Találatok a következő kifejezésre: 90 napos mikor lehet (25 db)

A 90 napos diétakor lehet enni valamit ebéd és vacsora között? Ha igen, melyik napon mit és mennyit?

Ebéd és vacsora között nagyon kínoz az éhség, miket lehet enni a köztes id?ben fehérje, keményít? és szénhidrátnapon? Ja és mennyi az a t?rhet? mennyiség az adott ételb?l ami nem számít b?nnek? : )

Legjobb válasz: Értelmetlen amit csinálsz. Légyszives egyél, és nézz utána egy normális, egészséges étrendnek. Biztos találsz fitness és testépítõ honlapokon. Fogyásnál nem szabad éhezni. Ez alapszabály!

Értelmetlen amit csinálsz. Légyszives egyél, és nézz utána egy normális, egészséges étrendnek. Biztos találsz fitness és testépítõ honlapokon. Fogyásnál nem szabad éhezni. Ez alapszabály!
Ha normálisan ennél, nem lennél éhes. Ha egészséges ételekbõl ennél normálisan, nem híznál.

90 napos diétánál lehet teát inni? Ha igen mikor?

Legjobb válasz: Ne tegyél bele cukrot! Ne butáskodj! Basszus! Ha kínzod magad, gyülölni fogsz mindent!

Ne tegyél bele cukrot! Ne butáskodj! Basszus! Ha kínzod magad, gyülölni fogsz mindent!
A kérdező hozzászólása: és citrom levet? mert cukor helyett édesítõ szert tennék bele
HOHó!! Édesítõt is csak szénhidrátnapon!!!!!
A kérdező hozzászólása: :S akkor csak szénhidrát napon ihatok teát?:O
Csak szerdán ihatsz teát...
Nem!Kávét, teát korlátlanul fogyaszthatsz de édesítõszert csak szénhidrát-napon tegyél bele!
A kérdező hozzászólása: teába citromlé az mehet? vagy ízesítés nélkül?
mehet bele citromlé persze, egy két kanál citromlétõl nem lesz bajod!

90 napos diétánál lehet inni kapucsínót? Ha igen mennyit és mikor?

Legjobb válasz: Szénhidrát napon lehetne. De ne vidd túlzásba.

Szénhidrát napon lehetne. De ne vidd túlzásba.
De akkor miért pont szénhidrátnapon? Akkor miért mondják, hogy tejet, sajtot, tejterméket csak a fehérje napon lehet?
Fehérjenapon ihatsz, de csak édesítõvel. Én is szoktam, vagy korán reggel felkelés után, de ebben az esetben a délelõtti gyümölcsöt legalább két óra elteltével eszem, vagy pedig a reggeli gyümölcs után, legalább két órával iszom meg. Vagy pedig délután.
én minden nap kávéztam a 90 nap alatt és semmi baj nem volt belõle, így is fogytam 10 kilót.
Minden nap reggel ihatsz tejeskávét, csak arra vigyázz, hogy a reggelt kezd ezzel, mielõtt még bármit ennél, amennyire tudod csökkents le a tejmennyiséget, édesítõszerrel idd, és a délelõtti gyümölcsödet a tejeskávé elfogyasztása után legalább 2 órával kezd enni. Fontos, hogy a délelõtti gyümölcs semmiképpen se maradjon ki.
Én minden nap megittam a 3in1 kávémat, de arra figyeltem, hogy 2 órával az étkezés után igyam. Fogytam 10 kilót így is, pedig nem csináltam végig a diétát.


PCOS vagyok, le kellene ehy 5-8 kilót fogynom. A 90 napossal lehet? Az a diéta már régen is bevált és nem volt olyan drasztikus. Persze mellette tornáznék. Vagy mivel diétázzak?

Legjobb válasz: Szerintem jó a 90 napos. Én 173 cm magas vagyok és 66 kiló voltam. 60 napig csináltam és 60-ra lementem. De nem tartottam nagyon pontosan, mert pl. ittam üdítõt, reggel a kávéba tejet tettem és mégis bevált. Nem tornáztam mellete.

Szerintem jó a 90 napos. Én 173 cm magas vagyok és 66 kiló voltam. 60 napig csináltam és 60-ra lementem. De nem tartottam nagyon pontosan, mert pl. ittam üdítõt, reggel a kávéba tejet tettem és mégis bevált. Nem tornáztam mellete.
A PCOS mellett van inzulin rezisztenciád is? Általában együttjár nagyon sok lánynál. Ha esetleg igen, akkor nem biztos hogy a 90 napos diéta neked való a gyümölcs és szénhidrátnapok miatt.
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom, csak annyit mondott a doki, hogy fogyjak egy kicsit. De milyen diétával? Mit egyek és mit ne?
Mikor megtudtam, hogy PCOS-em van, eléggé elkenõdtem, mert nagyon akartunk babaát. Végül megtudtuk, hogy ez a sikertelenség oka. Nekem is egybõl a fogyást javasolták. Akkor voltam 70 kg és amúgy 170 cm. Nagyon komolyan vettem, nem ettem semmi pékárut, semmi cukrosat, semmi nassolnivaló. Emellett minden nap bicikliztem sokat. 4 hónap alatt fogytam 12 kg-ot. Ez biztosan jót tett, bár a baba nem jött azonnal, csak rá pár hónapra Closty-s segítséggel. Pár éve én is fogytam már 90 napossan, jó diéta, érdemes kipróbálnod! Sok sikert kívánok!

Hol tudok meg többet a 90 napos fogyokura receptekröl hogy miket lehet enni?

A napokban nincs semmi ötletem?!

Legjobb válasz: Néhány mintaétrend: http://www.90naposdieta.hu/90-napos-mintaetrendek--cikk

Egy 90 napos diéta alatt miket lehet enni, inni? *mert nem bízok a reklámokban* lehet evvel kapcsolatban üzenetet is küldeni.

Legjobb válasz: http://shapeshifter.blog.hu/2012/02/27/kal#more4212358 ha elolvasod rájössz, hogy a 90 naposnál nincs nagyobb hülyeség.:)

http://shapeshifter.blog.hu/2012/02/27/kal#more4212358 ha elolvasod rájössz, hogy a 90 naposnál nincs nagyobb hülyeség.:)
de ha hülyeség, akkor mitõl fogyunk? Mert én fogyok a 90 napos diétától!
Amúgy mindenki fogy, csak vagy olyan áron amit nem látsz, nem érzel, de károsodik benned (majd 15év múlva kiderül), vagy éhezel, kínlódsz és majd jön a jojó efektus ;)
Ezzel a diétával lehet fogyni. Elõször kiürül a szervezetedbõl a glikogén, aztán veszítesz egy nagy adag vizet, ezután az izomzatodat kezded leontani. Magyarul lepusztul a tested, viszont a zsírodhoz egy ujjal nem nyúltál, az szépen rajtad mard. Magyarul: olyan leszel mint egy teleszart zokni, mivel a háj alól eltûnik minden, ami formát adna a testednek. Remélem érthetõ. Bár akinek csak a kilók számítanak, az meg is érdemli... Ha a kinézeted nem érdekel, csak a barátnõidnek akarsz dicsekedni hogy mennyit fogytál, akkor csináld nyugodtan, de ez erõs igénytelenségre vall. Azzal meg remélem tisztában vagy hogy az egész anyagcserédet sikeresen tönkrevághatod ezzel a diétával.
Próbálj meg keresni egy activátort
nekem is ez a problémám én kerestem egíyy akrivátor de csak 30 napot ir ki edig 24 volt :(

Mikor lehet enni csokit a 90 napos diétában?

Legjobb válasz: nem ehetsz turórudit (sem) a 90 nap alatt!! mert az két csoportban tartozik, (fehérje is, szénhidrát is talán?) és semmi ilyet nem ehetsz, ami "vegyes". én nem birnám ki, de láttam aki végig csinálta, és ha semmitõl, de ettõl tényleg nagyon lefogyott!!!

nem ehetsz turórudit (sem) a 90 nap alatt!! mert az két csoportban tartozik, (fehérje is, szénhidrát is talán?) és semmi ilyet nem ehetsz, ami "vegyes". én nem birnám ki, de láttam aki végig csinálta, és ha semmitõl, de ettõl tényleg nagyon lefogyott!!!
szénhidrát napon turorudit is, mivel édesség...nem fehérje, hiába tejtermék, tele van cukorral csak volt egy ilyen kérdés is napokban
de nincs tiszta fehérje csak a hus...huu abban vannak lipidek(zsírok) akkor semmit nem lehet enni soha...szh napon csak cukrot....kemyényítõn meg azt... mert azért vannak zöldségekben is szénhidrátok...( jaa cellulóóóózt is kivonják ám direkt belõlük, csak neked, meg egyebeket....) inkább tanuljatok egy kis biológiát, vagy nézzetek utána egy étel tápértékének, hogy mibõl mennyi van belõle. ( és hoyg enm csak egy dologból áll, ergo azt kellene nézni mi a kiemelkedõen legtöbb )amugy se tudom ki találta ki ezt az idióta diétát
elõzõnek- neki segitesz, vagy velem szórakozol? én nem véletlen tettem zárójelbe!!!!!! a lényeg, h rengeteg dolgot nem ehet 90napig, csak nehezebb a felfogásod, h ezt megértsd belõle. nekünk biológiát kéne tanulnunk, neked had ne mondjam mit....

Ha befejeződött a 90 napos diéta ideje, mikor lehet kezdene a diétát újra?

Legjobb válasz: Azonnal, vagyis folytathatod tovább. A 90 nap csak arra vonatkozna, hogy anny idõ alatt áll át a szervezet, utána nem jönnek vissza a leadott kilók, ezt mondjuk nem hiszem. De ha életformának választod, akkor biztos nem jönnek vissza:))

Azonnal, vagyis folytathatod tovább. A 90 nap csak arra vonatkozna, hogy anny idõ alatt áll át a szervezet, utána nem jönnek vissza a leadott kilók, ezt mondjuk nem hiszem. De ha életformának választod, akkor biztos nem jönnek vissza:) )

Mi ez a 90 napos diéta? Mit lehet enni, mit nem, mikor, mennyit?

nekem max 5 kiló minusz kéne, de kicsit kevesebbel is megelégednék.nem vagyok kövér, de rengeteget eszek, mindennap rosszullétig, és még örülhetek, hogy nem hízom el.

Legjobb válasz: Inkább nézz utána a szegedi klinika diétájának ( http://www.fogyokurak.hu/a-szegedi-klinika-dietaja--cikk) . 2 hetes "kúra", az eredményrõl csak annyit, hogy a páromon látom, hogy tartós is (két hónapja csinálta meg, azóta sem jött vissza a kiló, pedig rengeteget "bûnözik" a diétás élethez képest). Nem hiszem, hogy neked megérné három hónapig sanyargatni magad!

Inkább nézz utána a szegedi klinika diétájának ( http://www.fogyokurak.hu/a-szegedi-klinika-dietaja--cikk) . 2 hetes "kúra", az eredményrõl csak annyit, hogy a páromon látom, hogy tartós is (két hónapja csinálta meg, azóta sem jött vissza a kiló, pedig rengeteget "bûnözik" a diétás élethez képest). Nem hiszem, hogy neked megérné három hónapig sanyargatni magad!
A kérdező hozzászólása: ebbõl ki lehet hagyni a fekete kávét? nem kávézom, és egyébként sem egészséges.
A 90 napos diéta egy az újabb szemétdiétáknak, amik mindenféle tudományos alapot nélkülöznek, de a sok buta nõ bedõl neki, mert mások bedõltek neki.
Hát szerintem ennyi súlyfelesleggel ne kezz bele. Bár nekem nagyon sok ment le, de volt is mibõl Fehérjenap - ehetsz sült húsokat, felvágottakat, tejtermék, és mindehez délben 1szelet kenyeret is fogyaszthatsz, bár az utóbbit elhagyásával több megy le, de mivel neked nincsen sok felesleged ezért nyugodtan mehet délben a kenyér. Vacsorára is tejtermék, virsli, szalámi, bár ugyanazt kéne mint ebédre, de ezt kb a diétázók 99%a nem tartsa be, köztük énsem tartottam be Keményítõnap: ehetsz párolt zöldségeket, fõzelékeket, krumpli fasírt, zöldségek rizottók, patogatott kukorica, egy szóval minden fõtt zöldség, chips is erre a napra sorolando, MÉRTÉKKEL szénhidrátnap; diétázók kedvence!!!:) ezen a napon délben ehetsz kakaós csigát, pizzát, akármit, csak ne legyen a pizzán sem sajt, sem szalámi, hanem inkább kukorica mondjuk meg pesto, ehetsz csokit kekszet is ezen a napon, de csakis fõétkezéskor, tehát nem nassolni. vacsora lehet torta kakaos csiga lekváros kenyér piritos pestostészta... perec. ilyenek. vacsi után megkell enni 4kocka étcsokit! gyümölcsnap; ezen a napon csak gyümölcsöt fogyaszthatsz, amennyit akarsz, a banánnal, és a szõlõvel vigyázz, 3banánnál többet ne egyél, és 1marék mogyoró, vagy akármien más magv is fogyasztható, ihatsz gyümölcsleveket is. azután negyediknapon megint kezded fehérjével, majd keményítõ, szénhidrát, gyümölcs, megint elõrõl.... De gyümölcsnap kivételével mindegyiknap ehetsz kenyeret! Szóval; elsõnap: hús kenyérrel +saláta, virsli+majonéz, +kenyér másodiknap; zöldbabfõzelék kenyérrel, paprikáskrumpli+kenyér negyediknap; tészta pöriszaftal, + egy kevés keksz gyümölcsnap;banán, alma, amit akarsz:) havi 1víznap van amikor a gyüminap után nemeszel fehéjét csak vizet iszol, de én ezt sosem tartottam HAJRÁÁÁÁÁ:D
Az elõzõ vagyok. A párom is 5-6 kilót adott le ezzel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!