Találatok a következő kifejezésre: 9. hónapban Eddig nem (5 db)

9. hónapban vagyok. Eddig nem sokat híztam, de most iszonyatos étvágyam van, főleg édeset édessel.. Mással is ez történik?

Legjobb válasz: Én az egész várandósságom alatt szinte csak édeset ennék,így a probléma ismerõs.Jó,én korábban is édesszájú voltam.Csak mindaz,amit eddig le tudtam mozodni,mostmár a hatalmas poci miatt nem megy.Így rajtam is meglátszanak a kilók,de azzal úgy vagyok,hogy le fog menni.Ami nekem étkezéssel bevát,az nem a napi 5*i étkezés,mert akkor aztán egész nap éhes voltam,és mindig csipegettem valamit,hanem a napi 2-3*jóllakni,és annyi.Így valamennyire sikerült gátat szabni a kilóknak.De gondolom már te se nagyon mászkálsz pörögsz.Szerencsére ezt az életvitelt nekem meg kell tartani a 38. hét elsõ napjáig,így talán nem harapódznak el annyira a kilók.Utána már jöhet,aminek jönnie kell:)

Én az egész várandósságom alatt szinte csak édeset ennék, így a probléma ismerõs.Jó, én korábban is édesszájú voltam.Csak mindaz, amit eddig le tudtam mozodni, mostmár a hatalmas poci miatt nem megy.Így rajtam is meglátszanak a kilók, de azzal úgy vagyok, hogy le fog menni.Ami nekem étkezéssel bevát, az nem a napi 5*i étkezés, mert akkor aztán egész nap éhes voltam, és mindig csipegettem valamit, hanem a napi 2-3*jóllakni, és annyi.Így valamennyire sikerült gátat szabni a kilóknak.De gondolom már te se nagyon mászkálsz pörögsz.Szerencsére ezt az életvitelt nekem meg kell tartani a 38. hét elsõ napjáig, így talán nem harapódznak el annyira a kilók.Utána már jöhet, aminek jönnie kell:)
Egyénfüggõ, kinél mi jön elõ; én is végig édeset ettem, napi egy somlói mindig megvolt... mondjuk én megszültem a 37. hetet épp betöltve, így az utolsó hónaporól már nem tudok nyilatkozni :)
A kérdező hozzászólása: :) :) :)
Én tapasztalatot tudok írni: kb. ugyanaz a helyzet volt nálam mint nálad. 36.hétig összesen 4 kg-ot növekedtem, magyarul semmit. az utolsó hónapban viszont annyit eszek, hogy magamra sem ismerek... és feltornásztam 3 hét alatt a kilóim számát 10-re. Nem vagyok édesszájú, de most még fagyi is van a hûtõben. Bár sósat is hasonló lelkesedéssel eszek :) Azonban most, a 40. héten hiába eszem még ennél is többet, picit "fogytam", 1, 5 kg-ot ment le a súlyom. Ha jóé tudom ez természetes, és köze van ennek ahoz is, hogy a szervezet üríti kis a salakanyagot a belekbõl, ezzel is jelezve hogy érkezik napokon belül a picike. További gyönyörû heteket így a célegyenesben!!! :)
A kérdező hozzászólása: neked is :) puszi

Akik nem híztak túl sokat a 9 hónap alatt, hogy csinálták? Egy kis plusz súllyal kezdtem a terhességet, de próbálok vigyázni, hogy ha lehet, csak pocakra hízzak. Eddig talán jól állok, pénteken leszek 25 hetes és kb 2-2, 5 kg van rajtam.

Tornázom egy héten 4 napot, rászoktam a gyümölcs evésre, nem eszem olyan igen-igen sok szénhidrátot ,többször, cirka ötször eszem egy nap és nem túl nagy adagokat. Hál' Istennek nem vagyok oda az édességért, nassolni valókért:) A régi nacik még jók rám, bár már bandázst húzok a derekukra:) Tudom, nem ez a legfontosabb terhesség alatt, ráadásul eddig nem voltam ilyen. Sosem érdekelt az alakom, nem is voltam "ideális" alkat. Mikor jön fel általában az igazán nagy súlytöbblet? Ha van valakinek tanácsa, jó ötlete, kérem írja meg! El?re is köszi!

Legjobb válasz: Szia! Én sem soványan kezdtem! De azért nem hízok már csak mert terhességi cukrom van :s! Talán ez az egy elõnye van a diétának hogy nem hízok!

Szia! Én sem soványan kezdtem! De azért nem hízok már csak mert terhességi cukrom van :s! Talán ez az egy elõnye van a diétának hogy nem hízok!
az elsõ terhességkor 8, 5kg jött fel, 3, 5 kg volt a gyerek. az elsõ 3 hónapban jött fel 3 kg. édességet nem ettem, ez alól kivétel volt a napi 1 kocka 70%-os étcsoki. ízesített joghurtot nem ettem, csak simát, napi fél kg narancsot ettem. ez emésztés serkentõ, zsírégetõ, narancsbõr megelõzõ. napi 5 alkalommal ettem. lassan és abbahagytam, amikor már úgy éreztem nem vagyok éhes. üdítõt nem ittam, csak ávizet.annyit tornáztam, amennyit a szervezet elbír, tehát ha egy kicsit is elfáradtam rögtön pihentem.de szerintem a genetika a legfõbb tényezõ. ha valaki hízásra hajlamos, az akkor is hízik, ha nem eszik semmit.
Szia! Elsõ terhességemnél a 20.hétig 7 kilót híztam. Ennem kellett a rosszullétek ellen. 20. héten elment a babám:( Második terhességemnél a 30.hétig 10 kilót híztam, utána fogyni kezdtem. Szülni plusz 7 kilóval mentem, ami egybõl le is ment. Én nem koplaltam, nem fogyóztam. Sok édességet ettem, néha szinte zabáltan, és mégis fogyni kezdtem. Jelenlegi terheségemnél a 17.héten tartok és még semmit sem híztam, tán 1 kilóval vagyok kevesebb. Eszek rendesen, csak a 15 hós kisfiammal muszáj játszani, rohangálni, így lemozgom amit megeszek:)
hááát igen, ilyenkor még nem hízol sokat, majd az utolsó 1-2 hónapban majd nem bírod visszafogni magad, de nem is szabad.amit kívánsz egyél nyugodtan, mert amit kívánsz arra szüksége van a babának.vigyázz naon a tornával, nehogy megnyúljanak a méhszalagok, és neaggy Isten korán megszülj.Ne aggódj szülés után egy héttel jelentõsen csökken a súlya mindenkinek!pl.:én 10 kiló minusszal jöttem haza a korházból.üdv.:szandi

Nemsoká 9 hónapja leszünk 1ütt a barátommal és szerintem vmi nem oké vele. Nem mondta eddig egyszer se h szeret vagy hiányzok neki. Ez miért lehet?

kérdeztem t?le párszor hogy miért nem mondja azt mondta hogy nem szereti mondani de azt nem mondta hogy miért.mondtam neki hogy jól esne nagyon hogy ha mondaná.például ha ketten vagyunk és csak én hallom.de ez is olyan ciki vagy hogyis mondjam hogy mondom neki h mondja.megmondtam neki h többet nem mondom ha úgy érzi mondja.azóta csak párnap telt el és még mindig nem mondta.azt is mondta h néha érzi h én nem hiszemel hogy szeret.elhiszem hogy szeret de mondja és akkor is jöjjön oda hozzám ha barátokkal vagyunk.lehet már kicsit sablonos a sztori de ez van és nagyon bánt.bár inkább ne mondja és szeressen minthogy mondja minden áldott percben hogy szeret és ne legyen igaz:S

Legjobb válasz: Ilyen alkat.. Vannak olyanok, akik egyszerûen nem szokták nagyon mondogatni. De ha kicsit "erõlteted", akkor még valószínûbb, h nem is fogja mondani. Inkább ne hozd szóba többet. Mi lenne akkor, ha valamin változtatnál? Úgy értem, hogy az is sokat számít, ha nem "nyaggatod", nem kéred folyton számon, hanem kicsit lazább Vagy akkor is, ha valamibe normális esetben belekötnél. Ha egy olyan csajt tud maga mellett, aki vidám és szereti, de nem vonja felelõsségre pl., akkor könnyebben rátörhet a "kényszer", h tudassa is Veled, h szeret. Egyáltalán nem biztos, h Te az az aggódós-nyaggatós barátnõ féle Vagy, de ha az ilyenekre jobban figyelsz, akkor lehet, h használ. :)

Ilyen alkat.. Vannak olyanok, akik egyszerûen nem szokták nagyon mondogatni. De ha kicsit "erõlteted", akkor még valószínûbb, h nem is fogja mondani. Inkább ne hozd szóba többet. Mi lenne akkor, ha valamin változtatnál? Úgy értem, hogy az is sokat számít, ha nem "nyaggatod", nem kéred folyton számon, hanem kicsit lazább Vagy akkor is, ha valamibe normális esetben belekötnél. Ha egy olyan csajt tud maga mellett, aki vidám és szereti, de nem vonja felelõsségre pl., akkor könnyebben rátörhet a "kényszer", h tudassa is Veled, h szeret. Egyáltalán nem biztos, h Te az az aggódós-nyaggatós barátnõ féle Vagy, de ha az ilyenekre jobban figyelsz, akkor lehet, h használ. :)
Így van, mindannyian mások vagyunk. :) Remélem, hogy ez tényleg segít valamennyit! Csak egy példa arra, amikor a csaj kevésbé számonkérõs-aggódos : Egyik bnõm pasija elment bulizni, ami persze a lánynak nem esett jól, mert nem kérdezte, h menne-e Vele. Másnap a srác haverjai mondták Neki, h mennyire aranyos és jófej barátnõ, h elengedte a srácot bulizni Velük.. Ekkor gondolkodott el bnõm, h néha- néha vissza kell fognia magát. :D Ez nem teljesen ide tartozott, de gondoltam, h esetleg tanulságos lehet. Azt viszont muszáj megemlíteni, h nem minden pasit lehet csak így elengedni bulizni, fõleg, ha tizenévesekrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:) megfogadtam hogy többet nem kérem hogy mondja mert így csak még jobban kéynszer alatt tartom ami nem jó és félek h elõbb-utóbb megun amit nem szeretnék mert imádom:) úgyh addig várom amíg nem mondja.de amúgy tényleg van ilyen h ilyen a természete.mindannyian mások vagyunk:)
Szija! Léteznek ilyen pasik akik nem mondják de h ketesbe mért nem mondja neked ezt nem értem még ha a haverjai elott vagy az okéé. Hát figyuzz szerintem 1-2nap után simán mond neki azt te h Szeretlek és utána rogton kérdezz rá h szeretsz? ha igennel válazsol kérdezz rá h miért nem mondja azt h szeretlek annyira nehezen esik neki? ugy oszintén 9 honap az sok idõ. én barátom 1honap után folyamatosan mondja h szeretlek akkár a barátjai elott és amikor én nem mondom neki akkor is mondja. mondta h ritka az ilyen pasi aki ennyiszer mondja h szeretlek és méghozzá magátol. most vagyunk egyutt 3honapja:d de 9 honap után én elvárnám 1 nap h annyit ejcsen ki a száján h szeretlek
waze az uccso dolog amit egy pasi akar h ezzel a SZEREEEEEECCCC????? fossal nyaggassak ejelnappal mia fontosabb neked h szeressen v h kimondja??!? szeresd te es kesz!!! kvra mind1 h kussol e ha belul szeret es ezt erzed ha ugyanazt varod el tole mint amien te vagy akkor magadba vagy szerelmes nem bele


Van hõgörbéd? Inkább azt tedd fel! De szerintem még nincs, mert elötte le szokott esni a hõ!
Ha beírsz a keresõbe, töménytelen kérdést találsz ebben a témakörben (hõmérõzés stb). Egyébként pedig jobb lenne, ha vezetnéd a hõdet és ahogy telnek a hónapok - hacsak nem sikerül rögtön ;) - , úgy tanulod meg a saját ciklusodat értékelni. Csak hogy a kérdésedre is válaszljak: nem esett le a hõd, nem mutatja az ovut, merthogy akkor van az ovuláció, amikor leesett a hõ. De csak akkor tudod meg, hogy volt, ha utána felmegy a hõd. Leesett? Felmegy? Igen, minden relatív... ezért írtam, hogy vezesd a hõdet pl a ciklus.hu-n. Eléggé az elején jársz, bár nem írtad hány naposak a ciklusaid, azt mondom, hogy még ingadozik, bár a 37, 1 kissé magas, de azt sem írtad, hogy méred, hol méred. Szóval ezekre így érdemben válaszolni nemigen lehet. De én arra tippelnék, hogy még lejjebb fog ez menni, amikor eléri az alsó csúcsot, valszeg akkor lesz a tüszõrepedésed. (ha lesz, merthogy az sem biztos, hogy lesz....) Órákig lehetne regélni.. De itt megtalálsz mindent: babatervezok.otthona.net. Sok sikert nektek!!! A.
mivel mindenben különbözünk, van akinek nem esik le drasztikusan a hõje, de ha felmegy akkor megvol a pé. ha marad a hõd, és nem leszel betg(elég magas a 37, 1) akkor lehet hogy megvolt
A kérdező hozzászólása: tegnap volt fehér folyásom, meg kis hasszúrkám. 28 naposak a ciklusaim.
Kedves Kérdezõ! Szerintem ha nem vezetsz görbét, ajánlom, hogy szeretkezzetek minimum 2 naponta:) Ha van péd, akkor esélyes lehetsz egy esetleges terhességre, és nem kell azon megilyedni, hogy mikor van/volt péd. A hõd egyébként utalhat arra -ha felment, hogy elõtte való napon megtörtént a pé-sed.Én most is szt mondom, akciózzatok, és bízz abban, hogy nem jön meg:) Sok sikert kívánok neked!

Babát szeretnénk és eddig ez a hónap a legbiztatóbb, 3 napja késik a hőm 36, 9. Teszet még nem mertem csinálni mert sok volt már a kudarc. Légszi nézetek már a görbémre?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d10615f2a552a647ace83e..

Legjobb válasz: az a jo hogy feljebb van mint az alaphöd, és én 2 nap mulva tesztelnék drukkolok ird majd meg mi lett. az én görbém is hasonlo

az a jo hogy feljebb van mint az alaphöd, és én 2 nap mulva tesztelnék drukkolok ird majd meg mi lett. az én görbém is hasonlo
Na, megcsináltad már? Nagyon drukkolok!
Köszi, tehát nektek ez mûködött.
11.07-nek! Elõször is biztosnak kell lenned benne, hogy mikor van pé-d. Ennek megfelelõen kell az együttléteket idõzíteni. A fiú spermák gyorsabban mozognak mint a lányok, viszont rövidebb az élettartamuk.Tehát ha fiút szeretne a pár, akkor peteéréskor célszerû együtt lenni, mert mivel gyorsabbak nagyobb az esély fiúra. A lányok lassabban mozognak, de hosszabb az élettartamuk. Így ha lányt szeretne a pár, akkor pé elõtt pár nappalra kell idõzíteni az együttlétet, mert a lányok ki tudják várni az ovulációt a hosszabb életképességük miatt. Nálunk ez a módszer 2x bejött. Persze garancia semmire nincs, de logikusnak logikus a magyarázata. Sok sikert mindenkinek.
Tesztelj nyugodtan. Van esélyed a pozitív tesztre. Majd írd meg mi lett szurkolok!
Kedves 10.47-es válaszoló! Hogyan befolyásoltátok a gyerek nemét? Már feltettem ezt kérdésnek, mert nagyon érdekelnek a tapasztalatok, az elméletet tudom. De inkább oktatást kaptam...Mikor voltatok együtt?
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet, ebbe teljesen igazad van. Sokáig nem értettem a középidõs fájdalmaimat de azóta tudom ez normális mert peteérés volt a dologba. Még orvoshoz is voltam emiatt.
Szerintem is egész nyugodtan tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, biztatásokat. Remélem baba lesz a dologba :) Már nagyon régóta várunk rá. Hozzá teszem a ciklusom mindig 27-28 napos, órát lehetne igazítani hozzá olyan pontos. Eddig nem késett soha.
Vagy a 14. vagy a 18-19. napon volt ovulációd. Jókor voltatok együtt. Eddig jó a görbéd, de ebbõl sajna nem derül ki, hogy babás vagy-e vagy sem, csak ha megjön, vagy nem jön meg. 3 napos késésnél már próbálkozhatsz egy teszttel.
Mi van veled?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!