Találatok a következő kifejezésre: 9 napja viszont (45 db)

9 napja késik, viszont a két tesztem negatív lett, Lehetek terhes vagy megfog jönni?

Április 9én feküdtem le a barátommal guminélkül els? alkalom volt és pont termékeny id?szakomba voltam sajnos.Januárban kezdett beállni a menszeszem elötte össze-vissza volt.lehetséges hogy msot is ezvan vagy egyszerüen az els? alkalom miatt késik,mivel két tesztem is negatív lett vagy lehet rá esély hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem,az elso együttléttõl késik a mensid.Mert olyankor szokott.9 nap az elég sok lenne,ki kéne mutatnia a tesztnek is.Vegyél még 1-t pár nap mulva, clearblue a neve és tesztelj azzal, az elég érzékeny teszt.Ja és ird meg, hogy mi lett.

Szerintem, az elso együttléttõl késik a mensid.Mert olyankor szokott.9 nap az elég sok lenne, ki kéne mutatnia a tesztnek is.Vegyél még 1-t pár nap mulva, clearblue a neve és tesztelj azzal, az elég érzékeny teszt.Ja és ird meg, hogy mi lett.
Szerintem is, az elsõ együttléttõl késik a mensid.Elõfordul az ijen, de ha nem akartok idõ ellõtt gyereket, akkor legközelebb védekezzetek.

Peteérés utan a hom 36.9, ket napja viszont 37.1. Egy nap van a nem vart mensiig. Lehetseges, hogy a beagyazodas emel valamennyit a megszokott testhon?

Legjobb válasz: szia! a ciklus második felében mindig magasabb a hõ. Ha nem jön meg, és a hõd is fent marad legalább 4 napig akkor sikerült a babóca nagy valószínûséggel. Ha viszont leesik a hõd, akkor az azt jelzi, hogy meg fog jönni.

szia! a ciklus második felében mindig magasabb a hõ. Ha nem jön meg, és a hõd is fent marad legalább 4 napig akkor sikerült a babóca nagy valószínûséggel. Ha viszont leesik a hõd, akkor az azt jelzi, hogy meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon koszi a gyors reagalasod! Igen eddig vilagos, meg csak 3 honapja merem. De eddig 36.9-el volt a gorbem mensiig, mikoris visszaesett. Szoval a kerdesem inkabb az, hogy a "beagyazodas" emelhet-e meg valamennyit??
A kérdező hozzászólása: Vagy nem jellemzo?
ezt viszont én nem tudom de, ha valaki tudja az engem is érdekelne, mert nekem is hasonló a szitum, csak nekem már késik.
Igen emelhet egy picit, 1-2 tized fokot, de nem ez a jellemzõ. Lehet valaki alacsony ébredési hõvel babás. Inkább a nyálka vizsgálata hozhat szerintem biztosabb eredméynt. Mensi elõtt vizes nyálka tapasztalható a legtöbb embernél. MErt elõször a víz távozik, utána jön a vér.
Ilyenkor még be sem ágyazódott. Bármit érzel, az biztos, hogy nem a baba.
A kérdező hozzászólása: 35 naposak a ciklusaim
én is ugyanígy érzek. remélem lesz baba, még ha ezek a "tünetek" nem is Tõle vannak :)
A kérdező hozzászólása: mikorra nem várod?:)
kb 1 héttel mensi elött mindig ezeket érzem :(. Ilyen korán még nem lehetnek terhestüneteid. Még be sem ágyazódott.

Használhatjuk már az autós ülést? Hétfőn érkezik meg az autós ülése a kislányomnak. 9-18 Kg-ig használható. A lányom 5 nap múlva lesz 9 hónapos viszont az a baj, hogy ő még csak 7800 Kg. meztelenül

. Már áll, lépked és ül is szépen magától. Bemásolom az ülés típusát és kérlek tapasztalt anyukák írjatok hogy ti beleültetnétek e már vagy még nem?

Legjobb válasz: Ha szépen ül magától akkor biztonságosan tudjátok majd használni tuti.

Ha szépen ül magától akkor biztonságosan tudjátok majd használni tuti.
Mi is korábban használtuk a "9 kilós" ülést, már 6, 5 hónaposan beleültettük.Addigra stabilan ült, és utálta a babahordozót!Nyugodtan használd!
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok akkor használni fogjuk.

Május 9-én volt a második missed. ab-om juni 30-án volt az első menzi műtét után rendes volt ahogy azelőtt volt! Most viszont már 9 napja késik. Mi lehet velem a gond?

2 tesztet is csináltam egyet délután egyet reggel és mind ket? negatív:(

Legjobb válasz: Szerintem menj el orvoshoz mindenképpen! Valószínû még nem állt be rendesen a vérzésed!

Szerintem menj el orvoshoz mindenképpen! Valószínû még nem állt be rendesen a vérzésed!
szia...Nekem május 28-án volt missed ab-om. Azóta július 18 vagy 19 .én jött meg.Most ugyebár 15.-e körül kéne h megjöjjön de egyenlõre semmi.A hasan nekem is fájdogál.Bár én nálam ez egy kicsit kacifántos mert én azóta voltam újra a nõgyógy osztályon hasfájás miatt és találtak valamit amit nem tudják hogy mi.Mostkell majd visszamennem dokihoz. Én tanácsolom neked hogy menj orvoshoz.Ne adj isten valami probléma legyen.És részvétem a babáért:(
A kérdező hozzászólása: folyamatosan hívom telefonon a dokimat de nem veszi fel így nem tudok menni hozzá!ma arra gondoltam elmegyek egy közeli sztkba hogy megmézzék mért nem jön meg, lehet baba is! sajna nekem már a második baba ment el, nagyon vágyunk már egy kistesóra! Neked is minden jot kívánok!:)
köszönöm:)

9 napja volt eü. Kaparásom vetélés miatt. Kb.4 napig véreztem utána csak nagyon kevés rózsaszín folyás volt. Viszont ma este újból piros vérzésem van. Ez normális? Mikor jelentkezik az első menstruáció?

Bevettem az Ergam cseppeket amit felírt az orvos és miután elfogyott a vérzésem is elmúlt, most viszont újra vérzek. Tegnap este ittam 2 pohár vörösbort és egy dobozos sört, de nem egyszerre, hanem 3 óra alatt. Nem tudom lehet-e ennek köze hozzá.

Legjobb válasz: 2 hétig de van akinek tovább is tart a vérzés, ugyhogy nyugi nincs semmi gond. Az alkohol ezt nem befolyásolja. Az elsõ menstruáció nekem vetélés után 25. napra jött meg.

2 hétig de van akinek tovább is tart a vérzés, ugyhogy nyugi nincs semmi gond. Az alkohol ezt nem befolyásolja. Az elsõ menstruáció nekem vetélés után 25. napra jött meg.
A kérdező hozzászólása: Akkor hogyhogy pár napig alig volt valami, most meg közepesen erõs és rendes piros?
Menj vissza az orvoshoz. Komolyan! Nekem az elsõ eü. kaparás után pár napig volt vérzés csak, a 2. után viszont nem múlt el, újra és újra visszatért. Sajnos a dokim szabin volt, más csinálta a mûtétet, hozzá mentem vissza és elég félvállról vette a dolgot. Olyan fertõzésem lett, hogy utána 6 hétig jártam orvostól orvosig, két hasi mûtéttel hoztak helyre és ki kellett venni az egyik petevezetékemet. Nem játék! Ragaszkodj hozzá, hogy vizsgáljanak meg rendesen, lehet, hogy meg kell ismételni a kaparást, de inkább, minthogy úgy járj, mint én!
nekem is így volt szinte csak barnáztam mikor megint rákezdtem vérezni és nagyon majd szép lassan elmúlt teljesen, lehet bent maradt még a vér és most távozott
Szerintem mensi lesz.... Nekem ugyan ìgy vetélés miatti kaparàs után a 9. napon megjött. "A természet nem áll le gyászolni" nekem ezt mondta a dokim.Ès tök igaza volt... Egy hétfõn keztem el görcsölni, vérezni.Köv. szerdán kaparás.Köv. pénteken megjött.
Nekem néhány napig vagy egy hétig volt vérzésem, már nem emlékszem pontosan a mûtét után. Lehet, hogy esetleg kicsit megerõltetõbb dolgot végeztél és ezért volt ismét piros vérzés (ha nem a menzesz jöt meg), én sétálgattam, túrázgattam kicsiket mûtét után, és amikor picit többet mentünk, akkor azért több vérzés is volt... A bor biztos, hogy nem tett rosszat, én minden nap megittam utána egy pohárkával, a vörösvértesteknek úgyis épülnie kellett, 1 pohár vörösbor meg jót is tesz a vérnek. Rendes menzi nekem 6 héttel a mûtét után volt, de a mûtét után 2 héttel mentem ellenõrzõ UH-ra is, ahol megnézte a doki, hogy minden rendben van, teljesen kiürült a méhem

3. hétben lévő kisfiam átlagban naponta megette a minimum 100 grammot a mai nap viszont reggel 6-kos is és most 9-kor is csak 60-at. Előfordul az ilyen? Normális ez? Tejem van, mert tudtam lefejni.

Legjobb válasz: Mindenkinek, így a piciknek is változik idõnként az étvágya. Lehet, melege van, vagy fázik, esetleg álmosabb, nyûgösebb, bármi. Egy nap még nem gond, ha hosszabb ideig fennál (2-3 nap), akkor kérdezd meg a gyerekorvost!

Mindenkinek, így a piciknek is változik idõnként az étvágya. Lehet, melege van, vagy fázik, esetleg álmosabb, nyûgösebb, bármi. Egy nap még nem gond, ha hosszabb ideig fennál (2-3 nap), akkor kérdezd meg a gyerekorvost!
ne aggódj!van ilyen most elég volt neki ennyi.nyugi ha éhes maradt volna azt biztos jelezné.nem mindig esznek ugyanannyit.legfeljebb hamarabb lesz éhes.azt javaslom hogy ne óráztasd, akkor adj neki mikor igényli.cicilt és a maradékot azt fejd ki abból a cicidbõl amelyikbõl evett.sajnos én ezt nem így csináltam, hamar el is ment a tejem.a második babámnál okosabb leszek.4 és fél hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: egyebkent egy mostanra kozel 4 kg-os kisbabanak nem keves ez 2 het betoltese utan? persze tudom, ha ehes, sir. tejcsi van boven, mert sokat lefejtem utana, amit Kisgomboc nem evett meg.
Õk tudják mennyit egyenek és egy jótanács, ne méregesd, hogy mennyit eszik. Csak fölösleges stressz.
elõzõ Én csak 6 hétig fejet, csak nappal, de volt, hogy akkor sem minden szoptatás után, sõt maradtak, ki is napok. A lányom hétfõn lesz 3 hónapos és csak szopik.

Menstruációs gondom van! A szülést követő első menzesz milyen hosszú volt nektek? Aug.20-án szültem. Sajna csak 4 hétig szopizott. Most 3 hós és a múlt héten jött meg. Azóta viszont megvan, azaz 9 napja. Ez normális lehet?

Orvoshoz fogok mindenképpen menni, de meg szerettelek volna kérdezni titeket, hogy mi a tapasztalat.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ilyenkor bármi elõfordulhat. Én nem szoptattam, meg is jött szülés után 5 héttel, majd még egyszer megjött rendesen, majd 1 hónapig kimaradt, majd a következõ hónapban 1 napig volt meg, azóta 2x úgy 2 napig van meg. Gyógyszert szedek szülés óta.Szóval, majd az orvos megmondja mi van, de gondolom nemsokára helyreáll a dolog.

Szia! Szerintem ilyenkor bármi elõfordulhat. Én nem szoptattam, meg is jött szülés után 5 héttel, majd még egyszer megjött rendesen, majd 1 hónapig kimaradt, majd a következõ hónapban 1 napig volt meg, azóta 2x úgy 2 napig van meg. Gyógyszert szedek szülés óta.Szóval, majd az orvos megmondja mi van, de gondolom nemsokára helyreáll a dolog.
Én augusztus 19.-én szültem. (császáros szülés)Nekem ebben a hónapban jött meg a mensi 11.-én és 17.-én múlt el. Nekem azt mondták, hogy az elsõ mensinél még a méh tisztul és ez hosszabb ideig is tarthat. Azért kérdezd meg az orvosod.
Nekem a szülés utáni elsõ napig tartott (tombolt) a szokásos 5 helyett. A másodikat már megúsztam 5 nappal. Már én is dokihoz akartam menni, de elmúlt szerencsére. Ha megnyugtat, menj dokihoz. Te látod, hogy mennyire erõs, mert ugye az is számít.
Nekem az elsõ menzim 7 hétre jött meg.Nagyon erõs volt.A második 24 napra az is elég húzos volt.azóta helyre állt, 32 napra jön meg pontosan.Elötte 28 nap.voltak a ciklusaim.Legelösször mikor olyan sok volt, akkor kaptam méhösszehúzó cseppeket.

Kérdésem a következő: 9 napja késik, 3 + tesztem van. Viszont nagyon aggaszt, hogy szurkál a hasam és 2 napja nagyon fáj a derekam, a csípőmbe is kisugárzik. Hasonló tapasztalat?

Mondjuk sajnos régóta be van gyulladva a derekam, azt nem tudják mitől. Szerintetek aggódjak esetleges méhen kívüli terhesség miatt? Dokit csak ma tudom hívni este, és időpont talán jövő hétre lesz. Elvileg 5+2 hetes lehetek kb.

Legjobb válasz: Ezek mind normális tünetek.

Ezek mind normális tünetek.
Nekem kisebb-nagyobb megszakításokkal így telt a 12. hétig minden nap. Magnézium enyhíti. :) 32 hetes
egyél magneb6-ot
A kérdező hozzászólása: Béres Magnézium + B6-om van itthon, az is jó? Köszi a válaszokat!
Igazából még jobb is, mint a magneB6. Szedd nyugodtan! :)
Szerintem ne várd meg a jövõ hetet, hanem ambulánsan menj el, aztán majd elmész a dokidhoz, mikor ráérsz. Ilyenkor már jó lenne, fõleg a te esetedben is az UH. Ne várj, menj minél elõbb, a hasszúrka nem mindig jelent jót, ilyen korai idõszakban. Megaztán tuti idegesít a dolog is, szóval csak parázol még egy hétig, vagy kitudja meddig? Ez sem tesz jót. Intézkedj.
Lehet. Menj vissza a dokihoz. Én is ezt szedem, nekem semmi bajom vele.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem abban a városban vagyok ahol felírták. Meg már gyengült is azóta. Remélem elmúlik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!