Találatok a következő kifejezésre: 9 napja máskor (42 db)

Ha 9 napot késett a menstruációm, attól még mikor megjött, közben már megérhetett egy másik petesejt is?

Legjobb válasz: nem valószínû. tehát úgy gondolod, hogy ha pl. 28 napra mg kellett jönnie, de nem jött meg csak 37-re, akkor abban a 9 napban érett-e másik petesejt, a 37. napont távozón kívül? Én erre írtam, hogy szerintem nem, de ha jól tudom van olyan is hogy 2 petesejt érik egyszerre, bár ez ritka. egyébként 9 nap az sok, szerintem menj orvoshoz, mert valami miatt késett ilyen sokat!

nem valószínû. tehát úgy gondolod, hogy ha pl. 28 napra mg kellett jönnie, de nem jött meg csak 37-re, akkor abban a 9 napban érett-e másik petesejt, a 37. napont távozón kívül? Én erre írtam, hogy szerintem nem, de ha jól tudom van olyan is hogy 2 petesejt érik egyszerre, bár ez ritka. egyébként 9 nap az sok, szerintem menj orvoshoz, mert valami miatt késett ilyen sokat!

Szoval, az a problemem, hogy csinaltam tesztet az egyik csil szep rozsaszin a masik pedig eleg halvany lett, 9 napja kesik a menstruaciom. Az egyik mellem neha-neha faj is, Szerintetek mi van?

Legjobb válasz: csinálj képet róla és tedd fel légyszi kepfeltoltes.hu Így nehéz bármit is mondani.Mensi után 9 nappal nem szabadna már halványnak lennie.Rendszeres a mensid?Tuti 9 napja késik?

csinálj képet róla és tedd fel légyszi kepfeltoltes.hu Így nehéz bármit is mondani.Mensi után 9 nappal nem szabadna már halványnak lennie.Rendszeres a mensid?Tuti 9 napja késik?
Akkor drukk nektek. Hátha egy másik teszt már erõsebb csíkos lesz!
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok valoban!7 hetes a mult heten korhazba voltam , mert vereztem, de azt mondtak a 12-dik hetig elofordul.A baba pont a heteknek megfelelo nagysagu.
A kérdező hozzászólása: Olyan 4 evvel ezelottig oxxe vixxa jot meg, de mostma pontosan mindig.Akkor csinalok masfajat ma es meglatom mi lesz. Hasam is szok fajni egy csoppet.
Dehát a halvány csík is csík. Majd napról napra erõsebb lesz. Vártad a babát?
A kérdező hozzászólása: ugy voltunk vele, hogy nem vedekezunk jo ideje es amikor sikerul akkor sikerul.De nagyon orulnenk neki!

Minden vélemény érdekel! Késik 9 napja a mensim. Már egy ideje szeretnénk babát.14 napja mikor együtt voltunk mindkettőnknek volt egy megérzése, h sikerült. Csináltam tesztet - lett. Lehet még + a teszt? Vagy más gond van? Írjatok!

1 hete émelygek, hányingerem van bizonyos ételekt?l, szagoktól, feszülnek a melleim, fáradékony vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egy másik tesztet és reggeli vizeletbõl csináld meg. Másfelõl meg, ha van annyi HCG a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor ahhoz is elégnek kell legyen, hogy kimutassa a teszt. Ezért gondolom a másik tesztet... Mikor tesztelted a negatívat?

Szerintem vegyél egy másik tesztet és reggeli vizeletbõl csináld meg. Másfelõl meg, ha van annyi HCG a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor ahhoz is elégnek kell legyen, hogy kimutassa a teszt. Ezért gondolom a másik tesztet... Mikor tesztelted a negatívat?
A kérdező hozzászólása: Veszek holnap, mert már nem bírom. 8 nap reggel lett -. Kicsit szomi vagyok.:(
Óh akkor nyugodj meg, akkor még nem is mutathatta ki! Tesztelj ma reggel, és írj! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, de csak délután, az is - lett. Lehet még mindig nem mutatja ki? Mert én nagyon azt érzem, hogy terhes vagyok. Hm?! Ja, meg most barnáztam, az rossz vagy jó jel?
A kérdező hozzászólása: A hõm megint 37. Csak 36, 5 körül szokott lenni. Ez egy újabb jel?

Dec 14-én kezdődött a ciklusom, a PG53 8-9. napon volt a legpáfrányosabb, 25-e óta folyamatosan érzem az alhasam, mintha meg akarna jönni. Más tünetem nincs. Valakinek kezdődött így a terhessége? A teszttel még várni akarok, nem jó negatívat látni.

Legjobb válasz: Szia! Hát ezt így nehéz megmondani,de személyes tapasztalat,hogy minden hónapban ovulációkor teljesen páfrányos volt a mikroszkópom.Utána pár napig csak buborékos,majd ismét páfrányosodott.Teljesen beleéltem magam a terhességbe,annyira hittem a páfrányoknak,és mindíg kiderült,hogy semmi...Még egyszer sem voltam terhes,úgyhogy eltettem a fiókba a mikroszkópot,eldugtam a hõmérõt és a ciklusomat sem vezetem a ciklus,hu-n.Érzem is,hogy kicsit felszabadultabb vagyok,és könnyebben válaszolok itt másoknak.Már nem vagyok idegbeteg.Ne figyeld magad ennyire csak ezt tudom tanácsolni.Üdv!

Szia! Hát ezt így nehéz megmondani, de személyes tapasztalat, hogy minden hónapban ovulációkor teljesen páfrányos volt a mikroszkópom.Utána pár napig csak buborékos, majd ismét páfrányosodott.Teljesen beleéltem magam a terhességbe, annyira hittem a páfrányoknak, és mindíg kiderült, hogy semmi...Még egyszer sem voltam terhes, úgyhogy eltettem a fiókba a mikroszkópot, eldugtam a hõmérõt és a ciklusomat sem vezetem a ciklus, hu-n.Érzem is, hogy kicsit felszabadultabb vagyok, és könnyebben válaszolok itt másoknak.Már nem vagyok idegbeteg.Ne figyeld magad ennyire csak ezt tudom tanácsolni.Üdv!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, biztos nem szabad ennyire görcsolni rajta, de már annyira jó lenne! Ha most nem jött össze, jövõ hónaptól már én sem figyelem ennyire magam:) .

Inszemes lányok! Februárban lesz inszemem. Clostilbegyt (napi 2), és 2db Merional szuri (7.9. napon) a stimulálás, aztán tüszőrepi. Más is volt így? Csak mert olyanokat olvastam, hogy több napon át (6) szurták be vkiknek a Merionalt.

Legjobb válasz: Én csak a Closty-t szedtem naponta 2X 5 napon át. Aztán tüszõrepesztõ szuri (Ovitrile). Majd inszem, aztán Utrogestan hüvelykapszula. Én úgy hallottam, hogy lombik elõtt van ilyen nagyobb szuris stimulálás. (Én most arra készülök.) Bár biztos azért egyén függõ, hogy kinek hogy érlelik a tüszõit. Nyugi, a dokid biztos tudja, hogy Neked mi kell. :)

Én csak a Closty-t szedtem naponta 2X 5 napon át. Aztán tüszõrepesztõ szuri (Ovitrile). Majd inszem, aztán Utrogestan hüvelykapszula. Én úgy hallottam, hogy lombik elõtt van ilyen nagyobb szuris stimulálás. (Én most arra készülök.) Bár biztos azért egyén függõ, hogy kinek hogy érlelik a tüszõit. Nyugi, a dokid biztos tudja, hogy Neked mi kell. :)
A kérdező hozzászólása: valószínû én azért kapok szurit is , mert a closty magában nem segített, pcos-s vagyok, és gyógyszeres segítség nélkül mensim sincs. Voltatok inszemen? Hányszor? Mi nálatok a bibi?
Akkor tényleg azért kaphatod a szurit. Nálunk annyi a probléma, hogy a bal petevezetõm el van záródva. Mivel a jobb átjárható, ezért UH-on nézték, mikor érik ott, akkor csinálták az inszemet. Sajnos már 5-ön vagyok túl, és egyik sem sikerült, ezért lesz most lombikom. A doki sem érti, miért nem akar összejönni, hisz minden rendben van, ezt a kis bibit leszámítva. Nektek biztosan sikerül majd, sok olyat hallottam, akinek elsõre, max. 3-ra összejött!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nektek is tuti megoldás lesz a lombik! Mikor lesz?
Most január közepén megyek megbeszélésre, és viszem a kötelezõ vizsgálataimnak az eredményeit. Úgy számolom, hogy legkésõbb március elején meglesz a beültetés.

Mi alapján huzza be a ciklus.hu a peteérést? Akinek a 26. napra másnak meg a 9. napra. Nekem nem huzza be sosem.

Legjobb válasz: próbáld ki a http://www.fertilityfriend.com/ -ot. szerintem a ciklus.hu nem jól húzza be...

próbáld ki a http://www.fertilityfriend.com/ -ot. szerintem a ciklus.hu nem jól húzza be...
mutatnál egy görbét is esetleg hozzá?
megint 1. én a wunschkinder.de-t használom.tök jó
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469..
1.vagyok. jobb lenne ha mindig ugyanabban az idõben mérnéd.Így nem ad igazán valós képet. Nekem l. jól húzta be a ciklus.Nem tudom belinkelni, mert nem mûködik msot az oldal.nem tudok belépni. Viszont vezetem egy másik oldalon is.ez a múlt havi: http://www.mynfp.de/display/view/74436/ Ez pedig amostani: http://www.mynfp.de/display/view/77991/
A kérdező hozzászólása: köszi megprobálom akkor egyidöben mérni ezután a köv honapban..

9 napja késik (máskor óramű pontossággal jön meg), ebben a hónapban már szándékosan utat engedtünk a babának. Csináltam 1 tesztet, de negatív lett. Akkor most van baba?

Legjobb válasz: Próbálj néhány nap múlva még egy tesztet, lehet, hogy a hormonszint még alacsony volt. Utána menj szerintem orvoshoz ultrahangra. Drukkolok!

Próbálj néhány nap múlva még egy tesztet, lehet, hogy a hormonszint még alacsony volt. Utána menj szerintem orvoshoz ultrahangra. Drukkolok!
Lehet, alacsony a hormonszinted. Menj orvoshoz, õ tud biztosat mondani:)
Lehet, hogy csak rendszertelenül jön most meg.Nekem volt, hogy 2 hetet késett aztán megjött. De persze lehet baba is.Bár akkor már talán kimutatná. Nekem 6 nap késés után kimutatta. Sok sikert!:)
Szerintem nem vagy terhes, de máskor még csak ne is kockáztassatok- mert látod, hogy ment a para....
A kérdező hozzászólása: rendben nagyon köszönöm a válaszokat és 15 éves koromig nemfogok..:/
megnyugodhatsz, de 13 évesen tényleg nem a szexen kellene, hogy járjon az eszed!
A kérdező hozzászólása: köszi puszi akkor megnyugodhatok?
nem
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönömm, de lehetek az?
lehet másként is örömet szerezni, nem kell rögtön lefeküdni egymással.13 évesen meg pláne.
A kérdező hozzászólása: ömm igen tom hülyékvoltunk ésmivan ha nagyon kívánjuk egymást???:/:(
Legközelebb a barátod nemi szerve helyett, egy biológia tankönyvet vegyetek elõ inkább, amibõl megtudhatod, hogyan készül a gyerek, és azt is hogy mit neveznek FOGAMZÁSGÁTLÁSNAK. Ha a nickneved mellett a 13 a korodat jelzi, akkor külön gratulálok...
Az elkövetkezõ 2 évet, ami a 15-ig hátra van, mondjuk egy kis "felvilágosodással" is tölthetnéd. Hidd el jobban jársz, ha elõbb tisztán látsz, és aztán szexelsz! Az azért durva, h 13 évesen annyira kívánod a palidat. Még eszedbe sem szabadna jutni ilyennek. Keress valami hobby-t, vagy bármi hasznos elfoglaltságot, mert így akár komoly bajba is kerülhetsz! Csak okosan! :-)

9 napja késik a mensim, 3 tesztet csináltam, mindhárom negatív lett. Néha nagyon fáj a fejem, nem kívánom a kávét és a cigit sem annyira, mint máskor. Terhességre utalnak a tüneteim, vagy valami másra?

B? átlátszó folyásom van, a 37C h?m még magasabb, fehér apró dudorok vannak a mellbimbómon, és körülötte is, hányingerem nincsen és a mellem sem nagyobb, csak érzékenyebb egy picit.

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam ezzel, de sajna megjött! :(( Nem lehet az hogy nagyon szertnéd már a picit és ideges vagy és azért nem jön meg? Nekem ez volt a magyarázat! De azért drukkolok bármit is szeretnél!

Szia! Én is így voltam ezzel, de sajna megjött! :(( Nem lehet az hogy nagyon szertnéd már a picit és ideges vagy és azért nem jön meg? Nekem ez volt a magyarázat! De azért drukkolok bármit is szeretnél!
Szerintem meg lehet hogy terhes vagy....mivel a tünetek utalhatnak rá! Nem tudom ezen az oldalon mindenki azt hiszi hogy itt bárki tünetekrõl ír az álterhes!:-( Ne figyelj rájuk.....várj pár napot és tesztelj újra! Én nagyon szorítok :-))
Nekem is pontosan 9 napot késik. Két tesztem lett negatív. Holnap reggel csinálok egy 3-at, más típussal. Nekem is az a véleményem, hogy babás lehetsz. Viszont az is igaz (és ezt magamról tudom), ha erõsebben gondolok a gyerekre, az általad sorolt tünetek erõteljesebbek. Ez tuti a psziché. Viszont nem tudok nem gondolni arra, hogy akarom/akarjuk!!!

9 napja késik, terhességnek semmi jele. Mi más lehet ami miatt nem jön meg?

Átlagos 29 nepos ciklusaim voltak. Most már 9 napja késik, terhességi teszt negatív, terhességnek semmi jele. h?m normális. Csak a melleim érzékenyek minimálisan, de ez akkor is így van miel?tt megjönne. Két sikeres terhességem elég korai szakaszában már jöttek a terhességi tünetek hányás stb...!Örülnénk ha mégis baba lenne. Csak azért félek, mert a család minden n? tagjának volt n?gyógyászati gondja. Szerdán orvos, félek mit mond majd.

Legjobb válasz: Azt mondják minden terhesség más,lehet,hogy ez is. Az orvostól ne félj,ott jó helyen vagy. Drukkolok,hogy minden rendben legyen! Ne gondolj mindig a legrosszabbra!

Azt mondják minden terhesség más, lehet, hogy ez is. Az orvostól ne félj, ott jó helyen vagy. Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Ne gondolj mindig a legrosszabbra!
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni!Lehet baba, vagy a hormonjaid szórakoznak Veled, esetleg történt valami amirõl nem is gondolnád, hogy hatással van a havidra.Nyugalom!Hiszem, hogy nincs komoly bajod, és ezt a doki is igazolni fogja!
ha a melled erzekeny a teszt negativ es nem jon meg az mind a prolaktin tultermelodesenek tunete, ha ez van nalad akkor a legjobb ha hamar elkezded szedni a bromocriptin nevu gyogyszert amit majd az orvosod kell h felirjon egy alapos kivizsgalas utan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!