Találatok a következő kifejezésre: 9-10 hetes Normális (4 db)

9-10 hetes vagyok. Normális ha nem nagyon érzem magam még terhesnek?

A babával minden ok, már 2x is voltam a dokinál. De a terhességi jeleim elmúltak, csak néha egy kis mellfeszülés van, álmosság, fáradékonyság. Más nem. Elevitete szedek, amitól eddig még nem híztam semmit, és a székletem is jó.

Legjobb válasz: Szia. Nekem is 10 hetesen múltak el a tüneteim, nincs ezzel semmi gond, mi szerencsések vagyunk, gondold el, van aki végighánnya a terhességet. A székrekedés is mostanában jelentkezett nálam, 15 hetes vagyok. A fáradékonyság kb 12 hetesen kezdõdött nálam. Nem törvényszerû, hogy végig legyenek tünetek. Ú

Szia. Nekem is 10 hetesen múltak el a tüneteim, nincs ezzel semmi gond, mi szerencsések vagyunk, gondold el, van aki végighánnya a terhességet. A székrekedés is mostanában jelentkezett nálam, 15 hetes vagyok. A fáradékonyság kb 12 hetesen kezdõdött nálam. Nem törvényszerû, hogy végig legyenek tünetek. Ú
így vagyok én is.nem hízok nincs semmi bajom de terhes vagyok.9 hetessen csak a hasam puffad fel de amúgy semmi különös.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nekem is puffad néha a hasam, de én sajna 92 kg vok, tehát van bõven hasam. :)
Szia! Nyugi, nincs semmi gond! A tünetek jönnek mennek. Én is így vagyok velük. Néha kicsit érzékenyebb a mellem, de van, hogy egyáltalán nem feszül.Az állandó fáradékonyságtól nem bírok szabadulni sajna:( Ahogy írtad a súlyod, egyáltalán nem baj, ha nem híztál! Én 108 kgról indultam, + 3, 5 kgnál tartok.(csak) Boldog babavárást! 20 hetes kismama
Nekem csak annyi tünetem van, hogy nõl a pocim és mozog a baba:-) Ezenkívl semmi, hál istennek. mindenki másképp éli meg a terhességet, és csak örülj, hogy nincs semmi tünneted, ettõl még minden rendben van.
9 hetes múltam nekem már csak idõnként van émelygésem, a mellem pedig csak akkor érzékeny ha oldalt fekszem, más tünetem nincs . Én kedden mgyek UH-ra, remélem minden rendben lesz.
Szia! Én kilenc és fél hetes vagyok és eddig szinte egyáltalán nem voltak tüneteim. Az egész eddigi terhességbõl két vagy három nap volt, amikor este kicsit rosszabbul voltam, émelyegtem meg szédültem, és ennyi! Mellfeszülésem alig volt, érzékeny a mellbimbóm, de ennyi. Meg persze puffad a hasam, nehéz begombolni a gatyeszt:) De nemcsak én, hanem a baba is jól van, hálég, szóval nyugi!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) )

9-10 hetesen ez normális?

Persze nem most kezdődött, hanem úgy kb. 2 hete. Bocsi a kifejezésekét! Sokszor kell pukiznom, és érzem, hogy kakilni kell, de eltelik majd' fél nap mire sikerül, pedig nincs szorulásom. Szedem az elevitet, ami 4 éve a lányomnál szorulást okozott, de most nem. Ami lehet azért is van, mert sok gyümölcsöt eszem. Ez a renyhe bélműködés miatt van ugye?

Legjobb válasz: Mekkora hülyeséget írtál...hogy,hogy nem ajánlot az elsõ hónapban?!Teljesen természetes gyümölcssûrítménybõl áll,én ezt szedtem négy évvel ezelõtt a lányommal is az elejétõl,meg most is ezt szedem...10 hetes kismama

A gravidás válaszoló nem én voltam...tudod, itt többen is tudnak válaszolni, nekem az az egy kommentem volt......:) Sosem szedtem Gravidát és nemis írtam ilyet!
Mekkora hülyeséget írtál...hogy, hogy nem ajánlot az elsõ hónapban?!Teljesen természetes gyümölcssûrítménybõl áll, én ezt szedtem négy évvel ezelõtt a lányommal is az elejétõl, meg most is ezt szedem...10 hetes kismama
ez megin az Elevit lesz pedig..:/
A kérdező hozzászólása: Már bocsi, de nem írtam hülyeséget! 4 éve még nem ajánlották 12 hét elõtt! Azóta meg nem tudom, hogy ez mennyit változott! Most azt írod, hogy minkét terhességednél ezt ittad az elejétõl kezdve, elõtte, meg azt, hogy az elsõnél 12 hétig gravidát szedtél, hogy van ez, mert egyszerre két vitamint nem lehetne szedni?!
A kérdező hozzászólása: Lányok! Írtam, hogy most nincs szorulásom, de mégis nehezebben jön ki...gondolom lassabb a bélmûködés terhesen. A lányomnál a hipp natalt ittam, 4 éve, de az elsõ 3 hónapban az nem javasolt. Így majd, ha elfogy az elevit akkor fogok arra áttérni, ha még lehet azt kapni.
A legeslegelején, az elsõ 12 hétben csak gravidát szedtem.Én sajnos nagyon hajlamos vagyok a szorulásra amúgy is. Nekem a doki a hippnatal italt javasolta. Ez nem okoz szorulást, mivel tulajdonképpen rostos gyümilé. Kb. a terhesség felétõl pedig ehhez jött hozzá a ca, mg és c vitamin tartalmú porgolyó, ennyi.
Szerintem is az Elevit lesz a ludas. Próbáld ki, hogy nem szeded 3-4 napot akkor változik e valami. Addig szedj csak sima folsavat, de ha nem szedsz semmit akkor sem lesz bajod. Ez is egyfajta szorulás, mert most is a balek lustálkodnak.
bocsi kètszer ment el valamièrt
ez megint az Elevit lesz pedig..:/
A kérdező hozzászólása: A százalèk alapján gondoltam. De sokat nem segítettèl ígyse-úgyse.
Az idõt nem a fogantatástól, hanem az utolsó menstruáció 1. napjától számítják.
Normalis nekem volt2 hetes elteres is..sot 38 hetesen voltam uh-on 3900 gr volt a becsult suly masnap reggel meg megszuletett a 3100gr-os kisfiam.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom sõt, a pontos napot is tudom mikor voltam együtt a párommal, már mindennek utána olvastam, és azt írják hogy 12. hétig eléggé egy ütembe fejlõdnek, csak ezért írtam ki, hogy hátha ír vki akinek volt hasonló, és köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)
De pont arról van szó, hogy tök mindegy, mikor voltatok együtt. Mikor kezdõdött az utolsó menzesz?
A kérdező hozzászólása: Mi magzati kort nézünk nem terhességi kort, és mindvégig ugyanannál a dokinál voltam, tehát lehetetlen hogy 2 doki eltérõ számításának tudható be. De a plusz 2 hét hozzá volt adva elejétõl kezdve. Szóval nem utolsó menstruációból baba méreteibõl becslünk kort. a dokinõ szerint nagy baba lesz és hogy genetika. Na mindegy azért köszönöm.

Az normális dolog, hogy az első 12 hétben össze vissza fírkálták a kiskönyvem, hol 9 hetes voltam, hol 10, majd kiderült, hogy 12?

Legjobb válasz: Ha tudod, hogy mikor volt az utolsó menzeszed, akkor az alapján számolják ki, hogy hány hetes vagy. Ha nem voltál benne biztos, vagy rendszertelenek voltak a vérzéseid, akkor csak a magzat nagysága alapján tudnak kalkulálni. Ezért fordulhat elõ, hogy mindig más hetet írtak be.

Ha tudod, hogy mikor volt az utolsó menzeszed, akkor az alapján számolják ki, hogy hány hetes vagy. Ha nem voltál benne biztos, vagy rendszertelenek voltak a vérzéseid, akkor csak a magzat nagysága alapján tudnak kalkulálni. Ezért fordulhat elõ, hogy mindig más hetet írtak be.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!