Találatok a következő kifejezésre: 9 napom a menszimig.3 napja a (2 db)

3 napom van a nemvártig, de ma 1 tizedet esett a hőm! Ez akkor már menszi lesz? Vagy az 1 tized esés az még belefér? 36, 9 ma reggeli hőm 1 tized esés után!

Legjobb válasz: Hát az én görbém nem az a tipikus terhesgörbe. A 28. napra nem vártam, vagyis most vártam volna mert mennem kellett volna vérvételre a 3. napon, de nem jött meg. Most léptem a 10. hétbe és eddig szerencsére minden rendben van! Csak akkor biztos a mensi ha már megjött!!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc23ce263b0d88f68fdb51..

Hát az én görbém nem az a tipikus terhesgörbe. A 28. napra nem vártam, vagyis most vártam volna mert mennem kellett volna vérvételre a 3. napon, de nem jött meg. Most léptem a 10. hétbe és eddig szerencsére minden rendben van! Csak akkor biztos a mensi ha már megjött!!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc23ce263b0d88f68fdb51..

9 napom van a menszimig.3 napja a huvelyi hom 37.2. Amint folkelek tompan faj a fejem, a hasam alja, a derekam. Lehet baba?

Legjobb válasz: Ez még így korai lenne kijelenteni, de ha megvárod a mensi napját, és nem jön meg aznap, akkor másnap reggel tesztelj! Én szorítok Neked!

Ez még így korai lenne kijelenteni, de ha megvárod a mensi napját, és nem jön meg aznap, akkor másnap reggel tesztelj! Én szorítok Neked!
a hõ csak a mensi napján vagy elõtte eggy nappal esik le addig fen marad, tudom nehéz várni addig kitartást szoritok:)
Hasonló cipõben járunk, remélem mindkettõnknél baba van a dologban.Ez azonban még valóban nagyon korai, hiszen talán még be sem ágyazódott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!