Találatok a következő kifejezésre: 9 napja napja teszteltem de (10 db)

9 napja késik.5 napja teszteltem de negatív lett. Mikor teszteljek vagy mit csináljak?

két napja nyilal a hasam középen úgy érzem mintha meg akarna jönni. Baba lehet??? egyszer már volt hogy sokat késett

Legjobb válasz: Netesztelj szerintem várd meg hogy megjön-e és egy hét múlva teszt, de addig jelentkezz be orvoshoz. elvileg már kikellene mutatnia mindenképp. Nem hiszem hogy most terhesség lenne, de nincs kizárva, reméljük mégis.

Netesztelj szerintem várd meg hogy megjön-e és egy hét múlva teszt, de addig jelentkezz be orvoshoz. elvileg már kikellene mutatnia mindenképp. Nem hiszem hogy most terhesség lenne, de nincs kizárva, reméljük mégis.
Azt tanácsolom, hogy pár nap múlva tesztelj újra. Lehet baba:) Majd írj, hogy mi volt:)
Reggeli elsõ vizeletbõl teszteltél? Amúgy a második hozzászóló vagyok.
A kérdező hozzászólása: délután teszteltem
A reggeli elsõ vizeletbõl teszt sokkal megbízhatóbb eredményt mutat:) Kõvetkezõ tesztelést feltétlenül, akkor végezd el! És ha nem jön meg és a következõ is negatív eredményt mutat, akkor is irány a doki!!!
Szerintem nem vagy terhes én ugyan igy voltam mint te csak 20 napot késett elmentem orvoshoz aztán azt mondta hogy ha terhes lennék akkor biztos hogy ki mutatta volna !!!Ráadásul én tesztet csináltam ha a 2-dik is negativ akkor tuti nem vagy az!!!!!
2 tesztet csináltam !!! Bocsi csak rosszul irtam!!!
Nekem ma 7 napja késik.Volt a multhéten hasszurka, cici fájdalom, de 3 tesztem -.ma voltam orvosnál, nem vizsált meg azt mondta várjunk péntekig akkor vértvesznek, mert onnan hamarabb kilehet mutatni , mint a tesztbõl., hogy van-e baba.Menj el te is, mert rossz ez a bizonytalanság.

4.nap teszteltem a késés után és az nega lett. Most a 9.napja már, hogy nincs meg de nem merek tesztelni mert félek az igazságtól. Mit csináljak? De lehet hogy még nem tudta kimutatni?

nem merek tesztelni félek hogy megint -lessz!ha negatív lessz megint akkor nagyon szumoró leszek!életem legboldogabb napja lenne ha kiderülne hogy babás vagyok!

Legjobb válasz: Persze, simán lehet, hogy nem tudja kimutatni, nekem csak nyolchetes terhességnél lett pozitív. Várj még egy kicsit.

Persze, simán lehet, hogy nem tudja kimutatni, nekem csak nyolchetes terhességnél lett pozitív. Várj még egy kicsit.
Szia! Szerintem tesztelj! Ha véletlenül negatív lenne, legalább tudod, és nem idegeskedsz tovább, bár tudom szomorú lennél. Ne keseredj el ha megit negatív se, mert sikerülni fog. Bátorság és fel a fejjel! Szorítok!
ha pontossak a ciklusaid akkor van ott valami :-)) csináld meg azt a tesztet mindenképp, és irj mi lett!!én vagy 6 db ot csináltam amikor ugy éreztem , de tényleg igaz hogy megérzi az ember egyébként vannak azért szokatlan jelek ???
Utolsó válaszoló-kérdezõnek.:) Mi 14 hónapig próbálkoztunk, a múlt héten pozitívat eszteltem, a nemvárt után 3 nappal.Semmi tünetem nem volt, de biztos voltam benne, hogy pozitív lesz a teszt, fel sem merült bennem, hogy nem.Ha így lett volna nagyot koppanok.Semmi tünet, de 99%-ig biztos voltam benne.Nem tudom másképpen fogalmazni, de megérzed ha van ott bent valaki.:)
Nyugodtan tesztelj. Tavaly oktober 16-an volt a mensim elso napja. November 24-en (39 napra ra) meg negativ vol t a tesztem. Nem tudtam mi lehet. November 27-en ismet teszteltem es egyertemu pozitiv lett (a 42-dik napon). Lehet egy kesoi peteeres, minden szervezet mas. Reggeli vizeletbol tesztelj. Pozitiv tesztet kivanok neked!!!

Nekem késik 9 napja és csak a pocim szurkál meg hányingerem van de csak megszakítással csináltuk tegnap este is meg ma reggel is teszteltem medilab 2 vel és negatív lett mind a kettő lehet még h lesz baba?

Legjobb válasz: Jelentkezz be egy uh-ra, ha a teszt nem mutatja, az uh akkor is látja, ha ott van ..kb már látható ha tényleg 9napja késik, de pár nap múlva tesztelhetsz mégegyet,lehet baba, csak késõn volt pé-d.

Jelentkezz be egy uh-ra, ha a teszt nem mutatja, az uh akkor is látja, ha ott van ..kb már látható ha tényleg 9napja késik, de pár nap múlva tesztelhetsz mégegyet, lehet baba, csak késõn volt pé-d.

Babát szeretnénk a férjemmel, együtt is voltunk a peteérés idején, ami 9 napja volt. A menstruációt 22-én nem várom, de pár napja szédülök, hányingerem van, fáradtság, gyengeség jön rám. Ma, igaz este, de teszteltem, ami negatív. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Könyörgöm hogy éreznél meg egy pár napos terhességet?Még lehet hogy be sem ágyazódot.Miért kell ilyeneket bebeszélni magadnak aztán meg jön a pofára esés.Ha nem jön meg akkor tesztelj addig meg nyugi.Ez már tényleg túlzás hogy.

Könyörgöm hogy éreznél meg egy pár napos terhességet?Még lehet hogy be sem ágyazódot.Miért kell ilyeneket bebeszélni magadnak aztán meg jön a pofára esés.Ha nem jön meg akkor tesztelj addig meg nyugi.Ez már tényleg túlzás hogy.
És ennek mi köze a kisgyerekekhez? Az ilyen hülye kérdéseket legalább oda írjátok, ahová valóak! Direkt ezért nem olvasom a teherbeesés kategóriát, mert tele van dettó ugyan azzal a kérdéssel az egész, erre akkor máshová is ezt a szart kell árasztani?
Tesztelni amúgy sem érdemes a mensi várható idõpontja elõtt, szóval felesleges pénzkidobás. Ez olyan gyerekes már...
Ha most mar tobb mint egy hete kesik, tesztelj nyugodtan.
Szerintem is nyugodtan tesztelhetsz, és majd írd meg az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Megjött:"(( nem hiszem el:((

9 napja késik. A mellem fájogat néha. Ma teszteltem (Lily) igaz nem reggel de negatív lett. Szerintetek lehet baba?

Legjobb válasz: Próbáld meg reggel. Lehet, hogy kései ovulációd volt, és ezért még nem mutatja ki a teszt. Ha a ciklusaid amúgy rövidek, akkor még több az esély. Én a helyedben bejelentkeznék dokihoz, mert vagy pár napon belül +-t tesztelsz, vagy ha nem, akkor is érdemes utána járni, mi okozza ezt a már kevésnek nem mondható késést. Legjobbakat!

Próbáld meg reggel. Lehet, hogy kései ovulációd volt, és ezért még nem mutatja ki a teszt. Ha a ciklusaid amúgy rövidek, akkor még több az esély. Én a helyedben bejelentkeznék dokihoz, mert vagy pár napon belül +-t tesztelsz, vagy ha nem, akkor is érdemes utána járni, mi okozza ezt a már kevésnek nem mondható késést. Legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Ha nem sikerült belenyugszom, csak akkor mi ez a hányinger?Beteg lehetek?
A teszttel még várj egy kicsit, de ha a hõd fent van az jó jel!
Attól még hogy 1 teszt negatív lett, lehetsz terhes! Azt mondják rossz negatív jelzés elõfordulhat...Lehet, hogy holnap már pozitívat mutat. Várj 1-2 napot és a reggeli elsõ vizelettel ismételd meg a tesztet. Ha az is negatív, akkor jöhet a következõ hónap! Kitartás :)
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!Sajna elkezdtem barnázni...megint nem sikerült.....
Szia, ne add fel én is a mensi elõtt 2 nappal negatívat teszteltem és rá 5 napra + lett.Legyél kicsit türelemmel kitartás 7 hetes pocakos
Nekem ugyanilyen volt a hõm, sõt magasabb, és a peteérés után 14 napra pontosan megjött, 36.9-rõl a 16. napon leesett a hõm 36.5-re. Nekem is negatív volt a tesztem, és az összes terhestünetet produkáltam, hányinger, fáradtság, hasszurka, gyakori vizelési inger, és lám mégsem voltam terhes, ha eddig negatív nem hiszem hogy terhes lettél, szerintem holnap vagy holnapután megjön, de mégse jönne meg hétvégéig, akkor tesztelj!! drukkolok, én sajna nagyon beleéltem magam, és nagyon rossz volt csalódni, ja és a mellem is fájt

9 napja késik a mensim, eddig mindig pontos volt. Ma délután teszteltem, negatív. Terhességi tünetem nincs, de a hőm ma reggel is hüvelyben 37, 1 volt. Mi van ilyenkor?

Eddig úgy éreztem mindjárt megjön, de semmi.Néha belenyilal a bal oldalamon.Egyszerüen nem tudom mi van...Volt már így valaki?

Legjobb válasz: akkor sajna nincs baba

akkor sajna nincs baba
Én még nem vagyok anyuka csak szeretnék az lenni, de eddig amit itt olvastam azt vettem ki hogyha a menzesz elmarad és magas marad a hõd akkor lehet bízni. Szerintem menj el dokihoz õ biztos meg tudja mondani hogy mi ez. Ha baba akkor azt, ha meg netán valami gond van akkor meg idõben elkapjátok. Azt is olvastam hogy a terhes tünetek sem mérvadók. Ha babát szeretnél kívánom az legyen
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Nagyon szeretnénk már babát, de ettõl a bizonytalanságtól az is jobb, ha megjön.:(
Próbálj meg holnap reggel tesztelni reggeli elsõ vizeletbõl, másik fajta teszttel. Szurkolok! :-)
Végül lett baba? Csak azért mert most hasonló cipõben járok :)

Okt 9 én kellett volna megjöjjön, de semmi ma már negyedik napja és enyhe hasfájásom van, meg hányingerem, fáradékony vagyok és mindig ennék valamit, de a teszt negatív . Lehet korán teszteltem?

Legjobb válasz: Ha késõbb volt az ovulációd, akkor még nem biztos, hogy kimutatja a teszt a terhességet. A hányingert viszont nagyon valószínû, hogy nem a terhesség okozza. Ha terhesség miatt lenne hányingered, vagy amiatt lennél fáradékony, akkor a teszt is pozitív lenne, ugyanis ezeket a tüneteket a megemelkedett hormonszint okozza. Ha hasfájás is társul a tüneteket mellé (és nem a méhed fáj), akkor szerintem elkaptál valami vírust. Azért, ha továbbra sem jön meg, tesztelj két nap múlva egy 10-es teszttel reggel. Minden jót!

Ha késõbb volt az ovulációd, akkor még nem biztos, hogy kimutatja a teszt a terhességet. A hányingert viszont nagyon valószínû, hogy nem a terhesség okozza. Ha terhesség miatt lenne hányingered, vagy amiatt lennél fáradékony, akkor a teszt is pozitív lenne, ugyanis ezeket a tüneteket a megemelkedett hormonszint okozza. Ha hasfájás is társul a tüneteket mellé (és nem a méhed fáj), akkor szerintem elkaptál valami vírust. Azért, ha továbbra sem jön meg, tesztelj két nap múlva egy 10-es teszttel reggel. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ ha nem jön meg még 1 szer tesztelek
Szia, nem kell várnod mégegy kimaradást...az elsõ menzesz kimaradása után két héttel már a doki is megtudja mondani elméletileg terhes vagy -e....szerintem várj egy hetet és akkor ismételd meg a tesztet...én is kimaradás után a 2. héten teszteltem és kimutatta...
A kérdező hozzászólása: ok csak egy picit félek mert már volt két vetélésem , ha az lennék nem gond csak félek hogy nehogy megint gond legyen

Ma megjött a nem vart de harom nappal korabban közepes mennyisegü. De a höm fent van 37.5-ön. Tegnapelödt 36.9 tegnap 37.2 völt. Teszteltem ma negativat.Ha nem vagyok babas akkor miert van fent a hömm?

miert emelkedik inkabb,azhelyett hogy leesett volna? VAROM NAGYON A VALASZOKAT!!!

Legjobb válasz: a 37,5 az már sok szerintem. Más az oka a hõemelkedésnek, lehet, hogy felfáztál, és ez miatt esetenként elõbb is megjöhet, ha hamar elmúlna a mensid akkor még lehet baba is, akkor tesztelj mégegyet, de sajnos szerintem most nem sikerült. Ne keseredj, szerencsére minden hónap új remény és nem csak évente van peteérés, mert ha azt elszalasztanánk durva lenne..!

a 37, 5 az már sok szerintem. Más az oka a hõemelkedésnek, lehet, hogy felfáztál, és ez miatt esetenként elõbb is megjöhet, ha hamar elmúlna a mensid akkor még lehet baba is, akkor tesztelj mégegyet, de sajnos szerintem most nem sikerült. Ne keseredj, szerencsére minden hónap új remény és nem csak évente van peteérés, mert ha azt elszalasztanánk durva lenne..!
Szia! Gondolom bíztatást vársz, íme: ha ma jött meg, három nappal korábban, mint nem kellett volna, akkor a peteérésed óta csak 11-12 nap telt el. Ilyen hamar nem biztos, hogy kimutatja a teszt a babát. A mensi pedig csak egy dolog, attól még lehetsz várandós. Ha le akarnálak lombozni, akkor azt mondanám, hogy a hõmérséglet nem szent írás sajnos (engem is csapott már be nagyon csúnyán). Szerintem nyugond meg egy kicsit, gondolj arra, hogy ha már ott van a babó, akkor jó, ha meg még nincs ott, akkor hamarabb vége lett a ciklusodnak, elkezdõdött egy újabb és újy ciklus új esély. A helyedben a peteéséremtõl számított 16-17. napon készítenék újabb tesztet. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen köszönöm a valaszokat lanyok. Igazatok van mar kibögtem magam! Majd talan a következö honapban össze jön! Csak tudjatok ket havi closty kuran vagyok tull, es nagyon remenykedtem! KÖSZÖNÖM MEGEGYSZER!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!