Találatok a következő kifejezésre: 9hós lányom még (5 db)

Normális hogy 9hós lányomat nem érdekli a tévében a mese? Kicsi még hozzá? (Kíméljetek a káros neki, és miért akarom ott ültetni a tévé előtt kezdetű hozzászólástól)

Sokat játszunk, nem akarom órákra ott ültetni, csak kicsit furcsállom, mert amúgy érdekl?d?, örökmozgó baba.

Legjobb válasz: normális.nem muszály,hogy érdekelje.

normális.nem muszály, hogy érdekelje.
Szerintem normális. Az enyém is csak odapillant, de nem nagyon foglalkozik vele.
2-3 éves koruk körül érdeklõdnek a tv iránt a gyerekek.
Természetes, hogy még nem érdekli. Csak a mozgást látja, de nem érti a cselekményt. Majd 2-3 évesen fogja érdekelni. Kár oda ültetned még.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!
Normális, mert nem ért belõle semmit. A húgom is 9 hónapos, youtube-on szoktunk nézni kisbabáknak/gyerekeknek való videókat, színes háttérrel és nem túl gyorsan mozgó színes-mókás figurákkal, zenével, az nagyon tetszik neki. De nem sokat, mondjuk havonta 2-3x
Igen, kicsi még. Az én lányom is 9 hónapos, a tv-bõl a reklám szignálokat szereti, mert színes és zene, és akkor figyel pár másodpercig, hogy állatokat mutatnak, mert azok közül néhányat ismer :-)
18 hós a fiam és nem érdekli még(pedig néha jó lenne egy 15 percre:) csak az olyan reklámra néz oda amiben autók vannak.De nem baj.

9hós lányom 1 hete voolt beteg, náthás és lázas volt. Már jó kedve volt, annyi h folyik még az orra. Ma éjjel lázas lett, azóta se akar lemenni, 38 most is. Dokit hivjak?

látszólag más baja nincs a lázon és fáradságon kivül.kap kúpot és nurofent.szerintetek mi lehet?hivjak ügyeletet?ja még annyi h anyatejes, ma egész nap cicizik.

Legjobb válasz: Én mindenképpen megmutatnám orvosnak.Nehogy valami szövõdmény legyen.

Én mindenképpen megmutatnám orvosnak.Nehogy valami szövõdmény legyen.
A láz miatt én mindenképp orvost javaslok. Megteheted azt is, hogy elõször csak felhívod az ügyeletet, elmondod, hogy mik a tünetek és segítséget kérsz. Megmondják, hogy be kell-e vinni, vagy ha nem, akkor milyen dolgokra figyelj.

9hós lányomnak felül kint van az egyik foga teljesen, a másik pedig teljes szélességben kint van már, de még csak a csipkéje látszik! Nagy rés van a 2foga között. Ez így marad?

Vagy van rá esély,hogy ha a többi fog is kibújik,akkor picit összébb nyomja ezeket?

Legjobb válasz: Hogyne lenne, ez a természetes folyamata.:) Nyugi, nem lesz szünet a fogai közt.:) Hacsak nem örökölte, mert akkor van rá esély.

Hogyne lenne, ez a természetes folyamata.:) Nyugi, nem lesz szünet a fogai közt.:) Hacsak nem örökölte, mert akkor van rá esély.
13 hónapos a fiam, neki felül már négy foga van, és ott az az édi rés:) De ez elmúlik majd, ha kint lesz mégtöbb foguk. Egyszóval ez természetes, ne aggódj.


9hós lányom tápszerét még melegítsem?

Ilyen melegbe. Hát nem tudom.

Legjobb válasz: Mióta kánikula van én nem melegítem a tápszert. Felesleges csak megbuggyan. Így is megissza és tovább marad jó. Egy 6 hónapos kisfiú anyukája.

Mióta kánikula van én nem melegítem a tápszert. Felesleges csak megbuggyan. Így is megissza és tovább marad jó. Egy 6 hónapos kisfiú anyukája.
Én kicsit felmelegítem csak langyosra. A tej is langyos, ha szopna cicibõl. Mi felnõttek sem eszünk csak hideg ételt, még ha meleg is van. :)
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló:teljesen igazad van!!
Az én fiam is 9 hónapos, de én melegítem neki, mert õ még kánikulában is nagyon melegen szereti. De minden baba más. Az enyém nem is inná meg, ha nem lenne meleg, a tiéd viszont lehet, hogy úgy is szereti.
En a babam tapszeret csak kb az ebedidoben melegitem a tobbi idopontban szinte hidegen fogyasztja. Igy szokott hozza.Nem biztos hogy a te babad megissza majd hidegen. Probaljatok ki es majd latod.

Lehet összefüggés? Egy héten belül 3 felső foga hegye kint van lányomnak (9hos), és már joideje duzzadt volt előtte az inye. Ez eddig ok, de lehet e miatt nem mászik még vagy áll?

Ez kapcsolatban lehet egymással?

Legjobb válasz: Szerintem a kettõnek semmi köze egymáshoz. Nekem is 9 hós a fiam, és még nincs fogunk.

Szerintem a kettõnek semmi köze egymáshoz. Nekem is 9 hós a fiam, és még nincs fogunk.
A kérdező hozzászólása: Értelek, de nálunk a lényeg, hogy 3fog is egyszerre jön most, és eddig a fogzás foglalhattta le?? és igy nem ugy fejlõdött a mozgás...esetleg? ......na mindegy!
Szia. Nekünk is egyszerre jönnek a fogak, de nálunk nem befolyásolja a mozgását. Most kezd el mászni, és ágynál felhúzza magát állásba. Õ 8, 5 hónapos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! szép napot Nektek, és jó babázást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!