Találatok a következő kifejezésre: 9 napja a mensim, 3 (6 db)

Ugye a tabit a mensim 3. napján vettem be az elsőt és vártunk még 7 napot, de a 9. napon együtt voltunk akkor már védett vagyok?

Legjobb válasz: látszik ,hogy elég fiatal lehetsz,amielött ilyen gyógyszereket kezdesz szedni talán elötte olvasd el a betegtájékoztatót a menstruáció elsõ napján kell bevenni a gyógyszert és kb 2 hét mire védett vagy... Én szerintem még nem voltál védett,ne csodálkozz ha becsúszik a baba....

látszik , hogy elég fiatal lehetsz, amielött ilyen gyógyszereket kezdesz szedni talán elötte olvasd el a betegtájékoztatót a menstruáció elsõ napján kell bevenni a gyógyszert és kb 2 hét mire védett vagy... Én szerintem még nem voltál védett, ne csodálkozz ha becsúszik a baba....
Nekem anno a doki azt mondta az elsö napon vegyem be az elsö szemet és innen számitva a 10. naptol vagyok védett. Remélem segitettem.
Az orvosod nem mondott semmit, hogy mikortól véd? Tudod itt még azon is napokat tudunk vitázni, hogy ha a mensi elsõ napján veszed be, akkor mikortól véd, a 3.nap már csak hab a tortán.Valaki mer hinni a tájékoztatónak és van, aki betartja az 1 hónapot még elsõ napos bevétel esetén is.Szerintem kérdezd meg az orvosod, hogy szerinte lehet-e gond.A 7 napos szünetben, ha nem lenne vérzésed csinálj tesztet!
szerintem is védett volt, de nemárt az óvatosság =)
Ha a papirra az volt irva akkor elméletileg védett voltál a 9.napon!
9hónapig szedtem és szerintem megbízható.De ajánlatosabb lett volna várni még egy kicsit.Egy indiszkrét kérdés: az aktus során a sperma belédment, vagy megszakitottátok?
kitalálom Yadine tabletta. énis ezt szedek de azért a biztonság kedvéért várok még
A kérdező hozzászólása: Elolvastam és az volt ott, hogy 2-5 napokon is elkezdhetem de várni kell az elsõ beszedéstõl 7 napot...vártunk
Olvasd el a dobozban lévõ betegtájékoztatót.Le irja, hogy hányadik naptól vagy védett a terhességgel szemben. Minden tablettánál más. Remélem segitettem =)
A kérdező hozzászólása: Igen köszönöm, de a tájékoztatóba az volt írva hogy 2tõl 5-ig is elkezdhetem csak várni kell még 7 napot...így nem lesz baj ugye?
Szerintem még várhattatok volna egy kicsit.. ez így nem teljesen biztonságos még.

9 napja késik a mensim, 3 tesztet csináltam, mindhárom negatív lett. Néha nagyon fáj a fejem, nem kívánom a kávét és a cigit sem annyira, mint máskor. Terhességre utalnak a tüneteim, vagy valami másra?

B? átlátszó folyásom van, a 37C h?m még magasabb, fehér apró dudorok vannak a mellbimbómon, és körülötte is, hányingerem nincsen és a mellem sem nagyobb, csak érzékenyebb egy picit.

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam ezzel, de sajna megjött! :(( Nem lehet az hogy nagyon szertnéd már a picit és ideges vagy és azért nem jön meg? Nekem ez volt a magyarázat! De azért drukkolok bármit is szeretnél!

Szia! Én is így voltam ezzel, de sajna megjött! :(( Nem lehet az hogy nagyon szertnéd már a picit és ideges vagy és azért nem jön meg? Nekem ez volt a magyarázat! De azért drukkolok bármit is szeretnél!
Szerintem meg lehet hogy terhes vagy....mivel a tünetek utalhatnak rá! Nem tudom ezen az oldalon mindenki azt hiszi hogy itt bárki tünetekrõl ír az álterhes!:-( Ne figyelj rájuk.....várj pár napot és tesztelj újra! Én nagyon szorítok :-))
Nekem is pontosan 9 napot késik. Két tesztem lett negatív. Holnap reggel csinálok egy 3-at, más típussal. Nekem is az a véleményem, hogy babás lehetsz. Viszont az is igaz (és ezt magamról tudom), ha erõsebben gondolok a gyerekre, az általad sorolt tünetek erõteljesebbek. Ez tuti a psziché. Viszont nem tudok nem gondolni arra, hogy akarom/akarjuk!!!

Ha (nem várt) mensi előtt 3 nappal a 36. 9-es (magasnak számít) hő leugrik másnapra 36.5-re, aztán újra fel 37.5-re, az természetes, vagy nagy eséllyel terhesség?

Természetes reggeli h?m 36.0, peteéréskor 36.5 volt, és ma reggel hirtelen nagyon felugrott, pedig úgy tudom, mensi el?tt hirtelen leugrania kéne.

Legjobb válasz: így van mensi elõtt leugrania kellene. Lehet babás vagy. Drukkolok, tesztelj, ha kimarad a mensid!

így van mensi elõtt leugrania kellene. Lehet babás vagy. Drukkolok, tesztelj, ha kimarad a mensid!
a mensi napján ha nem sikerül teherbe esni akkor leesik a hö
Túl nagy a szórás a hõdben, szerintem valamit nem csinálsz jól. Mindig reggel méred? Mindig ugyanott? Ha digitálissal méred, legalább 5 percig mérd. 36, 0 nagyon kevés. Viszont simán lehetsz babás az általad említett hõddel. Viszont 15 tized fok differencia nagyon sok.
A kérdező hozzászólása: Igen, mindig reggel és mindig ugyanott (hüvelyben), és kb ugyanakkor, nem percre pontosan, de 1 órán belül. A normális hõm mindig alacsonyabb volt, mint a többieknek, olyan 35.8-35.9, meg is lepõdtem, hogy annál magasabb. Nem tudom mit rontok el, lehet, hogy akkor nálam nem mûködik... Viszont a babásság mellett szól, hogy vannak egyéb tüneteim, legbiztosabb pár csepp elõtej, bár nem tudom, akkor a teszt miért negatív, és még a mensim se marad el, így most teljes idegbaj az egész:S
A kérdező hozzászólása: Ja, és régi higanyossal mérem, legalább negyed órán át.
Szia.Bocsika, de nem nagyon értelek egyszer azt írod, hogy van még 3 nap a mensidig aztán azt, hogy nem marad el... Ha valóban van elõtejed, akkor szerintem egyértelmû, de ne szaladgálj nõdokihoz még várj legalább egy hetet mert látni semmit sem fog.A lázmérõdet foggd meg és tedd el a fiók mélyére hagyj magadnak egy kicsi idõt.
A kérdező hozzászólása: Igen, kissé érthetetlen lett a kérdés, nem tudtam jobban megfogalmazni. Ma, vagy még talán holnap kéne megjönnie. 3-án 36, 9 volt (3 nappal mensi elõtt) 4-én lement 36, 5-re 5-én 37, 5 és ma meg 36, 6, de 2 órával hamarabb mértem, hamarabb kellett kelni sajna:S idõben (de már felkelve) újból 37.. Mensinek se híre, se hamva:)
Ilyenkor még be sem ágyazódott. Bármit érzel, az biztos, hogy nem a baba.
A kérdező hozzászólása: 35 naposak a ciklusaim
én is ugyanígy érzek. remélem lesz baba, még ha ezek a "tünetek" nem is Tõle vannak :)
A kérdező hozzászólása: mikorra nem várod?:)
kb 1 héttel mensi elött mindig ezeket érzem :(. Ilyen korán még nem lehetnek terhestüneteid. Még be sem ágyazódott.

9 napja késik a mensim, csináltam 3 tesztet mind negatív. Voltam orvosnál, labor viz. vizsgálat neg. , két hét múlva controll. Hányinger, mellfeszülés van és bizsergést érzek a bal oldalon. Szerintetek van remény? Szeretném a babát!

Legjobb válasz: Szia.Ha ma´r 9 napja késik,akkor kikellene,hogy mutassa a teszt.de lehet,hogx nincsen még megfelelö HCG hormon szinted.A remény ege´szen addíg megvan,amíg "megnem jön". Szorítok neked.

Szia.Ha ma´r 9 napja késik, akkor kikellene, hogy mutassa a teszt.de lehet, hogx nincsen még megfelelö HCG hormon szinted.A remény ege´szen addíg megvan, amíg "megnem jön". Szorítok neked.
hát ha a 3teszt meg a doki is azt mondja hogy semmi akkor szerintem probaljatok majd ujra :) hisz nincs veszve még semmi
Szerintem van remény, ameddig nem jön meg. Várjál néhány napot és csinálj megint egy tesztet. Egyébként a teszt se mindig mutatja a helyes eredményt. Ez egy türelemjáték! Drukkolok neked!

Mitől késhet a mensim 9-10 napja, ha nem vagyok terhes (Lily 2 napja (-) lett)? Menjek dokihoz? Vagy teszteljek újra? Sporttal fogytam 3 kilót ez okozhatja?

Már 3 napja \'mensis\' tüneteim vannak, de semmi...

Legjobb válasz: Szia!Még lehetsz terhes!Szerintem holnap tesztelj vagy a clearblueval vagy a Qupidoval!Ezeket ajánlják!A Qupido 10-es érzékenységû, a clearblue 50-es, de mégis érzékenynek számít.Márképp méri a hcg-t!

Szia!Még lehetsz terhes!Szerintem holnap tesztelj vagy a clearblueval vagy a Qupidoval!Ezeket ajánlják!A Qupido 10-es érzékenységû, a clearblue 50-es, de mégis érzékenynek számít.Márképp méri a hcg-t!
Szerintem egy hét mulva tesztelj újra ha pozítív akkor menj orvoshoz. A testmozgás önmagában nem okozhatja viszont a fogyókúra már befolyásolhatja!
hát...nem tudom, sajna én is így voltam pár hónappal ezelõtt h hirtelen elkezdtem sportolni és késett a mensim 5 napot, de nem voltam terhes, aztán megint beált 28 napos ciklusra és egy hónapja megint elkezdtem sportolni és lám...megint késett 3 napot, úgy hogy lehet a sport miatt hisz ha a szervezet hirtelen változik akkor visz mindent magával, de azért nem árt ha felkeresel egy orvost.
Sajnos nekem is kesik pont egy hete. Szombaton es vasarnap csinaltam tesztet de negativ. En ugy dontottem, hogy holnap reggel ismet megprobalkozom egy tesztel. Nallam az a furcsa, hogy az osszes mensis tunet megszunt. Nincs egyaltalan mindjart megjon erzesem es tiszta szaraz vagyok. Bocsi, hogy nem tudom a kerdesedre a valaszt de legalabb tudod, hogy nem vagy egyedul, habar nem nagy vigasz. Remelem babasak vagyunk!
Hali! Ma reggel ismét negatív (kb. 10 nap késés után)! Ha nem jön meg, akkor kedden este megint megyek dokihoz! Benne megbízok, mindig okosat mond! Legszívesebben már ma mennék, de úgyis azt mondaná, hogy még várjuk 5-10 napot! Semmi különöset nem érzek, csak néha-néha szúrkál a bal petefészkemnél. Azt nem hiszem, hogy bármi bajom lenne odabenn, mert az utóbbi 2-3 hónapban többször is vizsgálva voltam. Már csak azért is, mert az elsõ rákszûrés nem sikerült. Fel a fejjel! Kellemes Ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Negatív lett, bár nem a legmegbízhatóbb teszt( Corax), de más nem volt! És veletek mizu?
Szia én 4 kilót fogytam és nekem is késett három napot tornázok is aktivan három hete és át váltottam egészséges kajára.Sok helyen olvastam hogy a fogyás megzavarhatja a ciklust és nálam be is jött pedig soha nem szokott késni.Viszont a 9, 10 nap az már elég sok próbálj tesztelni 10 es érzékenységû tesztel .DRUKKKK !!!:)
Sziasztok! Nekem is kb. egy hete késik és száraz vagyok, de Gabriel-el volt egy szellemcsíkom 3 napja, tegnap pedig egy negatív Pregimaxon. Sajnos már nem hiszem, hogy babás lennék, mert a múlt hónapban is késett több, mint 10 napot és nem lett happy end! :( Remélem, hogy jó hírekkel tértek vissza! Szorítok Nektek!
Rendben, holnap reggel jovok es megirom. Majd ird meg te is. Remelem mindketten pozitivat tesztelunk!!!! Megy a drukk! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, szerintem veszek másik tesztet!Írd meg, h neked mi lett az eredmény, szorítok!
Ja, még csak annyit, hogy: a pé. után kb. egy héttel voltam wellneszezni a párommal, lehet, hogy az is befolyásolja?!?!?!?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!