Találatok a következő kifejezésre: 9 napja el (87 db)

Lombikosok nyugtassatok meg! 9, napra a beültetés után kell hogy ++ tesztelek mert még egy csík jött elé csak vagy még korai?

Amúgy egy embriót kaptam vissza 4 naposan annyira izgulok

Legjobb válasz: Még egy kicsit korai. Lehet már csík a 9. napon is, de ha nincs, az még nem jelent feltétlenül rosszat. Drukkolok ezerrel, hogy ott legyen a második csíkocska is!

Még egy kicsit korai. Lehet már csík a 9. napon is, de ha nincs, az még nem jelent feltétlenül rosszat. Drukkolok ezerrel, hogy ott legyen a második csíkocska is!
1O. napon kell tesztelni és reggel. Vagy utána. Sok sikert! Írd majd meg, h mi lett! Lombikos kismama
Nekem van olyan ismerõsöm, aki a beültetés utáni 14. napon negatívat tesztelt, és a vesztesek nyugalmával ment a vérvételre. Ott meg kiderült, hogy babát vár, úgyhogy semmi nincs még veszve! Hajrá! Nagyon szorítok! Én is lombikos vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszotokat remélem hogy igazatok van és be telyesül minden álmom a baával kapcsolatban olyan régen várunk rá mert a kislányomnak athatok egy kiss tesot amire nagyon vár mert van egy természetes uton fogant kislányom és utánna két méhen kivüli terhesség és végre rá szántunk magunkat a lombik programra és most itt álok mind egy tini és izgulok nagyon

Most akkor hogy vannak a napok? Sensonette tabit kezdtem el szedni a menzeszem 4 napjától, kivártunk a 7 napot és a 9. napon szexeltünk másnap elmentem az orvoshoz, de azt mondta 1 hónapot várnom kellet volna, de a betegtájékoztatón 7 nap van.

És mikortól látszik hogy terhes vagyok-e? 2 hét után látszik a teszten úgy tudom, és 3 hét mulva tudom meg hogy ha nem jött meg. De akkor már nem kés?? Még lehet tablettával védekezni utána? Vagy csak abortusz?

Legjobb válasz: Szia! Te valamit nagyon félreértettél az írásod alapján! A 7 nap arra vonatkozik, hogy amikor beszettél már 1 levelet a bogyóból, azután 7 napot ki kell hagyni, és a 8. napon kell elkezdeni a köv. levelet. Másrészt akkor nem kell kivárni az 1 hónapot a szexszel (ez lehet gyógyszerenként változik) ha az menstruációd elsõ napjától kezdted szedni a gyógyszer! Szerintem mindenképp csinálj egy tesztet, és keresd fel az orvosod!

Szia! Te valamit nagyon félreértettél az írásod alapján! A 7 nap arra vonatkozik, hogy amikor beszettél már 1 levelet a bogyóból, azután 7 napot ki kell hagyni, és a 8. napon kell elkezdeni a köv. levelet. Másrészt akkor nem kell kivárni az 1 hónapot a szexszel (ez lehet gyógyszerenként változik) ha az menstruációd elsõ napjától kezdted szedni a gyógyszer! Szerintem mindenképp csinálj egy tesztet, és keresd fel az orvosod!
Én is eleinte véreztem egy kicsit tõle. Ha sokáig nem múlik el, akkor menj vissza a dokihoz.
betegtájékoztató..;)
Bele van írva a betegtájékoztatóba, hogy lehet egy kis minimális vérzés amíg hozzászokik a szervezeted, és az is le van írva, ha hónapokig fennáll, akkor orvoshoz kell fordulni, illetve ha panaszmenetes hónapok után következik be. Én is ezt szedem, elsõ dolgom volt többször elolvasni a tájékoztatót, másnak miért nem megy ez? :S

9 napja mult el mensim tegnap este halvány pozit teszteltem Qupidoval akkor most hány hetes terhes lehetek?

mensi elött nem volt pozi tesztem szval nem vszin? hogy vetélésem volt

Legjobb válasz: szerintem mar az elozo menszi kezdetetol az voltal (mivel meg eben a honapban menszi ota ha szamolod meg peteeresed sem volt nem hogy a teszt ket csikos legyen) csak meg a szervezeted nagyon keves hcg-t termelt mivel a teszt mindenkinek a nem vart elmaradasa utan par nappal mutatja ki (ez neked mostanra esik csak kozben megkaptad).elofokdul hogy enek ellenere van aki megkapja a baratnom is es megis terhes. neked az elozo menszi elso napjatol kell szamolnod. amikor megkaptad nem gorcsolt ugy ahogy meg soha eddig? egyszer teszteltel ? nem artana par nap mulva ujra tesztelni es irany a doki ha ott van akkor mar lasan latja a doki

szerintem mar az elozo menszi kezdetetol az voltal (mivel meg eben a honapban menszi ota ha szamolod meg peteeresed sem volt nem hogy a teszt ket csikos legyen) csak meg a szervezeted nagyon keves hcg-t termelt mivel a teszt mindenkinek a nem vart elmaradasa utan par nappal mutatja ki (ez neked mostanra esik csak kozben megkaptad).elofokdul hogy enek ellenere van aki megkapja a baratnom is es megis terhes. neked az elozo menszi elso napjatol kell szamolnod. amikor megkaptad nem gorcsolt ugy ahogy meg soha eddig? egyszer teszteltel ? nem artana par nap mulva ujra tesztelni es irany a doki ha ott van akkor mar lasan latja a doki
A kérdező hozzászólása: 37
A hõd mennyi volt, mikor megjött?
Gratulálok!
A menszid olyan volt mint egyéként szokott lenni?
Ultrahang segtségével az orvos hétre pontosan meg fogja tudni állapítani a terhesség korát.
Hogy jutott eszedbe tesztelni mensi után?
szió! baba lett?
A kérdező hozzászólása: Kicsit kevesebb volt és semmi görcösm nemvolt még 1 lily tesztem is halvány volt és egy One minute is de azthittem cska szellemcsikosak de akkor lméletileg már 7 hetes vagyok
Ne várj, menj el orvoshoz!! (gratula :) )

Lehetek-e terhes ha általában 40 napos menstruációm van de most különösen sokat késik 27-én kellett volna, hogy 40 nap el teljen de azóta is el telt 9 nap lehet, h terhes vagyok?

Legjobb válasz: kérdezz meg egy tesztet. akár mi is lehet. lehetsz terhes, lehet gyulladásod, lehetsz stresszes, lehet hormonprobléma, akár mi. tesztelj.

kérdezz meg egy tesztet. akár mi is lehet. lehetsz terhes, lehet gyulladásod, lehetsz stresszes, lehet hormonprobléma, akár mi. tesztelj.
Persze, h. lehetsz terhes de igaza van az elõttem szólónak. "Akármi" is lehetsz, vegyél egy tesztet.
Nekem volt 65 napos ciklusom is, holott többnyire 35 napos volt. Tesztelj, az a legbiztosabb. De 2 hetes késésnél a szokásoshoz képest, keresd fel a dokidat, megvizsgál, és ad gyógyszert, hogy megjöjjön. Ha persze nem vagy babás.
A teszt a biztos, de szerintem kevéssé esélyes a baba. Ezeknek a tüneteknek más oka is lehet.
Nem lehet, hogy terhes voltál ès elvetéltél?Szerintem minnél elöbb menj orvoshoz.

Miért lehet az, hogy a csomag amit Afrikából kaptam az hozzám 9 nap alatt jutott el, de amit én küldtem oda, még mindig nem érkezett meg? Pedig már 14 nap eltelt :S

Lehet ott lassabban jut el a címzetthez? Eléggé aggaszt már

Legjobb válasz: Érdeklõdj ott ahol feladtad, ha meg van a feladóvény, talán meg tudják mondani, hogy merre jár.

Érdeklõdj ott ahol feladtad, ha meg van a feladóvény, talán meg tudják mondani, hogy merre jár.
A kérdező hozzászólása: végülis elsõ osztályon adtam fel, úgyhogy nem hiszem, hogy elkallódott...csak azért már örülnék ha megkapná az illetõ, mivel szülinapi ajándék lett volna...ami persze már késik 6 napot :/
Csomag volt? Lehet, hogy lenyultak. Ferjem egy autot küldött Afrikaba tele elektronikai cuccokkal es ruhaval. Szivoztak a vamnal plusz elloptak a ruhakat. Ugyhogy szoritok, hogy te ne jarj igy. Hova küldted?
A kérdező hozzászólása: egy póló volt meg egy levél...Ghánába
En Algeriaba kuldtem csomagot. Ket honap mulva erkezett meg. Ki volt bontva, ujra leragasztva, de semmi nem hianyzott belole.
A kérdező hozzászólása: fuh :S hát ez a 2 hónap nem valami bíztató :S igen, az a csomag is ki volt bontva és visszaragasztva, amit én kaptam...csak azt nem értem, hogy onnét 9 nap míg eljön, de ha én küldöm oda, akkor meg sokkal több... szép kis meglepetés lesz ha 2 hónap múlva kapja meg a születésnapi köszöntõt :S
Lehet. Menj vissza a dokihoz. Én is ezt szedem, nekem semmi bajom vele.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem abban a városban vagyok ahol felírták. Meg már gyengült is azóta. Remélem elmúlik.

Az nagy baj ha a 9. napon kezdem el a foggátló tabletta szedését? Novynettet szedek, az utasításban az áll hogy 8-napon kellene kezdeni. De igazából már délelőttönként akarom szedni:S és már lekéstem.

és lehet szünetet tartani a foggátló szedésénél? most fejeztem be 3 hónapot, most kezdeném a következ? három hónapot, olyat csinálhatok hogy várok egy hónapot és azután kezdem a következ? adagot. Mellesleg a 3 havit végig kell szedni? nem lehet mondjuk úgy hogy els? kétlevél beveszem, aztán szünetet( 1 hónap) tartok, majd aztán kezdem a 3 levelet?

Legjobb válasz: Baj, mert a gyógyszer célja a peteérés megakadályozása, és ebbõl az szempontból az elsõ hét a legfontosabb. Minden betegtájékoztatóban benne van, hogy tilos hosszabb szünetet tartani. Ez nem véletlen, ez nem c vitamin, hogy szedem, ahogy sikerül. Szünet kihagyása fél év alatt többet árt, mint használ. Pontosabban csak árt, mivel ennyi idõ alatt nem áll vissza a peteérés önszabályozása, mire elkezdene újra mûködni a petefészked, kezded az új csomag gyógyszert. Szünet egyébként is, csak jópár év szedés után indokolt, és akkor is fél év alatt bele se érdemes kezdeni. Te három hónap alatt pont hozzászoktál a gyógyszerhez, nem értem, hogy miért akarnád máris összezavarni a testedet.

Baj, mert a gyógyszer célja a peteérés megakadályozása, és ebbõl az szempontból az elsõ hét a legfontosabb. Minden betegtájékoztatóban benne van, hogy tilos hosszabb szünetet tartani. Ez nem véletlen, ez nem c vitamin, hogy szedem, ahogy sikerül. Szünet kihagyása fél év alatt többet árt, mint használ. Pontosabban csak árt, mivel ennyi idõ alatt nem áll vissza a peteérés önszabályozása, mire elkezdene újra mûködni a petefészked, kezded az új csomag gyógyszert. Szünet egyébként is, csak jópár év szedés után indokolt, és akkor is fél év alatt bele se érdemes kezdeni. Te három hónap alatt pont hozzászoktál a gyógyszerhez, nem értem, hogy miért akarnád máris összezavarni a testedet.
A kérdező hozzászólása: hát igazából nem akarom abbahagyni, de ha látom elõre hogy nincs miért szedni, akkor kénytelen vagyok abbahagyni. Mivel én finanszírozom meg rá a pénzt és tanulmányaim folytán lenne mire költenem azt is. De akkor ha ártalmas, folytatom tovább. Köszönöm a választ!
h mivan? milyen szüneteket akarsz te tartani? meg milyen 3 hónap? meg milyen 2 hét? asszem téged nem világosítottak fel foggátló ügyileg a foggátlót folyamatosan kell szedni, minden hónapban vannak ugya a 7 napos szünetek, amikor megjön. ennyi az söt szünet. nincsen semmilyen szünet 3 havonta, sõt, totál értelmetlen, beis kavar és felis borít benned mindent. ha elkezdted szedni, szedjen. ha mindenáron szünetet akarsz tartani, de nemtom minek akkor mindenképp minimum fél éves szünetet kéne tartanod, mert nagyjából fél év kell a szervezetnek amíg visszaáll teljesen a saját maga ciklusa hibátlanra. ha visszaállt utána nekiláthatsz felborítani újra a foggátlókkal. (értelmes dolog) szóval ne tartsál semmilyen 3 havonta szünetet és igen, baj ha a 9. napon veszed be, mert elhagy a védettség. a 8. napon kell bevenni. ha délelõtt akarod szedni, akkor fokozatosan csúsztasd ki délelõttre és kész. és igen, a 3 havit végig kell szedni és nemlehet olyat h csak 2t szedsz be aztán szünetet tartasz. de áruld már el mibajod van neked h folyton szünetet akarsz tartani?:D sztem használj inkább óvszert, biztonságosabb az neked...
A kérdező hozzászólása: egyrészt elég mogorván szóltál hozzá. És igen képzeld a nõgyógyász nem világosított fel... Felírta, mondta olvassam el a tájékoztatót és kész. a tájékoztatót legalább 10szer elolvastam, de pl ilyen nincs benne hogy nem lehet abbahagyni ha már elkezdted. :/ az óvszert meg nem tartom biztonságosnak. ha csak így tudsz válaszolni ilyen "bunkóstílusban" szerintem másokat kímélj meg ettõl
Hát nemazért de elég világosan le van írva minden abba a tájékoztatóba...butaságokat beszélsz...A fog gátlót este kell bevenni:/ nem délelõtt... Butaságokat beszélsz...
a 2. vagyok. nemkell h nõgyógyász világosítson fel, szem eléggé egyértelmû h mire is való a foggátló és nem arra h hol szedd hol nem. ehhez nemis feltétlen kell nõdoki h ezt vki tudja. a fogátlót amúgy délelõtt is lehet szedni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!