Találatok a következő kifejezésre: 90 napos diéta (439 db)

Ha eddig a sok édességtől elhíztam és elzsírosodott a májam, akkor a 90 napos diéta nem fog kinyírni?

Arra gondolok, hogy a pl. a májamtól most megvonok minden "jót". Nem lesz durva ez a diéta?

Legjobb válasz: A 90 napos diétával és társaival az a legnagyobb gond, hogy egysíkú. És ezért fogysz. Életed végéig nem csinálhatod ezt, mert beledöglesz ezért a letelt hetek után visszaállsz rendes étkezésre és szépen vissza is hízód amit elvesztettél. Mi lenne ha életmódot váltanál? Megnyomnád az egészséges ételeket, meg mindent ami jót tesz a májadnak és életed végéig folytathatnád. He? Én világ életemben kövér voltam, anyám kiskoromba kipróbáltatott velem mindenféle diétát. (igen még a hírhedt 90 naposat is) És ha volt is eredmény nem tartott sokáig. Mióta viszont egészséges ételeken élek azóta nyugodtan ehetek pizzát is, mert nem hízok tõle. össz 35 kg-tól szabadultam meg.

A 90 napos diétával és társaival az a legnagyobb gond, hogy egysíkú. És ezért fogysz. Életed végéig nem csinálhatod ezt, mert beledöglesz ezért a letelt hetek után visszaállsz rendes étkezésre és szépen vissza is hízód amit elvesztettél. Mi lenne ha életmódot váltanál? Megnyomnád az egészséges ételeket, meg mindent ami jót tesz a májadnak és életed végéig folytathatnád. He? Én világ életemben kövér voltam, anyám kiskoromba kipróbáltatott velem mindenféle diétát. (igen még a hírhedt 90 naposat is) És ha volt is eredmény nem tartott sokáig. Mióta viszont egészséges ételeken élek azóta nyugodtan ehetek pizzát is, mert nem hízok tõle. össz 35 kg-tól szabadultam meg.
Ahogy az elsõ írja. Egészséges ételek: hús és zöldség. Ennyire egyszerû. A diéta nem arról szól, hogy éhezel. Tudod mi az éhség? A szervezeted így próbál jelezni, hogy tápanyaghiány van, ezért bontani fogja az izomzatot, ha nem eszel. Jól hallottad, nem a zsírt! Ezért van az, hogy a modellek pl 40 kilósak, viszont az a 40kg az csont és zsír. Semmi izom, ezért annyira undorítóak. Legalábbis férfi szemmel. A 90 napos diéta pont nem éheztet, viszont a szemét mértéktelen zabálásával éri el, hogy lefogyd a zsírréteg alatt lévõ izomzatod jelentõs részét. Így pörögni fognak lefele a kilók, viszont az nem zsírból fog lemenni, csak azt hiszed. Szarul fogsz kinézni. Van benne egy fehérje, egy keményítõ, egy szénhidrát, és egy gyümölcsnap. A fehérjenap annyira nem vészes, mivel ehetsz fehérjét is. A többi három viszont katasztrófa. Nem is értem, miért van szétszedve, mivel a keményítõ és a gyümölcscukor is szénhidrát. A testzsír csökkentése csak úgy érhetõ el, ha megemeljük a fehérjebevitelt, és minimalizáljuk a szénhidrátot. Ez a rendszer pedig pont az ellenkezõjét teszi, ezért ellenkezõ hatást is vált ki. Leírok egy értelmes diétát, ha megengeded. A neve: egészséges táplálkozás. Egyél minden nap minimum 3-4 alkalommal húst, lehetõleg soványat. Szárnyasok, halak, marha, stb. Vagy lehet tojás, túró, meg ilyenek, amikben fehérje van. Tévedés ne essék: a tej 3% fehérjét tartalmaz csak. Ne igyál tejet. Egyél minden étkezésedhez zöldséget. Lehetõleg minél több félét. Az ételeket készítsd el változatosan, finom legyen, így nem fogod megunni. Ne egyél édességet! Egyél helyette pl gyümölcsöt, vagy ha edzel valamit, akkor utána mehet valami minõségi fehérjepor, egészséges, és még finom is. Ha minden áron édesség kell, iktass be heti 1 napot, amikor eheted meghatározott idõpontban. Így hozzászoksz, hogy csak akkor eszed, így máskor könnyebb ellenállni. Ha a sok édességtõl zsírosodott el a májad, akkor valószínû, hogy rendbe is fog jönni így, bár ehhez egy orvos gondolom jobban ért. Bár velük is vigyázz, ne bízz meg bennük túlságosan, mert rengeteg az idióta közöttük. Tapasztalat.
A 90 napos nem károsabb mint az eddigi hízós életmódod. De bármikor meghalhatsz elméletileg az ergya életmód miatt, ezen nem segít, nem ront a 90 napos. Miért nem javítasz inkább...

Szoptatás alatt csinálta valaki a 90 napos diétát? Volt valami hatása a tejcsire?

6 hónapos a kislányom, és van rajtam 25 kiló plusz. Nagyon zavar!!!

Legjobb válasz: A 90 napos diéta nem ajánlott szopi alatt. Van egy barátibb verziója, úgy hívják hogy "szétválasztó diéta". Az a lényege röviden, hogy nem lehet egyazon étkezéskor egyszerre szénhidrátot és fehérjét enni, valamint, hogy az étkezések között minimum 3 órának el kell telnie. TEhát pl ehetsz húst zöldségkörettel ebédre, aztán meg vacsira tésztaételt hús nélkül stb. Anyukám 22 kilót fogyott így egy év alatt, de nem tornázott mellette semmit (ezt neked is csk nagyon óvatosan lehetne szopi alatt nehogy a tej rovására menjen). Szerintem olvass utána, ez nem olyan drasztikus mit a 90 napos

A 90 napos diéta nem ajánlott szopi alatt. Van egy barátibb verziója, úgy hívják hogy "szétválasztó diéta". Az a lényege röviden, hogy nem lehet egyazon étkezéskor egyszerre szénhidrátot és fehérjét enni, valamint, hogy az étkezések között minimum 3 órának el kell telnie. TEhát pl ehetsz húst zöldségkörettel ebédre, aztán meg vacsira tésztaételt hús nélkül stb. Anyukám 22 kilót fogyott így egy év alatt, de nem tornázott mellette semmit (ezt neked is csk nagyon óvatosan lehetne szopi alatt nehogy a tej rovására menjen). Szerintem olvass utána, ez nem olyan drasztikus mit a 90 napos
ne akarj fogyni! nekem elapadt a tejem, vagyis 3 naponta 10-20 ml-t fejek le, ami (mivel elkezdtem diétázni) ZÖLDES!!! árnyalatú. nem hittem én sem ebben a méreganyag a tejben sztoriban, de ezek szerint mégis átmegy...
TORNÁZZ!!!!
Írták már többen, hogy ha szoptatás alatt fogysz, akkor a zsírodból felszabaduló (addig zsírban oldott) mérgek nagyon ártanak a babának! Nem hiszem, hogy ezt akarnád...
Szió! Én a 90 napos diétát már háromszor csináltam, de egyszer sem szoptatás alatt. Azért a gyümölcsnapok és a folyadék napok koplalása nálam olyan idegességet okoztak, amivel el sem tudom képzelni, hogy hogyan kûzdenék meg a kislányom mellett. Nem is beszélve arról, hogy a tejtermeléshez szükséges szénhidrátot bizonyos napokon megvonod a szervezetedtõl. Nem ér annyit az egész. Próbáld ki inkább azt az enyhébb változatot, ami elõttem említettek. Mellesleg én mind a három alkalommal visszaszedtem a leadott kilókat. :((( Bár igaz, hogy viszonylag rövid idõ alatt lehet drasztikus súlycsökkenést elérni. Ha végiggondolod, ez biztos, hogy nem használ a tejednek.

Lehet-e együtt alkalmazni a 90 napos diétával a Norbi Update diétát?

például naponta megenni egy norbi pudingot,túró rudit stb

Legjobb válasz: A 90 napos diétába csak bizonyos napon férnek vele ezek a dolgok, minden nap semmiképp, figyelj oda, mikor eszed. Én nem keverném, de csak kényelmesség miatt, kicsit bonyolult lenne. A 90 napos ugyanúgy a szétválasztásra alapul, mint a másik, csak itt napra lebontva választod szét a szénhidrátot, keményítõt és a fehérjét, a másik egy napszakonként.

A 90 napos diétába csak bizonyos napon férnek vele ezek a dolgok, minden nap semmiképp, figyelj oda, mikor eszed. Én nem keverném, de csak kényelmesség miatt, kicsit bonyolult lenne. A 90 napos ugyanúgy a szétválasztásra alapul, mint a másik, csak itt napra lebontva választod szét a szénhidrátot, keményítõt és a fehérjét, a másik egy napszakonként.
Vagy egyik, vagy másik, de a 90 napos nagyon stresszeli a testedet. Norbi diétája, azaz az alapelv, amire épül a lehetõ legtestbarátabb és leghatékonyabb fogyókúra. Fogyni egyéb módszerekkel is lehet, de a 90 napos 90 napig tart, a Norbi-féle meg életmódváltásra is alkalmas.

Milyen előnyei és hátrányai vannak a 90 napos diétának?

hallottam sok jót és rosszat is. szerintetek?

Legjobb válasz: Nem igazán ismerünk elõnyeit. Nagyon erõszakos testtömeg csökkentés, és persze semmi alapja nincs annak hogy mûködne. A legtöbb ember gyakorlatilag elhízik amikor majdnem úgy esznek mint a 90 napos. Keményítõ nap? Hát a magyar ember táplálkozása a szénhidrátokról, a keményítõrõl szól! Úgy néznek ki mint akik olyan igazán hatékonyan lefogynak, egészségesek? A táplálkozás szoros összefüggésben van az egészséggel. Ennyire komolytalanul.. hogy lehet ennyire komolytalanul hozzáállni ehhez? Nem eszünk keményítõvel teli növényeket, mert nincs szükségünk rájuk, mert általában rengetek lektinnel vannak teli, mert nem alkalmasak emberi fogyasztásra. A 90 napos diéta ezekre épül, aki fogyott vele az egy dolgot nem tett meg: nem hasonlította össze 'fogyás' elõtt és után a testzsír mennyiségét. A mérleg ebben keveset segít, hájasabbak lettek mint voltak. Miért nehéz zöldségeket és húsokat, gyümölcsöket enni? Nem járnának egészségügyi kockázatokkal fogyás mellett.

Nem igazán ismerünk elõnyeit. Nagyon erõszakos testtömeg csökkentés, és persze semmi alapja nincs annak hogy mûködne. A legtöbb ember gyakorlatilag elhízik amikor majdnem úgy esznek mint a 90 napos. Keményítõ nap? Hát a magyar ember táplálkozása a szénhidrátokról, a keményítõrõl szól! Úgy néznek ki mint akik olyan igazán hatékonyan lefogynak, egészségesek? A táplálkozás szoros összefüggésben van az egészséggel. Ennyire komolytalanul.. hogy lehet ennyire komolytalanul hozzáállni ehhez? Nem eszünk keményítõvel teli növényeket, mert nincs szükségünk rájuk, mert általában rengetek lektinnel vannak teli, mert nem alkalmasak emberi fogyasztásra. A 90 napos diéta ezekre épül, aki fogyott vele az egy dolgot nem tett meg: nem hasonlította össze 'fogyás' elõtt és után a testzsír mennyiségét. A mérleg ebben keveset segít, hájasabbak lettek mint voltak. Miért nehéz zöldségeket és húsokat, gyümölcsöket enni? Nem járnának egészségügyi kockázatokkal fogyás mellett.
A kérdező hozzászólása: esetleg a rossz oldalait kompenzálnám azzal ha sportolnék is mellé?
Elõny: hatásos. Hátrány: hosszú távon nem megoldás.
Elõny: Nekem bejött és meg is tudtam tartani a súlyom Hátrány: Vas hiányos lettem.
Inkább paleózz. Sokkal egészségesebb, amellett szálkásít is.
Lefogytam de csomókban hullott a hajam.
A kérdező hozzászólása: nekem nehéz, de nem fogok diétázni eldöntöttem. megpróbálok életmódot váltani, de a csoki nagyon fog hiányozni :/
Nem egy kis csokin múlik az egészség vagy a fogyás, hanem a legnagyobb mennyiségben fogyasztott mindennapi ételeken.

Van olyan aki le is fogyott a 90 napos dietaval?

En most akarom/tam kiprobalni.... de ahogy szetneztem itt itt szinte mindenki csak ellene van.....+ ahogy lattam az etrendet, h pl estere kalacs, suti.. :o ezzel hogy lehet fogyni? azok akik fogynak azok miert?

Legjobb válasz: Én fogytam vele 17 kilót.De a végeredménye nem ez.Úgy néztem ki mint aki súlyos rákbetegségbõl gyógyult volna fel.Volt aki meg is kérdezte,hogy meggyógyultam már,mert elég pocsékul nézek ki..Mivel a 90 napos diétát nem lehet végtelenségig csinálni,mert totál tönkre teszi az embert,így bár továbbra is figyeltem mit eszek,és nem zabáljak a kilók visszajöttek.Most újra 17 kilóval vagyok több mint voltam..Most újra fogyózom,de semmiképpen nem a 90 napossal..Nekem nem jött be..

Én fogytam vele 17 kilót.De a végeredménye nem ez.Úgy néztem ki mint aki súlyos rákbetegségbõl gyógyult volna fel.Volt aki meg is kérdezte, hogy meggyógyultam már, mert elég pocsékul nézek ki..Mivel a 90 napos diétát nem lehet végtelenségig csinálni, mert totál tönkre teszi az embert, így bár továbbra is figyeltem mit eszek, és nem zabáljak a kilók visszajöttek.Most újra 17 kilóval vagyok több mint voltam..Most újra fogyózom, de semmiképpen nem a 90 napossal..Nekem nem jött be..
A kérdező hozzászólása: kosz a alaszodat, es elarulod most mivel probalkozol? mert nekem is eleg sok sulyfeleslegem van... 82 vagyok /65-70 a cel/ ....de foggalmam sincs mibe fogjak bele :S
Én két szülés után fogytam 14 kilót, majdnem arra amennyi voltam.Nekem egy deka sem jött vissza, és nagyon jól érzem magam a bõrömben.Mondjuk én majdnem mindennap sportolok is mellé, heti háromszor aerobic-torna, egyszer kosár mi tiszta futás, másfél órás séta, és néha még az úszás is belefér. Szerintem kell a sport is, kinek mi válik be...nekem ez a módszer nagyon bevált, és örülök neki:) ::) Sok sikert neked is, vagy ezzel a módszerrel vagy mással!Üdv
Nem valami egészséges dolog, visszajön minden leadott deka, plussz a kálcium kiürül a szervezetböl, saját tapasztalatbol mondom, hogy nem hatékony!
Utolsó elõtt vagyok, nekem nem jött vissza semmi, és kálcium hiányom sincs, csak fantasztikusan érzem magam a bõrömben, és sokkal kiegyensúlyozottabb is vagyok:) . ha odafigyel az ember és sokat sportol nem jön vissza.Ez nem azt jelenti, hogy ajánlom, csak nekem bevált és örülök. Mással is lehet próbálkozni persze illetve csak a mozgással.
Szia. Én 1 hónapig csináltam, sikerült vele leadnom 8 kilót, amibõl 1 sem jött vissza. :) Nem tornáztam, nem sportoltam mellette semmit, csak a munkába menet gyalog mentem (kb 10 perc séta). Én ma kezdtem újra, mivel a szülés után még maradt rajtam pár kiló felesleg. :(
Szia. Én egyszer végig csináltam, fogytam 13 kg-ot, és nem is jött vissza, aztán megszületett a kisfiam, és fogyóznom sem kellett magamtól lefogytam, most a második fiam születése után nem sikerült az elmút két évben így most újra belefogtam, azt nem tudom mennyit fogytam mert nem álltam mérlegen még, 3 hete csinálom.Most késik a menstruációm már lassan egy hete és azt mondják ez a fogyókúra miatt lehet, de úgy tudom más fogyókúrák is hatással lehetnek a hormonháztartásra.Mikor legutóbb csináltam nem volt semmi problémám vele, sõt amikor befejeztem még utánna is fogytam 2 kg-ot.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat :) ) en marcius 9diken kezdtem el, es azota lement 2 kg.. szal orulok :) ) tudom nem sok..de akkor is orommel tolt el.., de hol van meg a maradek 15kg...:S
Én 13 kg-t fogytam tõle, nem jött vissza semmi, pedig 3 éve csináltam.

Tenyleg kozrejatszik a 90 napos dieta a menszeszben?

Nekem mar kesett 1 napot:(

Legjobb válasz: A 90 napos diéta annyira szervezetbarát és bölcs fogyókúra, hogy dehogy vágja haza az anyagcserédet, és dehogyis árt a testnek! Sõt, hasznos, hisz ez egy új életfoma, akár élethosszig is tartható a 90 napos.:D:D :S Lehet lepontozni.

A 90 napos diéta annyira szervezetbarát és bölcs fogyókúra, hogy dehogy vágja haza az anyagcserédet, és dehogyis árt a testnek! Sõt, hasznos, hisz ez egy új életfoma, akár élethosszig is tartható a 90 napos.:D:D :S Lehet lepontozni.
A kérdező hozzászólása: VAGYIS?
en csinaltam a kilencven naposat, nem valtozott a menzim tole. viszont a stressztol, meg a lelki dolgoktol is siman valtozhat a menzid, illetve ha a 90 napos neked nagyon drasztikus valtozas (pl sokkal kevesebbet eszel, vagy most kezdesz el egy bizonyos tipusu kajat enni, amit eddig nem), akkor valtozhat.. de tobbnyire (nalam legalabbis) mindig lelki oka volt a menzi valtozasnak.
Elsõ vagyok. Amikor az ételeket csoportosítod, akkor kizárod azt, hogy egyik-másik segítse egymás vitaminjainak, makroelemeinek a hasznosítását. Ez innentõl tovább gondolható. A menzeszedre ezen kívül akkor lehet hatással, ha drasztikusan fogytál, vagy hirtelen estél neki egy a tested számára szokatlan diétának. De. Az nem jó, ha olyan a fogyókúra, amely átmenetileg megszabadít pár kilótól, majd ezek lassabban- vagy gyorsabban vissza is jönnek, mivel a kúra 90 napjának lejárta után nem folytatod ezt az életmódot. Még szerencse..:S A nõi hormonok termelésére (is) hatással vannak a vitaminok (pl az E, különösen, de C, A...) Innentõl magad átláthatod, vajon kiegyensúlyozottan táplálkozol-e a diétádban. És igen, egy napos kését naná, hogy észre vesz egy a testét ismerõ, arra igényes nõ... Több okból is.

Mik a szabályai a 90 napos diétának?

Mit tilos csinálni? Melyik nappal kell kezdnei?

Legjobb válasz: Kedves utolsó! Netán próbáltad is a diétát vagy csak azért hurrogsz, mert csak ez a menõ, hogy a 90 napost szapuljuk? A fogyás nem könnyû, ne vegyük el a hitet az emberektõl.. Inkább higyjen a 90 naposban, mint ne higyjen és zabálja továbbra is a chipset meg a csokit... Nemde?

Kedves utolsó! Netán próbáltad is a diétát vagy csak azért hurrogsz, mert csak ez a menõ, hogy a 90 napost szapuljuk? A fogyás nem könnyû, ne vegyük el a hitet az emberektõl.. Inkább higyjen a 90 naposban, mint ne higyjen és zabálja továbbra is a chipset meg a csokit... Nemde?
Szerintem az a 90 napos dieta butasag ugy ahogy van. Ehez eleg visszagondolni az altalanos iskolai biologia orara...
Kedves elottem szolo, az elozo irasomra reagalo! Ezt olvasd(olvassatok) el, mert erdemes. Hozzaerto ember irta, aki tenyleg ert hozza es ezt en is tudom igazolni: http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=3&c=1&more=1&pb=.. Es egy kerdes a vegere: Megeri ezzel a modszerrel leadni nehany kilot az egeszsegetek aran? Gondolkozni kene es nem minden hulyesegnek bedolni! (Tigi)

Elkezdtem a 90 napos diétát de mit sportoljak hozzá?

Combról és hasról szeretnék lefogyni

Legjobb válasz: Szia! Igazából diéta mellé ajánlott a kcocgás/futás (állóképességtõl függõen, de lehet akár bicikli (akár szoba is), izületek szempontjából legjobb az úszás, viszont nem kell kifuuladásog csinálni az optimális az amikor érzed hogy sportolsz erõsebben veszed a levegõd, de nem zihálsz. Mellé ajánlott súlyzós edzés is. 90 napos diétát viszont nem ismerem mibõl áll étkezés szempontjából, de úgy gondolom hogy minden diétánál fontos a megfelelõ fehérjebevitel (meg diéta nélkül is) hogy megóvd izmaidat. Ja és hogy combról hasról azt így nem tudod szabályozni, helyi zsírégetés nincs, zsírraktáraidat a szervezet 1 egészként kezeli, tehát a felüléssel a hasizmaid nem csak a felette lévõ zsírt fogja hasznosítani, azt hogy melyiket használja fel elõbb az genetikailag meghatározott.

Szia! Igazából diéta mellé ajánlott a kcocgás/futás (állóképességtõl függõen, de lehet akár bicikli (akár szoba is), izületek szempontjából legjobb az úszás, viszont nem kell kifuuladásog csinálni az optimális az amikor érzed hogy sportolsz erõsebben veszed a levegõd, de nem zihálsz. Mellé ajánlott súlyzós edzés is. 90 napos diétát viszont nem ismerem mibõl áll étkezés szempontjából, de úgy gondolom hogy minden diétánál fontos a megfelelõ fehérjebevitel (meg diéta nélkül is) hogy megóvd izmaidat. Ja és hogy combról hasról azt így nem tudod szabályozni, helyi zsírégetés nincs, zsírraktáraidat a szervezet 1 egészként kezeli, tehát a felüléssel a hasizmaid nem csak a felette lévõ zsírt fogja hasznosítani, azt hogy melyiket használja fel elõbb az genetikailag meghatározott.
A kérdező hozzászólása: köszi

Azt tudtátok a 90 napos "diétával" kapcsolatban, hogy? .

pár dolog, nem táplálkozás tudományi szempontból, inkább mint jelenséggel kapcsolatban.

Legjobb válasz: Most mivan? Hogy 2009 óta már rájöttek az itteni fórumozók, hogy a diéta vacak? Figyelj, egy témával kapcsolatban a felkészülés és tájékozottság terén a gyakorikérdések.hu oldal ismerete nem mérvadó. Itt mindenki csak írkál a levegõbe, tudományos alap nélkül. Mindenki leírja a jó vagy rossz tapasztalatát és kész. Én szeretem a 90 napos diétát, nálam használ. És be tudom tartani, sõt, jó érzés, hogy van egyfajta rendszer az étkezési szokásomban. Ha nem lenne ez a renszer, most a mekiben ülnék, vagy épp este a bariközt zabálnék big-mac-et, és szerintem az egészségtelenebb, pláne hízáshoz vezet. Szóval most mit akarsz elérni, még mindig nem értem...Ki akarod húzni az emberekbõl, hogy vacak ez a diéta?

Most mivan? Hogy 2009 óta már rájöttek az itteni fórumozók, hogy a diéta vacak? Figyelj, egy témával kapcsolatban a felkészülés és tájékozottság terén a gyakorikérdések.hu oldal ismerete nem mérvadó. Itt mindenki csak írkál a levegõbe, tudományos alap nélkül. Mindenki leírja a jó vagy rossz tapasztalatát és kész. Én szeretem a 90 napos diétát, nálam használ. És be tudom tartani, sõt, jó érzés, hogy van egyfajta rendszer az étkezési szokásomban. Ha nem lenne ez a renszer, most a mekiben ülnék, vagy épp este a bariközt zabálnék big-mac-et, és szerintem az egészségtelenebb, pláne hízáshoz vezet. Szóval most mit akarsz elérni, még mindig nem értem...Ki akarod húzni az emberekbõl, hogy vacak ez a diéta?
Én 28kg fogytam tõle, a vérnyomás csökkentõ gyógyszerem a multé, szerintem tuti diéta...1 éve tartom a súlyom...
...szart sem ér?
...bár hülyeségnek tartom, 2 munkatársam is tizenvalahány kilót dobott le ezzel az áltudományos módszerrel? ;)
Baromira nem értem miért is írtad ki ezt a kérdést?Mert ez a diéta nagyon jó, sõt orvostanhallgatóként a sogórom még tanulta is, hogy a szétválasztás igenis jót tesz a gyomornak...Nekem is bevált ez a diéta, mint megannyi olyan embernek aki képes betartani, mindenki aki mást állít valószínüleg képtelen tartani, és irigy másokra...Ez a diéta tuti, csak oda kell figyelni...
látom azért az önbizalom megvan :D egyébként igen, a 90 napos f.s, ezt csak az nem vallja be, aki képtelen arra, hogy 1 órát utánaolvasson az emberi test mûködésének. Tudod, manapság az kell az embernek, hogy odarakjanak mindent az orra elé: tessék nesze, ezt szedd be, ezeket edd és majd lefogysz. Nincs erõfeszítés, és nincs felelõsség ha nem válik be, mert nem én néztem utána, hanem kaptam. Így az a hibás, aki terjeszti a hülyeséget. Óóó én olyan anyával éltem együtt 20 évet, akinek az év 350 napját fogyókúra tette ki. Rossz volt neki, jó volt nekem, hogy mivel õ már "letesztelte" az összes módszert, nekem nem kellett azokkal kísérleteznem. Egybõl csinálhattam értelmesen, mikor szükségem lett rá. De az emberi természet nagyon furcsa. Ott van anyám, aki látja rajtam, hogy melyik az a módszer, amivel hétrõl hétre olvadnak le rólam a kilók. Ehhez hozzájön az a f.szság is, hogy meghallgatta az "elméletet". És most jön az aduász: BIOLÓGIAtanár, vagyis emelt szintû érettségire készít fel több 100 gyereket évente. Ennek ellenére legyintett az egészre és folytatta tovább a 90 napját. Most mondjam erre, hogy LOL? akkor mit várunk az átlag embertõl, ha még õt se lehetett meggyõzni?
A kérdező hozzászólása: lehet, csak írd ide. megvolt a napi ego-injekcióm: haver kitöltetett velem egy IQ tesztet.. :D
kérdést miért nem lehet lájkolni? :D
a 90 napos diéta nem diéta hanem fogyókúrának nevezett szemét önrombolás aminek semmi köze az egészséges fizikum felépítéséhez. Ha meg jó koca vagy és úgy csinálod a véfére úgy lekatabolizász hogy úgy nézel majd ki mint 1 teleszart zokni, hogy Bunny kifejezésével éljek.
A kérdező hozzászólása: mindent elismerek! jah O_O ó, igen, csak én vagyok. és nem megy a fórum itthagyás, mert közben látom az értelmet felcsillanni 1-1 segítséget kérõ hozzászólásban, s ez örömet hoz a szívembe.. bah! majdnem.
Jajj csak most látom, hogy te vagy az Aczél. Már értem (:
Nagyon unatkozol kérdezõ? ((:
A kérdező hozzászólása: áh bix, írtam másik topicban, én asszem kiszállok.. nem teljesen persze, mert itt vagytok ti is, de elég baromkodás volt. rá kell fókuszálni az edzésre, mert elmúlnak az arany éveim.. nyuszi, egs. a grillcsirkéhez, bár a hétvégén nekem is volt rendes kajám! :) puszi a hasatokra, itt vagy inkább a h4xor fórumon találkozunk!
fél kiló túró betöltve, popcorn így edzés után kicsit kevés lenne, de kíváncsi vagyok a válaszokra:D aczél meg for president ofkorsz :D
Aczél, nem hiszem el hogy ezt így összeszámoltad :D Egyébként igazad van (mégszéphogy). Én szombaton találkoztam a 6 éve nem látott félnõvéreimmel. Jó volt nagyon, azt leszámítva hogy fél órán keresztül beszélgettek a 90 naposról, hogy nekik most gyümölcsnapjuk van és ezért nem esznek velem grillcsirkét az étteremben.. nem szóltam semmit, nehéz volt kibírni, de látszott hogy nem lehet õket meggyõzni. Én csak azt nem értem, hogy egyáltalán hogy lehet eladni egy ekkora baromságot.
Hát elég szomorú, hogy az embereknek a 90 napos kell ahhoz, hogy ne zabáljanak hamburgert a Mekiben.
A kérdező hozzászólása: több ezer külön kérdés van errõl, ahol LEHET az egészségtelenségérõl beszélni, és az oldal többi kategóriájával együtt (egészség, sport, fogyókúra) több 10 000 kérdés, ahol ki lehet fejteni mit jelent a fogyás, mi a minõségi éhezés stb. gratulálok a fogyásodhoz, kérlek azonban itt ne késztess senkit ilyen jellegû válasz megírására, ezt a kérdést nem a "kúra" minõsítése végett tettem fel. köszönöm!
A kérdező hozzászólása: ba.szki, még le sem írtam a lényeget! :D mentek a zöld kezek.
A kérdező hozzászólása: nem várunk semmit. én a magam részérõl úgy vagyok vele, hogy (a látszat ellenére) még az általam legmesszebb elküldött fogyózót is tisztelem, és a magam részérõl elfogadom amit csinál. nem mindenkinek az egészsége a fontos, és felnõtt embereket amúgy sem feltétlen kéne megváltoztatni. csak érdekeltek, mert elvileg az egészségük miatt fogynak, és ez már ellentmondásos azzal, hogy nem az egészségük érdekli õket. de mondjuk kimondottan zavart az egyértelmû primitívségük.

16 éves vagyok, 166 cm és 70 kg. elszeretném kezdeni a 90 napos diétát. Mennyi kg-ot dobhatok le? Első nap ugye a fehérje nap, mit ajánlotok enni?

Legjobb válasz: Én mint testépítõ egyáltalán NEM ajánlom a 90 napos diétát! szénhidrát: 2-3g / testsúlykilógramm, fehérje 1,7-2 g/ testsúlykilógramm, napi 6 étkezés délután 4 után zéró szénhidrát, csak zöldség és fehérje. Tehát kezdésnek a ch beviteled kb 160g legyen naponta és legalább 90g fehérje! ch-ban gazdag ételek: rizs, krumpli, tk kenyér, zabpehely, durumtészta, fehérjében: sovány húsok, tojás, túró, hüvelyesek. Az lesz a jó diéta ha heti max 1 kg megy le rólad! Ha több akkor akkor emeld a ch-t 20g-al, ha pedig kevesebb akkor csökkentsd 20 g-al. Diéta alatt gyümölcsöt, cukrot, zsíros kajákat, péksütiket NEM ehetsz! Vitaminbeviteled zöldségekkel pótold! Pl brokkoli turmix, párolt zöldségek. Mozgás: heti 3x bontott izomcsoportos súlyzós edzés: hétfõ: tricepsz, mell, szerda hát bicepsz, péntek váll-láb. Továbbá heti 3-4x alacsony pulzusszámú folyamatos mozgás ami nem kevesebb mint 40-60 perc! Pl enyhe futás, kerékpározás, hosszú nagy séták..stb Röviden ennyi!

Én mint testépítõ egyáltalán NEM ajánlom a 90 napos diétát! szénhidrát: 2-3g / testsúlykilógramm, fehérje 1, 7-2 g/ testsúlykilógramm, napi 6 étkezés délután 4 után zéró szénhidrát, csak zöldség és fehérje. Tehát kezdésnek a ch beviteled kb 160g legyen naponta és legalább 90g fehérje! ch-ban gazdag ételek: rizs, krumpli, tk kenyér, zabpehely, durumtészta, fehérjében: sovány húsok, tojás, túró, hüvelyesek. Az lesz a jó diéta ha heti max 1 kg megy le rólad! Ha több akkor akkor emeld a ch-t 20g-al, ha pedig kevesebb akkor csökkentsd 20 g-al. Diéta alatt gyümölcsöt, cukrot, zsíros kajákat, péksütiket NEM ehetsz! Vitaminbeviteled zöldségekkel pótold! Pl brokkoli turmix, párolt zöldségek. Mozgás: heti 3x bontott izomcsoportos súlyzós edzés: hétfõ: tricepsz, mell, szerda hát bicepsz, péntek váll-láb. Továbbá heti 3-4x alacsony pulzusszámú folyamatos mozgás ami nem kevesebb mint 40-60 perc! Pl enyhe futás, kerékpározás, hosszú nagy séták..stb Röviden ennyi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megfogadom tanácsod :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!