Találatok a következő kifejezésre: 9. hetesen, látszik (10 db)

Szia elvileg a mensi szerint most vagy a 9 hétben de az ultrahang szerint meg a tizedik hétben jársz .
A kérdező hozzászólása: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html eszerint 8 hét 3 napos vagyok, akkor hogy lehet 9?? a mérete szerint tudom, hogy 10 hetes
Emiatt ne aggódj! Én most vagyok a 15. hétben, de 10 hetesen már egy 12hetes babónak feleltünk meg! Nekem már a 13. héten megmondták, hogy fiú, igaz még nem 100%ra, csak 80%. Nekem mindenki annyit mondott, hogy jó nagy baba lesz! :) Sok sikert!
Én a babaszoba.hu a néztem az az oldal mindig azt a hetet irja amelyikben éppen jársz azért irtam 9 de ezt még nem töltötted be :) )) Remélem tudtam segiteni elsö válaszolo voltam:) )))
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat. remélem kisfiú lesz, sokan mondták már, hogy azok minidg nagyobbak. elvileg mi úgy is csináltuk.hogy az legyen.

9 hetesen keményedik a hasam, és már látszik is a pocakom. Nem korai ez?

Estére már nagyon kemény a pocakom, és már láthatóan n?tt. Más is volt már így?

Legjobb válasz: Igen. Én most vagyok 10 hetes, és látszik a pocak. Valószínû, hogy nem a baba, hanem csak felpuffadtam, de a nadrágjaim már nagyon szûkek, nagyobbat kell vennem. Szóval lehet, hogy korai, de nem vagy egyedül. :)

Igen. Én most vagyok 10 hetes, és látszik a pocak. Valószínû, hogy nem a baba, hanem csak felpuffadtam, de a nadrágjaim már nagyon szûkek, nagyobbat kell vennem. Szóval lehet, hogy korai, de nem vagy egyedül. :)
Nekem is látszott ilyenkor, de ez még csak puffadás...4 5 hósan már úgy néztem ki mint aki szülni megy!Az alaptestalkatom vékony, talán ezért...Ha nagy pocid is lesz, gyorsan visszamegy ne izgulj:) )
én is 10 hetes leszek holnap és akkora hasam van mint az elsõ babánál a 25. hétben. a méhünk is nõ a baba hiába csak 4cm körüli de a méh már egy nagyobb grapefruit nagyságú. természetesen a belek felpuffadása is közre játszik, de akinek 2. terhesség az ne is csodálkozzon, hiszen a hasizmok már nem a régiek és nem tartják vissza feszesen a beleket.
Nem mindegy hogy estére keményebbnek érzed a hasad vagy egész nap keményedéseid vannak. Az utóbbi nagyon nem normális ennyi idõs terhesen. Ha a második babádat várod akkor már látszódhat esetleg 9 hetesen a pocakod de ha az elsõt akkor az max puffadás. Általában a 15. héttõl lehet észrevenni igazi változást. 30hkm

9. hetesen, már látszik valami az ultrahangon?

Legjobb válasz: Hát már hogyne látszana! Lassan babaformájú lesz a babád. Látszik a szívdobogása is. Látod,ahogy mozgolódik,az egyenlõre még nagy helyén. Nagyon klassz!:) 16 hetes kismami

Hát már hogyne látszana! Lassan babaformájú lesz a babád. Látszik a szívdobogása is. Látod, ahogy mozgolódik, az egyenlõre még nagy helyén. Nagyon klassz!:) 16 hetes kismami
Én 10 hetesen mentem elöször és 3, 5 cm volt a babám! Jó babavárást!!
Elméletileg látszik, csak nekünk nem olyan egyértelmû hogy mit is láttunk a filmen.Igazából én csak egy lüktetõ kis pöttyöt véltem felfedezni. Ez alapján az orvos akár percekig is tud mesélni neked arról amit te nem is látsz.Én legalábbis így jártam.
A babád így néz ki: http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=9 És igen, ilyenkor már látszik szépen, lényeges mérete van a 2 mm-hez képest, és a szivmûködése is látszik
Szia! Nekem hüvelyi ultrahang volt a 9. héten, abszólút látszott a baba, annyira, hogy teljesen elérzékenyültem. Hasin lehet, hogy kevébé látszik.
Valószínüleg fel volt puffadva!! :-))
Biztos hogy nem látszik még 9hetesen, nekem 18hetesen kezdett el ugyahogy látszani, türelmetlen az ember, de ne félj, majd a végén meg már azt kívánod, hogy ne nõjõn tovább.
A kérdező hozzászólása: :D hm... Akkor nemtudom, hogy miért teszek ilyen vidótoda.... Becsapás... :S köszi a választ. Jah és szerintetek érdemes már elmenni a dokihoz?
már bejelentkezhetsz a dokihoz, de még két hét mulva fog valószínû érdemleges dolgot látni. A videóról meg annyit, hogy a 9 hetes magzat(embryo) még kb 3-4 cm között van..szóval kisebb mint a hüvelykullyad..tehát mi is látszódhatna belõle?? amugyis a baba olyankor még 9 hetesen a méhhel együtt a szeméremcsont mögött van és csak a 10-11.hét körül kezd a szeméremcsont fölé kerülni, akkor sem látszk, csak tapintható. Puffadás viszont lehet magyarázat, vagy eleve nagy hasa volt a videós csajnak már terhesség elõtt is.
A kérdező hozzászólása: Az lehet, vagy nem 9 hetes csajt kameráztak. Mind1most már tudod, hogy van még idõm kiélvezni az alakomat :P Tudtok valami jó korházat pesten?
En holnap toltom be a 14 hetet, de nekem meg csak a mult heten tunt el az allandoan kikandikalo csipo csontom, pedig nem vagyok sovany!...es meg most kezdek kerekedni.Viszont a baratnom is terhes es 1 idosok vagyunk, de o neki mar 8 hetesen is nagy pocija volt, igaz o duci es neki mar nem az elso baba. Dokihoz raersz 1-2 het mulva menni, es 5 hetesen voltam de csak a petezsak latszott es 1 kis potty. Gratulalok a babahoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi, ésn is neked. Engem mondjuk érdekel a kis pontom, mert arrol is kapok képet és olyan jó lesz majd késõbb visszanézi:)
Nekem most kezdett el latszodni 17 hetesen, 9 hetesen csak puffadastol nagy a hasunk!!!
Hogy látszódik-e a pocak az attól függ hanyadik terhesége.Én nekem ez a második most töltömbe a 12.hetet és akkora a hasam a kislányommal kb a 19.héten volt ekkora.De a védõnõ azt mondta, hogy a 2.-3. terheségnél elõbb látszik, hogy kerekedik a has mivel kivannak tagulva a szalagokis és a méh is.És nemcsak, hogy ellõbb látszódik, de azt mondják nagyobb is lesz a has a terheség végére a másodikal mint az elsõvel.

Hány hetesen látszik már a babó? 9 hetes vagyok, de még nem érzek semit, ez normális?

Legjobb válasz: Ó, még van idõ... Az én pocakom a 13. hét után kezdett látszódni, elõször pedig 21. héten éreztem:) Addig csak onnan tudtuk, hogy ott van, hogy mindig pisilnem kellett, és persze UH-on láttuk:)

Ó, még van idõ... Az én pocakom a 13. hét után kezdett látszódni, elõször pedig 21. héten éreztem:) Addig csak onnan tudtuk, hogy ott van, hogy mindig pisilnem kellett, és persze UH-on láttuk:)
Teljesen!! Van akinek a 17-18.hétben sem látszik. Az elsõ gyerkõcömnél még alig látaszott 17 hetesen, most a másodikkal 18 hetes vagyok, és borzasztó nagy a hasam!!! 18 hetes kismami
Én a 16. hétben vagyok, de még most is csak alig látszik a hasam!!!
alkat kérdése is hogy mikor kezd nõni a pocak, meg attól, ogy mennyire izmo a hasad. nekem 16 héttõl volt egyértelmû, hogy nem jót ettem hanem ez már a baba. 19.héten voltak az elsõ selytelmes mozgások azóta küzdünk a babával, mert hatalmasakat rúg, vagy én vagyok túl érzékeny nem tudom, de nem mindig kellemes érzés. jó babavárást. 21 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

9 hetes terhesen látszik már egy kis pocak, ez lehetséges?

Émelygés miatt sokat is eszem, mert attól jobb, de nem a fenekemre hízok hanem lett egy kis pocim. Ez most a sok kajálástól van, vagy a terhességtől? Nálatok mikor kezdett el látszódni hogy babát vártok? Ez a második terhességem.

Legjobb válasz: puffadás! 9hetesen még miniméterrõl beszélünk.ami a babát illeti..

puffadás! 9hetesen még miniméterrõl beszélünk.ami a babát illeti..
9. Hetnel ez meg csak puffadas lehet szerintem, meg akkor is, ha masodik baba.
tudom én, nekem is második babám lesz, de a baba még akkor is picike, a méh is kb lúdtojás nagyságú.... Nekem is hamar látszódott, de gondoltam h nem a gyerek látszódik még. Valóban csak puffadás, igen kora reggel is! Boldog babavárást kedves kérdezõ! 26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én is 9 hetes vagyok, a második babával, és nekem is látszik, az elsõnél nem látszott ilyen hamar.Kora reggel mikor felkelek is látszik egy kis pocak, vajon mitõl lennék, korán reggel felpuffadva.Nem csak a baba méretet kell nézni, hanem hogy másodiknál a méh már hamarabb alkalmazkodik a változásokhoz.Szóval látszódhat!!Boldog babavárást!
Igen látszódhat már ennyi idõsen. nekem is meglátszott.
Nekem is kb a 8-9. héten már nem fértem bele a nadrágjaimba, úgy tudtam hordani õket, hogy kigomboltam és felvettem egy bandázst. Hízni biztos hogy nem híztam, mert a 6. héttõl semmi nem maradt meg bennem, napi pár õszibarackon éltem a 14. hétig. De igazából ez puffadás szerintem, amit terhesség okoz... És igen, ahogy elõttem írták ezt a "pocakméretet" én is jó sokáig tartottam, bár szerintem hamar látszódott félreérthetetlenül hogy baba van a pocakomban...és hatalmas is lett a pocim :) Szóval a babától van szerintem...így vagy úgy :)
Puffadás, hízás. Nekem már 6 hetes észrevették, de az még nem a terhesség volt, csak a velejárói :)
igen elöfordul, nekem egyik barátnõm is igy volt pedig elsõ baba volt. A 9. héten már simán látszodott hogy nem csak jól lakott, aztán az 5. hónapig nem nött egy cm-t sem. A második terhessége pedig csak a 20. hét körül kezdett el látszani. Pedig ugyanolyan testalkattal indult neki a terhességnek.
en is 9 hetes vagyok es nekem is a masodik terhessegem es nekem akkora most a hasam, mint az elso terhessegemnel 14 hetesen kb. Enni nem nagyon eszek, mert hanyingerem van es hanyok :( mar 3 kg-t fogytam es reggel is ugyanakkora a hasam. Igy nem hiszem, hogy puffadastol lenne.
Szerintem ez még 2. terhességnél is csak puffadás, bár ugye azt mondják a 2. baba elõbb látszik. Tapasztalatom nincs, mert egy fiam van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ma pl egész kicsi a hasam, és a súlyom is 1 kg-mal kevesebb mint 2 napja. Biztos aznap sokat ettem, ittam. El szeretném titkolni még 1-2 hónapig a nagyszülõk elõl a dolgot, és csak akkor megmondani amikor már rendben lezajlott a genetikai UH, esetleg a nemét is tudjuk, de ha gyorsan nõ a pocakom akkor lehet hogy lebukok :)

9 hetes terhesség látszik a hason?

Lehet hogy terhes vagyok de nem biztos. Mib?l tudhatom meg hogy terhes e vagyok? Nem akarok tesztet csináltatni mert még csak 14 vagyok de igazából még sz?z. Segítsetek!

Legjobb válasz: Ha szûz vagy és nem szexeltél még akkor nem lehetsz terhes.

Ha szûz vagy és nem szexeltél még akkor nem lehetsz terhes.
Unatkozol, kedves? :) Na mindegy, azért válaszolok: 1. igen, a 9 hetes terhesség látszódhat, nem a baba, hanem a has esetleges felpuffadása miatt. A legtöbb anyukának azonban ilyenkor még nem látszik, max. õ maga érzi, hogy kényelmetlenebbek a régi nadrágok, ruhák. 2. tesztet akkor kell csinálni, ha az ember lánya gyermeket tervez, és kimaradt a menstruációja, vagy ha nem tervez, de fennáll a terhesség lehetõsége, és kimaradt a menstruációja 3. Ha nem volt fiúval szexuális kapcsolatod, akkor nem lehetsz terhes.
Nem értem mi az összefüggés az életkorod és egy a drogériában is vásárolható terhességi teszt között. Te jártál amúgy biológia órán az ált. iskolában? Csak érdeklõdöm... Tudod mit?!!IGEN 1000%, hogy terhes vagy!....
Szûz és Terhes egyszerre?azt hogy csináltad?
Teszt és/vagy doki nélkül nem fog kiderülni, max már akkor amikor tényleg nagy lesz a hasad...
Bocsánat, attól, hogy szûz, még lehet terhes(pl.ha a pasi csak a bejárathoz teszi/tette, az elõváladék, vagy az ondó így is simán bekerül)van rá pár lehetõség hogyan....
csak puffadás látszik, amugy nem látszana még. Terhességi tünetekbõl, kimaradt menstruáciobol. HA szûz vagy nem lehetsz, terhes.
Azért nem akarsz tesztet venni, mert 14 éves vagy? Ez értelmetlen. Nem fogod máshogy megtudni, max vársz pár hónapot, hátha nõl a hasad. De egyébként ha szûz vagy, hogy lehetnél már terhes????
Ha valaki szûz, akkor szûz, ha nem, akkor pedig nem. Olyan nincs, hogy félig szûz. Ha voltál együtt pasival és került spermium a hüvelyedbe, akkor lehetsz terhes. Amúgy vagy teszttel vagy orvosi vizsgálattal deríthetõ ki, hogy terhes vagy-e. És 9 hetes terhesség még nem látszik. És egy jó tanács: ha ennyire nem vagy tisztában dolgokkal, fõleg, hogy milyen következményei vannak dolgoknak, akkor még túl korai számodra a szex és inkább várj vele.
Terhességet teszt alapján tudod meg. A te korodban még nem állt be mensesed rendszeressé. Így csak a teszt marad.
1, LEHET TERHES AKKOR IS, HA MÉG SZÛZ!!! Nálunk családon belül történt, petting közben odajutott. 2, Én sem értem, hogy a korod, miért akadály egy teszt megcsinálásában... tudod, hogy hogy kell megcsinálni? 3, A hason pedig igen, csak akkor látszik, ha puffad, ami elég gyakori tünet az elsõ trimeszterben. 4, Ha ennyire nem tudsz semmit ezekrõl a dolgokról, még a pettinget is felejtsd el egy idõre, amíg nem tájékozódsz valamilyen szinten legalább!!!Remélem nem vagy terhes, mert akkor aztán szépen vagytok!. Pisilj rá egy tesztre, nehogy késõ legyen!

8-9 hetes kismamák, hogy vagytok? Hányinger, mellfeszülés van-e? Pocakotokon látszik már valami?

Legjobb válasz: ja és még annyit,hogy szívhangja volt nektek az elsõ ultrahangon?vagy mikortól volt?

A kérdező hozzászólása: ja és még annyit, hogy szívhangja volt nektek az elsõ ultrahangon?vagy mikortól volt?
nekem nem sokáig volt hányingerem 2 hétig kb és elmúlt de azt mondják hogy van akinek csak félidõnél múlik el ez minden kismamánál változó mellfeszülés volt sokáig még most is van néha a pocakom nekem már látszott de ez is alkati kérdés de általában 4. hónaptól szokott látszani nekem már az elsõ hónapba látszott a kis puklim úgy néztem ki mint aki jól lakott :) a szívhangot nekem minden UH-n nézik bár nekem fogadott dokim van /36 hkm
Szia! Ma vagyok 8+4 hetes és eddig talán kétszer volt émelygésem. Néha jobban rámjön az ehetnék de ez lehet, hogy a cigi lerakás miatt van. A melleim fájnak még most is, lassan elmúlhatna! :) Nekem esküszöm látszik valami a hasamon, mondjuk amúgy is van egy kis pocakom, de most nagyobb lett és nem tudom behúzni sem. Külsõsnek biztos úgy tünik, hogy csak meghíztam. 5+5hetesen voltam orvosnál, akkor még nem nézett szívhangot és legközelebbre csak jövõ hét hétfõre kaptam idõpontot mert szabin volt a doki. Csak remélni tudom, hogy minden rendben van. És te hogy vagy? Elsõ baba?
Szia!Én pont ma léptem be a 8ik hétbe, de eddig csak egyszer hánytam, émelygés többször is volt, de amint ettem valamit el is múlt :) Mellfeszülés a kb 6ik hétig volt folyamatosan, mostmár annyira nem fáj csak néha néha, viszont a fejem szinte minden másnap az elmúlt 1 hétben! Dokinál elõször 5+6naposan voltunk, akkor láttuk a petezsákot és benne a szikhólyagot, aztán legközelebb 7+2naposan mentünk akkor láttuk a babót és hallottuk is a szívverését, most pedig holnap megyünk dokihoz, reméljük minden rendben lesz, nagyon izgulunk :) Az én anyukám szerint már látszik a hasamon, én sem tudom behúzni, de ez lehet a puffadás is, állítólag ilyen korán még nem látszik! :) 8+1hetes km :)
Én most vagyok 8+3napos holnap megyek védõnõhöz. Dokinál 7+3napossan voltam akkor már jól látszott a szívverése. Szerencsére olyan helyzetben vagyok hogy nincs más tünetem csak a mellfeszülés. Nekem még nem látszik a hasamon igaz "most is úgy nézek ki mintha kb 4-5hónapos lennék mert akkora a pocim" úgyhogy szerintem nálam majd kb 5-6hónapossan fog majd látszani.
Én most vagyok 9hét + 1. Kb a 6. héten összeszedtem valami vírust, magas lázam volt, azóta nem vagyok túl jól. Sokkal fáradtabb vagyok, sokszor van hányingerem - szerencsére eddig még nem hánytam, rossz a számíze, hirtelen rám tör az éhség és ilyenkor ha nem eszek rögtön hányingerem lesz.. Elõzõ babával semmi tünet, úgyhogy most nehezen viselem ezt a dolgot. 7 hetesen voltam orvosnál, és akkor már volt szívhang. Legközelebb majd csak szeptember végén megyek :( addig meg a meglévõ tüneteim megnyugtatnak hogy minden rendben van odabent. Ja és pont ma volt elõször hogy a kocsiban ülve ki kellett kapcsolnom a felsõ gombot mert már nyomott, úgyhogy hazaérve elõkaptam a terhes gatyóimat. És te kedves Kérdezõ??
szia! én holnap töltöm a 10. hetet, szóval ma még 9 hetes vagyok! :) az elsõ UH-n 6 hetes és 4 naposak voltunk, még nem volt szívhang (bár mondjuk igen ósdi gépe van a dokinak!) 7 hetesen és 5 naposan ambulanciára kellett szaldni, akkor már vert a kicsi szíve! :) 9 hetes voltunk legközelebb és majd csak mához 2 hétre kell menni újra! nagyon remélem, hogy minden rendben lesz! sajnos pecsételtem többször is, szóval nagyon izgulok! émelygés van, de anynira nem bánom, csak ha egész nap tart, mert legalább érzem hogy várandós vagyok :)
jah, a cicim furcsa mód nem feszül és sajna a pocim sem látszik, elég dagi vagyok, el is kenõdöm mindig, ha eszembej ut, hogy mi van ha nem lesz szép terhes pocim... :s és te? hogy vagy ezekkel?
hááát, az utolsó mondatoddal vitatkoznom kell sajnos... :S barátunkéknál 22 éves a lányka és a 12. heti UH-n már nem volt szívhang... :( én is 23 vagyok és reménykedem a legjobbakban, fõleg, hogy már csak 2 hetet kell kihúznunk a 12. hétig :) sok sikert!

12-hetes terhes vagyok eddig minden rendben van, Augusztos elején felfázásra Cifran 500-mg-os napi kétszer kellet szedni a 10-ből 9-et szedtem, 3-hetes lehetem az ultrahangon még ekkor nem látszot a terheség . Szerintetek nem lesz baja a magzatomnak?

Már két egézséges lányom van és most 35-éves , a magzatviz vizsgálatra is rá akkarnak beszélni és nem tudom mit tegyek ojan nehéz döntenem .

Legjobb válasz: Basszus! Napi kétszeri Cifran? Többször szedtem Cifran gyógyszert, de napi 1 szemet szabad volt bevennem, és mindig ugyanazon idõben. Jó nagy dózisban kaptad egyszerre. Nem vagyok orvos, a magzatvíz vételrõl meg csak annyit, 43 éves szomszédasszonyomnak semmi baja nem volt amig nem vettek tõle magzatvizet. 4,5 hós terhes volt, és a kora miatt utalták be erre a vizsgálatra. Rá két napra elvetélt.

Basszus! Napi kétszeri Cifran? Többször szedtem Cifran gyógyszert, de napi 1 szemet szabad volt bevennem, és mindig ugyanazon idõben. Jó nagy dózisban kaptad egyszerre. Nem vagyok orvos, a magzatvíz vételrõl meg csak annyit, 43 éves szomszédasszonyomnak semmi baja nem volt amig nem vettek tõle magzatvizet. 4, 5 hós terhes volt, és a kora miatt utalták be erre a vizsgálatra. Rá két napra elvetélt.

Jan.7-én voltam 5+4 hetes, az Uh-on 10mm petezsák, 2mm szikhólyag látszik. Ma (9. ) ugyanez látszott. Nem kellett volna már nőnie? Köszönöm a segítséget!

Ma reggel barnáztam és megijedtem, ezért futottam ambulanciára, hétf?n magánban voltam és nem ua az orvos vizsgált. Mind2X hüvelyi Uh volt. Most aggódom, már holnap zárom a 6. hetet, de még nincs híre babának. Lehet hogy túlaggódom? Els? baba, meglepetés, amúgy :)

Legjobb válasz: Ha 5 hét alatt nõ 10mm-t, akkor 2 nap alatt nem fog 2mm-t nõni, mostmég ! Aztán nyugodj meg nincs baj !

Ha 5 hét alatt nõ 10mm-t, akkor 2 nap alatt nem fog 2mm-t nõni, mostmég ! Aztán nyugodj meg nincs baj !
sajnos két különbözõ uh mindig más adatot ad ki. nekem pl az volt hogy 2 nap múlva nem hogy nem nõtt a babám, de még kissebb is lett. nyugi, rendben van minden és biztos kaptál ellátást a barnázás miatt is. 6 hetesen nekem is csak petezsákom volt és azért mert késõbb volt ovum. ha neked sem 28 napos a ciklusod akkor nincs miért aggódni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy megnyugtattok! Azért nem hiszem, hogy késõbb fogant, mert közben nem találkoztunk majdnem két hétig, szóval biztos nem fiatalabb és ált. 28-30 napos volt a ciklusom. Am. csak ágynyugalmat mondtak és hogy nagyon pici a vér, nem kell aggódni.
Ha januar 7. 5+4hetes voltal, akkor ma meg csak 5+6 hetes vagy.:) Igy meg nem zarod a 6.hetet..:) Csak az 5.et.Ne aggodj!Meg kicsi, es nem no meg olyan iramban.Majd a 8.hettol kezd noni napi 1mm-ket!:) Tenyleg ne aggodj!Pihenj sokat, a hazimunkat mas vegezze(az most raer) es igyal sokat!:)
Szerintem nem kell aggódni, 5+4 hetesen nekem is pont ugyanilyen adataim voltak, rá egy hétre meg már dobogott a kis szíve :) Egyébként ha ma 5+6 hetes, akkor holnap lesz kereken 6 hetes, azaz betöltött 6. hete lesz meg, a 6. hetét zárja, és belép a 7. hétbe!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok! Sokkal nyugodtabb vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Tegnap este volt egy kb 15-20 másodperces nagyon erõs alhasi görcsöm, éles fájdalom volt, de aztán elmúlt. Ez rosszat jelent? Ti tapasztaltatok ilyet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!