Találatok a következő kifejezésre: 9 napra tesztet, halvány (5 db)

Szoval, az a problemem, hogy csinaltam tesztet az egyik csil szep rozsaszin a masik pedig eleg halvany lett, 9 napja kesik a menstruaciom. Az egyik mellem neha-neha faj is, Szerintetek mi van?

Legjobb válasz: csinálj képet róla és tedd fel légyszi kepfeltoltes.hu Így nehéz bármit is mondani.Mensi után 9 nappal nem szabadna már halványnak lennie.Rendszeres a mensid?Tuti 9 napja késik?

csinálj képet róla és tedd fel légyszi kepfeltoltes.hu Így nehéz bármit is mondani.Mensi után 9 nappal nem szabadna már halványnak lennie.Rendszeres a mensid?Tuti 9 napja késik?
Akkor drukk nektek. Hátha egy másik teszt már erõsebb csíkos lesz!
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok valoban!7 hetes a mult heten korhazba voltam , mert vereztem, de azt mondtak a 12-dik hetig elofordul.A baba pont a heteknek megfelelo nagysagu.
A kérdező hozzászólása: Olyan 4 evvel ezelottig oxxe vixxa jot meg, de mostma pontosan mindig.Akkor csinalok masfajat ma es meglatom mi lesz. Hasam is szok fajni egy csoppet.
Dehát a halvány csík is csík. Majd napról napra erõsebb lesz. Vártad a babát?
A kérdező hozzászólása: ugy voltunk vele, hogy nem vedekezunk jo ideje es amikor sikerul akkor sikerul.De nagyon orulnenk neki!

Ma megyek vérvételre, HCG szint miatt elvileg 4hetes és 6 napos vagyok . Mennyinek kellene lennie a HCG-nek hogy ha ennyiidős terhes vagyok? A doki szerint lehet hogy nem terhes vagyok hanem cisztám van.9 napja késik. Van egy csomó halvány + tesztem.

Legjobb válasz: Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7-8 7,650 - 229,000 9-12 25,700 - 288, 000 13-16 13,300 - 254,000 17-24 4,060 - 165,400 25-40 3,640 - 117,000

Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7, 340 6 1, 080 - 56, 500 7-8 7, 650 - 229, 000 9-12 25, 700 - 288, 000 13-16 13, 300 - 254, 000 17-24 4, 060 - 165, 400 25-40 3, 640 - 117, 000
egyébként tök érdekes ha pl. 30 héten néznéd a vérbõl a Hcg szint negatív lenne és a terhes teszt is:-) akkorra nem mutatható ki a szervezetben:-) (elsõ)
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni, h közben meg is jött. De sokkal kevesebb meg hígabb volt, mint szokott.
ha adoki azt mondta hogy nem akkor az nem bocsi a rossz hírért próbálkozzatok még sok sikert
Hogyha negatív lett a teszt és megjött akkor nem sok esély van rá. Sajnálom! Egy tesztet azért még csinálhatsz attól semmi baj nem lesz.
Szerintem sem vagy babás, de ne adjátok fel!

9 nappal pé után vagyok, halvány pozitiv a tesztem, ez lehetséges, vagy halucinálok?

Nem tul korai ez?

Legjobb válasz: Lehetséges, de azért egy pár nap múlva csinálj még egyet!

Lehetséges, de azért egy pár nap múlva csinálj még egyet!
Szia!Gratulálok!Már én is birnék legalább egy halvány csikot magamnak!Sok boldogságot!
a vérzés még nem jelent semmit ha nincs görcs, de csinálj még tesztet akkor biztos lesz aminek lennie kell
Persze, hogy lehetseges. Nem mindenkinel tart pont 10 napig a beagyazodas. Ez nem torvenyszeru. Lehet nallad hamarabb beagyazodott es emiatt hamarabb kezdted el termelni a hcg-t. Kerlek ne erts felre es ne bizz vakon ebbe: de az ikerterhessegnel hamarabb ki szokta mutatni a teszt a terhesseget a dupla hcg miatt. A verzesnek tobb oka is lehet de mi itt csak talagatni tudunk, doki sem valoszinu, hogy sokat fog latni egy 9 napos terhessegnel. Amire en tudok gondolni, hogy lehet ket baba van a sok hcg miatt es az egyik talan nem marad ezert verezhetsz. Ez csak az en velemenyem es kivanom, hogy minden rendben legyen!
Utolso (19:14-es) vagyok. Jaj legyszi ird meg majd mi a helyzet! El is mentem magamnak a kerdest. Remelem minden rendben lesz!!!
A kérdező hozzászólása: És mivel magyarázhato az, hogy 2napja mensis vérzésem van, nem tul sok, de van, amugy csak jövö 28-án kéne megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, ugy értem jövö héten.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat és, hogy annyi eröt adtok nekem, majd megirom mi lett.puszi nektek és mielöbbi babázást mindenkinek..

9 napja késik tesztjeim halvány pozitiv de tegnap megjött reggel, 1 betét elég volt egésznapra alig van meg?

Ma sem mondanám hogy eddíg beindult volna!világos piros szin?.Bocsi a részletezés miatt.A derekam az oldalam majd leszakad.Alig bírtam aludni is!Menszi szerü fájdalmaim vannak!Járt már valaki hasonlóan?Mi lett a vége?

Legjobb válasz: Szerintem a pozi teszt miatt menj be az ügyeletre,nehogy valami bajod legyen,és ha baba még talán Õ is menthetõ.Ne ránk várj,siess gyorsan az ügyeletre!!!Ez nem játék!!!

Szerintem a pozi teszt miatt menj be az ügyeletre, nehogy valami bajod legyen, és ha baba még talán Õ is menthetõ.Ne ránk várj, siess gyorsan az ügyeletre!!!Ez nem játék!!!
Szia! Nem akarlak én sem megijeszteni de szerintem valami nagyon nincsen rendben! Mindenesetre a Hcg-d valóban terhességet mutat. MEnj kórházba mindenképpen!Még ma! Sõõt Most! Hallgass ránk! Remélem minden ok lesz!
A véreredménybõl nem tudja megmondani, hogy méhen kívüli vagy-e, csak azt, hogy van e hcg a szervezetedben!A méhen kívüliséget csak uh-val tudja bizonyítani!Menj már az ügyeletre!!!Hívj mentõt!!
A kérdező hozzászólása: De azt mondta az orvos ha méhenkivûli lennék akkor az vér eredményem 1000 körül lenne
Orvos!!! Nekem is így volt, enyhe vérezgetés, görcsök az oldalamban, Uh-on nem láttak semmit, majd a jövõhéten... És közben méhen kívüli terhes voltam, ki is kellett venni a petevezetékemet és tele volt az egész hasam vérömlenyekkel.
Ügyelet!!!Gyorsan!!!Az életeddel játszol!!!A hcg babát jelent, menj orvoshoz és azt a másik dokit felejtsd el!!!
A kérdező hozzászólása: Na voltam dokinál megultrahangozott nem látott semmit méhen belûl még a cisztám is felszívódott.Azért vérezgettem.Mondta hogy lehet megint próbálkozni a baba dologgal.Úgyhogy kezdjük megint.Köszi a sok aggódást
orvos gyorsan!! majd írd meg mi lett veled!!minden jót.
Szerintem menj el egy másik orvoshoz is!Magne B6 és sok fekvés!!!! Nekem annó a 7 hetes vetélésem indult így. De titeket még lehet tényleg megtudnak menteni!Jobb lenne még ma de ha nem megoldható akkor legéksõbb hétfõn menj el egy másik orvoshoz.Nincs az ismerõsi körödben valakinek megbízható orvosa? Minden jót kívánok neked, remélem nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Ez történt velem
Szia! Minden rendben?
Az lehetett akkor beágyazódási vérzés is.A kisfiamnál nekem is volt kb. 1 hét múlva a + teszt után.Csak nekem nem görcsölt a hasam.Remélem minden rendben van és 8-9 hónap múlva már 3-an lesztek.
A kérdező hozzászólása: Remélem én is ! Holnap megyek dokihoz, majd megírom mi volt
Szia! na mi újság? Rendben vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam orvosnál , nem akartam hogy hülyének nézzenek!De nagyon aranyosak vagytok!Gondoltam felhívok valami magánorvost de nem tudtam eldönteni hogy zavarhatom e ilyenkor úgyhogy nem hívtam.Mára elmúlt a vérzésem.De tegnap meg tegnapelött inkább csak olyan vérzés volt mikor pisilés után megtöröltem akkor láttam hogy egyáltalán vérzek.Mára teljesen elmúlt.Nem tudom mi lehet ez de holnap elmegyek orvoshoz, remélem többet tudok meg, mert ez nem rendes vérzés volt az biztos, a szine is inkább rózsaszin volt és a mennyisége is kevés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!