Találatok a következő kifejezésre: 9-10 éves ki (6 db)

9-10 éves korban ki lehet verni, és fog valami jönni belőle?

Legjobb válasz: Tényleg jó esély van rá, hogy kamu legyen. Viszont arra is van esély, hogy aki írta, csak érdeklõdik, és valójában nem is 10 éves. (Erre utal, hogy nem 10 évest írt, hanem 9-10 évest. Tehát valószínû, hogy nem a saját korát írta.) Vagy 10 éves, csak kissé korán gondolkodik ilyenen a barátaival. Tehát õszinte gratulációm az eddigi válaszadóknak. Remélem ti is hasonló színvonalú válaszokat fogtok kapni, ha kérdeztek. Tehát: 1. Ha 10 éves vagy, azt tudom ajánlani, hogy - ha már ilyen korán foglalkoztat - próbáld ki, és megtudod. Hiszen úgyis ezt tennéd, bármilyen válasz is érkezzen. Elõfordulhat, hogy korán érõ típus vagy. Van ilyen. (Az egyik volt osztálytársam 13 évesen már rendszeresen borotválkozott.) 2. Ha nem magadról kérdezel, akkor igen, ki lehet. Sõt, elõfordul, hogy kisgyerekek már ennél fiatalabb korban is elélveznek (bár igen ritka). Azt viszont nem tudom, hogy ez mivel jár (jön-e ki valami). Szerintem nem. 3. Ha pedig mégiscsak kamu a kérdés, akkor inkább nem írom le a véleményemet rólad. Hiszen értelmileg még semmiképpen nem érted el a 10 éves színvonalat sem, így kár is a billentyût koptatni. (Azért remélem nem ez a helyzet.)

Tényleg jó esély van rá, hogy kamu legyen. Viszont arra is van esély, hogy aki írta, csak érdeklõdik, és valójában nem is 10 éves. (Erre utal, hogy nem 10 évest írt, hanem 9-10 évest. Tehát valószínû, hogy nem a saját korát írta.) Vagy 10 éves, csak kissé korán gondolkodik ilyenen a barátaival. Tehát õszinte gratulációm az eddigi válaszadóknak. Remélem ti is hasonló színvonalú válaszokat fogtok kapni, ha kérdeztek. Tehát: 1. Ha 10 éves vagy, azt tudom ajánlani, hogy - ha már ilyen korán foglalkoztat - próbáld ki, és megtudod. Hiszen úgyis ezt tennéd, bármilyen válasz is érkezzen. Elõfordulhat, hogy korán érõ típus vagy. Van ilyen. (Az egyik volt osztálytársam 13 évesen már rendszeresen borotválkozott.) 2. Ha nem magadról kérdezel, akkor igen, ki lehet. Sõt, elõfordul, hogy kisgyerekek már ennél fiatalabb korban is elélveznek (bár igen ritka). Azt viszont nem tudom, hogy ez mivel jár (jön-e ki valami). Szerintem nem. 3. Ha pedig mégiscsak kamu a kérdés, akkor inkább nem írom le a véleményemet rólad. Hiszen értelmileg még semmiképpen nem érted el a 10 éves színvonalat sem, így kár is a billentyût koptatni. (Azért remélem nem ez a helyzet.)
nemtudom szerintem nem kéne kritizálni senkit ha neki 9-10 évesen jól esik akkor egye azt baja nem lessz tõle az biztos szóval csináld nyugodtan...
Nem feltételün kamu, az elõzõ hozzászólókhoz szólva. A lányok is simán önkielégítést végeznek 8 éves koruktól, akkor a fiúk miért ne csinálhatnák? Szerintem nyugodtan kisírletezz a testeddel, hisz pont az a lényege az önkielégítésnek, hogy felkészülj a szexre. Jönni belõle valószínûleg nem fog semmi. Bár, nekem a férjem mesélte, hogy õ 10 évesen miközben játszadozott vele, legnagyobb meglepetésére elment. Persze nem olyan mennyiségben és állagban, mint késõbb, de volt ott valami.
szerintem + te vagy 1 hülye köcsög fasz taknyos mert ha vki kérdez vmit akkor sztem kéne is vmit válaszolni a kérédsére nem meg ezt ...hallod te vagy a szánalmas úúúúúristen majd mások is igy fognak válaszolni neked lehet h kamu akkor igazad van de ha nem akkor + mivan?had kérdezzen amit csak akar azért van ez az oldal nem?bazzzz olyan hülye vagy az utolso elötti elöttinek !!! nah mind1 nem is pocsékolom rád az idõt szal lehet h nem fog kijönni semmi de eltudsz élvezni amugy csak nyugodtan csinálj magaddal amit szeretnél fedezt fel a testedet majd rájössz h mit kell majd csinálnod
Minek kiverni? Az dedósoknak való. Te már nagy fiú vagy, kezdj el udvarolni a plüssmacidnak. :-)))
ez szerintem megint kamu, már egyre több van belõle:(
Szerintem te még mesét nézz és ne kiverni akarad :D inkább még fogocskázz! 22 hetes kismama!
10 évesen!??? Anyádat kérdezd meg. Inkább bújjad 1000-rel a minimaxot meg a mesekönyvet!!!!! Meg ha annyira érdekel mi jönne ki belõle akkor nézz utánna, te.... kis szánalmas taknyos gyerek.....
te kis köcsög tiszta hülye vagy probáld ki.ez az oldal nem neked valo a minimax esetleg
Há bammeg! ha kíváncsivagy próbáld ki! Mi honnan tudjuk, hogy jön e a kis fütyidbõl genya vagy nem?? Szánalmas!
Nem sok minden csak egy kis fehér valami. Ugy is mondják hogy, még vizes nem vagy érett!
neked még ne azon járjon az eszed hanem mesekönyven és a játékon és napersze a tanuláson, ilyennel még te ne is foglalkozz !!!!!!
nem feltétlen mesekönyven járjon az eszed ha jó neked ez csináld még sperma nem fog jönni ezért bárhol csinálhatod...

9-10 éves korban jönnek ki hátul fogak?

Lányom 9 és fél éves,és fájlalja hátul a fogát,és h?emelkedése is van(torka nem piros).Két hete voltunk fogorvosnál,? azt mondta hogy rossz foga nincs.Akkor hát új fog lehet?

Legjobb válasz: Nem nagyon. 8 éves kora körül ugye a 2 kismetszõt váltotta, azt követõen a két alsó szemfog cserélõdik, majd a 4 darab négyes fog, azaz elsõ kisõrlõk. A hatos fogai már rég kinõttek, a hetesek pedig csak 12-14 éves kora körül nõ. Esetleg ami szóba jöhet, azok a második kisõrlõk, de ha az elsõ kisõrlõit még nem váltotta, akkor nem túl valószínû. Szerintem menjetek vissza a dokihoz, csináljon OP röntgent, azon látszódni fog, hogy mi és miért fáj neki.

Nem nagyon. 8 éves kora körül ugye a 2 kismetszõt váltotta, azt követõen a két alsó szemfog cserélõdik, majd a 4 darab négyes fog, azaz elsõ kisõrlõk. A hatos fogai már rég kinõttek, a hetesek pedig csak 12-14 éves kora körül nõ. Esetleg ami szóba jöhet, azok a második kisõrlõk, de ha az elsõ kisõrlõit még nem váltotta, akkor nem túl valószínû. Szerintem menjetek vissza a dokihoz, csináljon OP röntgent, azon látszódni fog, hogy mi és miért fáj neki.
Grat neki, ügyes kislány! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Már voltunk a körzeti orvosnál a láz miatt, õ írt antibiotikumot neki, délután pedig megyünk a fogorvoshoz.
Na, voltatok?
A kérdező hozzászólása: Igen voltunk!Az 5.tejfog alatt, kibújt a maradandó foga a lányomnak, de a tejfoga még csak nem is mozgott, ezért begyulladt az ínye.Szegénykémnek kihúzták a tejfogát, de hõsiesen viselte, és most már nem fáj neki! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

9-10 éves lánynál jelentkezhetnek a pubertás "tünetek" mármint lelkileg? Kezelhetetlen, szófogadatlan. Ki hogy kezeli?

Olyan két éve kezdődött nála ez a rendkivüli szófogadatlnság. Amit ő a fejébe vesz, az csak úgy jó. Nem akar rám hallgatni bármit is teszek. Úgy ki tud késziteni, hogy sokszor azt hiszem megőrülök. Hisztizik ha valami nem úgy van ahogy ő akarja. Sminkelni akarja magát!!! Nem segit sem a jó szó, semmi. 3 gyerekem van és nem gondoltam volna hogy az egyik ilyen lesz. Õ a középső. Sokszor, csúnya ezt mondani de olyan utálatos tud lenni. :( Mit csináljak vele? Hogy bánjak vele? Mivel büntessem? Mi lesz pár év múlva ha most ilyen?

Legjobb válasz: Köszi. Az a baj hogy õ azt hiszi, hogy csakis az övé lehet az utolsó szó...

A kérdező hozzászólása: Köszi. Az a baj hogy õ azt hiszi, hogy csakis az övé lehet az utolsó szó...
Hiú ábránd. A cigirõl sosem fogsz leszokni.
Amint leteszed, és utána is valaki megkínál sok idõ után, te elfogadod, és máris annyi a "cigi mentes" korszakodnak, kezdõdik minden elõrõl.
Azt mondják 15 év amíg a szervezeted olyan állapotba kerül mintha sose cigiztél volna.
Szerintem az már bizony soha. :( De ettõl függetlenül tedd le a cigit, legalább nem rontasz tovább a helyzeten!
dupla annyi idõ mint amennyit dohányoztál a te esetedbe 26év de anien fiatalob kezdted lehet mégtovább
Milyen magas vagy?
Annak idején valahol olvastam, hogy lassan, de fokozatosan ürül a szervezetbõl. Ha jól emlékszem, a diagram úgy szólt, hogy akik napi 1 dobozzal szívnak és hagyják el a cigarettát, annak 3 nap, amíg a tüdeje, a legutóbbi nikotin adagot "kiüríti". Nem vagyok benne biztos. Ne haragudj. Az viszont biztos, hogy ha már több mint 10évig dohányoztál, nem 1-2 hónap alatt ürül ki a szervezetedbõl a nikotin.
A kérdező hozzászólása: nem az volt a kérdés, hogy leszokom-e vagy sem.. értelmezzétek a kérdést és utána írjatok. 1 hónapja már nem cigizem
1 hét - 1 év alatt sok méreganyag kiürül, javul a közérzet, nõ a tüdõkapacitás, stb. Ha nem sikerül leszokni elsõre, kérj segítséget.
Sok minden kiürül, de nyílván nem minden. Nagyon régóta vagy bagós, és ez így nagyon függésnek hangzik, nem lesz egyszerû letenni, kérj segítséget.
Gratulálok, hogy már egy hónapja nem dohányzol, csak így tovább!;)

9-10 éves korban jönnek ki hátul fogak?

Lányom 9 és fél éves,és fájlalja hátul a fogát,és h?emelkedése is van(torka nem piros).Két hete voltunk fogorvosnál,? azt mondta hogy rossz foga nincs.Akkor hát új fog lehet?

Legjobb válasz: Nem a bölcsességfogra gondoltam.

A kérdező hozzászólása: Nem a bölcsességfogra gondoltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Voltunk fogorvosnál.Az 5.tejfog volt a bûnös, mert még nem esett ki a lányomnak, és nem is mozgott, de már jött alatta a maradandó fog, és ez miatt begyulladt az ínye is.Most már minden rendben van, a tejfogat kihúzták, és a fogfájás elmúlt. :)
Hát..elvileg 13-14 éves korban... van akinek 15 vagy még több. (Ha a bölcsességfogra gondol). Én 13 vagyok és nekem nemrég bújt ki(2-3 hónapja) De csak evéskor fájt és semmi hõemelkedés.. Amúgy a fogak és szájápolás témakörbe jobban találna a kérdés. 13/L
Nem lehet hogy a fülével van gond? Onnan is sugározhat a fogakra a fájdalom! Ha pedig nincs, akkor valószínûleg új foga lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem a fülével van gond.Voltunk ma a körzeti orvosnál a láz miatt, aki írt neki antibiotikumot, mert az ínye is be van gyulladva, délután pedig megyünk a fogorvoshoz. Köszi a válaszokat!
tejfog csak 24 van, vagyis a bölcsességfogon kívül ugyebár ki kell még 4 fognak jönni, aminek a helyén eredetileg nem volt semmi, és emlékeim szerint erre kb akkor kerül sor, amikor a többi õrlõfog is cserélõdik... kb akkor, amikor írod. De ezeknek szokott még hely lenni az állkapocsban, nem hallottam még nagyon, hogy problémás lenne. Röntgent csináltak róla? Mert nem mindenkinek "szabványos" a fogsora, van, akinek több nõne a kelleténél például...

9-10 hónapos babátok napirendje hogy néz ki evés szempontjából?

Mikor mit eszik?/ reggel,délben,este,tízórai,uzsi/.Ehetik már azt amit mi ha nem annyira f?szeres?/ persze a korának megfelel?t/

Legjobb válasz: Az én fiam 9 hónapos. Reggel 6-kor 260 ml tápszert eszik. Tízórai 9 körül, az gyümölcs kb.240ml. Ebédre fõzelék, ez 1 óra tájban van. Ez után van hogy bealszik és az uzsi elmarad. Ha nem, akkor 4 körül eszik 200ml tejpépet, este 7-kor pedig 230ml tápszert. Õ még nem eszi azt amit mi, még csak most pár napja kezdtünk neki darabosabb ételt adni.

Az én fiam 9 hónapos. Reggel 6-kor 260 ml tápszert eszik. Tízórai 9 körül, az gyümölcs kb.240ml. Ebédre fõzelék, ez 1 óra tájban van. Ez után van hogy bealszik és az uzsi elmarad. Ha nem, akkor 4 körül eszik 200ml tejpépet, este 7-kor pedig 230ml tápszert. Õ még nem eszi azt amit mi, még csak most pár napja kezdtünk neki darabosabb ételt adni.
Az én kisfiam 9 hónapos. Reggel 6-7-kor van 240 tápszer. Tízórai gyümölcs, ebéd fõzelék. Van hogy 4 étkezése van /ha hosszúra nyúlik az ebéd elõtti alvás/ akkor az uzsi nekünk is kimarad és akkor tápszert kap 7-8 körül. Ha van uzsonna akkor néha gyümölcs, néha tejpép, de van hogy tápszert kap akkor is. Én már adtam a levesbõl neki répát és krumplit. És néha az üveges étel is elég fûszeres és darabos. Már elég sok mindent evett, most kezdtük a sajtokat és a joghurtot.
10, 5 hónapos kisfiam reggel fél 7 körül szopizik fél 10 körül gyümölcsöt eszik, 1-2 óra körül fõzeléket hússal, sajttal vagy tojássárgájával, 4 körül gyümölcs, egy héten egyszer ehhez kap natúr joghurtot, vagy túrót. Fél 7 körül vacsora ami az ebédbõl maradt, vagy amit mi is eszünk ( ha már kaphat belõle ). 8 körül szopizik, elalszik és éjjel még kb kétszer szopizik. Tízórai és uzsonna után elmajszol egy kis kenyérhéjat, nincs még foga, úgyhogy zömében pépeset eszik.
szia! Kislányom jövõ héten lesz 10 hónapos. Reggel fél 8 felé kel, akkor szopizik, fél 10-10 körül tízóraizik gyümölcsöt joghurttal, túróval, ebédre fõzelék van 1- fél 2kor, 5 körül tejpépet eszik, majd este 8kor vacsira fõzelék, utána fürdés, majd szopi, így alszik hajnal 5ig, akkor szopizik, és kel fél 8kor.
A lányom 7 hónapos: Reggel 180 tápi v. tejpép 10 órai 150-200 gyümölcs sûrítve rizskrémmel, v. keksszel Ebéd: 180-200 fõzelék hússal (6 hós kora óta a fûszeresebb 8 hósoknak való bébiételeket eszi, csak átturmixolom neki, mert darabosak, viszont neki még nincs foga) Uzsi: gyümölcs uúgy mint 10óraira ill. egy héten 1-2szer vagy gyümi túróval, vagy natúr joghurttal Vacsora: tejpép Elalváshoz: tápi 100-150 ml
10 hónapos a kisbabám. 6 körül tápi, 9 körül tápi, 12 körül ebéd: gyümi, fõzi, 16 körül uzsi gyümi, babakeksz, 19:30 vacsi tápi. Én még nem adtam neki a mi kajánkból. Zöldséget nem nagyon eszi, inkább csak gyümölcsöt és husit. Szoktam sütni neki kekszet, azt szereti nyammogni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) .
Az én fiam 10 hós lesz holnap: Reggel 7-fél8 260 tápszer, 10 körül gyümölcs, vagy kekszszel, vagy joghurttal, vagy mindkettõvel. Persze van, hogy délelõtt nagyon bealszik, olyankor du 2-kor kapja meg a 10órait. Ebéd 12-13 óra között fõzelék (2 foga van, de ügyesen rágcsál, ezért darabos, szinte mindent eszik már). 4-5 körül uzsonna, ezt váltogatom, vagy fõzelék-leves, vagy túró gyümölccsel, vagy tejpép. Vacsora fürdés után, úgy 8 körül, de pl ma nem aludt délután és elaludt a játszótéren, ezért várok egy kicsit, majd gyorsan megmosdatom és vacsora úgy 9 körül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!