Találatok a következő kifejezésre: 9 napja csináltam hétfőn (4 db)

9 napja késik csináltam hétfőn 2 tesztet ami negatív lett! Fájdogál a mellem meg görcsöl a hasam vajon terhes vagyok?

Legjobb válasz: 50-50% az esélyed. Ha ma késik 9 napja, akkor hétfõ még csak 6 napja késett. Az lehet még korai volt. Hõd?

50-50% az esélyed. Ha ma késik 9 napja, akkor hétfõ még csak 6 napja késett. Az lehet még korai volt. Hõd?
A kérdező hozzászólása: Na mindegy köszi!!!
fogalmam sincsen, mert sajna még nem voltam babás.:(
A kérdező hozzászólása: Köszi mindent majd megírom akkor hétfõn du-tán hogy mi lett de az normális hogy görcsöl a hasam mint ha megakarna jönni?!
ne görcsölj. a doki megmond mindent, mert ott már látszódni fog a petezsák. Majd írd, meg, hogy mi lett mindenképpen. és ne tesztelgess totál fölösleges, anyám már régen tudta, hogy terhes az öcsémmel, és a teszt még mindig nega volt, és van egy egészséges kisöcsim, aki azóta már 19 éves.
A kérdező hozzászólása: Aha értem !!! Majd meglátjuk !!De amúgy a két héttel ezelõtt egy napon annyira szédültem hogy majd elestem már akkor gondoltam hogy lehet hogy terhes vagyok mert ilyen nem szokott velem lenni!!!Csak ez fránya teszt készít ki!!!!Hétfõn megyek amúgy dokihoz!!!
viszont, ha eddig nem hõmérõztél, akkor nem nagyon van viszonyítási alapod. Mert van akinek elég alacsony a peterérés elõtt a hõje, mondjuk 36, 1 vagy 36, 2 annak lehet nem megy fel 37-ig a ciklus második felében sem és mikor babás akkor sem.
A kérdező hozzászólása: Köszi -köszi !!!!
mit hogy kell? Megméred a hõdet, ha erre vagy kíváncsi. De csak reggel ágyból kikelés elõtt, és higanyossal, és hüvelyben legalább 5 percig. Ha magas (37 vagy afelett), akkor lehet gyanakodni.
A kérdező hozzászólása: Azt hogy kell csinálni?
lehet hogy kesobb volt peteeresed, azert kesik ha most homeroztel volna tudnad pontosan hogy igy van-e.

Hétfõn lesz vérvétel hcg-re. Et.9. napon vagyok, tesztet nem csináltam, mem is akarok. Semmit nem érzek amit más itt ír. Sem pici hasszúrka sem mellfeszülés (pedig az szokott ). Meglepõdhetek még?

Legjobb válasz: Hát ez egyáltalán nem általános, de nekem voltak mindenféle tüneteim, de akkor soha nem voltam terhes. Amikor az utolsó után semmit, de semmit nem éreztem, szépen le is tettem róla, hogy sikerült, úgy mentem vérvételre, hogy tesztet sem csináltam, annyira biztos voltam benne, hogy nem vagyok terhes. Akkora hcg szintem volt, hogy az ultrahangig azt hitték, ikrek :) egyedül volt, és már megszületett. Szóval nem a tünetektõl függ, nekem soha nem volt semmi a terhességem alatt sem :) sok sikert.

Hát ez egyáltalán nem általános, de nekem voltak mindenféle tüneteim, de akkor soha nem voltam terhes. Amikor az utolsó után semmit, de semmit nem éreztem, szépen le is tettem róla, hogy sikerült, úgy mentem vérvételre, hogy tesztet sem csináltam, annyira biztos voltam benne, hogy nem vagyok terhes. Akkora hcg szintem volt, hogy az ultrahangig azt hitték, ikrek :) egyedül volt, és már megszületett. Szóval nem a tünetektõl függ, nekem soha nem volt semmi a terhességem alatt sem :) sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, remélem neked lesz igazad.Mégis csináltam ma egy tesztet, gondoltam zárjuk rövidre:-)És pozitív.Halvány ugyan, de határozott, úgy hogy 2-3 óránként pisiltem éjszaka(dinnyeszezon van:-)))
Gratulálok a pozitív teszthez. Ne aggódj! Nekem sem volt semmi tünetem, amikor sikerült. Nem is gondoltam, hogy akár lehet valami, mert minden olyan volt, mint az elmúlt 7, 5 évben.
Ne izgulj nekem semmi tunetem nem volt..aztan az 5hettõl minden amit eltudsz kepzelni hanyas, szurkalas...stb
Szerintem nem! Nyugi!
Ha a doki sem látott semmit, mi végképp nem tudjuk. Nekem egy hete késik, hébe-hóba tünetem is van, de dokihoz még nem akarok rohanni. Majd kiderül minden, hétfõn te legalább már biztosat tudhatsz.
Nekem nagyon nagyon pontos-28 napos-ciklusaim vannak, kedden kellett volna megjönnie, de nem jött meg.Csináltam 3 tesztet(3 különbözõ fajtát)mind negatív.Tünetem nincs(különben sem szokott lenni), maszatos, pecsételõ vérzésem van.Én majd nov. 9.-én megyek dokihoz.Lehet, hogy valami fertõzést szedtem össze(nincs folyásom, egy picit viszketettem, de az a mensi elõtt is elõfordul), azért nem jön meg.
Szerintem meglehet hogy igen. A doki elso korben ha nem eleg korultekinto es a baba meg kicvsi lehet nem latja. A tesztek meg annyira nem megbizhatoak, szoval ha van tuneted, akkor mindenkepp menj majd a dokihoz vissza.

7 nap késés után tegnap megjött, de eddig soha nem késett. A múlt héten hétfőn, kedden a hőm 36, 9 volt ez a késés 1-2 napja volt, aztán volt két naponta barnás foltom, majd ugye megjött tegnap, csináltam ma egy tesztet de nem értékelhető, most mivan?

Lehet még baba a dologban? Ha mensi van akkor tuti negatívot mutat a teszt? Próbáljam egy másik tesztel? (a mostani maria romed volt)

Legjobb válasz: Mennyi most a hõd? Ha nem esett le, lehet baba, akkor próbálj másik tesztet. Drukkolok!

Mennyi most a hõd? Ha nem esett le, lehet baba, akkor próbálj másik tesztet. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: nem tudom nem mértem:( az mérvadó ha most megmérem??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!