Találatok a következő kifejezésre: 9 napja 1 (119 db)

A tüszőrepedést követő 9. napon 1-2 tizedet esett a hőm beágyazódás idején, megoszlanak itt a vélemények, mi a tapasztalat?

Olvastam itt luteális szakasz ösztrogén hullámjáról, hogy nem lehet beágyazódás a leesés, s?t az is lehet...

Legjobb válasz: szerintem annyi tapasztalatot nem fogsz itt olvasni, ami elég egy reprezentatív mintához... azaz annyi kiderülhet, hogy van mind a két esetre példa, de ez még nem fogja megmondani, hogy nálad mi a helyzet. nekem még nem jött össze a baba, de nem is volt hõmérséklet leesésem. ha most vagy a 9. napon, akkor már csak egy hét, kitartás! nekem ma jött meg (44 nap után), tehát legkorábban egy hónap múlva kezdhetnék megint reménykedni... de most elhatároztam, hogy nem fogok.

szerintem annyi tapasztalatot nem fogsz itt olvasni, ami elég egy reprezentatív mintához... azaz annyi kiderülhet, hogy van mind a két esetre példa, de ez még nem fogja megmondani, hogy nálad mi a helyzet. nekem még nem jött össze a baba, de nem is volt hõmérséklet leesésem. ha most vagy a 9. napon, akkor már csak egy hét, kitartás! nekem ma jött meg (44 nap után), tehát legkorábban egy hónap múlva kezdhetnék megint reménykedni... de most elhatároztam, hogy nem fogok.

9 napja gyümölcs diétázok 1 nap tele zabáltam magam piskótával mozdulni is alig bírtam, sokat rontott ez?

Kedden ettem tele magam. Joghurtot és narancsot ettem keddig nagyon kevés főt ételt ettem szerdától mandarint és joghurtot eszem azóta kis főtt étellel. De nem látok fogyás eredményt kerékpározni szoktam napi fél órát. Hány nap alatt kéne látszódni az eredménynek?

Legjobb válasz: Te vagy az élõ példa arra hogy mindenféle logika nélküli elmével, szinte agy nélkül is lehet élni!:o Szóval te 9 napig koplaltál, és nem érted, hogy miért nem látszódik..de minden bizonnyal folytatod ezt, 10 nap gyümölcs nap, 1 nap falásroham, 10 nap víznap, 2 nap falásroham, majd örökkévalóságig halál

Te vagy az élõ példa arra hogy mindenféle logika nélküli elmével, szinte agy nélkül is lehet élni!:o Szóval te 9 napig koplaltál, és nem érted, hogy miért nem látszódik..de minden bizonnyal folytatod ezt, 10 nap gyümölcs nap, 1 nap falásroham, 10 nap víznap, 2 nap falásroham, majd örökkévalóságig halál
Aha és ennek mi értelme volt? Ha izomból szeretnél fogyni és zsírt szeretnél helyette növeszteni, akkor csak így tovább.
haat téged se alldott meg az ég sok ésszel ugye? beteg vagy és doki mondta h 9nap gyumolcs dietazz mer az kell az egeszségedhez?? mert ha nem akkor jo nagy hulyeséget csinalsz..9 napig eszed a sok sok gyumolcscukrot, ezzel gyarapítod a szenhidrat raktaraidat, az egy dolog hogy sok vitamint viszel be szervezetbe illetve rostot, ami megnoveli az anyagcserédet, de csak annyit ersz el vele, hogy kiurited a beleidet-persze ha csak nem zabalod magad agyon piskotaval!!! jaj es cs most olvasom, hogy gyumolcs dieta, de kozbe még fõtt ételt is eszel, hát biztos lelkiismeretes lehetsz..térj észhez és vállts életmódot, fehérjét kell enni nem szénhidrátot!!!!

Most akkor hogy vannak a napok? Sensonette tabit kezdtem el szedni a menzeszem 4 napjától, kivártunk a 7 napot és a 9. napon szexeltünk másnap elmentem az orvoshoz, de azt mondta 1 hónapot várnom kellet volna, de a betegtájékoztatón 7 nap van.

És mikortól látszik hogy terhes vagyok-e? 2 hét után látszik a teszten úgy tudom, és 3 hét mulva tudom meg hogy ha nem jött meg. De akkor már nem kés?? Még lehet tablettával védekezni utána? Vagy csak abortusz?

Legjobb válasz: Szia! Te valamit nagyon félreértettél az írásod alapján! A 7 nap arra vonatkozik, hogy amikor beszettél már 1 levelet a bogyóból, azután 7 napot ki kell hagyni, és a 8. napon kell elkezdeni a köv. levelet. Másrészt akkor nem kell kivárni az 1 hónapot a szexszel (ez lehet gyógyszerenként változik) ha az menstruációd elsõ napjától kezdted szedni a gyógyszer! Szerintem mindenképp csinálj egy tesztet, és keresd fel az orvosod!

Szia! Te valamit nagyon félreértettél az írásod alapján! A 7 nap arra vonatkozik, hogy amikor beszettél már 1 levelet a bogyóból, azután 7 napot ki kell hagyni, és a 8. napon kell elkezdeni a köv. levelet. Másrészt akkor nem kell kivárni az 1 hónapot a szexszel (ez lehet gyógyszerenként változik) ha az menstruációd elsõ napjától kezdted szedni a gyógyszer! Szerintem mindenképp csinálj egy tesztet, és keresd fel az orvosod!

A pém után mértem a hőmet 36.9 volt. Most 9 napja volt pém most 37.1. lehet baba?

szurkált a méhemnél napokig. és gondoltam csak megmérem mert ha beágyazodás megtörtént fentebb kell mennie nem?

Legjobb válasz: A pé és a mostani 37,1 között mennyi volt a hõd? Vagy végig 36,9? A hõemelkedés pozitív, fõleg ha fennt marad. :) A closti nagyon jó dolog, én is szedtem, a második hónapban terhes is lettem.:) Hátránya hogy lehet tõle egy kis ciszta, és hogy a méhnyálkahártyád vékonyítja, így nehezíti a baba megmaradását. Drukkolok!

A pé és a mostani 37, 1 között mennyi volt a hõd? Vagy végig 36, 9? A hõemelkedés pozitív, fõleg ha fennt marad. :) A closti nagyon jó dolog, én is szedtem, a második hónapban terhes is lettem.:) Hátránya hogy lehet tõle egy kis ciszta, és hogy a méhnyálkahártyád vékonyítja, így nehezíti a baba megmaradását. Drukkolok!
Akinek vekony a mehnyalkahartyaja, annak ajanlom a palastfu teat, mert felkesziti a mehet a terhessegre, es segiti a beagyazodast. Nekem bejott :o)
Tehát még van 5 napod a nemvártig. Addig még a hõd is változhat tudod. Szóval csak nyugodtan, ne görcsölj rajta, ne is gondolj rá. Drukkolok, hogy sikerüljön!

Fogamzásgátlótól meghosszabbodhat a menstruációm 5-6 nap folyamatosra? Elég rendszertelen, 1-2-3 napos (majd még egy két napig kiszámíthatatlan) "néha picit ujra megjön" majd sokáig barna folyás, nagyon picit de kb a 9. napig

Nem szeretném, hogy meghosszabbodjon, örülök nagyon, hogy ilyen rövid, viszont sok baj van ezzel, hogy iylen kiszámíthatatlan, másrészt biztonságosabb lenne, de a barátommal egy évben csak 5 hónapot töltök együtt (hosszú ideig külön, van hogy 1-2 hónapig nem találkozunk, majd 1 hétre együtt vagyunk, majd 1 hónapig megint nem találkozunk utána 2 hónapra ujra együtt). Érdemes lenne terhelni a suervezetem ezzel? Amikor együtt vagyunk akkor viszont sokkal jobb lenne ha szedném, csak sokan mondják, hogy nem lenne jó. Lány/17

Legjobb válasz: Az 1-2-3 napos néha picit újra megjön menstruációt amúgy is rendezni kell. Úgyhogy szerintem kezdd azzal, hogy elmész a nõgyógyászhoz, és elmeséled neki ezt a vérzést, mert simán lehet, hogy fejletlen a szervrendszered és kicsit rá kell segíteni neki, vagy valami hormonális vagy más gond van. A fogamzásgátlótól rövid, enyhe, de normális (~4-5 napos) vérzésed lesz, de lehet, hogy elõbb mást kapsz, amitõl rendezõdnek a dolgaid.

Az 1-2-3 napos néha picit újra megjön menstruációt amúgy is rendezni kell. Úgyhogy szerintem kezdd azzal, hogy elmész a nõgyógyászhoz, és elmeséled neki ezt a vérzést, mert simán lehet, hogy fejletlen a szervrendszered és kicsit rá kell segíteni neki, vagy valami hormonális vagy más gond van. A fogamzásgátlótól rövid, enyhe, de normális (~4-5 napos) vérzésed lesz, de lehet, hogy elõbb mást kapsz, amitõl rendezõdnek a dolgaid.

Baj van? Elkezdtem szedni a fogamzásgátlót múlthét pénteken a mensruációm 1 napján. Ált 6 napig szokott meglenni, viszton már a 9. nap h megvan és erősen.

Legjobb válasz: Ne izgulj. Én amikor elkezdtem ugyanígy szedni nekem 30 napig megvolt.. volt hogy erõsen volt hogy gyengébben. A nõgyógyász szerint majdnem mindenkinél elõfordul. A szervezeted nincs hozzászokva a hormontablettához és ezért van ez. Nekem 1 hónap után beállt és azóta 3-max 4 napos, és elég gyenge. Szóval szerintem megérte. De attól még menj vissza a nõgyógyászhoz, hátha mond még valami okosat :).

Ne izgulj. Én amikor elkezdtem ugyanígy szedni nekem 30 napig megvolt.. volt hogy erõsen volt hogy gyengébben. A nõgyógyász szerint majdnem mindenkinél elõfordul. A szervezeted nincs hozzászokva a hormontablettához és ezért van ez. Nekem 1 hónap után beállt és azóta 3-max 4 napos, és elég gyenge. Szóval szerintem megérte. De attól még menj vissza a nõgyógyászhoz, hátha mond még valami okosat :) .
Szia! Nekem is össze-vissza volt meg mikor gyógyszert kezdtem el szedni, szóval nincs baj! :) Volt, hogy végig véreztem, míg gyógyszert szedtem, de olyan kis pecsételõ vérzés volt, elõfordult, hogy erõsebb. Pár hónap, hét, mindenkinek más, és beáll. :)
Én is nemrég kezdtem el szedni fogamzasgatlo tablettát, nekem is egész hónapban volt vérzésem, de ez tényleg természetes, ne félj, hozzaszokik a szervezeted. Nekem a doki azt mondta, hogy 1-2 hónap után már meg fog szûnniés így is lett.
Nyugi, nekem is 9 napja tart. Ez ilyenkor normális. Van akinek két napig de van akinek akár két hétig is meg van tõle. Majd elmúlik :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor megnyugodtam.:)
Hát a 7, 1 mm tényleg elég vékony hogy terhesség legyen. Nekem a 12. napon volt 9mm.
Sztem is vékony babához. Nem lehet, hogy sokat stresszeltél és azért nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam, hogy ahhoz vékony. De egyébként is, nem? Ha csak ennyi, akkor ebbe nem is tudna beágyadni?
a növérem 7, 2-vel ikrekkel beágyazodott:) igaz csak gy született de már 12 éves:)

Lehetséges-e, h 9. napig 36.6, aztán 2 napig 36.4 majd ismét 36.6 1 napig, majd 2 napja 36.4 újból?

Ma vagyok a 13. napomon. Mikor lesz, v volt peteérés? Mikor legyünk együtt? A mensim nem pontos. Gyógyszereket (Clostybegyt, Norcolut) szedtem, most e hónapban hagytam ki el?ször.

Legjobb válasz: Mindig hosszabb volt, de a Clostyval pont 14. napon volt a pé.

A kérdező hozzászólása: Mindig hosszabb volt, de a Clostyval pont 14. napon volt a pé.

Meg lehet tanulni 9 nap alatt 40 tételt úgy, hogy egy tétel kb.1-1, 5 oldal?

Legjobb válasz: 2 nap alatt is simán, de akkor ne kockulj

2 nap alatt is simán, de akkor ne kockulj
Hát... én húsz tételt egy nap alatt tanultam meg, és kábé ennyi oldalasak voltak, úgyhogy van rá esély :) Ha mindennap ötöt hatot megtanulsz. És még van egy-két napod átnézni az egészet :)
Hozzátenném, hogy ötösre vizsgáztam. :D

Lehetek terhes? 9. napja szedem a fogamzásgátlót, és a barátom ma reggel elment bennem. A betegtájékoztató azt írta, h elvileg az 1. szemtől véd. Mindig bevettem a gyógyszert eddig és mindig ugyanakkor.

Legjobb válasz: A tabletta(ha hónapok óta is szeded )is úgy adja a legnagyobb védekezést,ha a párod nem élvez beléd... Két hétig ne szexelj egyáltalán,és az aktushoz mért 14.napon csinálj 1-2 terhességi tesztet.Ha negatív,akkor nem vagy terhes,és szerencséd volt.

A tabletta(ha hónapok óta is szeded )is úgy adja a legnagyobb védekezést, ha a párod nem élvez beléd... Két hétig ne szexelj egyáltalán, és az aktushoz mért 14.napon csinálj 1-2 terhességi tesztet.Ha negatív, akkor nem vagy terhes, és szerencséd volt.
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat légyszí
Én ugy tudom h 1 hónap utan 100 %-os :) Reménykedj :)
nem.. nem lehetsz.. ha mindig rendesen bevetted..
A kérdező hozzászólása: igen. mindig este 9kor vettem be. telefon csörög folyton
én sem lettem az :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!