Találatok a következő kifejezésre: 9 napja terhességnek (50 db)

Ha 9 napja nem jött meg, és közepes erősségű fehér színű folyásom van (nincs szaga), néha szúr a hasam. Ez jelenthet terhességet?

A tesz nem mutatta egyértelm?en,az orvos meg szó szerint elhajtott ma reggel.Azt mondta 2 hét múlva megvizsgál.

Legjobb válasz: Igencsak lehetsz! 9 nap késés már elég gyanús... Tesztelj pár nap múlva!

Igencsak lehetsz! 9 nap késés már elég gyanús... Tesztelj pár nap múlva!
Bizony, hogy lehetsz! Nagyon is gyanús! Nekem pontosan íg volt. Folyás, néha olyan hasszúrás és enyhe görcsök, mintha meg akarna jönni. Ha rendszeres a menstruációd, akkor igenis gyanakodhatsz. Szerintem az orvos azért nem foglalkozott veled, mert még csak kb. 5 hetes lehetsz. Bár ez nem volt szép tõle. 5 hetes terhesség is terhesség... Kívánom, hogy minden úgy legyen, ahogy szeretnéd!
9 nap tényleg gyanús, tesztelj és szerintem már kikutatná a terhességet.

Rendszertelen a mensim (álltalában 30 naponként jön meg) és kb.9 napja késik.6 napon keresztül volt fehér folyásom. Keménynek érzem a hasam alját. Lehet ez terhesség?

Legjobb válasz: Akkor kb most vagy a 39. napon? Mert akkor lehet terhesség. Próbálj meg tesztelni. Nekem is rendszertelen volt, és úgy néztem mindig, hogy a leghosszabb ciklusomhoz képest számoltam a késést, és nem a ciklus.hu-n kiszámított átlaghoz. Kisebb a csalódás. Tesztelj, okosabb leszel!

Akkor kb most vagy a 39. napon? Mert akkor lehet terhesség. Próbálj meg tesztelni. Nekem is rendszertelen volt, és úgy néztem mindig, hogy a leghosszabb ciklusomhoz képest számoltam a késést, és nem a ciklus.hu-n kiszámított átlaghoz. Kisebb a csalódás. Tesztelj, okosabb leszel!

Dec 14-én kezdődött a ciklusom, a PG53 8-9. napon volt a legpáfrányosabb, 25-e óta folyamatosan érzem az alhasam, mintha meg akarna jönni. Más tünetem nincs. Valakinek kezdődött így a terhessége? A teszttel még várni akarok, nem jó negatívat látni.

Legjobb válasz: Szia! Hát ezt így nehéz megmondani,de személyes tapasztalat,hogy minden hónapban ovulációkor teljesen páfrányos volt a mikroszkópom.Utána pár napig csak buborékos,majd ismét páfrányosodott.Teljesen beleéltem magam a terhességbe,annyira hittem a páfrányoknak,és mindíg kiderült,hogy semmi...Még egyszer sem voltam terhes,úgyhogy eltettem a fiókba a mikroszkópot,eldugtam a hõmérõt és a ciklusomat sem vezetem a ciklus,hu-n.Érzem is,hogy kicsit felszabadultabb vagyok,és könnyebben válaszolok itt másoknak.Már nem vagyok idegbeteg.Ne figyeld magad ennyire csak ezt tudom tanácsolni.Üdv!

Szia! Hát ezt így nehéz megmondani, de személyes tapasztalat, hogy minden hónapban ovulációkor teljesen páfrányos volt a mikroszkópom.Utána pár napig csak buborékos, majd ismét páfrányosodott.Teljesen beleéltem magam a terhességbe, annyira hittem a páfrányoknak, és mindíg kiderült, hogy semmi...Még egyszer sem voltam terhes, úgyhogy eltettem a fiókba a mikroszkópot, eldugtam a hõmérõt és a ciklusomat sem vezetem a ciklus, hu-n.Érzem is, hogy kicsit felszabadultabb vagyok, és könnyebben válaszolok itt másoknak.Már nem vagyok idegbeteg.Ne figyeld magad ennyire csak ezt tudom tanácsolni.Üdv!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, biztos nem szabad ennyire görcsolni rajta, de már annyira jó lenne! Ha most nem jött össze, jövõ hónaptól már én sem figyelem ennyire magam:) .

9 nap késéssel megjött, de csak 3 napig tartott. Lehetséges a terhesség?

Menstruáció el?tt, és alatta is furán éreztem magam, nagyon fájtak a melleim pedig nem szoktak, émelyegtem is, ami mostanra már elég gyakori. Nem is gyanakodtam terhességre, mert a mensim olyan volt mint szokott, csak késett és 6 nap helyett 3 napig tartott. Nem tervezek babát, ezért nem is teszteltem, de kérlek titeket segítsetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: Elvileg lehetsz babás, bár nem tudodm, hogy van e okod aggódni!Van olyan akinek terhesség alatt is megjön, de rövidebb ideig tart és inkább barnázás, mint vérzés, tehát kevesebb! Ha kételkedsz akkor inkább tesztelj!

Elvileg lehetsz babás, bár nem tudodm, hogy van e okod aggódni!Van olyan akinek terhesség alatt is megjön, de rövidebb ideig tart és inkább barnázás, mint vérzés, tehát kevesebb! Ha kételkedsz akkor inkább tesztelj!
Szia. Ha olvastál ebben a témakörben visszább, akkor láthattad, hogy nagyon sok lánynak megjött a mensije, és mégis babás volt.Bizony lehetsz!!!De lehet egy felfázás, hüvelygomba is, ami késleltette a mensidet. A legegyszerûbb:Milyen volt a vérzésed?Darabos, erõs sötét, vagy inkább pecsételõs, darab nélküli barnás?Ha elõbbi, akkor 90%, hogy nem baba, ha utóbbi, akkor biza lehet.Menj egy gyógyszertárba, vegyél egy tesztet, és rögtön kiderül.Ha nega, akkor egyértelmû. Lizy
szerintem bisztos, hogy nem vagy terhes.....ha meg bisztos akarsz lenni vegyel tesztet

9 nappal tüszõrepesztõ injekció után esti vizeletbõl közepesen erõs terhességi teszt már lehetséges, hogy nem a repesztõ hatóanyaga miatt van?

Már többször kaptam Choragon tüszõrepesztõt.

Legjobb válasz: Minek ilyen korán tesztelni? Lehet a hatóanyagtól is. De az is lehet, hogy terhes vagy, viszont a terhességek nagyon nagy hányada felszívódik a mensesig, így a nõ nem is sejti, hogy elvetélt. Nem véletlen ajánlatos minimum a nemvárt elsõ napját megvárni. De sok orvos csak 5-7 napos késés után javasolja a tesztet. Tessék, most teszteltél, és semmivel nem vagy okosabb. Ha negatív lett volna a teszt, akkor meg azon agyalnál, hogy nem lehet-e, hogy terhes vagy, csak még túl korai a teszt és alacsony a hcg szinted.

Minek ilyen korán tesztelni? Lehet a hatóanyagtól is. De az is lehet, hogy terhes vagy, viszont a terhességek nagyon nagy hányada felszívódik a mensesig, így a nõ nem is sejti, hogy elvetélt. Nem véletlen ajánlatos minimum a nemvárt elsõ napját megvárni. De sok orvos csak 5-7 napos késés után javasolja a tesztet. Tessék, most teszteltél, és semmivel nem vagy okosabb. Ha negatív lett volna a teszt, akkor meg azon agyalnál, hogy nem lehet-e, hogy terhes vagy, csak még túl korai a teszt és alacsony a hcg szinted.
A kérdező hozzászólása: Azért teszteltem, mert érdekel, hogy a repesztõ mikor ürül ki.Nem jutottam sokkal elõre, de nem bánom. Legalább jobban bizakodom, hogy végre most összejött :)
Így van! :) Tessék bizakodni, és pozitívan hozzáállni! Adja Isten, hogy már kismama legyél (csak még nem tudod.)

Szerintetek? 12 napja kesik, 7. es 9. napon negativ teszt (Gabriel) reggeli elso vizeletbol. Lehet terhesseg?

Legjobb válasz: Menstruacio utani elso napon volt utoljara nemi kapcsolatom es sajnos keson vettuk eszre,hogy kiszakadt az ovszer... Azota mar nem is vagyunk egyutt mas okok miatt, ugyhogy most kicsit felek... Erzekeny az alhasam,es a melleim is furak, es neha szedulok, de mas tunetem nincsen...

A kérdező hozzászólása: Menstruacio utani elso napon volt utoljara nemi kapcsolatom es sajnos keson vettuk eszre, hogy kiszakadt az ovszer... Azota mar nem is vagyunk egyutt mas okok miatt, ugyhogy most kicsit felek... Erzekeny az alhasam, es a melleim is furak, es neha szedulok, de mas tunetem nincsen...
szerintem tuti nem vagy terhes, számolj csak utána: menzesz utáni elsõ napon voltatok együtt utoljára ~ 22-25 napnak kellett eltelnie a köv. menzeszig. Ez idõ alatt már bármelyik teszt kimutatta volna a terhességet, és ha azóta 2 teszt is negatív lett (szerintem a Gabriel elég megbízható teszt), akkor tuti nem lehetsz az. Lehet a stressz miatt késik.

Most töltöttem be a 9. hetemet. (terhesség) Eddig nagyon rosszul voltam, de a rosszulléteim csökkentek ez elmúlt napokban. Ez nem jelent rosszat?

Nincs vérzésem,nem érzek semmi különöset. Másnak volt már ilyen?

Legjobb válasz: Ugyanez történt velem, ugyanígy 9 hetesen. Rohantunk is a dokihoz (a legközelebbi rendelésre, nem azonnal be a kórházba), de minden a legnagyobb rendben volt. Mondtam, hogy elmúltak a kellemetlen tünetek, azt mondta a doki, hogy örüljek neki. Megvizsgált és megnyugodtunk.

Ugyanez történt velem, ugyanígy 9 hetesen. Rohantunk is a dokihoz (a legközelebbi rendelésre, nem azonnal be a kórházba), de minden a legnagyobb rendben volt. Mondtam, hogy elmúltak a kellemetlen tünetek, azt mondta a doki, hogy örüljek neki. Megvizsgált és megnyugodtunk.
A kérdező hozzászólása: akkor én is menjek be? a héten voltam uh-on és akkor minden ok volt. létezik hogy ilyen hamar elmúljon? Egy kicsit még van de meg se közelíti az elõzõeket.
Valószínûleg ha a második terhességemnél ez fog történni, akkor én már nem fogok bemenni pánikolva. Ha úgy gondolod, hogy ez megnyugtat, akkor menj be a legközelebbi rendelésre, de én biztos vagyok benne, hogy minden rendben van! :)
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy 2 hete volt egy kis vérzésem és azonnal berohantam, akkor se volt semmi baj. Nem akarom hogy hülyének nézzenek.:_) Én egy pánikolós kismama vagyok sajnos.
Ha ez megnyugtat, nekem a 10. héten gyakorlatilag az összes tünetem elmúlt a szagundoron és a mellfeszülésen kívül.Nincs két egyforma terhesség.Van, akinek hamarabb elmúlnak a kellemetlenségek.Ennek biológiai okai is vannak.A sárgatest hormon (ez is felelõs a rosszullétért a HCG mellett) szerepét kezdi átvenni a méhlepény, ami most kezd kialakulni.A továbbiakban a méhlepény termeli a terhesség fenntartásáért szükséges hormonokat.Minden rendben van Veletek!
Nyugi, én is mindennel berohannék a dokihoz ha lehetne. Keresd ki a megyei kórház nõgyógyászati ügyeletét a telefonkönyvben, ha van ilyen, én a szekszárdit hívtam fel a háromnapos ünnepkor, mert barnáztam, hogy mit csináljak. Teljesen megértõek voltak. Normális hogy aggódsz, az ember ilyenkor sokat figyel befelé; ha sok a tünet és nagyon rosszul vagy, az a baj, ha nincs tünet, akkor hova lett... én is így vagyok:) )) Nézd meg a kismamablog nevû oldalt, ott is jó dolgokat lehet olvasni, én ide járok tájékozódni meg oda. Azt hiszem, nagyjából 20 hetesen kezdem el ezt az egészet élvezni:) ) Habár ha meg már mozog, akkor azt fogjuk figyelni, hogy ma miért olyan keveset mikor tegnap olyan sokat :) )))
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszotokat, délutánra visszatért a hányingerem:_) túlaggódom a dolgokat, de ti 3 év után több lombik után nem ezt tennétek?

9 napomon volt peteérés. Most 25 napomon vagyok és ma vettem észre hogy minden szagtol undorodok. Nemhányinger csak nekem minden szag büdös. Lehet terhesség mert ebben a honapban jöttem helyre hormonilag. Vagy csak beképzelem?

Legjobb válasz: Ha a peteérés utáni 12.napon vagy,akkor én már a helyedbe csinálnék egy tesztet,hogy mindenre fény derüljön. Szurkolok!!! Én nem merek semmit se konkrétan mondani,mert már jártam úgy,hogy beképzeltem a dolgokat magamnak! Sok sikert és várom,hogy mit mutat a teszt!

Ha a peteérés utáni 12.napon vagy, akkor én már a helyedbe csinálnék egy tesztet, hogy mindenre fény derüljön. Szurkolok!!! Én nem merek semmit se konkrétan mondani, mert már jártam úgy, hogy beképzeltem a dolgokat magamnak! Sok sikert és várom, hogy mit mutat a teszt!

9 napja késik, terhességnek semmi jele. Mi más lehet ami miatt nem jön meg?

Átlagos 29 nepos ciklusaim voltak. Most már 9 napja késik, terhességi teszt negatív, terhességnek semmi jele. h?m normális. Csak a melleim érzékenyek minimálisan, de ez akkor is így van miel?tt megjönne. Két sikeres terhességem elég korai szakaszában már jöttek a terhességi tünetek hányás stb...!Örülnénk ha mégis baba lenne. Csak azért félek, mert a család minden n? tagjának volt n?gyógyászati gondja. Szerdán orvos, félek mit mond majd.

Legjobb válasz: Azt mondják minden terhesség más,lehet,hogy ez is. Az orvostól ne félj,ott jó helyen vagy. Drukkolok,hogy minden rendben legyen! Ne gondolj mindig a legrosszabbra!

Azt mondják minden terhesség más, lehet, hogy ez is. Az orvostól ne félj, ott jó helyen vagy. Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Ne gondolj mindig a legrosszabbra!
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni!Lehet baba, vagy a hormonjaid szórakoznak Veled, esetleg történt valami amirõl nem is gondolnád, hogy hatással van a havidra.Nyugalom!Hiszem, hogy nincs komoly bajod, és ezt a doki is igazolni fogja!
ha a melled erzekeny a teszt negativ es nem jon meg az mind a prolaktin tultermelodesenek tunete, ha ez van nalad akkor a legjobb ha hamar elkezded szedni a bromocriptin nevu gyogyszert amit majd az orvosod kell h felirjon egy alapos kivizsgalas utan.

Egy hete a kedvesem Escapelle esemeny utani tabit vett be. Most pedig beteg lett 9 nappal a megszokott elott. Ez most problema? Ugye igy mar telyesen kizart a terhesseg?

A tabit 30 oraval a "baleset" utan vette be

Legjobb válasz: igen, kizárt, ez így normálsi, ez a köv. ciklus eslõ napja, innentõl indul megint a számolás, vigyázzatok, mert nagyon hazavághatja a párod hormonrendszerét ha gyakran eseményutánizik.

igen, kizárt, ez így normálsi, ez a köv. ciklus eslõ napja, innentõl indul megint a számolás, vigyázzatok, mert nagyon hazavághatja a párod hormonrendszerét ha gyakran eseményutánizik.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszod
Reméljük, nem lesz gond, mert ez egy elég komoly gyógyszer, de a tünet rendesnek tekinthetõ, azon se lepõdjetek meg, ha még ezután is lesz gond a meneszével még egy ideig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!