem, hogy sokan sietnek haza a munkából/iskolából fáradtan, de attól nem kéne összenyomni.

9

Miért kell pont a busz közepén csókolózni jó hangosan? Miért nem lehet otthon?

Minden nap megyek busszal 2-szer 30 km-t, és gyakran találkozok olyan fiatal párokkal, akik felszállnak a buszra, és fél órán át csak ölelgetik, meg csókolgatják egymást, csak a cuppogást kell hallgatni, még úgy is hallom, ha hallgatom a zenét. Jójó, azt megértem, hogy a nap először találkoztak, és akkor egy párat, de ezt 1 órán át hallgatni elég idegesítő tud lenni.
Egyébként én is tizenéves vagyok, de én azt gondolom, hogy otthon kell az ágyban [email protected], nem pedig egy jól megtömött busz közepén állva.

Szerintetek? Miért nem esik le nekik, hogy bunkóság?

9

Tanárként ez lehet indok, hogy ne kapjak munkát?

Van három tetoválásom. Ebből kettő olyan helyen, ahol abszolút nem látszik(borda, és a másik a bugyim vonalában a csípőmön). A harmadik viszont a csuklómon van.
Az előző munkahelyemen (középiskola) nem volt gond, de onnan elkerülve nem tudom, hogy más iskolákban ez kifogás lehet e az ellen, hogy felvegyenek?
28/N
Szóval a kérdésem annyi, hogy egy középiskolai tanárnak lehet e ok a tetoválása arra, hogy ne vegyék fel?

6

Szoktak au pair-rel vagy babysitter-rel próba napot csináltatni?

1

Kosz vagy tisztaság?

Lakótársakkal lakunk, és mindig összeganéznak mindent és fel sem tűnik nekik szerintem a fele, de a lényeg hogy kevésbé fontos nekik a tisztaság és a rend mint nekem.

És az előző lakótársain is állítólag azért költöztek el, mert "állandóan baszogattam őket.

De én nem tudok koszban élni viszont az meg bosszant ha felnőtt emberek után nekem kell takarítani.

Tehát én vagyok a hülye, gázos vagy ők???

3

Megkérhetem rá, vagy túl késő lenne már?

Van egy szép hosszú estélyi ruhám, de nem szeretem, mert bokáig érő. Gondoltam térdigérőre vághatnám, jobban szeretném, évek óta nem volt rajtam.

Az a gond hétvégére kellene, leghamarabb holnap tudom ejuttatni anyósomhoz, hogy megcsinálja. Pofátlanság a nyakába varrni 3 nappal az esküvő előtt?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!