Találatok a következő kifejezésre: 9 napja napja teszteltem (21 db)

9 napja késik teszteltem ma negatív lett. Mennyire megbízható a Lily teszt? Szerintetek lehetek babás?

Legjobb válasz: Tévedhetett a teszt, ismételd meg egy másikkal, a Lily amúgy sem egy best of teszt.

Tévedhetett a teszt, ismételd meg egy másikkal, a Lily amúgy sem egy best of teszt.
Nekem 4 nap késés után délutáni pisibõl pozi lett.Aznap 2-szer teszteltem, Lilyvel, mindegyik pozi volt.Megbízható

9 napja mult el mensim tegnap este halvány pozit teszteltem Qupidoval akkor most hány hetes terhes lehetek?

mensi elött nem volt pozi tesztem szval nem vszin? hogy vetélésem volt

Legjobb válasz: szerintem mar az elozo menszi kezdetetol az voltal (mivel meg eben a honapban menszi ota ha szamolod meg peteeresed sem volt nem hogy a teszt ket csikos legyen) csak meg a szervezeted nagyon keves hcg-t termelt mivel a teszt mindenkinek a nem vart elmaradasa utan par nappal mutatja ki (ez neked mostanra esik csak kozben megkaptad).elofokdul hogy enek ellenere van aki megkapja a baratnom is es megis terhes. neked az elozo menszi elso napjatol kell szamolnod. amikor megkaptad nem gorcsolt ugy ahogy meg soha eddig? egyszer teszteltel ? nem artana par nap mulva ujra tesztelni es irany a doki ha ott van akkor mar lasan latja a doki

szerintem mar az elozo menszi kezdetetol az voltal (mivel meg eben a honapban menszi ota ha szamolod meg peteeresed sem volt nem hogy a teszt ket csikos legyen) csak meg a szervezeted nagyon keves hcg-t termelt mivel a teszt mindenkinek a nem vart elmaradasa utan par nappal mutatja ki (ez neked mostanra esik csak kozben megkaptad).elofokdul hogy enek ellenere van aki megkapja a baratnom is es megis terhes. neked az elozo menszi elso napjatol kell szamolnod. amikor megkaptad nem gorcsolt ugy ahogy meg soha eddig? egyszer teszteltel ? nem artana par nap mulva ujra tesztelni es irany a doki ha ott van akkor mar lasan latja a doki
A kérdező hozzászólása: 37
A hõd mennyi volt, mikor megjött?
Gratulálok!
A menszid olyan volt mint egyéként szokott lenni?
Ultrahang segtségével az orvos hétre pontosan meg fogja tudni állapítani a terhesség korát.
Hogy jutott eszedbe tesztelni mensi után?
szió! baba lett?
A kérdező hozzászólása: Kicsit kevesebb volt és semmi görcösm nemvolt még 1 lily tesztem is halvány volt és egy One minute is de azthittem cska szellemcsikosak de akkor lméletileg már 7 hetes vagyok
Ne várj, menj el orvoshoz!! (gratula :) )
Ha most mar tobb mint egy hete kesik, tesztelj nyugodtan.
Szerintem is nyugodtan tesztelhetsz, és majd írd meg az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Megjött:"(( nem hiszem el:((

6 napja késik, teszteltem két negativat. A test höm reggel 36.6, felkelés után pár orával pedig 36.9. Lehetek terhes vagy nincs nagy esélyem rá? !

Legjobb válasz: Nem értettem soha mi értelme van késõbb is megmérni? Egyszer kíváncsiságból kipróbáltam, mert sokan erõsködtek,hogy bizony jóval magasabb a nappali hõ is,ha babát várunk. Hát nekem nem sokkal lett magasabb. Illetve,amikor hajnalban nekiálltam edzeni, utána valóban elég magas volt, ami szintén nem mérvadó! Viszont ennyi késésnél már illene mutatnia. Szerintem várj két napot, csinálj még egyet,ha nem jön meg és a teszt is nega,akkor menj dokihoz!

Nem értettem soha mi értelme van késõbb is megmérni? Egyszer kíváncsiságból kipróbáltam, mert sokan erõsködtek, hogy bizony jóval magasabb a nappali hõ is, ha babát várunk. Hát nekem nem sokkal lett magasabb. Illetve, amikor hajnalban nekiálltam edzeni, utána valóban elég magas volt, ami szintén nem mérvadó! Viszont ennyi késésnél már illene mutatnia. Szerintem várj két napot, csinálj még egyet, ha nem jön meg és a teszt is nega, akkor menj dokihoz!

9 napja késik. A mellem fájogat néha. Ma teszteltem (Lily) igaz nem reggel de negatív lett. Szerintetek lehet baba?

Legjobb válasz: Próbáld meg reggel. Lehet, hogy kései ovulációd volt, és ezért még nem mutatja ki a teszt. Ha a ciklusaid amúgy rövidek, akkor még több az esély. Én a helyedben bejelentkeznék dokihoz, mert vagy pár napon belül +-t tesztelsz, vagy ha nem, akkor is érdemes utána járni, mi okozza ezt a már kevésnek nem mondható késést. Legjobbakat!

Próbáld meg reggel. Lehet, hogy kései ovulációd volt, és ezért még nem mutatja ki a teszt. Ha a ciklusaid amúgy rövidek, akkor még több az esély. Én a helyedben bejelentkeznék dokihoz, mert vagy pár napon belül +-t tesztelsz, vagy ha nem, akkor is érdemes utána járni, mi okozza ezt a már kevésnek nem mondható késést. Legjobbakat!

4.nap teszteltem a késés után és az nega lett. Most a 9.napja már, hogy nincs meg de nem merek tesztelni mert félek az igazságtól. Mit csináljak? De lehet hogy még nem tudta kimutatni?

nem merek tesztelni félek hogy megint -lessz!ha negatív lessz megint akkor nagyon szumoró leszek!életem legboldogabb napja lenne ha kiderülne hogy babás vagyok!

Legjobb válasz: Persze, simán lehet, hogy nem tudja kimutatni, nekem csak nyolchetes terhességnél lett pozitív. Várj még egy kicsit.

Persze, simán lehet, hogy nem tudja kimutatni, nekem csak nyolchetes terhességnél lett pozitív. Várj még egy kicsit.
Szia! Szerintem tesztelj! Ha véletlenül negatív lenne, legalább tudod, és nem idegeskedsz tovább, bár tudom szomorú lennél. Ne keseredj el ha megit negatív se, mert sikerülni fog. Bátorság és fel a fejjel! Szorítok!
ha pontossak a ciklusaid akkor van ott valami :-)) csináld meg azt a tesztet mindenképp, és irj mi lett!!én vagy 6 db ot csináltam amikor ugy éreztem , de tényleg igaz hogy megérzi az ember egyébként vannak azért szokatlan jelek ???
Utolsó válaszoló-kérdezõnek.:) Mi 14 hónapig próbálkoztunk, a múlt héten pozitívat eszteltem, a nemvárt után 3 nappal.Semmi tünetem nem volt, de biztos voltam benne, hogy pozitív lesz a teszt, fel sem merült bennem, hogy nem.Ha így lett volna nagyot koppanok.Semmi tünet, de 99%-ig biztos voltam benne.Nem tudom másképpen fogalmazni, de megérzed ha van ott bent valaki.:)
Nyugodtan tesztelj. Tavaly oktober 16-an volt a mensim elso napja. November 24-en (39 napra ra) meg negativ vol t a tesztem. Nem tudtam mi lehet. November 27-en ismet teszteltem es egyertemu pozitiv lett (a 42-dik napon). Lehet egy kesoi peteeres, minden szervezet mas. Reggeli vizeletbol tesztelj. Pozitiv tesztet kivanok neked!!!

Nekem késik 9 napja és csak a pocim szurkál meg hányingerem van de csak megszakítással csináltuk tegnap este is meg ma reggel is teszteltem medilab 2 vel és negatív lett mind a kettő lehet még h lesz baba?

Legjobb válasz: Jelentkezz be egy uh-ra, ha a teszt nem mutatja, az uh akkor is látja, ha ott van ..kb már látható ha tényleg 9napja késik, de pár nap múlva tesztelhetsz mégegyet,lehet baba, csak késõn volt pé-d.

Jelentkezz be egy uh-ra, ha a teszt nem mutatja, az uh akkor is látja, ha ott van ..kb már látható ha tényleg 9napja késik, de pár nap múlva tesztelhetsz mégegyet, lehet baba, csak késõn volt pé-d.

Babát szeretnénk a férjemmel, együtt is voltunk a peteérés idején, ami 9 napja volt. A menstruációt 22-én nem várom, de pár napja szédülök, hányingerem van, fáradtság, gyengeség jön rám. Ma, igaz este, de teszteltem, ami negatív. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Könyörgöm hogy éreznél meg egy pár napos terhességet?Még lehet hogy be sem ágyazódot.Miért kell ilyeneket bebeszélni magadnak aztán meg jön a pofára esés.Ha nem jön meg akkor tesztelj addig meg nyugi.Ez már tényleg túlzás hogy.

Könyörgöm hogy éreznél meg egy pár napos terhességet?Még lehet hogy be sem ágyazódot.Miért kell ilyeneket bebeszélni magadnak aztán meg jön a pofára esés.Ha nem jön meg akkor tesztelj addig meg nyugi.Ez már tényleg túlzás hogy.
És ennek mi köze a kisgyerekekhez? Az ilyen hülye kérdéseket legalább oda írjátok, ahová valóak! Direkt ezért nem olvasom a teherbeesés kategóriát, mert tele van dettó ugyan azzal a kérdéssel az egész, erre akkor máshová is ezt a szart kell árasztani?
Tesztelni amúgy sem érdemes a mensi várható idõpontja elõtt, szóval felesleges pénzkidobás. Ez olyan gyerekes már...

9 napja késik.5 napja teszteltem de negatív lett. Mikor teszteljek vagy mit csináljak?

két napja nyilal a hasam középen úgy érzem mintha meg akarna jönni. Baba lehet??? egyszer már volt hogy sokat késett

Legjobb válasz: Netesztelj szerintem várd meg hogy megjön-e és egy hét múlva teszt, de addig jelentkezz be orvoshoz. elvileg már kikellene mutatnia mindenképp. Nem hiszem hogy most terhesség lenne, de nincs kizárva, reméljük mégis.

Netesztelj szerintem várd meg hogy megjön-e és egy hét múlva teszt, de addig jelentkezz be orvoshoz. elvileg már kikellene mutatnia mindenképp. Nem hiszem hogy most terhesség lenne, de nincs kizárva, reméljük mégis.
Azt tanácsolom, hogy pár nap múlva tesztelj újra. Lehet baba:) Majd írj, hogy mi volt:)
Reggeli elsõ vizeletbõl teszteltél? Amúgy a második hozzászóló vagyok.
A kérdező hozzászólása: délután teszteltem
A reggeli elsõ vizeletbõl teszt sokkal megbízhatóbb eredményt mutat:) Kõvetkezõ tesztelést feltétlenül, akkor végezd el! És ha nem jön meg és a következõ is negatív eredményt mutat, akkor is irány a doki!!!
Szerintem nem vagy terhes én ugyan igy voltam mint te csak 20 napot késett elmentem orvoshoz aztán azt mondta hogy ha terhes lennék akkor biztos hogy ki mutatta volna !!!Ráadásul én tesztet csináltam ha a 2-dik is negativ akkor tuti nem vagy az!!!!!
2 tesztet csináltam !!! Bocsi csak rosszul irtam!!!
Nekem ma 7 napja késik.Volt a multhéten hasszurka, cici fájdalom, de 3 tesztem -.ma voltam orvosnál, nem vizsált meg azt mondta várjunk péntekig akkor vértvesznek, mert onnan hamarabb kilehet mutatni , mint a tesztbõl., hogy van-e baba.Menj el te is, mert rossz ez a bizonytalanság.

9 napja voltam ET-n vagyis beültetésen (5 napos embriókat ültettek be). Ma reggel negatívat teszteltem. :- ( Korai volt, vagy nem sikerült?

Legjobb válasz: Szia! Lombikbébik terén nem vagyok járatos, de ha azt számolom, amit írtál, szerintem 14 napos terhességet még nem mutat ki a teszt. Lehet, hogy beültetéskor nem így számolnak, de nekem csak a 4 hét+3 napos terhességet mutatta ki elõször a teszt. Nem tudom, mivel teszteltál, de lehet, hogy kellene venned egy 10-es érzékenységût, azzal talán. Nekem annó 25-ös volt. Minden jót, és nagyon drukkolok!!!

Szia! Lombikbébik terén nem vagyok járatos, de ha azt számolom, amit írtál, szerintem 14 napos terhességet még nem mutat ki a teszt. Lehet, hogy beültetéskor nem így számolnak, de nekem csak a 4 hét+3 napos terhességet mutatta ki elõször a teszt. Nem tudom, mivel teszteltál, de lehet, hogy kellene venned egy 10-es érzékenységût, azzal talán. Nekem annó 25-ös volt. Minden jót, és nagyon drukkolok!!!
Megint én :-) Épp van itthon egy tesztem, elolvastam, a menzesz elmaradását követõ napon már kimutatja a terhességet. Ami ugyen, ha 28 naposak a ciklusaid, akkor 29 napos terhességet jelent. Nem? Lombiknál másképp kell számolni? Nem mondta a doki? Még egyszer nagyon szorítok, és írj, ha van valami fejlemény. Üdv, Anett
Szerintem korai volt a teszt, még nem ágyazódtak be. Türelem, én meg drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Most néztem meg megint a tesztet, és ha az ablaknál állva nézem, akkor megjelenik egy nagyon-nagyon halvány második csík?! Vagy csak a szemem káprázik?!
Szia! Nekem is ET-m volt, de viszont nem teszteltem, mert nem mertem! Nekem a vv-bõl megállapitottak, aztán késõbb Uh-val is! De sok ismerõsöm csak 12. napon tesztel, és mind pozit mutatott nekik, viszont a vv-re 14.nap kell menni! Ugyhogy nálad semmi sincs vesztve! Vegyél 10 és 25 érzékenységû tesztet, és csak 3 nap mulva tesztelj ujra, addig a Hcg-d is erõsödik jobban! Nagyon nagyon drukkolok, aztán majd írj! :) 27+5 heteske

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!