Találatok a következő kifejezésre: 9 napja csináltam (36 db)

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni, h közben meg is jött. De sokkal kevesebb meg hígabb volt, mint szokott.
ha adoki azt mondta hogy nem akkor az nem bocsi a rossz hírért próbálkozzatok még sok sikert
Hogyha negatív lett a teszt és megjött akkor nem sok esély van rá. Sajnálom! Egy tesztet azért még csinálhatsz attól semmi baj nem lesz.
Szerintem sem vagy babás, de ne adjátok fel!

Nem jött meg már 9 napja, csináltam tesztet negativ, lehetek terhes?

mindig pontosan jött még

Legjobb válasz: Szia! Persze elõfordulhat, ha egy tesztet csináltál, akkor lehet, hogy a teszt nem volt jó minõségû. Negatív irányban sokat tévednek a tesztek. Az is elképzelhetõ, hogy ez a hirtelen meleg vagy akár személyes ügybõl adódó stressz miatt késik a menstruációd. Csinálj még egy tesztet, ha lehet 10-es érzékenységût (pl. Qupido) és ha azzal is negatív és pár nap múlva nem jön meg, a helyedben felkeresném a nõgyógyászt a biztonság kedvéért. Nem tudom pozitív vagy negatív tesztért kell drukkolni, úgyhogy csak simán drukkolok :)

Szia! Persze elõfordulhat, ha egy tesztet csináltál, akkor lehet, hogy a teszt nem volt jó minõségû. Negatív irányban sokat tévednek a tesztek. Az is elképzelhetõ, hogy ez a hirtelen meleg vagy akár személyes ügybõl adódó stressz miatt késik a menstruációd. Csinálj még egy tesztet, ha lehet 10-es érzékenységût (pl. Qupido) és ha azzal is negatív és pár nap múlva nem jön meg, a helyedben felkeresném a nõgyógyászt a biztonság kedvéért. Nem tudom pozitív vagy negatív tesztért kell drukkolni, úgyhogy csak simán drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek visza dokihoz kiváncsi vagyok mit mond majd.Igy még nem jártam pedig már van egy 11éves lányom. Majd holnap irok mi volt
Szia! Ismét negatív? A pregimax plus a terhességet csak akkor mutatja ki, ha a szervezet HCG koncentrációja 25mmol/l , ez azt jelenti, hogy kb késés után 2-3 nap. Viszont ezt egyéne válogatja. Azt javaslom mostmár menj el egy nõgyógyászhoz, ha még nem jött meg, õ majd megnézi UH-n meg megvizsgálja az endometriumot, ha nem lát semmit, csinál õ is egy HCG tesztet, az biztosabb, mint az otthoni terhességi tesztek. Majd írd meg az eredményed, kíváncsi vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Ma megcsináltam a tesztet és megint negativ lett, (pregimax plusz)ez a teszt amugy jo. Jár igy már valaki? Anyit érzek hogy fájdogál a hasam
Én is drukkolok, írd majd meg mi lett!!
Reggeli elsõ vizeletbõl. Az a legbiztosabb, és mindenképp 10-es érzékenységûvel! Azok tévednek a legritkábban! Drukkolok :)
Szia!Reggeli elsõ vizeletbõl érdemes, akkor a legnagyobb a HCG szint a szervezetben -ha van- :-)
A kérdező hozzászólása: A tesztet a nap melyik szakában érdemes megcsinálni?
Hát igen, ilyenkor elõfordul, hogy még semmit nem lát az ultrahangon. Ha voltál orvosnál akkor semmi baj nem lesz, ha baj lenne õ is gyanakodott volna. Majd írd meg a teszt eredményét :) Még mindig drukkolok :) 1. válaszoló voltam :)
A kérdező hozzászólása: Voltam nögyogyásznál ultrahangon nem látot semit aszt tanácsolta hogy vegyek egy tesztet szerdán kell viszamenem.
Okés várom a válaszodat, nagyon kíváncsi vagyok :)

Ha a barátom nem élvezett belém sőtt még esemény utáni tablettát is vettem és a menzeszem utáni 9. napon csináltuk lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha esemény utánit vettél be (Idõben) akkor mit gondolsz mégis hogyan lennél terhes?!

Ha esemény utánit vettél be (Idõben) akkor mit gondolsz mégis hogyan lennél terhes?!
szinte kizárt

Szoval, az a problemem, hogy csinaltam tesztet az egyik csil szep rozsaszin a masik pedig eleg halvany lett, 9 napja kesik a menstruaciom. Az egyik mellem neha-neha faj is, Szerintetek mi van?

Legjobb válasz: csinálj képet róla és tedd fel légyszi kepfeltoltes.hu Így nehéz bármit is mondani.Mensi után 9 nappal nem szabadna már halványnak lennie.Rendszeres a mensid?Tuti 9 napja késik?

csinálj képet róla és tedd fel légyszi kepfeltoltes.hu Így nehéz bármit is mondani.Mensi után 9 nappal nem szabadna már halványnak lennie.Rendszeres a mensid?Tuti 9 napja késik?
Akkor drukk nektek. Hátha egy másik teszt már erõsebb csíkos lesz!
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok valoban!7 hetes a mult heten korhazba voltam , mert vereztem, de azt mondtak a 12-dik hetig elofordul.A baba pont a heteknek megfelelo nagysagu.
A kérdező hozzászólása: Olyan 4 evvel ezelottig oxxe vixxa jot meg, de mostma pontosan mindig.Akkor csinalok masfajat ma es meglatom mi lesz. Hasam is szok fajni egy csoppet.
Dehát a halvány csík is csík. Majd napról napra erõsebb lesz. Vártad a babát?
A kérdező hozzászólása: ugy voltunk vele, hogy nem vedekezunk jo ideje es amikor sikerul akkor sikerul.De nagyon orulnenk neki!

Lehetek-e terhes? Nem jött meg a menszeszem már 9. napja és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni és a mellem is fáj de nem ügy mint mikor megszokot jönni émejgésem is van mindenen sirni akarok. Csináltam tesztet de negatív lett. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Amíg nem jön meg, addig van esély a babára! Ismételd meg a tesztet két -három nap múlva. LEhet, hogy 25-s a teszt és neked késõi peteérésbõl lett a baba. A 9 nap elég sok, de hát láttunk itt már többet is. Drukkolok. (én elugranék dokihoz egy vérvételre, a biztonság kedvéért).

Amíg nem jön meg, addig van esély a babára! Ismételd meg a tesztet két -három nap múlva. LEhet, hogy 25-s a teszt és neked késõi peteérésbõl lett a baba. A 9 nap elég sok, de hát láttunk itt már többet is. Drukkolok. (én elugranék dokihoz egy vérvételre, a biztonság kedvéért).

9 napja késik csináltam hétfőn 2 tesztet ami negatív lett! Fájdogál a mellem meg görcsöl a hasam vajon terhes vagyok?

Legjobb válasz: 50-50% az esélyed. Ha ma késik 9 napja, akkor hétfõ még csak 6 napja késett. Az lehet még korai volt. Hõd?

50-50% az esélyed. Ha ma késik 9 napja, akkor hétfõ még csak 6 napja késett. Az lehet még korai volt. Hõd?
A kérdező hozzászólása: Na mindegy köszi!!!
fogalmam sincsen, mert sajna még nem voltam babás.:(
A kérdező hozzászólása: Köszi mindent majd megírom akkor hétfõn du-tán hogy mi lett de az normális hogy görcsöl a hasam mint ha megakarna jönni?!
ne görcsölj. a doki megmond mindent, mert ott már látszódni fog a petezsák. Majd írd, meg, hogy mi lett mindenképpen. és ne tesztelgess totál fölösleges, anyám már régen tudta, hogy terhes az öcsémmel, és a teszt még mindig nega volt, és van egy egészséges kisöcsim, aki azóta már 19 éves.
A kérdező hozzászólása: Aha értem !!! Majd meglátjuk !!De amúgy a két héttel ezelõtt egy napon annyira szédültem hogy majd elestem már akkor gondoltam hogy lehet hogy terhes vagyok mert ilyen nem szokott velem lenni!!!Csak ez fránya teszt készít ki!!!!Hétfõn megyek amúgy dokihoz!!!
viszont, ha eddig nem hõmérõztél, akkor nem nagyon van viszonyítási alapod. Mert van akinek elég alacsony a peterérés elõtt a hõje, mondjuk 36, 1 vagy 36, 2 annak lehet nem megy fel 37-ig a ciklus második felében sem és mikor babás akkor sem.
A kérdező hozzászólása: Köszi -köszi !!!!
mit hogy kell? Megméred a hõdet, ha erre vagy kíváncsi. De csak reggel ágyból kikelés elõtt, és higanyossal, és hüvelyben legalább 5 percig. Ha magas (37 vagy afelett), akkor lehet gyanakodni.
A kérdező hozzászólása: Azt hogy kell csinálni?
lehet hogy kesobb volt peteeresed, azert kesik ha most homeroztel volna tudnad pontosan hogy igy van-e.

Mar 9 napja kesik de csinaltam harom terhesegi tesztett es egyik se mutattot terheseget vajon mitol lehet ez?

Legjobb válasz: 1. 9 nap után nem bizti h kimutatja 2. bármi más oka is lehet pl. hormonzavar 3. menj el nõdokihoz

1. 9 nap után nem bizti h kimutatja 2. bármi más oka is lehet pl. hormonzavar 3. menj el nõdokihoz

Bajt csináltam? Kisfiam 9 napja kapta a 15 hónapos oltást, nem is volt baja tegnapig. Felment a láza éjjel már 38.9 volt, a nurofen is csak pár órára csillapította. Nappal semmi baja, de fürdésnél megint éreztem, hogy meleg a kis feje.

...és fürdés után gondoltam, hogy beadom neki a germicidet, de nem mértem meg a lázát, mert arra gondoltam, hogy nem is várom meg inkább míg lázas lesz.

Legjobb válasz: Szia, nyugodj meg,nem lesz semmi baja tõle:)

Szia, nyugodj meg, nem lesz semmi baja tõle:)
A kérdező hozzászólása: Hálába foglalom a neved! De komolyan!! Itt ülök, egy merõ idegbajban, mert a gyerekem békésen alszik....gondolom a germicid kiütötte. Hajajjjj...elmebaj a köbön:-) Mégegyszer köszi!
Nincs mit:) ) Holnapra már kutya baja sem lesz:) )
Ne aggódj, nem csináltál bajt!!! Lehet, hogy fölöslegesen adtad be, de az is lehet, hogy kezdett lázas lenni! Nyugodj meg, nem lesz baj!
Tényleg semmi rosszat nem csináltál! :) Én ilyenkor mindig abból indulok ki, hogy ezek fájdalomcsillapítóak és nyugtató hatásúak is, szóval ha épp nem lázas lenne hanem éppen csak fájna valamilye... Egyébként és ha csak hõemelkedése van a Csöppemnek, akkor is adok neki éjszakára kúpot, mert nem tudhatod, hogy éjszaka mi történik. És erre az én dokim azt mondta, mikor megkérdeztem, hogy jól csináltam-e, hogy igen, nyugodtan lehet adni a biztonság kedvéért. Úgyhogy nyugi!
A kérdező hozzászólása: Koszi:) amugy fogzik is, alig alszik ejjelente, most meg még a nyala is csurog olyan jol alszik...:) Talan lassan en is lehiggadok, es alszom egy jot.
Semmi baja nem lesz. Nekem a védõnõ / nem a mostani/ mindig azt javasolta oltás után vizes borogatás, és kúp a seggbe, láztól függetlenül.Nem értettem, most sem. Kislányomnak még így csináltam. A fiamnak már nem.
A kérdező hozzászólása: Jót aludt, tényleg nem lett baja...bár nem is tudom mi baja lehetett volna :-) Aludt reggel 8-ig:-)

One minute tesztet csak reggel érdemes használni? Mert 9 napja késik, negatív lett, de délután csináltam. Vagy ennyi nap késés után már mindegy? (én nem akarok babát)

Legjobb válasz: 9 napos késéssel még a leggagyibb teszt is kimutatja a babát akár délutáni pisibõl is. Szerintem nem vagy terhes!

9 napos késéssel még a leggagyibb teszt is kimutatja a babát akár délutáni pisibõl is. Szerintem nem vagy terhes!
Nekem 2 nap késéssel kimutatta, és késõ délután.
A kérdező hozzászólása: megcsináltam még egy tesztet, reggel. ez is negatív lett, de még mindig nem jött meg. méhen kívüli terhességnél ezek szerint nem termelõdik a hcg?
nekem a nemvárt napja elött egy napppal kimutatta délután
Nekem inkább az a tapsztalatom, hogy eléggé megbízhatalan a teszt, nekem minden babánál(pedig most várom a 3.-at) majdnem két hét késés után mutatott csak pozitív eredményt. A teszt leírása is azt írja, hogy a negatív eredményt ne vedd biztosra, annak több oka is lehet, de ha pozitívat mutat, azt már biztosra veheted. Érdemes két héttel a vérzés kimaradása után csinálni még egyet, és ha az is negatív akkor érdemes orvoshoz menni, mert 2 hét kimaradásnak valami oka van.pl mint egy elõz írta, lehet méhen kívüli terhesség is, vagy akár hormonzavar is, és mindkettõ dolog kezelendõ.
A kérdező hozzászólása: nem magas. 36.5. ha jól tudom akkor 36.9nél kezdhetek el aggódni
Szia! A reggeli hõmrésékleted mennyi? Magas?
nekem a nemvárt napján délutániból is pozi lett.
Szia, nekem 6 nap késés. Én is napközben csináltam, enyém is negatív, utólsó mensim okt. 18. Olvastam: terhesség esetén termelõdik egy HCG nevû hormon, aminek az értéke reggel a legmagasabb, napközben nem annyira mérhetõ még korai terhességeknél, így kaphatunk tesztbõl negatív eredményt. Egy ideig negatív eredményt kaphatunk még méhen kívüli terhességbõl és elhalt terhességbõl, mert lassabban termelõdik, így szintén késõbb mutatható ki teszttel. Mensi elmaradását követõen 10 nap után fel kell keresni az orvost (méhen kívüli terhesség szétnyomhatja a petevezetéket- életveszély, elvérzel). Írd meg, hogy mi volt, köszi. Egyébként én vmi easys tesztet csináltam, de napközben. Most várok egy kicsit, aztán csinálok mégegyet.
7 nap késés után poz.lett délután
Szia! De méhen kívüli terhességnél is termelõdik HCG és csak UH-al lehet megállapítani, hogy nem jó helyen van a baba.

9 napja késik a mensim, csináltam 3 tesztet mind negatív. Voltam orvosnál, labor viz. vizsgálat neg. , két hét múlva controll. Hányinger, mellfeszülés van és bizsergést érzek a bal oldalon. Szerintetek van remény? Szeretném a babát!

Legjobb válasz: Szia.Ha ma´r 9 napja késik,akkor kikellene,hogy mutassa a teszt.de lehet,hogx nincsen még megfelelö HCG hormon szinted.A remény ege´szen addíg megvan,amíg "megnem jön". Szorítok neked.

Szia.Ha ma´r 9 napja késik, akkor kikellene, hogy mutassa a teszt.de lehet, hogx nincsen még megfelelö HCG hormon szinted.A remény ege´szen addíg megvan, amíg "megnem jön". Szorítok neked.
hát ha a 3teszt meg a doki is azt mondja hogy semmi akkor szerintem probaljatok majd ujra :) hisz nincs veszve még semmi
Szerintem van remény, ameddig nem jön meg. Várjál néhány napot és csinálj megint egy tesztet. Egyébként a teszt se mindig mutatja a helyes eredményt. Ez egy türelemjáték! Drukkolok neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!