Találatok a következő kifejezésre: 9 napja a (877 db)

Hogy működik ez a strandra magyar jegy? Ha megveszem, akkor 9 napig a résztvevő strandokra ingyen bemehetek? Tehát 9 napig strandolhatok 1800 Ft-ért? Vagy minden nap kell fizetnem 1800 Ft-ot?

El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Egyszer megveszed, kapsz egy karszalagot ha minden igaz, amit 9 napig magadon kell hagynod, és ezzel a résztvevõ strandokra díjmentesen beengednek soron kívül. Bõvebb infó itt: http://www.strandramagyar.hu

Egyszer megveszed, kapsz egy karszalagot ha minden igaz, amit 9 napig magadon kell hagynod, és ezzel a résztvevõ strandokra díjmentesen beengednek soron kívül. Bõvebb infó itt: http://www.strandramagyar.hu

Lombikosok nyugtassatok meg! 9, napra a beültetés után kell hogy ++ tesztelek mert még egy csík jött elé csak vagy még korai?

Amúgy egy embriót kaptam vissza 4 naposan annyira izgulok

Legjobb válasz: Még egy kicsit korai. Lehet már csík a 9. napon is, de ha nincs, az még nem jelent feltétlenül rosszat. Drukkolok ezerrel, hogy ott legyen a második csíkocska is!

Még egy kicsit korai. Lehet már csík a 9. napon is, de ha nincs, az még nem jelent feltétlenül rosszat. Drukkolok ezerrel, hogy ott legyen a második csíkocska is!
1O. napon kell tesztelni és reggel. Vagy utána. Sok sikert! Írd majd meg, h mi lett! Lombikos kismama
Nekem van olyan ismerõsöm, aki a beültetés utáni 14. napon negatívat tesztelt, és a vesztesek nyugalmával ment a vérvételre. Ott meg kiderült, hogy babát vár, úgyhogy semmi nincs még veszve! Hajrá! Nagyon szorítok! Én is lombikos vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszotokat remélem hogy igazatok van és be telyesül minden álmom a baával kapcsolatban olyan régen várunk rá mert a kislányomnak athatok egy kiss tesot amire nagyon vár mert van egy természetes uton fogant kislányom és utánna két méhen kivüli terhesség és végre rá szántunk magunkat a lombik programra és most itt álok mind egy tini és izgulok nagyon

Inszemes lányok! Februárban lesz inszemem. Clostilbegyt (napi 2), és 2db Merional szuri (7.9. napon) a stimulálás, aztán tüszőrepi. Más is volt így? Csak mert olyanokat olvastam, hogy több napon át (6) szurták be vkiknek a Merionalt.

Legjobb válasz: Én csak a Closty-t szedtem naponta 2X 5 napon át. Aztán tüszõrepesztõ szuri (Ovitrile). Majd inszem, aztán Utrogestan hüvelykapszula. Én úgy hallottam, hogy lombik elõtt van ilyen nagyobb szuris stimulálás. (Én most arra készülök.) Bár biztos azért egyén függõ, hogy kinek hogy érlelik a tüszõit. Nyugi, a dokid biztos tudja, hogy Neked mi kell. :)

Én csak a Closty-t szedtem naponta 2X 5 napon át. Aztán tüszõrepesztõ szuri (Ovitrile). Majd inszem, aztán Utrogestan hüvelykapszula. Én úgy hallottam, hogy lombik elõtt van ilyen nagyobb szuris stimulálás. (Én most arra készülök.) Bár biztos azért egyén függõ, hogy kinek hogy érlelik a tüszõit. Nyugi, a dokid biztos tudja, hogy Neked mi kell. :)
A kérdező hozzászólása: valószínû én azért kapok szurit is , mert a closty magában nem segített, pcos-s vagyok, és gyógyszeres segítség nélkül mensim sincs. Voltatok inszemen? Hányszor? Mi nálatok a bibi?
Akkor tényleg azért kaphatod a szurit. Nálunk annyi a probléma, hogy a bal petevezetõm el van záródva. Mivel a jobb átjárható, ezért UH-on nézték, mikor érik ott, akkor csinálták az inszemet. Sajnos már 5-ön vagyok túl, és egyik sem sikerült, ezért lesz most lombikom. A doki sem érti, miért nem akar összejönni, hisz minden rendben van, ezt a kis bibit leszámítva. Nektek biztosan sikerül majd, sok olyat hallottam, akinek elsõre, max. 3-ra összejött!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nektek is tuti megoldás lesz a lombik! Mikor lesz?
Most január közepén megyek megbeszélésre, és viszem a kötelezõ vizsgálataimnak az eredményeit. Úgy számolom, hogy legkésõbb március elején meglesz a beültetés.

Még 9 nap a nem vártig, hasfeszülés, hányinger, derékfájás, rossz közérzet? Mi lehet? Talán baba?

Örülnék Neki! :)

Legjobb válasz: én úgy gondolom,hogy még nagyon korai lenne ,hogy már ezeket a dolgokat érezd. bár sose lehet tudni! várj még egy pár napot,és tesztej! én minden esetre szorítok neked!

én úgy gondolom, hogy még nagyon korai lenne , hogy már ezeket a dolgokat érezd. bár sose lehet tudni! várj még egy pár napot, és tesztej! én minden esetre szorítok neked!
hát még az is lehet! :) de ne tesztelj még, korai lenne! valami érzékenyebbel is csak a nemvárt elõtt max 1-2 nappal! sok sikert!
A (nem) várt menstruáció után tesztelj pár nappal reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt!
Ez még biztos nem a baba tünete, sokkal inkább pszichésen elõjött dolgok. Ennyi idõ kevés ahhoz, hogy a HCG mennyisége megnövekedjen a szervezetedben, és efféle tüneteket idézzen elõ. Ettõl függetlenül szorítok hogy jöjjön a kisbaba! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ha kiderül valami megírom:)

28. napon vagyok és 9 napja a hőm is jó de miért mérek napközben magasabbat?

ne nézzetek hülyének mert tudom,hogy a napközbeni nem számít,de érdekelne a dolog..ttp://ciklus.hu/images/diagramok/d850eaf72acd9f3d1fc2

Legjobb válasz: még annyit,hogy a mellbimbóm néha olyan mintha fázna és égne...csak kérlek ne írjátok azt,hogy mert figyelem magam,mivel ilyet még eddig nem éreztem és olyan fura..lehet ez is menszi tünet?

A kérdező hozzászólása: még annyit, hogy a mellbimbóm néha olyan mintha fázna és égne...csak kérlek ne írjátok azt, hogy mert figyelem magam, mivel ilyet még eddig nem éreztem és olyan fura..lehet ez is menszi tünet?
Igen Én is most ilyen várakozó stádiumban vagyok.Péntekre nem várom bár igy 2 év után már nem vagyok ilyen türelmetlen amig nem késik addig próbálok nem kombinálni:S Egyébként Én igy alakulok. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cb6822b8ec758a2e7fa013.. Azért drukkolok Neked de ebbõl bármi lehet még ahogy az enyémbõl is :S
A kérdező hozzászólása: igen..csak ez a várakozás!!
Kismama ismét: Volt ovud az látszik a görbén, most már csak a várakozás marad:) Ebbõl a görbébõl még bármi lehet mensi vagy terhesség. Hétvégén kiderül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ..
A kérdező hozzászólása: http://ciklus.hu/images/diagramok/d850eaf72acd9f3d1fc2f2e872..
A kismama vagyok újra! csak a hétvégére nem várod? Akkor még be sem ágyazódott az a sejtcsomó, ha megfogantál. Nincs amitõl tüneteket érezz. Majd ovu utáni 12-14 napon már gyanakodhatsz. Tudod kimaradt mensi elött minden csak találgatás.
A nappal hõ egyáltalán nem számít! MINDEN embernek magasabb a hõje napközben hiszen mozogsz, jössz-mész, dolgozol, stb, a szervezeted mûködésben van. Csak a reggeli, ébredési hõ a lényeg amikor szemkinyitás után azonnal dugod a szádba a hõmérõt és úgy mérsz.Akkor még pihen a szervezeted, semmi nem befolyásolja a hõt. A nevében is benne van:ÉBREDÉSI HÕ. 10+2 hetes kismami.
Szia! Nem jól linkelted be a görbédet, nem lehet megnyitni!
A kérdező hozzászólása: Nagyon régóta várunk erre a babár, pontosabban majdnem 9 éve..tehát ha már én türelmetlen vagyok és minden perc örökké tart akkor engem meg lehet érteni..félek mindig a csalódástól..
Az is lehet, hogy valami hormonális dolog.
ilyen folyásom nekem is volt, hormonproblémák miatt
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat, felkeresem az orvosomat!
Megkérdezhetem, hogy mi lett? Baba vagy más?
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy érdeklõdsz! nem baba volt, elfojtott stressz miatt jelentkezett.

9. napon a Belara nyújt védettsdéget?

Életemben elösször szedek fogamzásgátlót, a Belarát. Ez a 9. nap hogy beszedtem, nyújt már teljes védettséget?

Legjobb válasz: tajekoztató??

tajekoztató??
2 hetet várj. az orvos nekem azt mondta.
A Belara nagyon jó, én is azt szedem már 2 éve. De szerintem is várj két hetet, vagyis még 5 napot. Az a biztos!!!!
igen, saját tapasztalat. 7 nap után véd. megynugodhatsz :)
megnyugodhatsz
a Bélára a balta a legjobb
A tájékoztatóban egy hét van, az orvosom egy hónapot mondott, amit én be is tartottam, párom nagy bánatára. Nam díjazta, de apuka sem akart lenni, így elviselte még a gumit.

Minden vélemény érdekel! Késik 9 napja a mensim. Már egy ideje szeretnénk babát.14 napja mikor együtt voltunk mindkettőnknek volt egy megérzése, h sikerült. Csináltam tesztet - lett. Lehet még + a teszt? Vagy más gond van? Írjatok!

1 hete émelygek, hányingerem van bizonyos ételekt?l, szagoktól, feszülnek a melleim, fáradékony vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egy másik tesztet és reggeli vizeletbõl csináld meg. Másfelõl meg, ha van annyi HCG a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor ahhoz is elégnek kell legyen, hogy kimutassa a teszt. Ezért gondolom a másik tesztet... Mikor tesztelted a negatívat?

Szerintem vegyél egy másik tesztet és reggeli vizeletbõl csináld meg. Másfelõl meg, ha van annyi HCG a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor ahhoz is elégnek kell legyen, hogy kimutassa a teszt. Ezért gondolom a másik tesztet... Mikor tesztelted a negatívat?
A kérdező hozzászólása: Veszek holnap, mert már nem bírom. 8 nap reggel lett -. Kicsit szomi vagyok.:(
Óh akkor nyugodj meg, akkor még nem is mutathatta ki! Tesztelj ma reggel, és írj! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, de csak délután, az is - lett. Lehet még mindig nem mutatja ki? Mert én nagyon azt érzem, hogy terhes vagyok. Hm?! Ja, meg most barnáztam, az rossz vagy jó jel?
A kérdező hozzászólása: A hõm megint 37. Csak 36, 5 körül szokott lenni. Ez egy újabb jel?

Egy hete a kedvesem Escapelle esemeny utani tabit vett be. Most pedig beteg lett 9 nappal a megszokott elott. Ez most problema? Ugye igy mar telyesen kizart a terhesseg?

A tabit 30 oraval a "baleset" utan vette be

Legjobb válasz: igen, kizárt, ez így normálsi, ez a köv. ciklus eslõ napja, innentõl indul megint a számolás, vigyázzatok, mert nagyon hazavághatja a párod hormonrendszerét ha gyakran eseményutánizik.

igen, kizárt, ez így normálsi, ez a köv. ciklus eslõ napja, innentõl indul megint a számolás, vigyázzatok, mert nagyon hazavághatja a párod hormonrendszerét ha gyakran eseményutánizik.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszod
Reméljük, nem lesz gond, mert ez egy elég komoly gyógyszer, de a tünet rendesnek tekinthetõ, azon se lepõdjetek meg, ha még ezután is lesz gond a meneszével még egy ideig.

(Sikeres) Megtermékenyítés utáni 9. napon a tojásfehérje szerű hüvelyváladék utalhat terhességre?

Furcsállom azt,hogy nem fájnak a mellbimbóim,pedig p.é. után 8 nappal már érzékenyek és fájnak,most meg semmi.Viszont b?vebb lett a hüvelyváladékom,és szinte minden nap vannak mensihez hasonló görcseim.Viszont sajnos a h?m 36.4-t?l nem megy fentebb :(

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy még csak most van peteérésed? A tojásfehérje-szerû váladék arra szokott utalni. Az alacsony hõd sem arra utal, hogy már meglett volna az ovud...

Nem lehet, hogy még csak most van peteérésed? A tojásfehérje-szerû váladék arra szokott utalni. Az alacsony hõd sem arra utal, hogy már meglett volna az ovud...
A kérdező hozzászólása: Az ovum a hõm szerint már megvolt május 27.én.Viszont akkor nem volt ilyen hüvelyváladékom.Kb 4-5 napja vannak görcseim.
Mire alapozod azt, hogy 27-én volt? Mert pont hogy a hõd még azt mutatja, hogy még nem volt ovud, 9 napja meg pláne nem. Hanyadik ciklusnapodon vagy? Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy még csak most vagy a peteéréses idõszakban. A mensis görcsök és a tojásfehérjés folyás is arra utal.
A kérdező hozzászólása: Arra alapozom, hogy 27.én a hõm 36.1-re esett le, és azóta 36.2 és 36.5 között ingázik!!Szóval nem esett le 36.1-re vagy az alá azóta!!
A kérdező hozzászólása: Ja és a 11. ciklusnapomon vagyok.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, a 16. napon vagyok
A kérdező hozzászólása: Természetes én örülnék neki a legjobban, ha a hõm nem azért esett volna el, mert épp a babára gyúrunk és nagyon szeretném ha összejönne a baba!!Már több mint fél éve anya szeretnék lenni, és nagyon örülnék neki, ha hamarosan pozitív lenne a teszt.
Az, hogy leesett a hõd, még nem jelent peteérést. Akkor jelent, hogyha utána szépen felmegy a hõd, és fenn is marad. De azt írod, hogy 36, 4 fölé nem ment, ez a 3 tizedes emelkedés meg elég kevés. Ráadásul az 27-én volt, az még amúgy is korai lett volna peteérésnek. Ha babát akartok, akkor most tessék összebújni, mert most van pé-d.
A kérdező hozzászólása: Ma felment 36.7-re a hõm, továbbra is görcsölgetek és picit fájdogálnak a mellbimbóim.Viszont a tojásfehérje színû folyásom továbbra is van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!