Találatok a következő kifejezésre: 9-10 hetes és az (6 db)

9-10 hetes kismamik ti hogy vagytok? És kinél meddig tartott az émelygés és a hányinger?

Legjobb válasz: Most lépek a 9. hétbe. Megvan az émelygés, de nem mindennapos, ám azért néha ledönt a lábamról. A mellem érzékeny, de már nem húz le a földre ;) talán megszoktam. A hasam szokott feszülni, meg a derekam is, ez most a legjellemzõbb, magne B6-ot szedek. A lépcsõzést egyáltalán nem bírom, elkezd fájni a hasam azon az oldalon, ahol a baba van, de sétálni bármennyit tudok.

Most lépek a 9. hétbe. Megvan az émelygés, de nem mindennapos, ám azért néha ledönt a lábamról. A mellem érzékeny, de már nem húz le a földre ;) talán megszoktam. A hasam szokott feszülni, meg a derekam is, ez most a legjellemzõbb, magne B6-ot szedek. A lépcsõzést egyáltalán nem bírom, elkezd fájni a hasam azon az oldalon, ahol a baba van, de sétálni bármennyit tudok.

9-10 hetes vagyok, és az állandó hányingertől, és a rosszullétektől nem nagyon tudom élvezni, hogy kisbabám lesz, pedig nagyon szeretném. Mit csináljak?

Legjobb válasz: szia hát sajnos nem sokat tudsz ellene tenni,szedjed rendszeressen a magne B6-ot talán segit . Majd a második trimeszterbe már fogod élvezni a terhességet én is igy voltam 15 hetes kismama

szia hát sajnos nem sokat tudsz ellene tenni, szedjed rendszeressen a magne B6-ot talán segit . Majd a második trimeszterbe már fogod élvezni a terhességet én is igy voltam 15 hetes kismama
Szia!!! Én is így voltam vele, sõt, még mindig szenvedek néha! De mivel nekem már volt egy vetélésem, ezért örültem neki, hogy állandóan rosszul vagyok, mert az csak jót jelent!! Próbáld így felfogni, és hidd el könnyebb lesz!! Kitartás!!
Szia! Ezzel én is ugyanígy voltam! Én ráadásul napi 4-5-ször hánytam is, semmi nem maradt meg bennem. Az orvosom hideg kakaót ajánlott, ami bevált, mert a hideg megnyugtatja a gyomrot és csökkenti a hányingert. Most a csokifagyi a sláger. :-) Azt mondják, a 12. hét után alábbhagy a rosszullét, de én még néha most is hányok (15 hetesen), de sokkal ritkábban. Ha majd mész a 12. heti UH-ra és meglátod a kisbabád, az maga lesz a csoda. Én akkor fogtam fel igazán, hogy mekkora csoda terhesnek lenni. És ahogy elõttem írták, a rosszullét, a hányinger fontos szerepet játszik a terhesség megtartásában!!! Erre gondolj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat remélem, hogy már lassan én is jobban leszek!
Szedjél Motiliumot!

9-10 hetes kicsi kutyámnak mennyi idő kell még megszokja az új gazdit és az új otthon?

És mikortól lehet pár órára egyedül hagyni? Mondjuk vizsga miatt. Másik kérdésem a fogak. Mikor váltja a fogát? Úgy ahogyan az ember kihullik neki és n? helyette az új? Lehet, hogy buta kérdések, de nekem mindig volt kutyám, de mire fogváltás volt lenyúlták t?lem. (Nagymamám, mert nagyon megtetszett neki. :S) Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Minket a kiskutyánk egy délután alatt megszokott. Az éjszakát már nyugodtan töltötte. Szóval szerintem a legnyugtalanabb kiskutyának sem kell egy hét, ha tudsz vele foglalkozni sokat az elsõ pár napban. A fogát úgy 3 hónapos kora után kezdte el hullatni. Akkor adjál neki olyan játékot, amit rághat. Nekünk a rongydarabok beváltak. Úgy nem szedi szét a te dolgaidat.

Szia! Minket a kiskutyánk egy délután alatt megszokott. Az éjszakát már nyugodtan töltötte. Szóval szerintem a legnyugtalanabb kiskutyának sem kell egy hét, ha tudsz vele foglalkozni sokat az elsõ pár napban. A fogát úgy 3 hónapos kora után kezdte el hullatni. Akkor adjál neki olyan játékot, amit rághat. Nekünk a rongydarabok beváltak. Úgy nem szedi szét a te dolgaidat.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. A napokban hozom el, és a jövõ hét csak a miénk, akkor csak vele tudok majd foglalkozni.
Szia! Egyik ismerõsömék úgy hozták el a kutyájukat, hogy hetek óta nem volt az anyjával, elvoltak választva és az õvé már aznap megszokta õket. Az enyém végig az anyukájával volt és így 1 hétig sírt, aztán kész, megszokott :)
Kiskutyánként változó, van, amelyikkel semmi baj sincs, van, amelyik 2 hétig is sír. A fogváltás 4, 5 hónapos korban kezdõdik, 7-8 hónapos korra teljesen kinõnek és megerõsödnek a felnõtt fogak.


Haza mehetek? 26 hetesen szerintetek haza utazhatok? Németországban élek, az út 9-10 óra. Megállnánk gyakran és én nem vezetnék

Legjobb válasz: Szerintem ha amúgy problémamentes a terhességed, akkor igen. De tényleg sokat álljatok meg (ne tartogasd a vizeletet se túl soká), ilyenkor mozgasd át a lábaid, és ha lehet, tedd fel õket egy székre (akkor is, ha csúnyán néznek Rád, de nem fognak...)

Szerintem ha amúgy problémamentes a terhességed, akkor igen. De tényleg sokat álljatok meg (ne tartogasd a vizeletet se túl soká), ilyenkor mozgasd át a lábaid, és ha lehet, tedd fel õket egy székre (akkor is, ha csúnyán néznek Rád, de nem fognak...)
Szia! Én a 28.héten utaztam nyaralni autóval 12 órát és semmi gond nem volt.A lényeg, hogy tényleg min 2 óránként álljatok meg és legyen elég helyed a lábadat kinyújtani , mozgatni menet közben.Ha nincs probléma egyébként a terhességgel, akkor szerintem nyugodtan :) . Jó utat! 37 km
Szia! Holnap megyek Olaszországba Ancona-ba 1200 kilómétert. 23 hetes vagyok. Ha jól érzed magad akkor menjél nyugodtan. Én is így indultam volna de engem anyám és mamám is igyekezett kiborítani a vitát úgy zártam le hogy aki idegesít azzal örökre zárom le a kapcsolatot.
Szerintem nyugodtan. A terhesseg nem betegseg, ha jol erzed magad miert ne. En december elejen megyek kirandulni a ferjemmel meg sogoromekkal 28-29 hetes leszek. 4 oras auto ut, utanna 2 ora repulovel es ismet 2 oras autout. Es egy heten kereszutul maszkalni fogunk minden nap, varosnezes, karacsonyi vasarolgatas stb. Eszemben sincs itthon maradni. :)
Szia, én 35 hetesen utaztam a francia tengerpartra, ami 900 km-re van a lakhelyünktõl. Egyterü autónk van, kiszedtük a hátsó üléseket és oda lefeküdtem néha az út során pihentetni a lábam. Ilyenkor már egy kicsit merész dolog, de szerintem 26 hetesen simán mehetsz ha nincs semmi panaszod.
Én is Németországban élek, 29 hetes vagyok. 3 hete még simán elindultam volna, már nem mernék, egyre több bajom van. De ha jól vagy, nyugodtan menj, csak gyakran álljatok meg pihenni.
Én is németben élek! 30 hetesen voltam kocsival utoljára otthon, semmi baj nem lett :-) Még én is vezettem vagy 300 km-t....
nyugodtan hazamehetsz, ha amugy semmi gondod nincs. 29 hetes voltam mikor hazamentünk ugyanigy Nemetorszagbol, vegig aludtam es kb 3x alltunk meg, nem azert mert nem tudtunk volna többször, hanem mert nem volt ra szükseg, teljesen ok volt.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!!! Nagyon boldog vagyok, haza mehetek megmutatni a pocakom :)

10 hetes kislányunk szörcsög, néha köhög és tüsszög.37.9-et mértem posiban. Az sok? Mit tegyek, hogy jobban legyen? Nagyon aggódom!

Fújtam be neki Sterimarral, majd porszívóztam. Vettem Cebion C vitamin cseppet. Mit tehetek még??

Legjobb válasz: szia 5 öt le kell vonni ugyhogy csak 37.4 az höemelkedés vidd orvoshoz mi ezen épp most voltunk tul.

szia 5 öt le kell vonni ugyhogy csak 37.4 az höemelkedés vidd orvoshoz mi ezen épp most voltunk tul.
Én tettem be éjszakára a szobájába diapulmont, attól könnyebben lélegzett.

9 hetes kislányom két napja etetés időben, csak mosolyog de nem akar enni, ha meg erőltetjük akkor kapálózik és sír. Ez kb. 10 percig tart, aztán eszik szépen ahogyan eddig is. Mi lehet a viselkedésének az oka és mit tegyünk?

Kislányom 9 hetes múlt. Tápszert eszik, és eddig négy óránként evett óram? pontossággal.Két napja etetés id?ben, csak mosolyog de nem akar enni, ha meg er?ltetjük akkor kapálózik és sír. Ez kb.10 percig tart, aztán eszik szépen ahogyan eddig is. Mi lehet a viselkedésének az oka és mit tegyünk? Tegnap kapta meg az els? oltást, de nagyon jól viselte, se láz semmi.

Legjobb válasz: Az én lányom 10 hetes és anyatejes. Néha nekem is ezt csinálja.Azt vettem észre, hogy ilyenkor túl álmos ahoz, hogy aludjon és túl éhes ahoz hogy egyen.Mostmár úgy ekõzõm meg ezeket a "kitöréseket", hogy folyamatosan kínálom neki az enni valót. szerintem valami fejlõdési ugrás lehet nálla mert valóban többször eszik viszont aludni egyre kevesebbet alszik.

Az én lányom 10 hetes és anyatejes. Néha nekem is ezt csinálja.Azt vettem észre, hogy ilyenkor túl álmos ahoz, hogy aludjon és túl éhes ahoz hogy egyen.Mostmár úgy ekõzõm meg ezeket a "kitöréseket", hogy folyamatosan kínálom neki az enni valót. szerintem valami fejlõdési ugrás lehet nálla mert valóban többször eszik viszont aludni egyre kevesebbet alszik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Megnyugodtam, hogy nincs nagy baj. Mi kipróbáltuk ma hogy a másik szobában etetjük, hogy ne mindíg ugyan onnan lássa a dolgokat, és bevállt. Próbáld ki te is hátha te is sikerrel jársz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!