Találatok a következő kifejezésre: 9 napja 1 hete csináltam egy (2 db)

9 napja késik! 1 hete csináltam egy tesztet negatív! Nem betervezett baba lenne, de nagyon örülnénk neki! Lehet hogy baba van csak még a teszt nem mutatta ki?

tüneteim:derékfájás,5-6 napig volt hányingerem,meg fáradság,most meg a mellemen vettem észre vátozást mintha komolyan valami inplantátum lenne benne,feszes:)!A h?m:egész nap 36,8-37 között van nyelv alatt!Mi lehet?

Legjobb válasz: Szerintem lehet baba, várj még pár napot, és tesztelj majd újra! Sok sikert!

Szerintem lehet baba, várj még pár napot, és tesztelj majd újra! Sok sikert!
Szerintem is valószínû, h terhes vagy.Korán teszteltél vagy nem jó tesztet vettél.A 10-es érzékenységû tesztek mutatják ki a leghamarabb a terhességet.Pl.: Clearblue vagy Qupido.Bár ezeket elég nehéz beszerezni, kisebb városokban nem nagyon van.Én sem kaptam.
Szia! a hõt reggel mérd rögtön ébredés után, mielõtt felkeltél!!! De a tüneteid stimmelnek! Csinálj még egy tesztet!

7 nap késés után tegnap megjött, de eddig soha nem késett. A múlt héten hétfőn, kedden a hőm 36, 9 volt ez a késés 1-2 napja volt, aztán volt két naponta barnás foltom, majd ugye megjött tegnap, csináltam ma egy tesztet de nem értékelhető, most mivan?

Lehet még baba a dologban? Ha mensi van akkor tuti negatívot mutat a teszt? Próbáljam egy másik tesztel? (a mostani maria romed volt)

Legjobb válasz: Mennyi most a hõd? Ha nem esett le, lehet baba, akkor próbálj másik tesztet. Drukkolok!

Mennyi most a hõd? Ha nem esett le, lehet baba, akkor próbálj másik tesztet. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: nem tudom nem mértem:( az mérvadó ha most megmérem??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!