Találatok a következő kifejezésre: 9. hétben és még (50 db)

Voltam nőgyógyásznál 7-8 hetes terhes lehetek 14 mm-es a petezsák nincs magzat. Várunk egy hetet ha akkor sem, akkor baj van. Lehetséges, hogy még nincs magzat a 7. hétben? Bizakodó vagyok és remélem a 8-9. hétben lehet még magzat és szívhang.

Legjobb válasz: Szerintem még van esély magzatra! Nekem az elsõ terhességemnél 35 mm volt a petezsák magzat nélkül amikor abortuszra került sor. 5 hós kisfiú anyukája

Szerintem még van esély magzatra! Nekem az elsõ terhességemnél 35 mm volt a petezsák magzat nélkül amikor abortuszra került sor. 5 hós kisfiú anyukája
Én a helyedben fölkeresnék egy másik orvost is. Hátha csak õ nem látta. Szerintem egy 14 mm-es petezsákban lennie kell embriónak. Ráadásul szívhanggal. Keress fel egy másik dokit! Hozzáteszem ez csak egyéni vélemény. Tüneteid vannak? Émelyegsz v melleid feszülnek? Mert ha igen akkor nem lehet baj!!!! Szorítok!!!
Ha hüvelyi UH volt, akkor már valamit kellett volna látni. Vagy nem 7 hetes vagy, hanem 6! Mikor volt az utolsó mensid? Elptte 1 héttel is foganhatott, vagy tudod, hogy mikor volt peteérésed? Ha hasi UH volt, akkor semmi gond! De ez a petezsák méret valahol 6 és 7 hetes között van...
Nekem 4 hetesen volt 13 mm-es a petezsák és rá 3 hétre rendelt vissza az orvos a 7- ik héten és akkor már volt szívhang is. Szerintem még nem vagy 7-8 hetes terhes, kicsit késöbb estél teherbe(ezt csak te tudhatod).
Mi lett végül Veletek??? Azért kérdem mert ugyanebben a cipõben járok én is.. 7 hetes lehetek és 14 mm es petezsákban nincs embrió.. már kisírtam a szemeimet.. 1 hét múlva kontroll ..ha akkor sem lesz semmi abortuszra kell menjek.. :(((

9. hétben vagyok. A méhem már kicsit meg van nagyobbodva, nem nagyon, de azért látszik, hogy nőtt, és kiülemkedett. Ezt nem csak én veszem észre, már más is megjegyezte. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Én is a 9. hétben vagyok és már a felsõ gombot ki kell gombolnom a nadrágomon, nagyon nehéz takargatni. Elsõ babámnál is így volt.

Én is a 9. hétben vagyok és már a felsõ gombot ki kell gombolnom a nadrágomon, nagyon nehéz takargatni. Elsõ babámnál is így volt.
Nekem is így volt kb a 8. héttõl a 14-15. hétig. Olyan voltam, mint aki jól bekajált mesi elõtt. Mivel dolgoztam és sokat ültem már a 14-16. hétben beszerztem egy terhesnacit, mert a többi kényelmetlen volt. Aztán szépen lassan alakult pucakká a 20. hétre. Pedig elsõ baba.
Akkor nem vagyok ezzel egyedül.Mi már a 10. hetet töltjük a héten, és én is látom magamon, hogy nõtt a hasam. Férjem is észrevette.A gombot én se bírom begombolni, vagyis kényelmetlen, szorít. Már lassan a cipzárat sem bírom elviselni. Vékony vagyok, és szerintem lassan az összes nadrágomat elfelejthetem.
ezt hívják puffadásnak.9 hetesen még nagyon pici a baba nem fog látszani.nem attól nõtt meg a hasatok.nekem is ez volt.úgy néztem ki mint egy jól lakott ovis.aztán kb 13 hetesen elmúlt, és 16 hetesen kezdett nõni kismamásan.
A kérdező hozzászólása: De nem a hasról van szó, hanem a méhröl! A hasam nekem is fel van puffadva, egyébként is ilyen puffadós tipus vagyok.Meg tudom különböztetni a kettöt:)

9. héten rendben volt, de a 16. héten magas lett a TSH érték és még 1 hét mire be tudok jutni endokrinológushoz. Volt így más is? Károsodhat a baba idegrendszere, ha nem kapok időben gyógyszert? Kétségbe vagyok esve.

4200 fels? határnál 4330 lett az érték. Eddig nem volt pajzsmirigy problémám.

Legjobb válasz: Szia!A 16.hét körül már van saját pajzsmrigye és a tied nem nagyon érdekli!:)DE nagyon fontos hogy kapj gyógyszert mert a pajzsmirigybetegség az anyagcserédre hat!És az meg a babádra!Minél elõbb doki!De nem lesz baj!Üdv:pajzsmirigyes anyuka

Szia!A 16.hét körül már van saját pajzsmrigye és a tied nem nagyon érdekli!:) DE nagyon fontos hogy kapj gyógyszert mert a pajzsmirigybetegség az anyagcserédre hat!És az meg a babádra!Minél elõbb doki!De nem lesz baj!Üdv:pajzsmirigyes anyuka
nekem fordítva volt....alúlmûködtem terhesség elött ezért kellett gyógyszert szednem de közben a terhesség során teljesen átcsapott túlmûködésbe és mivel akkor épp véreztem nem ezzel foglalkozott senki...én meg szedtem az l-thyroxint rendesen...mikor kértem egy vérévtelt a tsh-m 0, 0004volt akkor az endokrinológus annyit mondott "nem történt baj csak kicsit több hormont kapott mint kellett volna"..nyilván mindenki más és más...ha nem jutsz be dokihoz akkor telefonon kérj tanácsot mert terheseknél nagyon érzékeny az egyensúly!nagyon óvatosan kell kezdeni a gyógyszerelést...de nem biztos hogy rögtön kapsz bogyót!a baba idegrenszerét nem károsítja...inkább az anyagcserédet befolyásolja és ezálltal a babáét is...nekem magas pulzust szívdobogást és remegést okozott neked akkor gondolom az ellenkezõjét vagyis lassúságot alacsony pulzust ilyesmit...az nagy bajt nem okoz pláne nem 1-2 hét alatt...de persze beleszól a hormonháztartásba is a pajzsmirigy úgyhogy semmiképp nem szabad halogatni!egy hét nem vészes de ha idegeskedsz szerintem telefonon próbálj az orvossal beszélni...hivatkozz arra hogy 9.hetes vagy és sürgõs! én pl 11 hetesen kaptam meg a rossz eredményeket és kórházban feküdtem...irreális volt hogy ott nem tudtak ezzel foglalkozni így telefonon magam intéztem egy távgyógyítást...elmondtam hogy nem tudok várni és menni se így telefonon elmondta mit csináljak és mikor vetessek le vért újra minden jót és ne idegeskedj!az biztos többet árt!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Találtam egy endokrinológust akivel hétfõn találkozom. Majd megírom hogy alakultak a dolgok.

9 hete császároztak, és azóta még nem volt meg, egy hete szedem a fogamzázgátlót de ma megjött. Lehetséges ez? A doki mindent rendbe talált mikor voltam nála. Ez igy normális?

vagy befolyásolhatja az,hogy bal oldalt fáj belül a varratnál?

Legjobb válasz: Nem tudom, melyik fogamzásgátlót szeded, de az Azaliától nekem is megjött a szedés elkezdése utáni 2. héten. Egyébként én 7 hónapja szoptatok és eddig normálisan még nekem se jött meg egyszer sem. Igazán nem is hiányzik :))) A barátnõm abba hagyta az Azalia szedését, mert neki 2 hetente megjött a gyógyszertõl... Az õ szervezete így reagált rá. Az, hogy ennyi idõvel a szülés után még nem jött meg magától, az normális, fõleg, ha szoptatsz is. De akkor is, ha nem szoptatsz, hiszen a hormonális változások erre is hatnak.

Nem tudom, melyik fogamzásgátlót szeded, de az Azaliától nekem is megjött a szedés elkezdése utáni 2. héten. Egyébként én 7 hónapja szoptatok és eddig normálisan még nekem se jött meg egyszer sem. Igazán nem is hiányzik :) )) A barátnõm abba hagyta az Azalia szedését, mert neki 2 hetente megjött a gyógyszertõl... Az õ szervezete így reagált rá. Az, hogy ennyi idõvel a szülés után még nem jött meg magától, az normális, fõleg, ha szoptatsz is. De akkor is, ha nem szoptatsz, hiszen a hormonális változások erre is hatnak.
Szia, igaz én Nem császárral szültem...de 3hónappal a szülés után megjött rendesen, most "várom" 3x.A doki nekem is írt fel Azaliat-de nem szedtem, pont amiatt, mert többen mondták, hogy megjött tõle nekik.Meg amúgy is eléggé lestrapáltak a hormonjaim, nem kell még tetézni is. Ja és a 2.menzesem iszonyatosan fájdalmas volt, vetekedett a szülési fájásokkal.
A kérdező hozzászólása: Én a Meliane-t szedem.
Nekem is írt fel a doki anno fogamzásgátlót, de nekem azt mondta míg szoptatok nem fog megjönni! 7 hónap után jött meg mikor kevesebbet szopizott a fiam!
Elõzõ vagyok, és engem is császároztak!:)

9 hónapja edzek. És még egyszer se pihentem egy hetet. Jó ötlet lenne piheni egy hetet? Amugy nincs kedvem piheni de jobban fejlõdnénk ha pihenénk egy hetet?

Legjobb válasz: Ha nincs kedved a szünetre, és jól fejlõdsz (nem edzed túl magad), akkor szerintem nem sok teteje van egy hetet kihagynod, de valamilyen változásokat azért tehetsz. Érdemes idõrõl idõre átvariálni az edzéstervet, új gyakorlatokat beiktatni, áttérni más ismétlésszámokra, ilyesmik.

Ha nincs kedved a szünetre, és jól fejlõdsz (nem edzed túl magad), akkor szerintem nem sok teteje van egy hetet kihagynod, de valamilyen változásokat azért tehetsz. Érdemes idõrõl idõre átvariálni az edzéstervet, új gyakorlatokat beiktatni, áttérni más ismétlésszámokra, ilyesmik.

Menstruációs gondom van! A szülést követő első menzesz milyen hosszú volt nektek? Aug.20-án szültem. Sajna csak 4 hétig szopizott. Most 3 hós és a múlt héten jött meg. Azóta viszont megvan, azaz 9 napja. Ez normális lehet?

Orvoshoz fogok mindenképpen menni, de meg szerettelek volna kérdezni titeket, hogy mi a tapasztalat.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ilyenkor bármi elõfordulhat. Én nem szoptattam, meg is jött szülés után 5 héttel, majd még egyszer megjött rendesen, majd 1 hónapig kimaradt, majd a következõ hónapban 1 napig volt meg, azóta 2x úgy 2 napig van meg. Gyógyszert szedek szülés óta.Szóval, majd az orvos megmondja mi van, de gondolom nemsokára helyreáll a dolog.

Szia! Szerintem ilyenkor bármi elõfordulhat. Én nem szoptattam, meg is jött szülés után 5 héttel, majd még egyszer megjött rendesen, majd 1 hónapig kimaradt, majd a következõ hónapban 1 napig volt meg, azóta 2x úgy 2 napig van meg. Gyógyszert szedek szülés óta.Szóval, majd az orvos megmondja mi van, de gondolom nemsokára helyreáll a dolog.
Én augusztus 19.-én szültem. (császáros szülés)Nekem ebben a hónapban jött meg a mensi 11.-én és 17.-én múlt el. Nekem azt mondták, hogy az elsõ mensinél még a méh tisztul és ez hosszabb ideig is tarthat. Azért kérdezd meg az orvosod.
Nekem a szülés utáni elsõ napig tartott (tombolt) a szokásos 5 helyett. A másodikat már megúsztam 5 nappal. Már én is dokihoz akartam menni, de elmúlt szerencsére. Ha megnyugtat, menj dokihoz. Te látod, hogy mennyire erõs, mert ugye az is számít.
Nekem az elsõ menzim 7 hétre jött meg.Nagyon erõs volt.A második 24 napra az is elég húzos volt.azóta helyre állt, 32 napra jön meg pontosan.Elötte 28 nap.voltak a ciklusaim.Legelösször mikor olyan sok volt, akkor kaptam méhösszehúzó cseppeket.

(9 hét 4 nap, Grav. S. :6 +/- 1 hét 13 mm-es szabályos petezsák embryo nem látható) Szerintetek van még remény?

Volt egy kis vérzésem elküldtek uh-ra és ott a fenti leletet kaptam, jövőhéten újabb uh. Szerintetek van még remény hogy jövőhéten ott lesz ? Én már kezdek lemondani :(

Legjobb válasz: Elotte lattak mar ot? Tul nagy a terhesseg ahhoz hogy ne legyen benne embrio :( Szerintem O nincs ott mar... En 14. Heten veszitettem el, hidd el ha nincs ott akkor jobb igy :( valamiert igy kellett lennie :( Nekunk betegen szuletett volna a pici nem tarthattuk meg :(

Elotte lattak mar ot? Tul nagy a terhesseg ahhoz hogy ne legyen benne embrio :( Szerintem O nincs ott mar... En 14. Heten veszitettem el, hidd el ha nincs ott akkor jobb igy :( valamiert igy kellett lennie :( Nekunk betegen szuletett volna a pici nem tarthattuk meg :(
A kérdező hozzászólása: Múlt héten 10 mm-es petezsákot láttak. Már szerintem sincs ott, de inkább most mint késõbb vagy ne adj isten betegen szülessen.
Sajnos szerintem sincs...nagyon sajnálom!Légy erõs, borzasztó ezt átélni!
Õszintén? Max. a 7. héttõl szívhangnak kéne lennie. Nekem volt, a 10. héten meg már nem, csak petezsák. Sajnálom. A 6 +/- 1 hét az az, amekkorának saccolták? Biztos, hogy 9 hetes vagy? Mert ha csak rosszul számoltál, és tényleg csak 6 hetes, akkor van még remény. De sajnos a vérzés sem jelent jót, nálam barna maszat volt, a 6-7. héten, de a 7. héten minden oké volt, és a maszat is elmúlt, meg is könnyebbültem. Bár a doki egyértelmûen megmondta, hogy terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális (a kicsi se), akkor se, ha gyakran elõfordul. Mindig oka van. De azért reménykedtem, mert itt is sokan véreztek, és egészséges babát szültek.
Ha valóban ennyi idõs a terhességed, akkor nem :( , ha 6 hét körül vagy, akkor talán, nekem barnázásom volt a 6+6-on (pontos volt a terhességi kor, azt is tudom, mikor fogant) és szívhang volt. Az én dokim is azt mondta, hogy a terhesség alatt semmilyen színes folyás vérzés nem normális és kaptam is Utrogestant, szerencsére egészséges a kisfiam.
Nekem 6+5 hetesen volt ekkora a petezsák embrió nélkül és sajnos még így is elvetéltem a 8. héten... :( Szerintem nálad is így lesz, ekkora terhességnél már kellene embriót látni szívhanggal.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a természet elkezdte az orvos befejezte. :( Decemberben jobban rágyúrunk akkor sikerül tudom :)
Sajnàlom :-( de fel a fejjel, legközelebb biztosan sikerül :-) 6-os voltam
most angyon rossz...tudom!!!De nekem is hipp-hopp eltelik az a fánya 3 hónap várakozás, neked is így lesz!!!puszi!

9. hétben vagyunk! 3-4napja elmúlt a mell fájásom, csak a mellbimbó érzékenysége és fájása maradt meg! Ez gond lehet, vagy természetes, hogy egy ido után csak a mellbimbónál maradtak a tunetek és az egész mell feszulés elmúlt?

Legjobb válasz: Szia!Nekem a 12.hét körül mult el,addig iszonyú volt.De fokozatosan mult a tünet,ma már csak a bimbó körül fáj,de elõtte 2 hétig nem aludtam annyira feszültek. Ne aggódj,jól van a pici!! üdv.14heteske

Szia!Nekem a 12.hét körül mult el, addig iszonyú volt.De fokozatosan mult a tünet, ma már csak a bimbó körül fáj, de elõtte 2 hétig nem aludtam annyira feszültek. Ne aggódj, jól van a pici!! üdv.14heteske
Azért egy UH-ra ha tudsz, menj el! Nem akarlak ijesztgetni, én a 9. héten vesztettem el a babóm. Nekem a nagy fáradság érzésem kezdett alább hagyni és egy minimálisat barnáztam, azért mentem el a dokihoz és õ már nem jó híreket mondott. Bocs hogy ilyet írok, de inkább a doki nyugtasson meg! Szorítok neked!
Ne izgulj! Semmi baj! Én most vagyok a 24. hétben és eddig még soha nem feszült, égett, fájt stb. a mellem. Ez mindenkinél más! Boldog babavárást!
Az idõt nem a fogantatástól, hanem az utolsó menstruáció 1. napjától számítják.
Normalis nekem volt2 hetes elteres is..sot 38 hetesen voltam uh-on 3900 gr volt a becsult suly masnap reggel meg megszuletett a 3100gr-os kisfiam.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom sõt, a pontos napot is tudom mikor voltam együtt a párommal, már mindennek utána olvastam, és azt írják hogy 12. hétig eléggé egy ütembe fejlõdnek, csak ezért írtam ki, hogy hátha ír vki akinek volt hasonló, és köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)
De pont arról van szó, hogy tök mindegy, mikor voltatok együtt. Mikor kezdõdött az utolsó menzesz?
A kérdező hozzászólása: Mi magzati kort nézünk nem terhességi kort, és mindvégig ugyanannál a dokinál voltam, tehát lehetetlen hogy 2 doki eltérõ számításának tudható be. De a plusz 2 hét hozzá volt adva elejétõl kezdve. Szóval nem utolsó menstruációból baba méreteibõl becslünk kort. a dokinõ szerint nagy baba lesz és hogy genetika. Na mindegy azért köszönöm.

9 hete szültem de még nem jött meg ja és szoptatok. Mikorra várható és lehetek igy terhes hogy nem szedek semmit?

Legjobb válasz: Hát elvileg azt mondják lehetsz terhes,ha nm védekeztek.De egyébként meg vannak nõk akiknek addig nem jön meg míg szoptatnak.Nekem 6 hónappal a szülés után jött meg az elsõ menstruációm.Majd 42 nap telt el a következõig.Most harmadjára már 28napra.Szóval ha nem akartok nagyon hamar kistesót akkor védekezzetek azért.És ha esetleg úgy érzed hogy máris teherbe estél volna akkor csinálj egy tesztet. Jó babázást! :)

Hát elvileg azt mondják lehetsz terhes, ha nm védekeztek.De egyébként meg vannak nõk akiknek addig nem jön meg míg szoptatnak.Nekem 6 hónappal a szülés után jött meg az elsõ menstruációm.Majd 42 nap telt el a következõig.Most harmadjára már 28napra.Szóval ha nem akartok nagyon hamar kistesót akkor védekezzetek azért.És ha esetleg úgy érzed hogy máris teherbe estél volna akkor csinálj egy tesztet. Jó babázást! :)
Én 9.5 hónapja szültem és azóta "semmi" bár a szopit csak 5 hete hagytuk abba. Hogy mikorra várható? Az teljesen a te szervezetedtõl függ, lehet hogy már 1 hónap múlva lehet hogy késõbb.Ezért is kell 6 hetente nõgyógyászhoz menni controlra nehogy ne tudj egy terhességrõl. Gratula a csöppséghez!
igen . vigyázzz
Az én kisfiam 11 hós volt mikor nekem elõszõr megjött a szülés után. ( még mindig szopik ) Persze hogy lehetsz terhes hiszen a peteérés megelõzi a menstruációt. A fogamzásgátlók nagyrésze csökkentheti a tejtermelést ( nem mindenkinél de többeknél ) Egyéb más módon védekezzetek, amíg szoptatsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!