Találatok a következő kifejezésre: 90 napos csinálom (50 db)

Aki csak ócsárolni tudja a 90 napos fogyókúrát, az miért olvasgatja? Nem nyitnátok magatoknak egy másik fórumot " miért ne csináld a 90 napos fogyit" címmel? . Ha valki elhatározta magát már az is egy lépés előre. Tartsuk ezt tiszteletben.

Legjobb válasz: Egyébként amibõl a 90 napos kiindult az nem olyan nagy hülyeség, és azt tényleg orvosok találták ki. Ez úgy nézett ki hogy EGY NAPON BELÜL kell szétválogatni a kajákat nem egy héten belül. Abban a formában jó is meg egészséges is, de ebben a "90 napos"-nak nevezett formában minden csak nem egészséges. Így már érthetõ mi a kifogása ellene sokaknak? Nem azért fikázzák mert jólesik, hanem mert úgy rossz ahogy van és csak titeket próbálnak megkímélni tõle. Tegyük fel, hogy füvezel. Ha azt mondom, hogy ne füvezz akkor is meg fogsz sértõdni, mert mondjuk szerinted jó én meg tudom, hogy nem és le akarlak beszélni? Ilyen ez is. Te azt hiszed jó, én meg tudom, hogy nem és ezért szólok, nem fikázás képpen.

Jól mondták az elõttem szólók. Ment a zöld pacsi nekik! Ez a 90 napos idiótaság ez fogyatékosoknak lett kitalálva, hogy testmozogni ne kelljen még véletlenül se, és rá lehessen kenni a szart a genetikára, hogy õk amiatt kövérek, nem a több tonna gyorskajától amit bezabálnak... Nevetséges ostobaság, akinek van esze, elkerüli a 90 napos baromságot.
Egyetértek az elõttem szólókkal, a 90 napos kreténség egy mûködésképtelen szar. És az is marad, vitának helye nincs.
Kedves utolsó válaszadó! Te nem tudod megemészteni mondjuk, a csirkét a rizzsel?
Egyébként amibõl a 90 napos kiindult az nem olyan nagy hülyeség, és azt tényleg orvosok találták ki. Ez úgy nézett ki hogy EGY NAPON BELÜL kell szétválogatni a kajákat nem egy héten belül. Abban a formában jó is meg egészséges is, de ebben a "90 napos"-nak nevezett formában minden csak nem egészséges. Így már érthetõ mi a kifogása ellene sokaknak? Nem azért fikázzák mert jólesik, hanem mert úgy rossz ahogy van és csak titeket próbálnak megkímélni tõle. Tegyük fel, hogy füvezel. Ha azt mondom, hogy ne füvezz akkor is meg fogsz sértõdni, mert mondjuk szerinted jó én meg tudom, hogy nem és le akarlak beszélni? Ilyen ez is. Te azt hiszed jó, én meg tudom, hogy nem és ezért szólok, nem fikázás képpen.
Jogod van ahhoz is, hogy a sínekre hajtsd a fejedet, meg hogy belenyúlj a fortyogó ónkádba, meg leléphetsz az autó elé a busz mögül, meg beleugorhatsz a Dunába is, de a társadalom azért jött létre, mert az emberek együttélésébõl az a nyilvánvaló elõnyöd származik, hogy nem kell mindent újra megtanulnod, végigbukdácsolva a kudarcokat, hanem embertársad MEGKÉRDEZÉSÉVEL esetleg rájöhetsz arra, hogy ha ezt csinálom, az jó, ha azt csinálom, az NEM jó, és nem azért mondja a másik, hogy megszivasson, hanem mert nem akarja, hogy a sikertelenségét a másik újraélje! Mivel a 90 napos diéta bizonyítottan NEM JÓ, ezért nem értem mit is kéne benne tiszteletben tartani?
Az öngyilkossághoz is erõ és elhatározás kell mégsem ajánlják mert nem egészséges...
Azért olvasagtja, mert mindenki azt olvas és tesz amit akar, és olyan dologgal kapcsolatban is amit utál. VAgy ellene van. Kiváncsi is joga is van hozzá. Ezért.
Azért, mert nagyon ráérnek. Én nem töltöm olyannal az idõm, ami nem érdekel. Szerintem meg akarják mondani a frankót. Ne foglalkozz velük.
A kérdező hozzászólása: Kedves szaktanácsadók! Azt kellene tiszteletben tartani, hogy valaki elhatározásra jutott és belefogott valamibe amihez akarat és kitartás kell.Nem kevés! Érthetõ?
Én is minden nap eszek mindent: csirke - fehérje, rizs- ch, lenmagolaj-zsír, multivitamin - vitamin.. lazán meg lehet emésztei sõt.. 1000szer könnyebben mint a "nóórmális" kaját. Errõl ennyit.
Jogosan ócsárolják a 90 napos diétát - az egész egy kalap szart nem ér.
Miért fáj az neked, ha egy nyilvánvaló baromságról kijelentjük, hogy nyilvánvaló baromság? Nem bírod a kritikát??
A kérdező hozzászólása: Joga az van, csak kár fikázni másokat akiknek jogukban áll 90 naposozni.
.nekem ne mondja senki, hogy egy nap alatt minden täpanyagot bevisz a szervezetébe....minden nap ugynugy esztek feherjet, szénhidrätot...és igy toväbb....mert ez hazugsäg....mondjuk sosem zabältam egész nap mindent ami a közelemben volt... a cukor elhagyäsa meg csak pozitiv....azonban abban biztos vagyok, hogy a gyomor nem ugy van kialakulva minden kajät egyidejüleg beletuszkoljunk, es meg sem birjuk emeszteni... én pär napja csinälom ezt a diétät, na nem mintha sélybéli gondjaim lennének, de emésztésbeliek azok vannak...és ha hiszitek ha nem a gyomrom egyszer sem égett, egyszer sem fäjt, és nyugodtan alszok minden éjjel...nem mondom hogy mindent naprol napra betartok, de egyszerre csak egyféle kajät eszem, nem keverem , és megvärom amég az elözö dozis megemésztödik.... semmi gondom nincsen...semmi nem hiänyzik....fogyni még nem fogytam , de nincs is nagyon miböl....söt talän többet eszem mint azelött, és igen, rendszert hozott az életembe. és nem hiszem , hogy a szervezetnek käros lenne, az ha egy nap nem eszik mindenböl...

Egy hónapja csinálom a 90 naposat. És már többször volt gyomorfájásom. SZERINTETEK TÖNKRE IS MEHET EZZEL A GYOMROM?

olyan szúróérzés a gyomromba és utánna mintha nehéz lenne a gyomrom és leakarna szakadni. HELP!

Legjobb válasz: Le tudnád írni, hogy az elmúlt 4 napban pontosan miket ettél és milyen mennyiségben? A 90 naposra jellemzõ, hogy ha ésszel csinálja az ember, akkor nem lesz baja tõle.

Le tudnád írni, hogy az elmúlt 4 napban pontosan miket ettél és milyen mennyiségben? A 90 naposra jellemzõ, hogy ha ésszel csinálja az ember, akkor nem lesz baja tõle.
Melyik "nap" után volt gyomorfájásod? Egyébként nem a legjobb diéta. Annál sokkal jobb és egészségesebb a paleó.
Az én szervezetem egész egyszerûen nem bírta a 90 napost, amúgy is lassan emésztek, és a "fehérjenap" mindig betette a kiskaput, totál rosszul voltam, abba is hagytam a 70. nap körül. Ja, és nem is fogytam vele egyetlen dekát sem!!! A férjem viszont (aki ugyanazt ette mint én, együtt csináltuk) eddigre 4 kilót leadott, a végére meg még kettõt. Nála meg bevált, szóval biztos szervezetfüggõ is.
A kérdező hozzászólása: A gyümi nap után vagyis tegnap fehérje napom volt és ettem sajtal töltött pulyka mellet és 1-et megettem de nem gyorsan és nayon fájt a hasam de nincs összeszükülve.MA VAN KEMÉNYÍTÕ NAPOM ÉS ETTEM RIZSÁT KUKORICÁS BOSRÓSAT 3 KIS ADAGOT MOST DÉLUTÁN DE MÁR MA NEM FÁJT.csak néha elöjönnek gyomorfájások.AMUGY AZ SE
A kérdező hozzászólása: AMUGY AZ SE MIND1 HOGY MENNYIT ESZE????? TUDNÁTOK SEGITENI
Fehérjenapon egyél ennél értékesebb ételeket, ne sajttal töltött pulykamellet. Pl. reggelire ugye adott a gyümölcs, de ebédre pl. 3 fõtt tojás, egy kefir, egy kis sajtot mellé. Vagy egyél csirkét (grillezett, rántott, mindegy). Vacsorára meg megint pl. 2 fõtt tojást egy paradicsommal.

Én is csinálom a 90 napos diétát és ma tartottam a második lénapot. Most is és az elsőnél is fázom este felé? A többi napon ilyen nincs, csak a lénapon. Más problémám nincs jól érzem magam!

Legjobb válasz: Mi is néhány napja keztük újra a 90 napost. Elõtte ... kúrát csináltam.(10 napos folyadék kúra) Minden este egyre jobban fáztam. Hatodik napon már mérhetõ volt a testhõmérséklet csökkenése. Estére orvost kellett hívnunk mert fölborult a keringésem. Hirtelen vérnyomás és pulzus emelkedés. Kérlek vigyázz erre! Talán havonta egy nap nem olyan veszélyes, de azért nagyon oda kell figyelni. Elõtte a fázáson kívül semmi nem utalt problémára.

Mi is néhány napja keztük újra a 90 napost. Elõtte ... kúrát csináltam.(10 napos folyadék kúra) Minden este egyre jobban fáztam. Hatodik napon már mérhetõ volt a testhõmérséklet csökkenése. Estére orvost kellett hívnunk mert fölborult a keringésem. Hirtelen vérnyomás és pulzus emelkedés. Kérlek vigyázz erre! Talán havonta egy nap nem olyan veszélyes, de azért nagyon oda kell figyelni. Elõtte a fázáson kívül semmi nem utalt problémára.
Ez az energiahiányos állapot jele. Alapesetben a szervezet megszokja, hogy van energia utánpótlása. Ha éhezik, akkor is át tud állni "takarék üzemmódra". DE! A szervezet nem képes egyik napról a másikra váltani, ha hirtelen szinte nulla energiát viszel be, pl ilyen lénappal, akkor ahhoz nem tud elég gyorsan alklamazkodni. Ha sokáig csinálnád, akkor (relatíve) nem lenne nagy gond, beállna a takarékba, de így rettenetesen küszködik, de így, hogy egyik nap van bõven, a másik nep semmi, ezzel nem tud mit kezdeni... Azt gondolom nem kell kifejteni, hogy ez milyen nagy ostobaság, és egézségtelen. Mindemellett mégcsak nem is a zsírszövet bomlik ilyenkor, hanem az izom...
Szia! A kérdésed abszolút jogos. Én is a 90 napost csinálom, ma vagyok az 50. közepén. Mióta diétázom, állandóan fázom. Azelõtt pedig mindig melegem volt. Sokkal jobb borzongani, mint úgy érezni, vagy megsülsz. Ja, és kitartás.
A kérdező hozzászólása: Kellemesen fûtött szobában vagyok, rétegesen felöltözve. Tapasztalt már valaki hasonlót?
én utálom a hideget, inkább legyen melegen, minthogy fázzak.
A kérdező hozzászólása: Én csak a lénapokon fáztam eddig. A többi napon minden rendben van. Én ma a 44. napnál tartok. Köszi. Neked is kitartást és sok sikert kivánok!
Én tegnap csináltam eloszor és utoljára a lénapot, tobszor nem is fogom.Éjjel alig tudtam aludni az éhségtol, reggel meg fájt a gyomrom.Szerintem, ha valaki rendesen betartja a diétát, a kajálást nem viszi túlzásba, az is boven elég, nem kell hozzá víznap.csak szenvedés.
A kérdező hozzászólása: Bocs nem kérdezem, hanem közlöm, hogy fázom!
Nem tudom, én kicsit kómás voltam este. Ekkor a legnehezebb, ezért gyorsan feküdj le:) Ja és sok teát igyál.
Látom, hogy régebbi ez a bejegyzés, de hátha kapok választ... :) Lénapon azért lehet gyümölcsöt enni reggelire, vagy még a gyümölcsöt is el kell hagyni? (Nekem holnap lesz az elsõ lénap... :) )


Hogy lehet, hogy a 90 napos diéta első hetében 4 kg-ot fogytam és azóta semmit? Be fog ez még indulni? 3 hete csinálom.

Legjobb válasz: lehet hogy mértéktelenül evett! :D ezen jót mosolyogtam. ez úgy volt leírva, mintha a 90 naposnak a racionalitás és a mértékletesség lenne az alapja :) most komolyan, olyan ember, aki annyit ért táplálkozáshoz, hogy 3 napon át szénhidrátot eszik, és csak 4 naponta teljes értékû fehérjét (mert ettõl remél fogyást), az mibõl tudná hol a mérték :D hiszen már az ételválasztásnál sem találja el a mértéket, akkor a mennyiségben miért tenné? továbbá, külön Kérdezõnek: megállt a fogyás. pontosan mekkora kalóriadeficitet is tartasz Te? alapvetõen mindegy lenne, de amikor megállt a fogyás, tehát jó eséllyel fedezed az energia igényedet (fontos lenne a tápanyag igényt is, de ez kit érdekel, a fele világ éhezik..) akkor miért is vársz fogyást? :)

lehet hogy mértéktelenül evett! :D ezen jót mosolyogtam. ez úgy volt leírva, mintha a 90 naposnak a racionalitás és a mértékletesség lenne az alapja :) most komolyan, olyan ember, aki annyit ért táplálkozáshoz, hogy 3 napon át szénhidrátot eszik, és csak 4 naponta teljes értékû fehérjét (mert ettõl remél fogyást), az mibõl tudná hol a mérték :D hiszen már az ételválasztásnál sem találja el a mértéket, akkor a mennyiségben miért tenné? továbbá, külön Kérdezõnek: megállt a fogyás. pontosan mekkora kalóriadeficitet is tartasz Te? alapvetõen mindegy lenne, de amikor megállt a fogyás, tehát jó eséllyel fedezed az energia igényedet (fontos lenne a tápanyag igényt is, de ez kit érdekel, a fele világ éhezik..) akkor miért is vársz fogyást? :)
A kérdező hozzászólása: :) ) Köszi! Aranyos vagy! És gratulálok a kitartásodhoz! Nagyon ügyes vagy! Most gondolkodom a Norbi féle módszeren....:)
Én végigcsináltam egy nyár alatt a 90 napos diétából közel 70 napot. Mellette eljártam naponta futni-biciklizni. Letekertem 25 km-t és futottam még mellé 5-8 km-t naponta. Mozgás nélkül nem lehet fogyni! Fölösleges is kínlódni vele. Minden alapja a mozgás. Így leadtam a 116kg- omból 22kg-ot, és most vagyok 94kg. Az evéssel meg úgy voltam, hogy a nem szénhidrát napon is fogyasztottam szénhidrátot, de csakis reggelente és csakis keveset (max. egy zsemlét). Amikor a gyümölcsnap jött, akkor meg megetem a gyümölcs mellett egy-két tányér zöldséglevest is. Kalóriában az iszonyat kevés. Írták azt is a könyvben, hogy zöldségek-húsok mellé kerüljük a kecsapot a majonézt mustárt és hasonló kenceficéket, de szerintem ponthogy kellenek, mert kecsappal mindent le lehet nyelni, még az íztelen szétfoszlós pároltzöldségeket is , amiket simán kínlódás lenne lenyelni, legalábbois nekem. Szóval a léyneg a TESTMOZGÁS, ha most konkrétan nem is tudok ajánlani a kocogáson a biciklizésen és az úszáson kívül semmi mást, de ez a lényeg. A kilók figyelését meg felejtsd el. Minél tovább csiálod, annál inkább változik a szervezeted, könnyebül meg az életed, és változik a közérzeted. Én csak az elsõ egy-két hétben figyeltem a mérleget, utána mikor megszoktam az életmódváltást rásem hederítettem a mérlegre, csak nyár végén álltam rá, és akkor nagyon elcsodálkoztam a -22 kilón. Persze közben voltak azért árulkoó jelek, mintpéldául az, hogy nem találtam a tokám, mert elõtte tökömig ért a tokám, meg hogy nem szenvedtem tükörtojás szoindrómában már, magyarán nem csak tükörben láttam a himbilimbit. Amúgy meg tesitanár-doki tud ajánlani kismamáknak is edzésfajtákat, amiket elvégeznek.Biztos van edzõ-tesitanár-doki ismerõsötök.Tõlük érdeklõdjetek.
A kérdező hozzászólása: És szívesen venném, ha valamilyen mozgásformát is javasolnál, amit itthon végezhetek a 6 hónapos babám mellet.(eljárni nem tudok, nincs is ilyen lehetõség, de ha lenne sem tudnám kivel itthon hagyni a picit)
A kérdező hozzászólása: Értem, kedves Aczél! A fogyás lenne a cél... És mit ajánlanál? Ami mellett nem éhezek? Nem vagyok amúgy nagy zabáló, csak szeretem az ízeket :)
Mindig a legelegén megy le a legtöbb, mert kiürül aszervezeted. Be fog indulni, ne aggódj, de heti 4 kilóra már ne számíts
A kérdező hozzászólása: Nekem egyébként nem kínlódás ez. Legalább van valami menete, hogy melyik nap mit fõzzek :)
A kérdező hozzászólása: És mindent betartottál? LEhet hogy mértéktelenül ettél? Végigcsináltad? Meg attól is függ, hány kiló plusz van rajtad.
én az egész kínlódás alatt 3kg-ot adtam le, meg sem érte
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi. Nem adom fel.
Azért adtál le az elsõ héten 4 kg-ot, mert az elsõ ami lemegy az többnyire víz és kismértékben zsír!!!!! A többi már nehezebb, mert ha tovább csinálod, akkor égeti el a szervezeted a zsírt! De diéta mellé mindig nagyon fontos a testmozgás!!!!! Futás, bicikli, torna vagy bármi sport ami heti 3-4 alkalommal tudsz csinálni napi min 30 perc!!! Kitartás!!!!

Ha csinalom a 90 napos dietat eredmenyes lesz ugy is, hogy futas helyett minden nap biciklizek lenduletes, folyamatos tempoban? (nem feltetlenul gyorsan. ) Mit tudok tenni a belso comb fogyasztasa es elonyos (nem tul izmos) formalasa erdekeben?

168 cm es 58 kg vagyok. Tudom a futas (elvileg) a legjobb mozgas a fogyasra, de nekem nem jon be. Egyszeruen nem ott fogyaszt ahol kene. A kulso combom szep, es a vadlim is, es csak azt fogyasztja/formalja. Nekem viszont a belso combomon vannak a szirparnak es nem tudok toluk megszabadulni. Nem tudtok veletlenul valami jo gyakorlatot ra, ami nem izmosit, nem vastagitja, hanem vekonyitja? Nagyon zavar, hogy kb 10 cm-en osszeer a combom de tulzottan. Kenyelmetlen es nem esztetikus.

Legjobb válasz: A 90napos diétáról megvan a (negatív) véleményem, de a mozgás részéhez szívesen fûzök dolgokat, hátha segít. Ha jól értem, szálkásítani szeretnél, azaz eddig szerzett izom megtartása mellett zsírt leépíteni. Ennek örülni fogsz: a futás nem jó. Neked valamilyen folyamatos, monoton, hosszan tartó terhelés kell, például a biciklizés, ahogy írtad. Vagy a séta. (ekkor a szervezetednek van ideje átállni a zsírbontásra: aerob mozgás) Én így csinálnám: heti 4-5× 30-40 perc séta vagy biciklizés reggeli elõtt valami nyugis helyen. Lájtosan, ne legyen intenzív. Nem tudom, ez hogy passzol a 90 napos csodához. viszont van egy rossz hírem: olyan, hogy helyi zsírégetés, csak a mesében létezik.

A 90napos diétáról megvan a (negatív) véleményem, de a mozgás részéhez szívesen fûzök dolgokat, hátha segít. Ha jól értem, szálkásítani szeretnél, azaz eddig szerzett izom megtartása mellett zsírt leépíteni. Ennek örülni fogsz: a futás nem jó. Neked valamilyen folyamatos, monoton, hosszan tartó terhelés kell, például a biciklizés, ahogy írtad. Vagy a séta. (ekkor a szervezetednek van ideje átállni a zsírbontásra: aerob mozgás) Én így csinálnám: heti 4-5× 30-40 perc séta vagy biciklizés reggeli elõtt valami nyugis helyen. Lájtosan, ne legyen intenzív. Nem tudom, ez hogy passzol a 90 napos csodához. viszont van egy rossz hírem: olyan, hogy helyi zsírégetés, csak a mesében létezik.
elsõ válaszoló: de olyan, hogy egy bizonyos területet formáljon, lehetséges adott gyakorlatokkal Kedves kérdezõ! Én is 90 napozok(immár másodszor), magában az elvben nem hiszek, de ez nem hit kérdése, hanem még az olyan gyengébb akaratúaknak is segít, mint én, mert betartat egy megszabott étrendet. (mellesleg orvos javasolta, szóval ennyit errõl) Szerintem húsnapon és szénhidrátnapon elég akarerõd és energiád van, hogy mozogj, én is ilyenkor élénkülök fel. Ha nem is minden nap, de azért törekszem arra, hogy mozogjak, saját gyakorlatsorokat állítok össze. Karácsonykor vettem egy Leg Magicet, valami istenien formázza a combokat(belsõ combokat is). Amúgy a formálásra vannak gyakorlatok, keress rá, guglin kidob pár jó találatot, csak én utálom a gyakorlatokat, azért nem csinálom. Szóval szerintem jó ötlet a bicajozás, rengeteg kalóriát égetsz vele, és még szabad levegõn is vagy. Ugyanilyen jó alternatíva az úszás, vagy a görkori(ha már fõleg a lábaiddal vannak bajok). Ezek elõtt érdemes bemelegíteni egy fél óra tornával, egy kis zsírégetõ krémet is bevehetsz mellette, és utána menni úszni/bicajozni/görkorizni. Az uccsó problémádra: Ha háttal feküdsz, lábak felhúzva talpra, és a fenekeddel együtt emled a lábadat is, és a fenekedet emelgeted, egy idõ után érezni fogod ahogy ott feszül, arra az izomcsoporta hat.

Segítene valaki én is elkezdtem a 90 napos diétát már 13 napja csinálom és az a kérdésem hogy rizst ehetek keményitönapon? Mert valaki azt mondja szénhidrát valaki meg azt hogy keményitö, ja és a tarhonya hová tartozik?

Legjobb válasz: én nem vagyok a 90 napos híve..de a rizst azt keményítõ napon edd.akkor ehetsz ilyeneket: Bármilyen zöldségféle (bab, borsó, zöldbab, lencse, sárgarépa, burgonya) szénhidrát napon pedig a tészták, sütemények édességek.

én nem vagyok a 90 napos híve..de a rizst azt keményítõ napon edd.akkor ehetsz ilyeneket: Bármilyen zöldségféle (bab, borsó, zöldbab, lencse, sárgarépa, burgonya) szénhidrát napon pedig a tészták, sütemények édességek.
Rizs: keményítõ napon Tarhonya: szánhidrát (mivel tészta)

Létezik az, hogy 3 napja csinálom a 90 napos diétát, 1 hete sportolok, és már 3 kg leugrott rólam? Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan beindul! Ez így is marad?

Legjobb válasz: hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)

hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)
Létezik, valószínû hogy sok víz volt a szervezetedben.Amíg ez ürül, addig sokat le lehet dobni, utána lesz kicsit lassúbb.De az már biztosan zsírból megy.
Ez a 3 kg a lecsökkent gyomor és béltartalom, meg a kiürített víz lehet. De ezután is megyegetnek lefelé, csak lassabban a kilók.

90 napos diéta csak akkor hatásos ha 90 napig csinálom?

Ha pl csak 30 napig tartom be az ér vmit? L/174/64, max 5 kilót szeretnék fogyni

Legjobb válasz: én nyolc kilót fogytam vele, igaz hogy én kicsit tovább csináltam, de szerintem bármeddig csinálhatod.:)

én nyolc kilót fogytam vele, igaz hogy én kicsit tovább csináltam, de szerintem bármeddig csinálhatod.:)
Nem, a 89. nap éjjelén történik meg a csoda.
Zöldségeket és húsokat kell enni. Ez elég megvalósítható diéta?
Sehogyse hatásos, emrt egy orbitális baromság! Ha úgyis csak 5 kilót akarsz fogyni, miért nem próbálsz ki egy normális étrendet?( Hús, zöldség, gyümölcs)??
Kamu kérdés? :D
Valójában akkor se.
A kérdező hozzászólása: És tudnátok valami diétát ajánlani? Tudom, hogy tele van vele a net, de nekem valahogy egyik sem válik be. Egész nap rosszul vagyok, lent van a vércukorszintem, de ha 2-3 óránként eszem vmit akkor meg nem fogyok semmit :/ Azért gondoltam ezt a 90 naposat, mert egy félét ennék és azt könnyebben lebontja vagy nem tudom.... :/
Csinálj paleo diétát, kevesebb szénhidráttal, mint általában ennél.

Én már 31 napja csinálom a 90 napost 114 kg-al kezdtem most vagyok 106 kg remélem még fogyhatok többet is mert rám férne. Csökkentsem a kaja adagomat?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy kellene, mert mivel rajtad sok a felesleg, van mibõl leadnia:-)a szervezetnek,még fogyni fogsz úgy is. Kb sztem annyi kiló jön le majd róllad a 90 nap alatt, ami a testmagasságodnak ideális testsúly.

Nem hiszem, hogy kellene, mert mivel rajtad sok a felesleg, van mibõl leadnia:-)a szervezetnek, még fogyni fogsz úgy is. Kb sztem annyi kiló jön le majd róllad a 90 nap alatt, ami a testmagasságodnak ideális testsúly.
Egy hónap alatt 8 kiló kevés neked? Az egészséges fogyás mértéke az okosak szerint: a testsúly max. 1%-a hetente, te így is túllépted. Ilyen fogyásnál még nem éri sokk a szervezetet. Csak így tovább :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Nem fontos csökkenteni a kaja adagot, csak arra figyelj, hogy például keményítõ napon ne sültkrumplit egyél, hanem mondjk burgonyapürét, mert az egészségesebb, és kevesebb kalória van benne! Sok sikert a diétához!

Ma kezdtem neki a 90 naposnak. Reggelire ettem egy narancsot és egy banánt. Délre főtt tojást kis sajtal és egy pohár tejjel. Estére ugyanez csak kevesebb, jól csinálom?

Legjobb válasz: Mindig ugyanazt egyél reggelire is, mint amit délben és este. Este 6 után, ha nem gond, ne egyél. De ha nem bírod ki, mindig ugyanazt egyél. Pl. ha reggel tojást eszel, akkor próbáld meg, hogy délben is azt eszel. De nem fontos, hogy tojás legyen. Fehérje napon ehetsz tojást, húst, sajtot, tejfölt. Gyümölcsöt csak gyümölcs napon egyél, amennyi beléd fér. Ha éppen gyümölcsöt reggelizel minden nap, nem olyan nagy baj, de ha fehérje nap van, akkor inkább egyél fehérjét, és ne gyümölcsöt. Ha letelik a 90

Nem! Nem csinalod jol! 90 napos dieta, egy nagy szar! Meg az osszes N ideig tarto dieta. Gondolj bele, 3 honapig jo kajat eszel, es lefogysz olyan sulyra ami passzol a korodhoz nemedhez magassagodhoz. 90 nap leteltevel, hogy lefogytal X kg-t, elkezded ujra enni az eddigi kajaidat, es fehizol megint... Barmit lehet enni amit megkivansz, csak nem tonnaszamra... ennyi. S.
Mindig ugyanazt egyél reggelire is, mint amit délben és este. Este 6 után, ha nem gond, ne egyél. De ha nem bírod ki, mindig ugyanazt egyél. Pl. ha reggel tojást eszel, akkor próbáld meg, hogy délben is azt eszel. De nem fontos, hogy tojás legyen. Fehérje napon ehetsz tojást, húst, sajtot, tejfölt. Gyümölcsöt csak gyümölcs napon egyél, amennyi beléd fér. Ha éppen gyümölcsöt reggelizel minden nap, nem olyan nagy baj, de ha fehérje nap van, akkor inkább egyél fehérjét, és ne gyümölcsöt. Ha letelik a 90
Tedd azt, amit jónak látsz. Már több válaszomban kifejtettem hol járj utána a 90 napos diéta lényegének. Ez egy fórum, tehát jogunk van a vélemény nyilvánításhoz, én azonban nem hiszek mindenkinek, szerintem fontos, hogy alaposan utána nézz ott, ahol ezt a legjobban tudják. Nekem mûködik, mert mindent betartok, amit kell. Ja! és nem éhezem egyáltalán, mint az általános fogyókúráknál más emberek.
A kérdező hozzászólása: egyik azt írja egyrk gyümölcsöt másik hogy ne..
Bocs. Az elõbb véletlenül elküldtem egy félbehagyott levelet, most folytatom. Tehát, ha letelik a 90 nap, akkor 90 napig reggelizz gyümölcsöt. A legbiztosabb, ha megnézet a Mindmegette. hu weboldalt, ott mindent megtalálsz, amit errõl a diétáról tudni kell.
A kérdező hozzászólása: de hát aúgy írja h reggelire mindgig gyümölcs. akkor mit reggelizzek?
Tavaly 70 napig csináltam a 90 napos diétát, 70 nap alatt 6 kg-ot fogytam. Szerintem ez jó eredmény, ahhoz képest, hogy nem csináltam végig. Most három hete csinálom (szeretném végig csinálni), és már 4 kg-ot fogytam. Mivel a szétválasztás a lényeg ennél a diétánál, így a javaslatom a következõ: A gyümölcsöt csak gyümölcsnapon egyed. Amennyi beléd fér, de csak ezen a napon. Fõtt tojást és sajtot csak fehérje napon egyél. Nézz utána a 90 napos diéta oldalon. Én soha nem keverem a napokat, mindig úgy csinálom, ahogy elõ van írva. Így érsz el látványos eredményt. Tornázni is kell mellette, de nem megerõltetõ gyakorlatokat. Ennek is utána tudsz nézni a honlapon. Amiért szét kell választani (egészségügyben dolgozom, utána kérdeztem az orvosoktól, de a honlap is alátámasztja): különféle ételek emésztésekor, különféle emésztõ enzimek keletkeznek a gyomorban. Ezért nem jó, ha gyümölcsöt eszel reggelire, estére fõtt tojást, sajtot és tejet iszol. A gyümölcsöt gyümölcs napon egyed, a tejet, sajtot, tojást, pedig fehérje napon. Remélem tudtam segíteni.
Figyelj, a diéta mûködik. Csak néhány jó tanács: - a gyümölcsöket ne keverd, vagyis vagy 2 banán, vagy 2 narancs. - ebédre egyél egy jó tányérnyit, és este annak a felényit... Tudod mit, ha bõvebben érdekel, küldj egy mail címet.
Istenem miért nem mész egy órát kocogni minden nap, e´s eszel egészse´gesebben.Töb zöldség gyümi, fehér hús.Napi 20 perc torna, és már szép is leszel.Ráada´sul fogyni fogsz pár napon belül, ami tartós lessz, nem úgy mint ez a buta sanyargatás.
pesze, jól csinálod. Szerintem délben ehetsz 4 tojást simán+ sajtot is, vacsira meg hármat. A lényeg, hogy ne egyél hozzá szénhidrátot. Ha éhesnek érzed magad, zöldséget bármikor ehetsz! És igyál sok folyadékot, olyat, amiben nincs cukor!
én nem vagyok ennek a diétának a híve, de szerintem ez korrekt, kicsit ehetnél többet is.
A kérdező hozzászólása: segítsetek kéérlek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!