Találatok a következő kifejezésre: 9-10 hetes vagyok, és (4 db)

9-10 hetes vagyok, és az állandó hányingertől, és a rosszullétektől nem nagyon tudom élvezni, hogy kisbabám lesz, pedig nagyon szeretném. Mit csináljak?

Legjobb válasz: szia hát sajnos nem sokat tudsz ellene tenni,szedjed rendszeressen a magne B6-ot talán segit . Majd a második trimeszterbe már fogod élvezni a terhességet én is igy voltam 15 hetes kismama

szia hát sajnos nem sokat tudsz ellene tenni, szedjed rendszeressen a magne B6-ot talán segit . Majd a második trimeszterbe már fogod élvezni a terhességet én is igy voltam 15 hetes kismama
Szia!!! Én is így voltam vele, sõt, még mindig szenvedek néha! De mivel nekem már volt egy vetélésem, ezért örültem neki, hogy állandóan rosszul vagyok, mert az csak jót jelent!! Próbáld így felfogni, és hidd el könnyebb lesz!! Kitartás!!
Szia! Ezzel én is ugyanígy voltam! Én ráadásul napi 4-5-ször hánytam is, semmi nem maradt meg bennem. Az orvosom hideg kakaót ajánlott, ami bevált, mert a hideg megnyugtatja a gyomrot és csökkenti a hányingert. Most a csokifagyi a sláger. :-) Azt mondják, a 12. hét után alábbhagy a rosszullét, de én még néha most is hányok (15 hetesen), de sokkal ritkábban. Ha majd mész a 12. heti UH-ra és meglátod a kisbabád, az maga lesz a csoda. Én akkor fogtam fel igazán, hogy mekkora csoda terhesnek lenni. És ahogy elõttem írták, a rosszullét, a hányinger fontos szerepet játszik a terhesség megtartásában!!! Erre gondolj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat remélem, hogy már lassan én is jobban leszek!
Szedjél Motiliumot!

9-10 hetes terhes vagyok, és nagyon sokszor csuklom. Valamikor hosszabb, valamikor rövidebb ideig. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a gyomorsavtól csuklasz. Én egyszer a sok csuklás miatt kerültem kórházba, ahol kiderült a sok gyomorsav okozza. Gyógyszerrel aztán kikezeltek, és elmúlt. Most én is 10 hetes terhes vagyok és naponta egyszer biztosan csuklom.

Szia! Szerintem a gyomorsavtól csuklasz. Én egyszer a sok csuklás miatt kerültem kórházba, ahol kiderült a sok gyomorsav okozza. Gyógyszerrel aztán kikezeltek, és elmúlt. Most én is 10 hetes terhes vagyok és naponta egyszer biztosan csuklom.

Kismamák Ti hány órát alszotok a 24-ből? 17 hetes vagyok és este 10-től alszom reggel 9-ig, mégis a kisfiammal déliálmot is alszom 2-3 órát. Ha ez nem jön össze, akkor olyan fáradt és álmos vagyok, h nem vagyok jó semmire.

Legjobb válasz: Én is alszom a gyerekekkel hétvégenként, amikor itthon vannak, amikor oviban vannak, akkor is alszom délben, örülök, ha végigalszom az éjszakákat. A fáradtság természetes állapot, fõleg ebben a mocsok idõben.

Én is alszom a gyerekekkel hétvégenként, amikor itthon vannak, amikor oviban vannak, akkor is alszom délben, örülök, ha végigalszom az éjszakákat. A fáradtság természetes állapot, fõleg ebben a mocsok idõben.
28 hetes vagyok, és este 10-tõl reggel 6-ig alszom. Akkor kelt ugyanis a fiam, de olyan vagyok, mint az õszi légy:) Plusz menni kell dolgozni, de attól még egy fél órát alhatnék, ha õurasága hagyna:) Mindenkinek mást igényel a szervezete, de teljesen normális, hogy sokat alszol:)
Mindkét terhességem alatt nagyon sokat aludtam, mig tudtam a pocakomtól, és a gyomorégéstõl. Volt olyan h este 9- tõl, reggel 9 ig aludtam, és délre is másfél órát. A második terhesség sokkal fárasztóbb volt, de lehet hogy a 2 évesem miatt volt. A déli alvást szinte soha nem hagytam ki. Most már a picike lányom is kettõ fél, és 6-7 óra alvás bõven elég. :-)
Én is 17 hetes vagyok és én is álmos vagyok egész nap, pedig sokat alszom. Este is korán fekszem, igaz én korán is kelek, mert a két gyerekem koránkelõ fajta (szerencsére koránfekvõk is). Napközben is szoktam aludni, amikor õk alszanak. Egész nap ég a szemem az álmosságtól és sokat ásítozom. Az érdekes az, hogy ennek ellenére képes vagyok bármire: takarítás, mászkálás, szóval hiába vagyok álmos, mégis olyan energikusnak is érzem magam, nna ezt ha érti valaki :)


6 hetes terhességnél kevés a 9 mm-es endometrium? Ma néztek uh-n terhes gyanus vagyok, 10 napja késik

Legjobb válasz: Ige elég kevés. És 6 hetesen már petezsáknak is kéne lenni.

Ige elég kevés. És 6 hetesen már petezsáknak is kéne lenni.
Nekem is február elsején jött meg utoljára. 5 hetes 2 napos terhes vagyok. Akkor te hogy vagy 6 hetes? Ma beszéltem a dokimmal és csak jövõhét csütörtökre adott idõpontot, mondván, hogy addig úgyse látszik semmi. Ne aggódj nem kicsi az szerintem! :)
Hàt akkor tesztelj :-)
A kérdező hozzászólása: nincs még pozi tesztem, de késõi peteérésem volt, február 22-én volt ovum ez tuti
Ò annak reneteg oka , lehet, ha elindult a folymat pl a hormonok is màskèpp àllnak lassan örülnek, lehet simàn hormon problèma stressz...de mèg semmi sem biztos. Lehet nagyon kèsõi peteèrès... Van pozitív teszted? Nekem ekkorra màr 5 volt amiken làtszott hogy erõsödik csík , elõzõleg lett pozi tesztem nem erosodott 16 nap kèsèsel meg is jött, az orvos mondta nem sikerült a beàgyzódàs...
A kérdező hozzászólása: de ha nem vagyok terhes miért nem jön meg?? 2-3 napnál többet nem szokott késni
A kérdező hozzászólása: 31-én kell visszamennem
Èn is 6 hetesen mentem ès azt mondtàk 5 hetes vagyok mert csak a petezsàk ès a szikhó Yag làtszik, 34 naposak a ciklusaim amit èn bele sem szàmoltam. Aug 26àn jött meg utoljàra oktòber 8 mentem orvoshoz. Egy hèttel Kèsõbb màr szívhang is volt. Szerintem 32 napos ciklusnàl is kevès a 9mm, lehet elindut valamo de nem sikerült a beàgyzódàs.... Mikor mèsz vissza?
1. Te még nem vagy 6 hetes, szombaton voltál 5 hetes. 2. Ha nem 28 napos a ciklusod, hanem mondjuk 32 akkor simán lehet hogy még csak megvastagodott nyálkahártya látszik. Bizakodhatsz!
Kevésnek tûnik. Nekem is csak gyanù volt a terhességre elsõnek, de 18 mmvolt a nyálkahártya. Végül nálam az uh-ra három nappal lett látható a petezsák. Azért elég erõs volt a gyanú a terhességre mert az otthoni tesztej is pozitìvak voltak és a laborom is kimutatta.
6 hetes 3 naposan vert a babánk szíve. kevés igen sajnos.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet mégse vagyok az? Február 1-én jött meg utoljára.
Szerintem kevés.Én tegnap voltam uh-on és 12-13 mmes petezsákot látott, 02.03.án volt az utolso mens.elsö napja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!