Találatok a következő kifejezésre: 9 napra tesztet, (56 db)

Lehetek-e terhes? Nem jött meg a menszeszem már 9. napja és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni és a mellem is fáj de nem ügy mint mikor megszokot jönni émejgésem is van mindenen sirni akarok. Csináltam tesztet de negatív lett. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Amíg nem jön meg, addig van esély a babára! Ismételd meg a tesztet két -három nap múlva. LEhet, hogy 25-s a teszt és neked késõi peteérésbõl lett a baba. A 9 nap elég sok, de hát láttunk itt már többet is. Drukkolok. (én elugranék dokihoz egy vérvételre, a biztonság kedvéért).

Amíg nem jön meg, addig van esély a babára! Ismételd meg a tesztet két -három nap múlva. LEhet, hogy 25-s a teszt és neked késõi peteérésbõl lett a baba. A 9 nap elég sok, de hát láttunk itt már többet is. Drukkolok. (én elugranék dokihoz egy vérvételre, a biztonság kedvéért).

9 napja késik, viszont a két tesztem negatív lett, Lehetek terhes vagy megfog jönni?

Április 9én feküdtem le a barátommal guminélkül els? alkalom volt és pont termékeny id?szakomba voltam sajnos.Januárban kezdett beállni a menszeszem elötte össze-vissza volt.lehetséges hogy msot is ezvan vagy egyszerüen az els? alkalom miatt késik,mivel két tesztem is negatív lett vagy lehet rá esély hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem,az elso együttléttõl késik a mensid.Mert olyankor szokott.9 nap az elég sok lenne,ki kéne mutatnia a tesztnek is.Vegyél még 1-t pár nap mulva, clearblue a neve és tesztelj azzal, az elég érzékeny teszt.Ja és ird meg, hogy mi lett.

Szerintem, az elso együttléttõl késik a mensid.Mert olyankor szokott.9 nap az elég sok lenne, ki kéne mutatnia a tesztnek is.Vegyél még 1-t pár nap mulva, clearblue a neve és tesztelj azzal, az elég érzékeny teszt.Ja és ird meg, hogy mi lett.
Szerintem is, az elsõ együttléttõl késik a mensid.Elõfordul az ijen, de ha nem akartok idõ ellõtt gyereket, akkor legközelebb védekezzetek.

Már 9 napja késik a mensim, megcsináltam 2 tesztet, amik negatívak lettek.14 napja voltunk együtt úgy, hogy nem védekeztünk. Hányingerem is van, mellfeszülés, amik korábban nem voltak jellemzőek. Korai volt a tesztelés?

Legjobb válasz: 9 napos késést már illene kimutatni bármilyen tesztnek. én még egy próbát tennék hét közepe fele,ha semmi,akkor irány a Dottore :)

9 napos késést már illene kimutatni bármilyen tesztnek. én még egy próbát tennék hét közepe fele, ha semmi, akkor irány a Dottore :)
A kérdező hozzászólása: De akkor mi lehet a gond? Volt már 1x cisztám, de nem volt hányingerem, meg mellfeszülésem. Belekóstolok a kajába, aztán úgy érzem jön is vissza. Kétségbe vagyok esve, mert azt hittem terhes vagyok, csak korán teszteltem! Írjatok!! Van még esély rá?!
Szerintem még elõfordulhat, hogy megjelenik az a második csík. Sokan mesélték, hogy sokára mutatta ki nekik a teszt.

Nem jött meg már 9 napja, csináltam tesztet negativ, lehetek terhes?

mindig pontosan jött még

Legjobb válasz: Szia! Persze elõfordulhat, ha egy tesztet csináltál, akkor lehet, hogy a teszt nem volt jó minõségû. Negatív irányban sokat tévednek a tesztek. Az is elképzelhetõ, hogy ez a hirtelen meleg vagy akár személyes ügybõl adódó stressz miatt késik a menstruációd. Csinálj még egy tesztet, ha lehet 10-es érzékenységût (pl. Qupido) és ha azzal is negatív és pár nap múlva nem jön meg, a helyedben felkeresném a nõgyógyászt a biztonság kedvéért. Nem tudom pozitív vagy negatív tesztért kell drukkolni, úgyhogy csak simán drukkolok :)

Szia! Persze elõfordulhat, ha egy tesztet csináltál, akkor lehet, hogy a teszt nem volt jó minõségû. Negatív irányban sokat tévednek a tesztek. Az is elképzelhetõ, hogy ez a hirtelen meleg vagy akár személyes ügybõl adódó stressz miatt késik a menstruációd. Csinálj még egy tesztet, ha lehet 10-es érzékenységût (pl. Qupido) és ha azzal is negatív és pár nap múlva nem jön meg, a helyedben felkeresném a nõgyógyászt a biztonság kedvéért. Nem tudom pozitív vagy negatív tesztért kell drukkolni, úgyhogy csak simán drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek visza dokihoz kiváncsi vagyok mit mond majd.Igy még nem jártam pedig már van egy 11éves lányom. Majd holnap irok mi volt
Szia! Ismét negatív? A pregimax plus a terhességet csak akkor mutatja ki, ha a szervezet HCG koncentrációja 25mmol/l , ez azt jelenti, hogy kb késés után 2-3 nap. Viszont ezt egyéne válogatja. Azt javaslom mostmár menj el egy nõgyógyászhoz, ha még nem jött meg, õ majd megnézi UH-n meg megvizsgálja az endometriumot, ha nem lát semmit, csinál õ is egy HCG tesztet, az biztosabb, mint az otthoni terhességi tesztek. Majd írd meg az eredményed, kíváncsi vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Ma megcsináltam a tesztet és megint negativ lett, (pregimax plusz)ez a teszt amugy jo. Jár igy már valaki? Anyit érzek hogy fájdogál a hasam
Én is drukkolok, írd majd meg mi lett!!
Reggeli elsõ vizeletbõl. Az a legbiztosabb, és mindenképp 10-es érzékenységûvel! Azok tévednek a legritkábban! Drukkolok :)
Szia!Reggeli elsõ vizeletbõl érdemes, akkor a legnagyobb a HCG szint a szervezetben -ha van- :-)
A kérdező hozzászólása: A tesztet a nap melyik szakában érdemes megcsinálni?
Hát igen, ilyenkor elõfordul, hogy még semmit nem lát az ultrahangon. Ha voltál orvosnál akkor semmi baj nem lesz, ha baj lenne õ is gyanakodott volna. Majd írd meg a teszt eredményét :) Még mindig drukkolok :) 1. válaszoló voltam :)
A kérdező hozzászólása: Voltam nögyogyásznál ultrahangon nem látot semit aszt tanácsolta hogy vegyek egy tesztet szerdán kell viszamenem.
Okés várom a válaszodat, nagyon kíváncsi vagyok :)

Szoval, az a problemem, hogy csinaltam tesztet az egyik csil szep rozsaszin a masik pedig eleg halvany lett, 9 napja kesik a menstruaciom. Az egyik mellem neha-neha faj is, Szerintetek mi van?

Legjobb válasz: csinálj képet róla és tedd fel légyszi kepfeltoltes.hu Így nehéz bármit is mondani.Mensi után 9 nappal nem szabadna már halványnak lennie.Rendszeres a mensid?Tuti 9 napja késik?

csinálj képet róla és tedd fel légyszi kepfeltoltes.hu Így nehéz bármit is mondani.Mensi után 9 nappal nem szabadna már halványnak lennie.Rendszeres a mensid?Tuti 9 napja késik?
Akkor drukk nektek. Hátha egy másik teszt már erõsebb csíkos lesz!
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok valoban!7 hetes a mult heten korhazba voltam , mert vereztem, de azt mondtak a 12-dik hetig elofordul.A baba pont a heteknek megfelelo nagysagu.
A kérdező hozzászólása: Olyan 4 evvel ezelottig oxxe vixxa jot meg, de mostma pontosan mindig.Akkor csinalok masfajat ma es meglatom mi lesz. Hasam is szok fajni egy csoppet.
Dehát a halvány csík is csík. Majd napról napra erõsebb lesz. Vártad a babát?
A kérdező hozzászólása: ugy voltunk vele, hogy nem vedekezunk jo ideje es amikor sikerul akkor sikerul.De nagyon orulnenk neki!

Minden vélemény érdekel! Késik 9 napja a mensim. Már egy ideje szeretnénk babát.14 napja mikor együtt voltunk mindkettőnknek volt egy megérzése, h sikerült. Csináltam tesztet - lett. Lehet még + a teszt? Vagy más gond van? Írjatok!

1 hete émelygek, hányingerem van bizonyos ételekt?l, szagoktól, feszülnek a melleim, fáradékony vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egy másik tesztet és reggeli vizeletbõl csináld meg. Másfelõl meg, ha van annyi HCG a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor ahhoz is elégnek kell legyen, hogy kimutassa a teszt. Ezért gondolom a másik tesztet... Mikor tesztelted a negatívat?

Szerintem vegyél egy másik tesztet és reggeli vizeletbõl csináld meg. Másfelõl meg, ha van annyi HCG a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor ahhoz is elégnek kell legyen, hogy kimutassa a teszt. Ezért gondolom a másik tesztet... Mikor tesztelted a negatívat?
A kérdező hozzászólása: Veszek holnap, mert már nem bírom. 8 nap reggel lett -. Kicsit szomi vagyok.:(
Óh akkor nyugodj meg, akkor még nem is mutathatta ki! Tesztelj ma reggel, és írj! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, de csak délután, az is - lett. Lehet még mindig nem mutatja ki? Mert én nagyon azt érzem, hogy terhes vagyok. Hm?! Ja, meg most barnáztam, az rossz vagy jó jel?
A kérdező hozzászólása: A hõm megint 37. Csak 36, 5 körül szokott lenni. Ez egy újabb jel?

Peteérés után a 9. napon jóstesztként csináltam ovulációs tesztet. Nagyon erős pozitív lett! Szerintetek van remény a babára?

A ciklusaim 28-30 naposak és ebben a hónapban a 15.napon volt a peteérés. Ez az első clostilbegyt-es hónapom/

Legjobb válasz: Ha biztos vagy benne, hogy nem egy plusz peteérés...akkor szívbõl gratulálok! De ha már az ovulációs teszted ennyire pozitív, szerintem egy 10-es terhességi teszt is kimutatná! Nekem amikor halvány csíkos volt az ovu tesztem, akkor már halványan látszódott a terhességi teszten is a csíkocska! Szurkolok!!!

Ha biztos vagy benne, hogy nem egy plusz peteérés...akkor szívbõl gratulálok! De ha már az ovulációs teszted ennyire pozitív, szerintem egy 10-es terhességi teszt is kimutatná! Nekem amikor halvány csíkos volt az ovu tesztem, akkor már halványan látszódott a terhességi teszten is a csíkocska! Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Drukkolok neked!! :-)
Nahát gratulálok! :) Én most kezdem a clostit, remélem, mi is hasonló sikerrel járunk.
A kérdező hozzászólása: Tegnapi és mai terhességi teszt pozitív!!!
Ha nagyon babát akarsz. mindenhogyan probáld ki a méhpempõt nekem 20 napi szedés után összejött. csak sajnos elment a baba, biztos a stressz.:(
A kérdező hozzászólása: Reggeli teszt sajnos negatív :-((( A gyógyszert azért kaptam, mert voltak kis petéim, de nem volt egy dominàns sem, amelyik megérett volna. 5napig 2*1et kellett szedni. Most pedig türelmetlenül várok....
Loretta, teszteltél? Mi az eredmény? :o) Mire kaptad a Clostit? Volt spontán peteérésed mielõtt elkezdted szedni? Gyûjtöm a Clostis tapasztalatokat, mert ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor következõ ciklusban kezdem én is.
Elsõ vagyok...Csinálj csak reggel egy normál tesztet...érzem hogy + lesz! De az is igaz, hogy rádolgozni sosem árt! :-) 24hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ!! Azért gondolom, hogy ez nem második peteérés, mert nincs az a jellegzetes "nyúlós, tojásfehérjés nyák" ami szokott lenni ilyenkor!De a biztonság kedvéért ma este is eggyütt leszünk a siker érdekében!! Nagyon izgulok! Holnap reggel lehet megpróbálkozok egy terhességivel.. de az az igazság, hogy nagyon félek a kudarctól...
Hányadik napon lett pozitiv a terhességi tezsted? Én ma vagyok a 13 DPO-n és negatív a tesztem:( Nekem is elsõ closti+tüszõrepis hónapom, annyira biztam benne....

9 napja késik csináltam hétfőn 2 tesztet ami negatív lett! Fájdogál a mellem meg görcsöl a hasam vajon terhes vagyok?

Legjobb válasz: 50-50% az esélyed. Ha ma késik 9 napja, akkor hétfõ még csak 6 napja késett. Az lehet még korai volt. Hõd?

50-50% az esélyed. Ha ma késik 9 napja, akkor hétfõ még csak 6 napja késett. Az lehet még korai volt. Hõd?
A kérdező hozzászólása: Na mindegy köszi!!!
fogalmam sincsen, mert sajna még nem voltam babás.:(
A kérdező hozzászólása: Köszi mindent majd megírom akkor hétfõn du-tán hogy mi lett de az normális hogy görcsöl a hasam mint ha megakarna jönni?!
ne görcsölj. a doki megmond mindent, mert ott már látszódni fog a petezsák. Majd írd, meg, hogy mi lett mindenképpen. és ne tesztelgess totál fölösleges, anyám már régen tudta, hogy terhes az öcsémmel, és a teszt még mindig nega volt, és van egy egészséges kisöcsim, aki azóta már 19 éves.
A kérdező hozzászólása: Aha értem !!! Majd meglátjuk !!De amúgy a két héttel ezelõtt egy napon annyira szédültem hogy majd elestem már akkor gondoltam hogy lehet hogy terhes vagyok mert ilyen nem szokott velem lenni!!!Csak ez fránya teszt készít ki!!!!Hétfõn megyek amúgy dokihoz!!!
viszont, ha eddig nem hõmérõztél, akkor nem nagyon van viszonyítási alapod. Mert van akinek elég alacsony a peterérés elõtt a hõje, mondjuk 36, 1 vagy 36, 2 annak lehet nem megy fel 37-ig a ciklus második felében sem és mikor babás akkor sem.
A kérdező hozzászólása: Köszi -köszi !!!!
mit hogy kell? Megméred a hõdet, ha erre vagy kíváncsi. De csak reggel ágyból kikelés elõtt, és higanyossal, és hüvelyben legalább 5 percig. Ha magas (37 vagy afelett), akkor lehet gyanakodni.
A kérdező hozzászólása: Azt hogy kell csinálni?
lehet hogy kesobb volt peteeresed, azert kesik ha most homeroztel volna tudnad pontosan hogy igy van-e.

9. nap késés negatív a tesztem. Hasam görcsöl és bele nyilall. Fáradékony vagyok és édesség kívánós. Lehetek még terhes vagy ne reménykedjek?

A mellbimbóm fáj és érzékeny.Tegnap fehéres sárgás valami volt rászáradva.(ha jött belőle valami valószínű későn vettem észre)

Legjobb válasz: nekem is ugyan így van, csak nekem 6 napja késik... és a teszteim negatívak.. :(

nekem is ugyan így van, csak nekem 6 napja késik... és a teszteim negatívak.. :(
A kérdező hozzászólása: Hát talán még várjál a teszteléssel 3 4 napot. Szeretnél babát gondolom. Én is még reménykedem amíg nem jön meg.
sajnos kicsi az esély szerintem, és még ha esetleg terhes is lennél, sajnos az alacsony hormonszint nem jó jel
Nekem is így volt, és cisztám volt.10 nap késés, és 4 negatív teszt jött meg újra. Viszont nekem nem volt ilyen a mellemmel. Ha a teszt biztosra nem is, de a doki megmondja a tutit.
A kérdező hozzászólása: Hát egy hét múlva tesztelek szerintem még 1et.Aztán ha e hó végén se jön meg akkor irány a doki.
A kérdező hozzászólása: Az ébredési hõm 37fok és egész nap 36, 9-37, 1 között van.A mai tesztem 1. vizeletbõl negatív.A mellbimbóm olyan mintha be lenne gyulladva meg van duzzadva és nagyon fáj, de a mellem az nem.Ma 10 napja, hogy késik.
Mi lett a végén?

Terhes lenne? Barátnőmnek (20 éves) 9 napja késik a menstruációja. A késés utáni 4. napon csináltunk egy gravi hcg tesztet és negatív lett az eredmény.

Nincs semmi panasza vagy tünete, a mellei meg voltak duzzadva, de már az is elmúlt. Tartahatunk attól, hogy állapotos lett vagy megbízhatunk a tesztben. Szokott neki késni 1-2 napot renszeresen, de iylen sokat nem. Voltunk éjszakai fürdőben, de nincs jele annak hogy valamilyen fertőzést kapott volna, hirtelen sokat hízott a hónapban (3kg) és volt megfázva is. Terhes lenne? Csináltuk védekezés nélkül is de nem mentem el benne,több mint 3 hete szexeltünk utoljára.

Legjobb válasz: Szia! Én csinálnék a helyetekben holnap egy tesztet!!!De akár fel is fázhatott ami miatt szintén késhet. Vagy szedett valamilyen gyógyszert a megfázásra?Pár gyógyszertõl is késhet, Pl.: Antibiotikumoktól.

Szia! Én csinálnék a helyetekben holnap egy tesztet!!!De akár fel is fázhatott ami miatt szintén késhet. Vagy szedett valamilyen gyógyszert a megfázásra?Pár gyógyszertõl is késhet, Pl.: Antibiotikumoktól.
Szerintem is az a biztos, ha csináltok mostanság még egy tesztet. Amúgy ez a hónap nekem is ilyen volt, mindig kb. pontosan jön meg, most meg késett egy csomót. De végül is megjött. Tényleg lehet sok mindentõl a késés.
Megjött a barátnõdnek?
Ha a tesz azt mutatja, hogy negatív, akkor az bizony NEGATÍV! Semmi probléma.Nekem dec 14-én jött meg utoljára s nekem is azt mutatta a teszt.Tegnapelõtt voltam orvosnál valamit csinált s már meg is indult a havi.Vidzont ultrahangra elküldött, de oda csak jövõhétre kaptam idõpntot. 4 gyerkõc anyukája
A kérdező hozzászólása: Most már nem fáj a melle sem és összement neki, de továbbra sem jött meg...holnap lesz ultrahang, de már idegroncsok vagyunk :S most felmerült bennem h esetleg pajzsmirigy baja lehet, mert az anyjának volt olyan problémája... Én biztos vagyok benne h nem terhes, de õ annyira tart tõle, h már néha engem is elbizonytalanít.
Holnap írd meg mit mondtak!Már én is kiváncsi vagyok! Kitartás márcsak 1 nap!
A kérdező hozzászólása: Holnap este mindenképpen írok! Hát bennem egyre jobban csak megerõsödik h nem terhes. Már lassan 3 hete késik neki, de 1 és 2 hetes késésnél is csináltunk tesztet és mind a 2 negatív lett, én hiszek a tesztben. Csak már lennénk túl ezen az egészen és lenne boldog a kapcsolatunk és nem idegeskedésbõl állna :/ Próbálom nyugtatni õt, de nem sok sikerrel ajhhh... Hosszú lesz a mai nap...
Biztosan minden rendbe lesz!Nekem egy teszt se csalt sose!
A kérdező hozzászólása: Én is bízok a tesztekben, meg már 3 hete késik, már vmi egyéb tünete is biztos lenne ha terhes lenne. De sehol semmi, most elmúlt a mellfeszülés is, és ha jól tudom, akkor lennie kellett volna vmi pecsételõvérzésnek is ha arról lenne szó h terhes...
A kérdező hozzászólása: Nah ma voltunk ultrahangon, nem találtak semmit. Visszaküldtek a nõgyógyászhoz, h majd õ megmondja mit csináljunk. Azt mondta nincs mit tenni várni kell, majd két hét múlva menjünk újból ultrahangra, addig esetleg csináljunk tesztet. Szerinte lehet korai vagy méhenkívüli terhesség, ami szerintem hülyeség, mert már több mint egy hónapja voltunk együtt, úgyhogy abból nem hiszem korai lenne ennyi idõ után. Méhen kívülit megint hülyeségnek tartom, mert ultrahangon szerintem észre lehetett volna venni valamit, de a teszt mivel a hcg hormont mutatja ki ezért kimutatta volna a méhen kívüli terhességet is, a hormon termelõdése nem függ attól, hogy méhen kívüli vagy belüli a terhesség.Kértünk idõpontot ultrahangra és ennyi. Aztán buszoztam hazafelé barátnõmtõl és kaptam egy smst tõle és úgy néz ki 3 hetes késés után megjött neki :)
:) Minden jó ha vége jó _:)
Én is azt tudom írni, hogy MINDEN JÓ, HA A VÉGE JÓ! Mondtam én, hgy minden rendben lesz!Most végre megnyugodhattok!Méhen kívüli kizárt szerintem.Bár az is lehet, hogy a hirtelen súlyváltozás kavart be s összezavarta a hormonrendszert. Minden jót!
Van valami változás????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztató szavakat! :) Hát én elég nyugodt vagyok, nagyon sok érv van amellett, hogy nem állapotos és valószínûleg csak késik vagy kimarad vagy ciszta vagy egyéb probléma lehet. Õ szegény elég ideges, mondjuk megértem természetesen, próbálom nyugtatgatni, de nem sok sikerrel. Remélem szerdán mindenképpen véget ér ez az idegeskedés és minden rendben lesz. :) ha addig történne valami mindenképpen írok, ha nem, akkor majd az UH után.
Szia, szerintem csináljatok még egy tesztet, ha az is negatív, akkor irány a nõgyógyász! Lehet állapotos, de ha a késés után 4. napon csináltatok tesztet lehet hogy korai volt, ha esetleg mégis állapotos szerintem most már biztosan kimutatná egy másik teszt! Kívánom a legjobbakat! 11hkm
a betegség, és a hirtelen hízás is okozhat késést, akár ki is tolhatja a menstruációs ciklust. köztudott, hogy a zsír remek hormontároló üzem :) csináljatok még 1 tesztet, és ha negatív, akkor menjen el nõdokihoz. ilyen fiatal korban gyakran elõfordul veszélytelen ciszta is, arra kap gyógyszert, és meg is van oldva. akár komoly baja is lehet, de ezzel feleslegesen nem rémisztgetlek, hülyeség. biztos megjön neki hamarosan. ha pozi a teszt, akkor sok sikert a babához :) márha megtartjátok
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát még mindig semmi, majd kedden fogunk újra tesztelni, kicsit érzékeny a melle de semmi több, de már lehet az is, hogy csak beképzeli magának mert ideges :/ Hasa nem fáj, semmi újdonság. Akinek késett az mennyi idõ volt? Mi már 10 napnál járunk.
Drágám, mikor én megtudtam, 7 hetes terhes voltam, és semmi extra tünetem nem volt. A tünetek amúgy is kb 6. hét után erõsödnek csak, addig egy kis hasszurka, vagy cicifeszülés, de az mensi elõtt is van, szóval nem feltûnõ. Nálam konkrétan úgy volt, hogy úgy éreztem, hogy meg fog jönni, fájdogált, cicifájás, a szokásos, de nem jött, meguntam teszteltem, és pozi.
A kérdező hozzászólása: Nah újra itt... Ma már 13 napja késik, ma csináltunk újabb tesztet szintén negatív. Volt nõgyógyásznál, 1 hét múlva mehet UH-ra. Melle és hasa fáj mint amikor megjön neki. Ambuláns lapra annyi értelmes lett írva, hogy nagyobb, puhább, gömbölyded.
remélem az lesz amit akartok.Érdekes hogy ha valaki úgy megy h lehet babás nem nézik meg egybõl.Engem kapásból uh t mikor mentek h késik és pozitiv a tesztem.És lám itt van a kislányom aki 7 hónapos már:) Amúgy megtartjátok a babot ha netán babás a párod?
A kérdező hozzászólása: Még most sem jött meg, fáj a melle ahogy mensi elõtt szokott és ennyi. Jövõhét szerdára van UH-ra idõpont. Most már több mint 2 hetes a késés. Nem szeretnénk megtartani egyébként, sajnos nem vagyunk olyan helyzetben, hogy vállalni tudjuk ha véletlen becsúszott volna az elõváladéktól... Kedden csináltunk tesztet, a késés 13. napján és negatív lett, többet már nem csinálunk mert fölösleges. Remélem nem lesz semmi baj.
Nyugodj meg, mert biztosan semmi baj.A tesztek, mint írtam tutira kimutatják, ha valaki terhes, fõleg ennyi idõ után. Én is szetdán megyek ultrahangra.De nekem valahogy elindította a nõgyógyász, mert már úgy jöttem ki.10 percig csinált ott valamit. Majd írd meg mi volt! 4 gyerkõc anyukája
A kérdező hozzászólása: Hála Istennek így van! :) Hát elõfordulhat nála örökletes pajzsmirigy zavar, de majd kiderül késõbb, most majd veszünk fogamzásgátlót, hogy beálljon neki a ciklusa és a védekezéssel sem legyen probléma :) Én is végig meg voltam gyõzõdve arról hogy nincs baj, de hát csak ideges az ember :) Köszönjük a bíztatást, reméljük legközelebb már akkor kell ide írnom amikor tényleg babát szeretnénk :) Kívánok viszont minden jót és jó egészséget! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!