Találatok a következő kifejezésre: 9-10 hetes vagyok, (18 db)

9-10 hetes vagyok. Normális ha nem nagyon érzem magam még terhesnek?

A babával minden ok, már 2x is voltam a dokinál. De a terhességi jeleim elmúltak, csak néha egy kis mellfeszülés van, álmosság, fáradékonyság. Más nem. Elevitete szedek, amitól eddig még nem híztam semmit, és a székletem is jó.

Legjobb válasz: Szia. Nekem is 10 hetesen múltak el a tüneteim, nincs ezzel semmi gond, mi szerencsések vagyunk, gondold el, van aki végighánnya a terhességet. A székrekedés is mostanában jelentkezett nálam, 15 hetes vagyok. A fáradékonyság kb 12 hetesen kezdõdött nálam. Nem törvényszerû, hogy végig legyenek tünetek. Ú

Szia. Nekem is 10 hetesen múltak el a tüneteim, nincs ezzel semmi gond, mi szerencsések vagyunk, gondold el, van aki végighánnya a terhességet. A székrekedés is mostanában jelentkezett nálam, 15 hetes vagyok. A fáradékonyság kb 12 hetesen kezdõdött nálam. Nem törvényszerû, hogy végig legyenek tünetek. Ú
így vagyok én is.nem hízok nincs semmi bajom de terhes vagyok.9 hetessen csak a hasam puffad fel de amúgy semmi különös.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nekem is puffad néha a hasam, de én sajna 92 kg vok, tehát van bõven hasam. :)
Szia! Nyugi, nincs semmi gond! A tünetek jönnek mennek. Én is így vagyok velük. Néha kicsit érzékenyebb a mellem, de van, hogy egyáltalán nem feszül.Az állandó fáradékonyságtól nem bírok szabadulni sajna:( Ahogy írtad a súlyod, egyáltalán nem baj, ha nem híztál! Én 108 kgról indultam, + 3, 5 kgnál tartok.(csak) Boldog babavárást! 20 hetes kismama
Nekem csak annyi tünetem van, hogy nõl a pocim és mozog a baba:-) Ezenkívl semmi, hál istennek. mindenki másképp éli meg a terhességet, és csak örülj, hogy nincs semmi tünneted, ettõl még minden rendben van.
9 hetes múltam nekem már csak idõnként van émelygésem, a mellem pedig csak akkor érzékeny ha oldalt fekszem, más tünetem nincs . Én kedden mgyek UH-ra, remélem minden rendben lesz.
Szia! Én kilenc és fél hetes vagyok és eddig szinte egyáltalán nem voltak tüneteim. Az egész eddigi terhességbõl két vagy három nap volt, amikor este kicsit rosszabbul voltam, émelyegtem meg szédültem, és ennyi! Mellfeszülésem alig volt, érzékeny a mellbimbóm, de ennyi. Meg persze puffad a hasam, nehéz begombolni a gatyeszt:) De nemcsak én, hanem a baba is jól van, hálég, szóval nyugi!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) )

9-10 hetes vagyok, és az állandó hányingertől, és a rosszullétektől nem nagyon tudom élvezni, hogy kisbabám lesz, pedig nagyon szeretném. Mit csináljak?

Legjobb válasz: szia hát sajnos nem sokat tudsz ellene tenni,szedjed rendszeressen a magne B6-ot talán segit . Majd a második trimeszterbe már fogod élvezni a terhességet én is igy voltam 15 hetes kismama

szia hát sajnos nem sokat tudsz ellene tenni, szedjed rendszeressen a magne B6-ot talán segit . Majd a második trimeszterbe már fogod élvezni a terhességet én is igy voltam 15 hetes kismama
Szia!!! Én is így voltam vele, sõt, még mindig szenvedek néha! De mivel nekem már volt egy vetélésem, ezért örültem neki, hogy állandóan rosszul vagyok, mert az csak jót jelent!! Próbáld így felfogni, és hidd el könnyebb lesz!! Kitartás!!
Szia! Ezzel én is ugyanígy voltam! Én ráadásul napi 4-5-ször hánytam is, semmi nem maradt meg bennem. Az orvosom hideg kakaót ajánlott, ami bevált, mert a hideg megnyugtatja a gyomrot és csökkenti a hányingert. Most a csokifagyi a sláger. :-) Azt mondják, a 12. hét után alábbhagy a rosszullét, de én még néha most is hányok (15 hetesen), de sokkal ritkábban. Ha majd mész a 12. heti UH-ra és meglátod a kisbabád, az maga lesz a csoda. Én akkor fogtam fel igazán, hogy mekkora csoda terhesnek lenni. És ahogy elõttem írták, a rosszullét, a hányinger fontos szerepet játszik a terhesség megtartásában!!! Erre gondolj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat remélem, hogy már lassan én is jobban leszek!
Szedjél Motiliumot!

SOS! Mit tegyek? Mit érezzek? Ma voltam dokinal 9-10 hetes vagyok kb. de ma nem látott szivhangot.

multkor 6 hetesen láttuk ma em és erre azt mondta hogy lehet hogy a gép nem olyan érzékeny.és holnap megnézzi egy másikkal.volt már vki ilyen cip?ben?egyébként 23 mm a koranak megfelel?k a méretei.nem értem,és terhességi tüneteim is ugyanugy vannak.mit tegyek mire gondoljak?

Legjobb válasz: Eloszor is nyugodj meg, mert az nem tesz jot. A koranak megfelelo a merete, ez jo jel. Mindjart itt a holnap. Addig pihenj es csak pozitiv gondolkodas!!!

Eloszor is nyugodj meg, mert az nem tesz jot. A koranak megfelelo a merete, ez jo jel. Mindjart itt a holnap. Addig pihenj es csak pozitiv gondolkodas!!!
Próbálj megnyugodni.Tudom ez nehéz, de gondolnod kel a fiadra. Reméljük, hogy tényleg a géppel volt baj. Ìrj, hogy mi lett. Szorítok.
a mérete alapján nõtt, ez mindenképp biztató jel. nekem 9 hetesen nem volt szívhang, elmentem másnap egy másik dokihoz és ott meg volt (jobb géppel dolgozott). 13 hós azóta a lányom :)
Mi volt a dokinál?Ugye minden oké?
Sajnálom. Tesóm így járt 2 hónapja. Neki is voltak terhességi tünetei, de nem osztódott megfelelõen... Csak a petezsák volt, szívhang nem. Bent maradt a kórházban és még aznap megcsinálta neki a kismûtétet. Már 7 hetesen szívhangnak lennie kéne. Ha nincs terhesség fel a fejjel, légy erõs. 4 hónap múlva megint próbálkozhattok. 34km
A kérdező hozzászólása: pozitiv a gondolkodas de szegeny kisfiam aki 1 éves mult annyira nincs hozza most türelmem hogy azt elmondani se tudom:S
A kérdező hozzászólása: sajnos nem volt szivhang igy tegnap megcsinaltak a mutétet:(
Nagyon sajnálom!!! Sok erõt és kitartást neked az elkövetkezendõ idõszakra!

9-10 hetes terhes vagyok, és nagyon sokszor csuklom. Valamikor hosszabb, valamikor rövidebb ideig. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a gyomorsavtól csuklasz. Én egyszer a sok csuklás miatt kerültem kórházba, ahol kiderült a sok gyomorsav okozza. Gyógyszerrel aztán kikezeltek, és elmúlt. Most én is 10 hetes terhes vagyok és naponta egyszer biztosan csuklom.

Szia! Szerintem a gyomorsavtól csuklasz. Én egyszer a sok csuklás miatt kerültem kórházba, ahol kiderült a sok gyomorsav okozza. Gyógyszerrel aztán kikezeltek, és elmúlt. Most én is 10 hetes terhes vagyok és naponta egyszer biztosan csuklom.

9-10 hetesen az uh-on létezik, hogy a két lábacska között volt egy kis "pötty"? Vagy ez ilyenkor még mindkét nemnél ilyen?

Legjobb válasz: harom eve nekem is ilyen volt az uha kepem. kisfiu lett voltna, de a 26 heten halva szultem. szoval nagyobb a valoszinusege igen hogy fiucska. 10 heteske ismet :)

harom eve nekem is ilyen volt az uha kepem. kisfiu lett voltna, de a 26 heten halva szultem. szoval nagyobb a valoszinusege igen hogy fiucska. 10 heteske ismet :)
mindekét nemnél ilyen. Még várni kell hogy külömség legyen.
A kérdező hozzászólása: köszi mert a párom egybõl kiszúrta, hogy láb, valami, láb :) ) de ott is azt mondták, hogy még nem lehet nyilatkozni, de nem indokolták így konkrétan meg arra is gondolok, hogy nem olyan gyakran frissül az uh kép, mint pl egy tv filmnél, és lehet, hogy mozgott, és így valamije odamozgott :D érted...
A kérdező hozzászólása: csak a párom vélte látni, a szonográfus azt mondta, még nagyon nem lehet nyilatkozni semmit meg a neten is olvasom, hogy van egy egyforma kis pötty, amibõl kialakul valamelyik neked az uhs mondta? hogy volt?

Van olyan kismama aki 9-10 hetesen halványan de már érezte a babáját, vagy ugy gondolta hogy tuti azt érzi? Persze nem első babára gondolok.

Legjobb válasz: Harmadik babámat most kezdtem érezni mintha az lenne.De amokir elmondta a férjemnek nem akarta elhinni és azóta is néha átfut az a bizsergetõ érzés amikor ülõk és simogatom a hasam.Az elsõ babomat 18 hetesen a másodikat 15-16 hetesem éreztem ugyanigy.Viszonyitásként itram persze mindenkinél más.

Harmadik babámat most kezdtem érezni mintha az lenne.De amokir elmondta a férjemnek nem akarta elhinni és azóta is néha átfut az a bizsergetõ érzés amikor ülõk és simogatom a hasam.Az elsõ babomat 18 hetesen a másodikat 15-16 hetesem éreztem ugyanigy.Viszonyitásként itram persze mindenkinél más.
Én 10 hetesen éreztem, elsõ baba. Mindenki dilisnek nézett, de én tudtam, hogy õ az :-)))) aztá erõsödött az a kis mocori odabenn, és 16 hetesen a férjem is érezte, ha a hasamra tette a kezét.
Szia!En 9 hetesen ereztem elöször es nem igazan akarta senki elhinni!:( De most mar tudom, hogy nem en vagyok az egyedüli, aki ilyen koran erzi!:)
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó! Én az elsõ babámat 16.-ik héten éreztem, most a 10.-ik hétben vagyok és második napja egyszerûen ugyérzem hogy pici mozgások vannak odabent és semmi máshoz nem tudom hasonlitani. De egyszerûen elhinni sem mertem, pedig én ugy gondolom hogy aki nagyon ismeri a teste minden mozzanatát az igen is megérezheti. Gratula mindenkinek, és várom ha van még tapasztalat:-)
Szia!Én az elsõ babát kb., 16 hetesen, a másodikat 13 hetesen éreztem.Igaz, ennek már 17 éve.Most pedig a harmadik babót már a 12.héttõl érzem.Nekem is mondta azelött sokmindenki, fõleg az anyósom, hogy nem létezik, beképzelem.Szerintem meg, ha már tudod milyen amikor a babó mocorog, jobban odafigyelsz, tudod mire kell figyelni.Mindenkinek szép babavárást!

Nagyon lassan fog eltelni a 9 hónap? Még csak 10 hetes vagyok, de már nagyon türelmetlen, úgy szeretném már ha itt lenne az idő!

Legjobb válasz: Én pont az ellenkezõjét érzem sokszor. Olyan gyorsan röpülnek a hetek, de lehet, hogy azért is érzem így mert még dolgozom. Boldog babavárást neked! Meglátod gyorsan el fognak telni a hónapok és lesz egy gyönyörû babád! 27 hetes kismami

Én pont az ellenkezõjét érzem sokszor. Olyan gyorsan röpülnek a hetek, de lehet, hogy azért is érzem így mert még dolgozom. Boldog babavárást neked! Meglátod gyorsan el fognak telni a hónapok és lesz egy gyönyörû babád! 27 hetes kismami
A terhességem alatt én is így éreztem, de amióta megszültem, annyira rohan az idõ, hogy nem is tudom hova lesz. Ráadásul a terhességre visszagondolva most úgy tûnik, mitha most derült volna ki, hogy babás vagyok. Így utólag nagyon gyorsan elmúlt. De közben én is türelmetlen voltam és lassúnak éreztem minden egyes hetet, erre is emlékszem. Próbálj most foglalkozni minden olyasmivel amire eddig nem volt idõd. Barátok, lakáscsinosítás, kirándulás, kikapcsolódás és persze a babaholmik beszerzése. Így legalább addig gyorsabban megy az idõ, amíg benne vagy egyik-másik tevékenységben. És ne siettesd az idõt, élvezd ki a babavárás minden csodálatos pillanatát!
En is igy ereztem a 4-ik honap elejeig, aztan mostmar nyugodt vagyok es turelmes.Kitartast! 18 hetes kismami
Pont fordítva. El fog rohanni , hogy még kiélvezni is alig tudod. Én "most" tudtam meg, hogy terhes vagyok, és mindjárt szülök, hihetetlen gyorsan elment az idõ... EGyik hét a másik után, van, amelyik abszolut ki is esett, mintha nem is lett volna... Ne félj, mindennek megvan az ideje:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! Boldog Babavárást nektek!
Használd ki az idõt, pihenj sokat, ha lehet, találkozz a barátaiddal, legyetek együtt sokat a pároddal! :-) Én már 32 hetes vagyok, és szinte röpülnek a hetek.. Már egyre többet gondolok a szülésre. A hányinger és rosszullét el fog múlni, tarts ki még egy kicsit, utána sokkal jobb lesz!!
Ne csüggedj, pár hét múlva remélhetõleg elmúlik a hányinger és nemsokára már a babát mozgását is érezni fogod.
A kérdező hozzászólása: A hányinger és a hányás tölti ki a napom...:(
szia nemtudom te hogy viseled, de én a 15.-16.hétig hánytam, meg a szokásos rosszullétek.azt hittem sose lesz vége, mintha megállt volnna az idõ.aztán ahogy ezek a rosszullétek elmultak egyszer csak azt veszem észre, hogy jé , már 25hetes vagyok :D repül az idõ boldog babavárást
szia! mi is 10 hetesek vagyunk én is ugyanigy érzek mint te! de nekem is sokan azt mondják hogy ugy elrepül ez az idõ hogy észre se fogjuk venni és már a szülõszobán vagyunk!na ott majd mennyire szeretnénk hogy két fájás között vége legyen ! de megéri! végre megláthatjuk a babócánkat akit 9 hónapig a szivünk alatt hordunk! könnyû szülést kivánok mindenkinek aki már a terhesség vége felé jár a többieknek pedig boldog babavárást ! üdv
Szerintem meg borzasztó gyorsan, észre sem veszed és máris a finisben leszel! Én legalábbis így vagyok! 32 hetes kismama.
szia :) . nagyon nagyon hamar elszalad az idõ és minden hét tartogat majd valami újat, addig nem tapasztaltat. :) hol kellemes, hol kellemetlen jellegek ezek, mint a gyomorégés, vagy kellemesként, mikor uh-ra mész és láthatod a babád, vagy mikor elõször mozdul meg érezhetõen. én most vagyok 31 hetes, és éppen most mondtam páromnak, hogy úristen, mindjárt szülök, pedig még csak nemrég estem teherbe :) ))). aztán mikor elkezdesz vásárolni a babának, rájössz, hogy húúú még ez sincs, az sincs :) )), meg mehetsz 16-dik héttõl 4d ultrahangra (elõtte is lehet, de innentõl érdemes), hát az valami leírhatatlan! :) nagyon sok boldog óra vár még rád :) , boldog babavárást :) .
Kitartás.Én a 32.héten járok, szinte elrepült az idõ. Az elsõ uh om csak a 12. héten volt, gondolhatod mennyire vártam, de eljött az idõ, éppugy mint ahogy a vége is nagyon hamar el fog jönni. Próbáltam úgy felfogni, mintha nem is lennék terhes.

7 hkm vagyok. Ráérek 9-10 hetesen védőnőhöz menni?

Az orvosom azt írta a papírra, hogy terhesség bizonyított, keressem fel a véd?n?t. A probléma az, hogy holnap indulnánk 2 hétre nyaralni (hónapokkal ezel?tt lefoglaltuk). Szerintetek nem lesz bel?le probléma ha 2 hét múlva megyek véd?n?höz?

Legjobb válasz: Simán ráérsz a 12. hétig, hacsak nem akarsz vmit kérdezni, vagy megtudni tõle. Én 2.babát várom, ha minden jól megy, én is akkorra idõzítettem a védõnõt.

Simán ráérsz a 12. hétig, hacsak nem akarsz vmit kérdezni, vagy megtudni tõle. Én 2.babát várom, ha minden jól megy, én is akkorra idõzítettem a védõnõt.
A kérdező hozzászólása: Oh köszi, akkor megnyugodtam. :)
Én is 10 hetesen voltam elõször.Nem gond.
Nem gond.De a 12.hét elõtt mindenféleképpen mert akkor kell menni a genetikai uh-ra és oda már kell vinni a kis könyvedet amit a védõnõ ad.Jó pihenést!!

Kutyával Szerbiából Magyarországra egy hónapra, vagy legalább 3 hétre? Mi kell ahhoz, hogy átvihessem a határon (vonattal mennék)? A kutyus 9-10 hetes lenne, mikor jönne velem, akkor még nem kell neki a veszettség elleni oltás, de valami más kell e?

Útleve és chipje lesz. Ezen kiv?l kell még valami? Átfognak engedni vele? Jegyet gondolom neki is kell vennem, az mennyibe kerülhet?

Legjobb válasz: Veszettség elleni oltás nélkül kétlem, hogy átengednének. És szerintem a kombinált is szükséges. Rákerestem: http://www.murmuczok.hu/tudnivalok/utazas.html Ezekszerint elvileg útlevelet sem kap amíg nincs veszettség ellenije.

Veszettség elleni oltás nélkül kétlem, hogy átengednének. És szerintem a kombinált is szükséges. Rákerestem: http://www.murmuczok.hu/tudnivalok/utazas.html Ezekszerint elvileg útlevelet sem kap amíg nincs veszettség ellenije.
A kérdező hozzászólása: ma 18:49 Itt meg irja pontosan, hogy 3 hónapos kor alatti kutyusokra mi vonatkozik. http://www.maok.hu/content/_common/attachments/3_honapos_kor.. Nem hiszem, hogy annyira nagy valami lenne átmenni kutyával, kétlem, hogy csak én utaznék kutyával... Mindegy majd meglátjuk...
A kérdező hozzászólása: De, majd megkérem ezt az állatorvosi igazolást. Egyébként vérmintát ezt szokták nézni, hogy meg e van? Mert pl. ha idõsebb lesz a kutyus, sztem akkor is fogok vele utazni. Akkor azt is el kell majd végeztetni?
A kérdező hozzászólása: ma 18:53 Látom neked már van ebben egy kis jártasságos. A késõbbiekben szükséges lesz ez a vérminta vizsgálat, ha átakarok lépni Magyarország területére? Errõl tudsz valamit? Elõre is köszönöm szépen a válaszodat.:)
megéri megcsináltatni a tittert. egyszer megcsináltatod majd évente oltod akkor többször nem kell...de nem nagyon kérik
A kérdező hozzászólása: Azt csak egyszer kell? Oké értem, köszi szépen.:)
akkor kell egyszer ha utána nem késel az oltással a többi évben, ha késel vagy nincs meg akkor értelemszerûen újra meg kell csináltatni
A Szerbek nagyon macerásak(tapasztalat) ha olyan a kedvük akkor mindent kérnek és ha nincs meg valamid akkor mehet oda ahonnan jöttél.. Mondjuk érdekes, hogy itt a tapasztalt USAból hozott 3 hónapos alatti kölyköt, ilyet is csak egy nem normális(már de ne haragudj)tesz, hisz nem 2 órát repül az állat.De látom kutyáknál mindent lehet a macskásoktól meg az égrõl a csillagokat is kérik...
a kutyáknál rendszeresen utaznak ilyen kicsi kölykök nem csak az USA ba de Japánba, Afrikába mindenhova... tekintettel arra, hogy amint betöltötte a 3 hónapot jön a veszettség elleni és onnantól kezdve a 3 hét várakozás amit nem minden tenyésztõ hajlandó bevállalni így vagy akkor elhozod vagy eladja másnak... ez van, én se örülök annak ha ennyit utazik egy kiskutya de tapasztalatom az, hogy nagyon jól bírják és egyáltalán nem rázza meg õket a dolog
persze oké, hogy utazik, na de oltás nélkül?3 hét nem nagy idõ és szörnyû, hogy egy tenyésztõ nem bír várni 3 hetet..
A kérdező hozzászólása: ma 19:30 Oké, köszönöm, nem hiszem hogy késnék az oltással, nem szokásom. És miután beadták neki a veszettség ellenit, akkor 3 hetet kell várni? Mert ugye, nekem mire jövök haza valszin betölti a 3 hónapos kort, amikor már kell a veszettség elleni oltás. Akkor nekem 3 héttel indulás elõtt bekell adnom neki? Mert akkor már evvel az erõvel beadatathatom neki itthon is...
ez se teljesen így van, ha a kutya még nincs 3 hónapos akkor chipel és útlevéllel jöhet.... pont két hete jött kiskutyám az USA-ból és semmi nem kellett csak az útlevél és chip a veszettség ellenit nem kérték de küldtem már a világ minden tájára kölyköt és hoztam is nem egyet...ha nincs a kicsi 3 hónapos nem kérik a veszettség ellenit
Akkor nem kell ok!De mindegy is hisz magyarországra csak és kizálólag 3 hónaposnál idõsebb veszettség oltással rendelkezõ állat léphet be, sõt ha visszafelé mész Szerbiába még kellenek orvosi papírok is! http://www.petpassport.hu/orszagonkenti_sajatossagok.html
Útlevél és chip. Viszont ha betölti a korhatárt amikor a veszettség ellenit kellene megkapnia és akkor mennétek vissza akkor már nem biztos, hogy átengedik szóval ajánlatos lenne neki egy veszettség elleni vissza felére. Egyébként simán átengedik... szerinted a tenyésztõk, hogy szállítanak 2 hónapos kölyköket szerte a világban? azoknak sincs még veszettség ellenijük
miért ne kapna útlevelet kedves elsõ? és már 6 hetesen automatikusan útlevelet kérek az alomnak oltási könyv helyett, nem kitétel
A kérdező hozzászólása: De, útlevelet biztosan kap, akkor is, ha nincsen veszettség ellenije. Meg veszettség ellenit, csak 3 hónapos kor után követelik, vagyis én igy tudom. Én ezt találtam és Magyarországnál azt irja, hogy engedélyezi, csak nem tudom, hogy ugye mikor elmegyek, akkor még nem tölti be a 3 hónapot, de mikor jövök haza akkor már valószinûleg igen és hogy ez nem e lenne probléma? http://www.maok.hu/content/_common/attachments/3_honapos_kor..
A kérdező hozzászólása: ma 15:25 Köszönöm szépen. Szóval, akkor vissza fele érdemes lenne egy veszettség ellenit adni? És azt nem lenne baj, ha Magyarországon csináltatnám meg és nem itthon? Vagy abból nagy baja lehet a kutyusnak, ha beadatom itthon, mielõtt elmegyünk? Mert tudom, hogy azt 3 hónapos kor után szokták, de ha megkapná 9-10 hetesen baj lenne? Melyik lenne a jobb, ha itthon csinálnám mielõtt elmegyünk, vagy ha már Magyarországon vagyunk?
A kérdező hozzászólása: Ja, meg hallottam, hogy valahova kell olyan vérminta vizsgálat is, az itt is szükséges lenne, vagy az itt nem szükséges, csak más országoknál?
Én ott a megadott linkben olvastam, ott az van írva, hogy azt meg kell adni az útlevélben, hogy mikro kapta az utolsó veszettség ellenit. Ha félreértettem elnézést, nincs tapasztalatom a dologban.
A kérdező hozzászólása: ma 15:32 Semmi gond utolsó. De ez a 3 hónapos kor feletti kutyusokra vonatkozik, akiknek kötelezõ a veszettség elleni oltás.
Az útlevelet csak akkor adhatja ki az orvos ha ugyanabban az idõben a veszettség oltást is beadja!
A kérdező hozzászólása: Beszéltem az orvossal és nem csak avval adják ki...-.- Hagyjuk már ezt... Aki alapból úgy adja el a kutyát, hogy ad mellé mindjárt útlevelet, nem oltási könyvet avval mi van?
Az útlevélnek nem feltétele a veszettség elleni oltás, amíg kölyök. Mi is Magyarországon vettünk két, kilenc hetes kölyköt, Szlovákiába vittük õket. Az állatorvos bechippelte õket, és beleragasztotta az eddig kapott oltásaik matricáját. Ha jól emlékszem, 3 hónapos korig nem kell veszettség elleni oltás. Teljesen mindegy, melyik állatorvosnál kapja, mert egy egységes matricát kap az útlevelébe. A féregtelenítõ matricáját is állatorvosnál kell beleragasztatni.
A kérdező hozzászólása: ma 19:47 Érdekes, mert velem meg a magyarok maceráskodtak, de úgy összevetve a dolgokat eddig egyik féllel sem volt problémám.

9-10 hetesen van valami változás a hason? Lehet látni valamit rajta vagy éreztetek valamit?

Legjobb válasz: Én azidõtájt még elég puffadt voltam. Nem terheshasam volt.

Én azidõtájt még elég puffadt voltam. Nem terheshasam volt.
Így nem vagy terhes. Sem 9-10 hetes, sem nagyobb. 4 hétnél kisebb lehetsz. Tudod ezért szokták moidnani, hogy akkor kell tesztelni, amikor kimarad. Ha rendesen megjön, rendes vérzés, rendes ideig tart, akkor nem vagy terhes.
Ezt nem értem, miért gondolja egyre több ember, hogy terhes, ha menstruál és a tesztek is negatívak?! Persze, vannak extrém esetek 10000-bõl 1. Mikor még csak vágytam rá, hogy terhes legyek, de rendben megjött a menstruációm, akkor eszembe sem jutott, hogy mi van, ha mégis. Elfogadtam, hogy most nem jött össze, majd a következõ hónapban. Nem lehet, hogy csak híztál, emiatt nõtt a hasad?
A kérdező hozzászólása: 6-7 napig tartott (eddig szokott) és az elsõ 3 napban bõ vérzésem volt, élénkpiros volt az elején, nyálkás és vérdarabos (kis alvadt vérdarabok) az utolsó 2 napban már sötétebb volt.
Jelentkezhet esetleg némi vérzés szerû a terhesség ellenére, de az nem menstruáció, mert mennyiségében és minõségében eltér az igazitól. Ha rendesen megjött, ugyanolyan intenzitású volt, ugyanannyi ideig tartott, akkor nem lehet mellette terhesség. Plusz a tesztjeid is negatívak lettek. Azért ilyen véletlenek nincsenek.
A kérdező hozzászólása: Megjött a menzeszem, de azt hallottam, hogy attól függetlenül lehet az ember terhes, mármint a nõ. :)
Ennyiszer kimaradt a menzeszed? Szerintem menj dokihoz. Nem terhesség miatt, hanem mert nem normális, hogy 2 menzesz kimaradjon csak úgy.
Nem vagy terhes. A teszt azért elég megbízható, fõleg, ha többet is csináltál. A méhed nem lehet még ott 10 hetesen, ha meg a puffadástól lenne, azt meg tudnád. Azért az ember érzi, hogyha fel van puffadva.
A kérdező hozzászólása: Már csináltam tesztet, nem is egyet és negatív lett (azt olvastam a teszt nem mindig mutatja ki a terhességet), de a köldököm körül megváltozott a hasam, kiállóbb lett és kemény, ha lefekszek akkor is, bár ha leülök vagy lehajolok puha lesz.
Ilyenkor még nem látszik rajta semmi, max a puffadás, ami köldök alatt jellemzõ, mivel ott vannak a belek.
Köldök alatt csak. Már nem emlékszem milyen volt hanyattfekve... 36 hkm.
A kérdező hozzászólása: És ha lefeküdtél a hátadra akkor lapos lett a hasad vagy ott maradt a puffadás?
A kérdező hozzászólása: A puffadás hol volt? Az egész hasadon vagy a köldök alatt vagy a köldök felett?
szánalmas...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!